Henrik S.

Medlemmer
 • Posts

  5,760
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  262

Henrik S. last won the day on September 18

Henrik S. had the most liked content!

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Henrik S.'s Achievements

Medlem

Medlem (7/7)

1.5k

Reputation

 1. Tak for det, ja. den kan lige præcis også drille, hvis man binder skoene for stramt. Inflammationen er heldigvis på retur. Det viste sig, at en ispose på efter løbeturen gør tricket.
 2. I'VE GOT YOU ON TAPE Eller rettere, så har jeg mig selv på tape. For på trods af, at jeg - mildest talt! - hverken har løbet specielt langt eller hårdt, så døjer jeg med en øm sene oven på foden, hvor den går over i underbenet. Jeg mener, den hedder tibialis, og det er et af mine svage punkter. Har haft en ømhed der før, men det er altid gået væk efter nogle dage. Nu har det varet 1-2 uger, så jeg har genopdaget den gamle kunst med at tape op. Det er indtil videre nok til, at jeg stadig kan løbe, så værre er det så heller ikke. Og nu nærmer jeg mig snart en tilbagelænet måned, så det er ikke noget, der tager min nattesøvn, det er bare lidt småirriterende alligevel. Det er nemt at finde senen. Hvis man står med flade fødder og løfter tæerne på den ene fod op i luften, så er det den sene, man bruger til det. Det er i 'hakket', hvor underbenet bliver til oversiden af foden.
 3. Helt enig, men der er vi vist også et par år tilbage i tiden Og der er da også meget andet. Tøjet og materialerne, det er lavet af, er da langt overlegent i forhold til gamle dage. Kulfiber er også uden tvivl et suverænt materiale til stel. Det er gået fremad på vildt mange områder, og har man moneterne, er det da bare med at give den gas.
 4. Enig. Nogle gang skal man måske bare kigge i spejlet, se sig selv i øjnene og vurdere, om man virkelig, virkelig, virkelig! har brug for det her
 5. Det er også en spændende film, selv om jeg er inhabil :) Den bliver for øvrigt vist på TV2 i to dele på et tidspunkt. TV2 har været med til at finansiere den. Tak for tippet om den anden film. Ser interessant ud.
 6. Ja, det må man sige. Men hvis man kendte ham, var det mindre overraskende. Han havde ganske store tanker om sig selv og var også beviset på, at mænd er blevet kaldt det ekstreme køn. Enten i toppen eller på bunden. Ikke bare studier, men medicin. Ikke bare medicin, men verdens bedste læge. Ikke bare verdens bedste læge, men topforsker. Og hvis det ikke går helt som planlagt, skal man om på den anden side af kloden og leve i cølibat som buddhistisk skovmunk. Intet mindre kan gøre det. Og selv om man gør det, kan det da være rart med 100.000 abonnenter på YouTube. Der er mange dilemmaer i det livsforløb. Og derfor var filmen for mig også et markant flashback til et kollegium i Roskilde 1981-83.
 7. Ikke så meget nyt herfra. Ugen har budt på nogle løbeture og sågar en fornuftig trilletur på racercyklen i går i det fantastiske vejr. Jeg er dog så småt rent mentalt ved at indstille mig på, at der snart kommer nogle uger uden ret meget træning - eller i hvert fald kun med sådan lidt småture indimellem, når tiden er til det. Den nye dato for min kones operation er den 5. oktober, så i oktober måned bliver formen mest holdt ved lige gennem samtlige ture med hunden (hvad der også svarer til en 16-18.000 skridt om dagen). Plus lidt småløb en gang imellem. Så må jeg stramme den senere og hen over vinteren. Racercyklen fungerer glimrende, og det er fint bare at have Storck'en hængende på krogen og finde den frem, når det passer. Til gengæld står min hverdagscykel under åben himmel og viser tegn på rust. Jeg købte jo en billig, gammel Alpina de Luxe som hverdagscykel, og den er retro, cool og fin at suse rundt i byen på. Men den er også så gammel, at stålstellet ikke er egnet til bare at stå udenfor. Så jeg har fundet et alternativ (via Buycycle) til meget små penge, som burde kunne klare det, og som - måske - også kan bruges til lidt gravelcykling til vinter. Stay tuned. Den burde lande fra Frankrig primo oktober. I øvrigt var jeg til forpremiere på dokumentarfilmen Munken i går. Den handler om Jan, som jeg i tidernes morgen boede på kollegium i Roskilde med. Han valgte en karriere som familiefar, læge og særdeles lovende forsker fra for at tage til Sri Lanka og blive buddhistisk skovmunk. Vi var en stor flok, der så den sammen, som alle kendte Jan fra forskellige sammenhænge, så der var nok at tale om før og efter filmen, og der var også en Q&A-session med instruktørparret. En interessant film, der var godt skruet sammen, men som også rejste mange spørgsmål rundt om et kompliceret menneske.
 8. Mon ikke Gregers har været nede med denne her?
 9. Det giver måske meget god mening med sådan en finte.
 10. Kan jeg sagtens følge dig i, men jeg har minimal fysisk aktivitet om morgenen og formiddagen. Og i forvejen spiser jeg aldrig noget efter klokken 20, så ændringen er faktisk minimal (og det er effekten så muligvis også).
 11. Indtil videre er jeg forbløffet over, hvor nemt det er bare at springe morgenmaden over. Jeg drikker en kop te (uden sukker) og senere på formiddagen en kop kaffe (uden mælk), men ellers kommer der ikke noget om bord for klokken 12. Indimellem mærker jeg lidt sult, men det er ikke meget. Kan ikke rigtig mærke andet indtil videre, men har egentlig en god fornemmelse i kroppen.
 12. Hvid, da, helt klart.
 13. ... i øvrigt er selve operationen foreløbig udskudt efter et par tandbehandlinger. Man skal åbenbart være fuldstændig 100 procent inflammationsfri i munden, før de går i gang med en hjerteoperation, så nu afventer vi grønt lys fra tandlægen. Jeg vidste godt, at tandhygiejne er vigtig, men at der er en direkte forbindelse til hjertet kommer alligevel som en overraskelse. Selv har jeg taget hul på et lille forsøg i dag med at faste/spise 16/8. Uafhængigt af hinanden har jeg læst flere interview med nogle forstandige fagpersoner, der omtaler 16/8 positivt, så nu skal det prøves. Jeg vælger så modellen, hvor jeg ikke spiser noget efter klokken 20 om aftenen (hvad jeg alligevel aldrig gør), og så først spiser klokken 12 næste dag. Så det er i realiteten bare morgenmaden, jeg springer over. Man kan drikke vand, te uden mælk og sukker og sort kaffe alt det, man vil. Så det er altså ikke det store afsavn. Spændt på at mærke efter, om det kan gøre noget.
 14. Du har da en tidligere kollega, som åbenbart slet ikke kan få nok af at køre i tog https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/det-maa-vaere-rekord-tidligere-dsb-ansat-smidt-af-toget-454-gange/9941802