polykrom

Medlemmer
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

About polykrom

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

861 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Det er nu en meget gængs regel i cykelklubber, tror jeg. Det kniber mange steder med at få de frivillige til at melde sig, og hvis man er medlem skal man mindst én gang om året tage en tørn. Typisk er det jo at stå 3-4 timer med et flag - det er til at overskue, og til at planlægge sig ud af, nu hvor det kun er én gang på et år :-)
 2. Langt pokker i MOL

  Den er HELT VILDT FLOT - stort tillykke med den :-). Er det en af de gamle landsholdsrammer? Menøh, det forpligter næsten, gør det ikke Gregers? Du har jo helt tydeligt niveauet, både form og teknik, til at køre med i løb, og nu har du også cyklen
 3. Got legs?

  Godt kørt :-) Du har haft en del ekstra vindmodstand, hvis du har haft halen på hjelmen op hele vejen. Hvis du kun vil kigge ned a la Dumoulin, skal du nok købe en af de hale-fri hjelme.
 4. Langt pokker i MOL

  Hvor er det en fornøjelse at læse, Gregers!
 5. Got legs?

  Enig i det med positionen. Men vær opmærksom på, om du kan træde lige så mange watt, når du kommer længere ned. Og Kermit for faen...hvordan kan man køre en licens-enkeltstart uden at tape ventilhullet i pladehjulet til? Man har ALTID en rulle sort gaffa liggende i løbstasken. Jeg kommenterede ikke på det i sidste uge, men jeg synes du skal overveje at rykke ned i C. Du har det for svært i B, og det skal jo være sjovt! Og så er det ingen skam at rykke ned; det er du jo heller ikke den eneste, der har gjort. B er ikke et homogent felt, men der er mange B-ryttere, der kan køre virkelig stærkt og er tæt på A. Så rykkene går virkelig i bund, og det er spørgsmålet, om det er realistisk, at du kommer til at køre i den sjove ende af feltet inden for en realistisk tidshorisont.
 6. Got legs?

  Køges løb er stort set fladt, og de lover ingen vind lørdag formiddag. Så jeg tror, det er et rigtigt godt løb at lægge ud med; mit gæt er at mange klasser vil komme semi-samlet til mål, og det er vist noget der passer dig godt, ikke?
 7. Vejen mod elite cykling

  Det er sindssygt flot, at du kom på skamlen i dag. Tillykke!
 8. Langt pokker i MOL

  Nu er der jo forskel på cykelklubber...og uden at sige noget grimt om nogen er Hvidovre nok en af de klubber i Københavnsområdet, der er kendt for at have flest brøleaber a la dem, du beskriver. Selv om der bestemt også er flinke folk imellem. Jeg har flere gange tænkt på, at kombien med Hvidovre og dig - mr. Gentleman - ikke var det bedste match i verden. Har du overvejet ABC? Det virker som en rigtigt god klub. Udfordringen med ABC er måske transporten til og fra deres træninger. Det ved jeg ikke nok om, men det synes jeg du har skrevet noget om på et tidspunkt. Og ellers er der jo kommet en del nye klubber til de sidste ti år. Jeg har ikke overblik over dem alle...CC Grøndal tror jeg ikke kører stærkt nok til dig, men der er en masse andre, som kombinerer det sociale med at træde lidt til en gang imellem.
 9. Langt pokker i MOL

  Hej Gregers Du skal da HELT sikkert prøve licens. Du har jo alle de kvaliteter der skal til, og med din spurtstyrke vil du kunne køre med om de sjove placeringer. Og så skylder du sig selv at tage til træning i et par andre klubber. Du er alt for dygtig og flittig med din træning til at trille rundt i træningssamlinger, hvor du enten ikke føler dig tilpas (HCK licens) eller klart er på et højere niveau end de andre (HCK motion). Jeg er enig med Henrik i, at ABC er en god klub. De har et godt niveau og har en helt anden kultur end HCK. Det tror jeg faktisk alle klubber har; HCK er godt nok lidt specielle . FBL er også en mulighed der vil kunne give dig meget, så dem skal du også prøve.
 10. Vejen mod elite cykling

  Ja, jeg så godt resultaterne i går. Der er sgu da smæk på i B i år, må man sige. Godt kørt :-). At Guldkysten kører en mærkelig taktik, er vist set før Du slår til næste gang. Skal du køre Slagelse eller Ringsted? Slagelses rute er vel efterhånden blevet en semi-klassiker, og opløbet er fantastisk til at skille fårene fra bukkene.
 11. Langt pokker i MOL

  Den er megaflot, Gregers. Og den ser hurtig ud . Du lægger virkelig en flot og stabil træningsindsats, så det er sådan en god ide, at du får en ny ged at køre på. Mekanisk Ultegra spiller, så jeg er sikker på at det kun er et spørgsmål om justering, før du kan træde dine 8000 watt uden at forskifteren støder på
 12. Langt pokker i MOL

  Hvad er det for en cikel du har fået, Gregers?
 13. Vejen mod elite cykling

  Jeg er stadig med, godt skrevet og slet ikke for langt :-) Du virker skarp - VILDT skarp. Du kommer til at køre stærkt i B!
 14. Vejen mod elite cykling

  Arh, jeg tror ikke at vi skal begynde at grave for meget i, hvad hr. Horner indtog under dén Vuelta
 15. Vejen mod elite cykling

  Meget enig. Det ikke gør så meget at træne på tomme depoter, hvis man kan leve med, at man ikke kan træne vo2max men kun i den nedre del af skalaen. Jeg har gjort det fra tid til anden, både når jeg skulle smide noget vintersul og når jeg skulle huske kroppen på at forbrænde fedt. For der er forskning der viser, at fedtforbrænding fungerer bedst, når det sker en gang imellem. Dem, der altid har sukkervand i flasken til træning er dem, der rammer muren hårdest, når sukkerdepoterne pludselig er tømt. Til intervaltræning er det selvfølgelig ALTID en god ide løbende at fylde depoterne op, så det ikke er dét der begrænser intervallerne. Jeg er også på det hold, der gemmer vo2max-intervallerne på landevejen til senere på året :-). Men hvis man synes, man bedst fungerer med vo2max hele året, skal man selvfølgelig gøre det. Jeg tror, at de fleste erfarne ryttere over tid begynder at fornemme, hvad det er, kroppen responderer bedst på.