Davai

Medlemmer
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Davai last won the day on December 11 2023

Davai had the most liked content!

Profile Information

  • Køn
    Mand
  • Interesser
    Weinerbrød og cykling.

Previous Fields

  • Træningsformål:
    Lære at køre på cykel

Recent Profile Visitors

4,327 profile views

Davai's Achievements

Medlem

Medlem (3/7)

47

Reputation

  1. God stil med småkagerne - selvom det nok burde være ledelsen der holdte jer kørende der :) Spændende med de forskellige input i forhold til podcast omkring disse oplevelser omkring døden og andres oplevelser. Min mor døde for et par år siden, jeg var der ikke selv, men både mine søskende og far fortalte at et ur i stuen var gået i stå på hvad man regner med var dødstidspunktet. Jeg tjekkede lige side ét i loggen. Oktoboer 2005, det er alligevel 18 års logskriverier Gregers! På et tidspunkt dør MOL sikkert helt og så er alle de historier og træninger væk, så jeg røg ud af en tangent og tænkte på hvordan sådan en bog mon ville se ud. Jeg danner mig nogle billeder når jeg læser folks logbøger, men jeg har nok ikke fået Dall-E til at ramme virkeligheden helt, på billedet er du i hvert fald endt i kælderen, så der er trods alt ikke en generende underbo :)
  2. En stor krammer til dig Gregers! Jeg håber at dagen er gået som den skulle.
  3. Dagens tur på hometraineren blev en lang og rolig opvarmning og så 5, 4 og 3 minutter på lige over 300 watt, som er nok til at sende mig godt op i det røde felt. I mandags havde jeg en omgang styrketræning, og jeg håber at få tid til at komme i centeret igen i morgen. Dynamisk udstræk 10 minutters tid. Dødløft 5x60 5x80 3x105 3x105 3x105 1x110 1x115 1x120 Pullups 3xbw 3xbw 3xbw Technogym benpres 10x50 10x80 10x80 10x80 10x80 Bb bænkpres 10x20 5x40 5x50 5x50 5x50 5x50 Styrketræningen kører regelmæssigt og jeg hygger mig virkelig med det. Jeg er for eksempel begyndt at drikke kaffe mens jeg træner, ofte blot instantkaffe, men hvis der har været lidt ældre brugere før mig, så kan jeg være heldig at der stadig er kaffe på kanden, så kan man hyggesnakke lidt mens "de gamle" sidder og snøre skoene og venter på dem der tager lange bade. Jeg kæmper stadigvæk med at komme på cyklen, hvor det ikke helt er lysten der driver værket endnu.
  4. Davai

    Got legs?

    Jeg kan godt følge dig i forhold til overgangen mellem de to farver, hvor en lidt længere graduering sikkert vil være mere sexet, men som du selv skriver, så er 45 euro jo lidt af et steal! Følger der et integreret styr og frempind med eller hvad har du i tankerne der? :)
  5. Men MOL kan da godt lige klare et friskt billede af de afslørende shorts? For et par uger siden var jeg til klubtøjsarrangement, hvor vi blev præsenteret for næste års leverandør, han reklamerede med at man kunne få bib shorts plus, der er ekstra lange. Stærkt inspireret af dine skriverier om længden på bib shorts, spurgte jeg om man også kunne få minus, der var ekstra korte, men der meldte han pas. Jeg ved meget lidt om tekstil og det at sy, så jeg tog forbi en skrædder for at høre om det vil være en uproblematisk opgave, at lægge et par cykelshorts op, så man rammer en 1960'er inspireret længde og det lød som om, at det var som at klø sig i nakken, for en der kan den slags :) Så det tror jeg helt bestemt jeg skal have sat i værk inden sommer næste år. Har du iøvrigt kørt rundt i de gamle 2. generations s-tog i din tid?
  6. Ah, Stages selvfølgelig! Jeg sad og søgte efter en Shimano wattbike, men der dukkede ikke lige noget op. Jeg ved at trainerroad har funktionen som de kalder powermatch, hvor man kan tilkoble sine wattpedaler for eksempel, og så vil appen styre hometraineren ud fra den feedback den får fra wattpedalerne frem for den indbyggede i hometraineren. Har du mulighed for at montere en holder på styret af skrumlet, så cykelcomputeren ikke tosser rundt? For jeg er enig, zwift mangler at få implementeret en funktion der viser gennemsnitswatt for nuværende lap og en mulighed for at skifte lap.
  7. Davai

    Got legs?

