Henrik S.

Medlemmer
 • Posts

  5,476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  195

Henrik S. last won the day on May 22

Henrik S. had the most liked content!

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Henrik S.'s Achievements

Medlem

Medlem (7/7)

1.3k

Reputation

 1. Tak for det. Jeg sidder dog på kontoret og er flittig. Man er vel freelancer, der skal jo smør på brødet :)
 2. Ja, så langsomt går det, når jeg er ud på 42 km-ultracykling. Til gengæld kan man ikke sige, at gennemsnitspulsen er oppe under loftet. Det er vist det, der hedder 'turistkørsel' indtil videre
 3. Der er skønt ude midt på Sjælland. Ruten til Skjoldenæsholmløbet har altid været en favorit. Jyder ser ofte hele Sjælland som en slags København, det er en stor fejl.
 4. Det hviler indtil videre. Var ude at trille i går, og jeg må tilstå, at den Cervélo gør det udmærket. Med en ugentlig tur, er der vist ingen grund til at opgradere lige nu, så jeg holder mig i skindet og nøjes med budgetraceren indtil videre.
 5. Om alt ellers går vel, har vi i øvrigt købt en lille bitte knaldhytte af et fritidshus i det sjællandske, nord for Sorø. Det er jo win-win på flere måder, rent motionsmæssigt. Dels er der en 70-75 km derned, så jeg kan klare en del af træningen ved simpelthen at hoppe på den nyerhvervede racercykel derned - den distance burde jeg kunne klare om nogle uger, og det er altså en fin rute. Dels er området virkelig godt til løbeture i det kuperede terræn. Jeg er ret glad for naturen midt på Sjælland og skal nok finde nogle gode ruter.
 6. Du tænker, jeg skal bruge det gode, gamle argument: Livet er kort, og jeg vil fortryde det, hvis jeg ikke gør det?
 7. Uha, det er farligt at lukke lidt op for cykelposen, for nu dukkede der lige et Storck-alustel på eBay i min størrelse, men jeg binder hænderne på ryggen og holder mig til mit lavprisprojekt. Aluminium var jo det 'oprindelige materiale' for Storck, som de specialiserede sig i. De importerede i starten amerikanske Klein til Europa, startede selv ud med alu og laver i øvrigt stadig nogle eminente stel i aluminium.
 8. Har holdt benene i gang hele ugen med små løbeture og et enkelt besøg i Fitness World. I dag stod den så på ugens enlige tur på raceren, og det var allerede en helt anderledes oplevelse end sidste weekend uden øm bagdel og med let øget distance og hastighed. Jeg mødte også en lille gruppe motionister, som jeg lå bagved på et stykke med modvind. Det var ret hyggeligt. På billedet er de dog trukket fra ude på Edelgavevej.
 9. Mindre end intet nyt herfra. Er lagt ned af arbejde, så det bliver bare til små, daglige og symbolske løbeture for at holde bentøjet i gang på et minimum. Det passer i virkeligheden fint med at være tilbage i de flade, så stilen bliver kørt stille og roligt ind. Sjovt med en 9 km-tur mandag efter at have været tilbage på cyklen i weekenden. Det havde ingen indflydelse på løberiet overhovedet.
 10. Fik cyklet både lørdag og søndag. Hhv. 30 og 36 km Bagdelen var ubeskrivelig øm søndag morgen, men det gik nu hurtigt over. Og i morges var lårene godt stegte, men det tilskriver jeg de enorme distancer På trods af disse udfordringer kan jeg nu godt mærke, at cykelfornemmelsen ikke er langt væk. Så det kan fint blive et supplement fx en gang om ugen. Og jeg kan notere mig med tilfredshed, at jeg stadig kan indstille cyklen pr. øjemål. Hverken styr, saddel eller andet skal ændres.
 11. Mission accomplished. Første lille testtur overstået, og alt fungerer, som det skal. Stellet er ikke helt håbløst og har nogle vinkler, så det virker levende, selv om det i sagens natur er 'hårdt' at sidde på som alustel typisk er. I højre skiftegreb skal den lille vippearm, hvor man skifter ned bagpå, lige overtales, før det griber fat og skifter. Der er vist eneste lille anke. Sådan et sæt 10-speed Shimano-greb kan sikkert fås til små penge på DBA. Men jeg venter, indtil jeg en dag vil skifte kabler også. Indtil videre kører jeg på den, som den er. Det fungerer fint nok.
 12. Programmet ser da stadig godt og varieret ud :)
 13. Jeg kan i øvrigt gøre regnestykket op mit budgetprojekt med Cervélo'en. Oven i de 3500 kroner for cyklen kommer der to gange 19 kroner til krankbolte (venstre pedalarm). Plus et nyt sæt spacere til forgaflen, så frempinden kan strammes forsvarligt, samt et sæt Look Keo-klamper, som jeg sjovt nok ikke havde nogen liggende af. Pumpe, reserveslanger, cykelsko og -tøj har jeg jo i forvejen, så jeg bliver billigt kørende. Den skal prøves i weekenden, og det bliver med mobilen i baglommen, så jeg kan ringe hjem, hvis der knækker kæde og kabler Med 8,7-8,8 kg er den i øvrigt langt fra en letvægter. Komponenterne er ikke fra øverste hylde, og jeg er lidt usikker på, hvor meget de der Cane Creek-hjul vejer. Der var friske Vredestein-dæk med, som jeg har sat på, men de er vist heller ikke på niveau med GP-dækkene. Har endnu ikke fundet en vægt på selve rammen, men den lå vist relativt lavt (alt taget i betragtning).