Davai

Medlemmer
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Davai last won the day on January 14 2021

Davai had the most liked content!

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  Weinerbrød og cykling.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Lære at køre på cykel

Recent Profile Visitors

3,970 profile views

Davai's Achievements

Medlem

Medlem (3/7)

23

Reputation

 1. Det er godt at høre! :) Jeg nyder i hvert fald at læse logs her på MOL, så håber at kunne bidrage med mere selv i det kommende år. Cyklen står fortsat stille, til gengæld går det udmærket med at komme i træningscenteret. Det er et sjovt sted, det er rart at være ude i blandt andre mennesker og det er præcis de samme typer i centeret, som sidst jeg kom i et regelmæssigt. I går blev det til følgende: Dumbbell press 3x12x16 Bulgarian split squat 3x8x16 Dødløft 3x5x60-65-70 Trap bar dødløft 3x5x60 Dumbbell bentover row 3x8x18 Barbell bench press 3x8x40 Dumbbell curl 2x8x9-8 Fik ikke kørt lateral pulldown, da alle stativerne var optaget hele tiden, i stedet prøvede jeg en trap bar af til dødløft. Det gik fint, så jeg tror jeg vil køre skiftevis almindelig dødløft og trap bar dødløft. Fik også kørt mit første sæt bænkpres med vægtstang, mens jeg ventede på et ledigt pulldown stativ. Det var sjovt at lægge sig på bænken igen og lave et godt opspænd som i gamle dage. Var ved lægen i dag for at få taget nye blodprøver og blive vejet og lidt andet. Vægten sagde 88,1 kilo. Det er 10 kilo mere end i sommers, men jeg prøver at lægge tankerne om min vægt væk på nuværende tidspunkt. Der er ellers også rigeligt med søde fristelser her i december hva?
 2. Nå, men øh motion-online.dk forsvandt og kom igen. Jeg har kigget logs de sidste mange måneder og det har været hyggeligt at følge med igen, men ikke rigtig haft haft lyst til at skrive noget ned, da motion det sidste års tid har sejlet lidt. Der er sket meget - nok også for meget, for jeg er endt ud i en sygemelding med en middel til svær depression. Det har været nedadgående over en længere periode, hvor jeg i begyndelsen startede hos en psykolog til i dag hvor jeg netop er vendt hjem fra lægen med en recept på sertralin. I oktober mistede jeg fuldstændig lysten til at cykle, det interesserede mig ikke længere og det var nok her omkring jeg begyndte at tage min sygdom seriøst. I oktober og her i november har jeg haft svært ved at få dyrket motion, så jeg har valgt at melde mig ind i et fitness center, dels for at styrketræne igen som jeg har haft god succes med for mange år siden og dels for at komme ud af huset. Det var sjovt at styrketræne igen - jeg havde en t-shirt og et par shorts på, som jeg også havde da jeg sidst styrketrænede tilbage i 2012/13 stykker, de har nydt tilværelsen bagerst i tøjskabet indtil i dag. Jeg kunne dog ikke finde mine gamle sko, så jeg var forbi føtex og fandt et par meget billige adidas sko. Dumbbell press 3x12x10 Dumbbell bentover row 3x12x10 Bulgarian split squat 3x8x10 Lateral pull down 3x12x40 Dødløft 3x5x40 Dumbbell incline press 2x10x10 Konservative vægte hva? Mine balder rystede gevaldigt da jeg var færdig med dødløft. Planen er at starte stille og roligt ud og så øge vægten, men nu må jeg lige se om jeg kommer afsted som ønsket :)
 3. Hej Motion-online.dk! Jeg er mand. 30 år og vejer 83 kilo. Jeg vil benytte mig af denne log til at dokumentere min cykeltræning. Tidligere har jeg styrketrænet og fandt stor motivation i at dokumentere min træning på bodybuilding.dk. Titlen på loggen skal I ikke lægge så meget i, da den primært skyldes min manglende opfindsomhed på nuværende tidspunkt. Jeg kørte en ftp test i går, som endte med et resultat på 3,89 w/kg. Jeg trådte 32 watt mere end sidste test, som dog stammer helt tilbage fra midten af marts. Siden marts har den stået på tombolatræning på cyklen, hvilket jeg håber at lave om på nu, så jeg kan få noget mere kvalitet ind i min træning. Hvis jeg taber tre kilo er jeg allerede i mål rent wattmæssigt. En af mine store svagheder er dog kager og pasta. Jeg glæder mig til at holde jer opdateret og følge jeres træning. Jeg har allerede læst en del med hos Gregers, Kermit, Svedbaronen og Alexanderbojsen :)