    Ja, hidsigt vejr i går. Her kom jeg heller ikke igennem dagen, uden at få et par notifikationer fra folk der havde været ude og nyde den gode vind til at tage et par KOMs :) God fornøjelse med de 3 timer i dag.
  8. Sådan Gregers! Og fedt hvis du kan finde ekstra motivation med lidt løb på zwift her henover efteråret og vinteren. Hvad er det for en model som udgør stueskrumlet? :)
  9. Uge 40 var jeg ramt af en mærkelig træthed i kroppen og jeg fik kun gennemført to styrketræningspas og en times løbetur. Sidste uge var bedre og jeg ramte samlet 6 timers træning fordelt på to gange styrke, to cykelture og to løbeture. Morgenvægt ligger lige under 89 kilo, så 3,5 kilo er forsvundet siden jeg sidst har noteret vægten herinde. En omgang vægttræning: 100 kcal løb opvarmning ~10 min. Dødløft: 8x40 5x60 5x80 5x80 5x80 Assisted pullup 10x40 10x40 10x40 Technogym benpres 10x40 10x70 10x70 10x70 Seated cable row 10x45 10x45 10x45 Bb bænkpres 10x20 10x30 10x40 10x40 10x40 Fik cyklet cirka 30 minutters tid her til eftermiddag. Vi skulle spise hos nogle venner om aftenen, men jeg blev ved med at udsætte og udsætte at sætte mig på cyklen, så da der var 45 minutter til vi skulle være der, så hoppede jeg endelig på hometraineren og fik kørt 3x3 minutter på 340 watt.
  10. Sikke en lang log pause igen. Jeg tænker tit på at logge min træning, men når det kommer til stykket, så får jeg det ikke gjort. Jeg er blevet opmærksom på at det egentlig er et generelt problem jeg har, det med at komme i gang med ting. Jeg ved lige præcis hvad jeg skal og hvordan det skal gøres, men så selve den udførende handling bliver udsat og udsat. Siden sidst har jeg blandt andet fundet mine indendørstræningssko frem igen, så i dag har jeg DOMs i det meste af kroppen efter den første styrketræning i går. Varmede op i 10 minutter på kondicykel. Legpress machine Seated cable rows Barbell bench press Deadlift Bulgarian split squat Der var rimelig mange mennesker, så seated cable rows blev kørt med en fyr der nærmest tog hele stacken, mens mine sad pænt i hul nummer to på stacken. Det gik rigtig godt med at køre øvelserne igennem med små vægte. På en god uge ligger træningsmængden på 5 timer, men jeg har også haft en enkelt uge der sneg sig op på hele 10 timer. Ellers var jeg lidt ramt mens børnene havde tre ugers sommerferie, hvor jeg ikke fik taget mig sammen til andet end lidt løb. Derudover har jeg også fået løbet regelmæssigt de to sidste par måneder. Tempoet er ikke værd at skrive hjem om, men følelsen er god og jeg kommer afsted. Gav en coopertest et skud, men fik lagt alt for hårdt ud og det slog mig mentalt ud da det gik op for mig, så smed desværre håndklædet i ringen efter 9 minutter. På cyklen har jeg blandt andet fået kørt enkeltstart i det lokale klubmesterskab. Sidste år kom jeg igennem med 315 watt og en snit fart på 40,7 km/t, i år blev det til 275 watt og 37,6 km/t.
  11. Tillykke med i går Gregers! Jeg havde i sin tid en Garmin 520 og netop lap-knappens position gjorde at jeg skiftede til en Wahoo, da den garminen skulle udskiftes. For en der bruger knappen på næsten alle sine ture, så virker placeringen skør, men der er sikkert endnu flere der aldrig har været generet af dens placeringen :) Hvad lyttede du til at hiphop tilbage i 90'erne? :)
  12. Davai

    Got legs?

    Tillykke med fødselsdagen! Og tillykke med din elves aftale, næste stop er fuldtids cykelinfluencer på MOL!
  13. Davai

    Got legs?

    Var kroppen til en test? :) Tillykke med sejren i enkeltstarten, så fik kollegaerne set at de store ben ikke bare er for sjov! Spændende nyt cykelprojekt. Jeg ville skrive at hvis du foretrak SEKA Exceed på grund af deres lakeringer, så har du jo ikke tidligere holdt dig tilbage fra at omlakere dine cykler :) Men selvfølgelig er det nyeste indlæg også at du er i gang med design til Hygge cyklen. Tror jeg læste på Weightweenies, at der er et polsk hold der kører rundt på dem. Personligt synes jeg Elves falath evo er meget fed fordi den ser så hidsig ud, men om den rent faktisk er mere aerodynamisk end så mange andre er svært at sige uden at teste dem. Har du haft LTWOOs ERX gruppe med i dine overvejelser? Ingen tvivl om at kineserne har fart på, selv cykelgear.dk er begyndt at føre LTWOO produkter.
  14. Davai

    Got legs?

    God fornøjelse i morgen!
  15. Davai

    Got legs?

    Hvis jeg ikke husker helt forkert, så nævnte du også den bog i sin tid i din log også Henrik? Jeg mener i hvert fald at jeg noterede den for at få den læst, det har jeg dog stadig til gode. Du nævner aerostrømper til enkeltstarten. Nu kan jeg desværre ikke finde det, men mener at jeg faldt over en test på weightweenies, der viste at aerostrømper + de korte velotoze var det hurtigste setup for det fleste. Man så blandt andet også Rasmus Bøgh Wallin med dette setup til DM, mener også kommentatorne på tv2 rundede det kort. Hvad måler du din HRV med? :)