Davai

Medlemmer
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Davai last won the day on January 14

Davai had the most liked content!

About Davai

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  Weinerbrød og cykling.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Lære at køre på cykel

Recent Profile Visitors

3,518 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Vild læsning om din arm, Gregers. Men også godt at se hvordan du formår at se lyst på tingene og tilpasse dig situationen, det er en god egenskab! Er der virkelig steder hvor du er nødt til, at kravle/hive dig selv op i togene nede fra jorden? Jeg troede at der var bygget små perroner eller hvad man kalder dem, hvor man går op via en rampe.
 2. Got legs?

  Haha, du må lige sende nogle farvede kits til det østjyske - synes vi vælter rundt i sortklædte og ensfarvede pas normal ryttere.
 3. Davai, davai!

  August endte på lige over 30 timers sammenlagt idræt bestående af cykling og løb. Vil I se noget kedeligt? August samlede zwiftoversigt: Ellers var et af højdepunkterne på måneden, da jeg fik en udendørstur omkring frokost en lørdag, hvor min kærestes forældre var på besøg - solen skinnede og der var blå himmel, en fantastisk pause fra hverdagen :) Har forsøgt at skære ned på mit kageforbrug og snacking efter aftensmaden, hvilket har medført et vægttab på 4 kilo indtil videre. Den største udfordring har den sidste halvanden måned været at holde fast i det gode vaner, når familien rammes af diverse småbørnssygdomme og hverdagsstress.
 4. Got legs?

  Og flere spørgsmål :) Har du lyst til at poste nogle billeder af din færdige bullit bike? Jeg har en kammerat der overvejer at købe en, og jeg har sagt til ham at man jo kan bygge den lidt som man har lyst til, så vil lige vise ham din som inspiration :)
 5. Davai, davai!

  3 løbeture og 3 gange på cyklen er det blevet til denne uge, som jeg runder af med 3x20 minutter på hometraineren:
 6. Davai, davai!

  Inspireret af en af Kermits ture i zwift op af deres virtuelle alpe d'Huez kørte jeg på 90% og så 30 watt ekstra i 30 sekunder når jeg overhalede en anden rytter. Det blev til 51 minutter med 303 watt i snit. To blæsere og halvanden liter vand gjorde det nogenlunde udholdeligt. Vi tager i sommerhus ude vestpå, så jeg satser på at få cyklet den ene vej, umiddelbart giver det dog mest mening lige nu, at jeg cykler derud, men vejrudsigten siger strid vestenvind hele dagen, så det skal nok blive en hård tur :)
 7. Davai, davai!

  2x20 minutter på 90%. Det gik udmærket, selvom det nu er virkelig varmt at sidde indendørs på hometraineren her om sommeren :)
 8. Davai, davai!

  Har været en enkelt tur på hometraineren og en enkelt tur på landevejen en dag, hvor vinden var rigtig fin på turen hjem, så jeg gav et længere stravasegment et skud: 309 watt i normalized power. Det er også blevet til to løbeture, men ellers har ugen været præget af familiearrangementer og en masse praktiske gøremål - jeg har for eksempel ryddet op i min garderobe og fået sendt en masse tøj til genbrug. Håber på at få tid i kalenderen til lidt mere cykling og løb i næste uge.
 9. Motion i balance™

  Tak for beretninger til Henrik og Kahlua! Det er spændende og høre om, så jeg satte også podcasten om old school maratonløb på for at høre mere. Det lyder helt vildt med 270 kilometers træningsuger og bare fart på, tuborg til at falde i søvn på og en diæt der til tider har bestået af pålægschokolademadder og mcdonalds :) Og ja, en brækket fod kan man åbenbart sagtens træne på også
 10. Davai, davai!

  3x10 minutters sweetspot. Følte mig ret off og pulsen kom også godt op i sidste interval, så skippede det sidste planlagte interval.
 11. Davai, davai!

  En omgang zwift fra i mandags med 4x4 minutter på 380 watt, så vidt jeg husker. Ellers er det cirka blevet til en samlet træningsmængde på 9 timer både denne og forrige uge fordelt mellem både cykling og løb. Af højdepunkter siden sidste logning er en Cooper løbetest, hvor jeg kom lige over 3000 meter og så fik jeg også skåret tid af en min gamle halv marathon tid, så nu overvejer jeg at sætte Copenhagen half marathon i kalenderen som et mål for i år.
 12. Satans, jeg håbede lige du kunne komme med et godt bud på en rute til en tyve minutters test i Aarhusområdet :) Som Gregers nævner så virker zinksalve også for mig - og jeg har også fingerne i noget Olivy, som vi har brugt ved røde børnenumser.
 13. Motion i balance™

  Hyggeligt med en ældre racer på adressen igen :) Som en urutineret løber og med manglende viden omkring løb generelt, så lyder det helt vildt med 4000+ meter på en Cooper! Hvor stor volumen løb du med i dine unge dage, Henrik? :) Post endelig flere hunde- og cykelbilleder.
 14. Davai, davai!

  Tak Gregers :) I dag blev det igen til 4x5 minutter med 5 minutters pause i mellem, et kort toiletbesøg efter tredje sæt, hvor pausen også var tiltrængt. Når jeg lige scroller igennem indlæggene her på siden, så kan jeg se at jeg skal tilbage til februar før min puls var oppe at ramme 181 i et interval, umiddelbart tror jeg dog det skyldes varmen. Jeg hentede i vuggestuen og havde lånt min kammerats løbevogn, som blev testet af med en 8 kilometers tur i varmen, jeg var nok mere begejstret for turen end junior, men vi fik dog set en masse dyr og tre forskellige togsæt, som han snakker meget om. I morgen har jeg sidste barselsdag i denne omgang og hvis alt flasker sig, så vil jeg tage en tur på landevejen :)
 15. Davai, davai!

  Den nyeste junior har meldt sin ankomst, så det er ikke meget der er blevet trænet de sidste to uger. Her til aften har jeg fået skudt 4x5 minutter på 360 watt af med 5 minutters pause i mellem, den nev godt nok i sidste sæt. Min pulsmåler stod af før jeg rigtig kom i gang. Jeg har bøvlet meget med den på det sidste, så jeg tror at jeg skal have bestilt en ny, rengøring og hyppigt batteriskift løser ikke længere problemerne. Denne uge lykkedes det mig at løbe et 10 kilometers interval med et gennemsnitspace på 4:28, hvilket jeg er godt tilfreds med. Strava mente også at jeg havde sat en pr på 5 kilometer på 21:44 som en del af intervallet. Jeg har lidt problemer med at ramme et jævnt pace, men det kommer vel med tiden jo mere jeg får løbet :)