Johnas J

Medlemmer
 • Content count

  790
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Johnas J got a reaction from sumsar in Turboslank   
  Så søger man lige lidt videre... Hans studie er et bachelor studie som han selv har lavet som afslutning på hans uddannelse. Det er måske lige lovlig meget at bygge et helt slankekoncept op omkring ens eget bachelorstudie
 2. Like
  Johnas J got a reaction from LaMotta in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
  Hey Motta
  God tur på de 10km hvis du ser en tosse på en sort Trek 7.0 så kom dog lige over og si' hej, er derude omkring klokken 14.
  /Johnas J
 3. Like
  Johnas J got a reaction from Stinelykke in Mollerup mod Challenge Aarhus   
  Hang in there Mollerup, tri-folket kæmper til den bitre ende og bliver ved når andre stopper.


  Keep figthing! You CAN!
 4. Like
  Johnas J got a reaction from Mollerup in Mollerup mod Challenge Aarhus   
  Et lille råd er at benytte sig af en skala fra 0-10, hvor 0 svare til ingen smerte og 10 er værst tænkelig smerte. Når du er i hvile er det acceptabelt at have smerter fra 0-2, under træning må man komme op til omkring de 5 og så ikke længere. En anden ting er så at lægge mærke til hvor hurtigt at smerterne klinger af igen. Hvis der du har øgede smerter resten af dagen og når du vågner næste morgen har det været over grænsen for hvad vævet har kunne holde til. Ideelt set bør smerterne klinge af inden for den 1. time og helst hurtigere.
  Hvis du vil optimere restitutionen af ledbåndene efter træning så skal der is og noget kompression på, så en evt. hævelse holdes på et minimum.
 5. Like
  Johnas J got a reaction from BlueBoden in Cadio eller fedt forbrændning   
  Drop de latterlige tabeller og træn godt igennem og få pulsen op, du får en langt højere forbrænding og efterforbrænding ved at banke pulsen i vejret i 20 minutter end 60 minutter ved en latterlig lav puls.
 6. Like
  Johnas J got a reaction from BlueBoden in Muskler   
  Det er højst sandsynligt bare DOMS (delayed onset muscular sorness) som er helt almindelig muskelømhed efter uvant eller hård træning. Så din løsning er at blive ved med at træne så vænner kroppen sig til belastningen og du bliver ikke øm i dagene efter.
 7. Like
  Johnas J got a reaction from zaa in træne for meget bryst   
  Hvorfor træne bryst hver anden dag?
  Hvis det er for at gøre dit bryst større og pænere, så kom også igang med en god gang rygtræning så dine skuldre ikke kommer til at hænge fremme som en abes. Det er ikke fedt at have et stort bryst, hvis det bliver skjult af dine skuldre.
 8. Like
  Johnas J got a reaction from AMB in Chin ups, pull ups og dips...   
  Den forklaring jeg kommer med nu er ikke helt stueren i forhold til man ge af de kilder jeg har i min bogreol, men er for træt til at finde dem frem, så det bliver efter hvad jeg lige kan huske.
  Når du laver en progression i tilføjet vægt, så vil du skulle bruge en større del af dine Type II (begge af disse) fibre, som har et stort vækstpotentiale.
  Hvis du laver progression i gentagelser, vil du når du kommer op over 15 reps mere og mere benytte type I fibrene, som ikke har et stort vækstpotentiale.
  Hermed bliver en god måde at lave progression på at udfører en af disse øvelser til man kan lave 12-15 reps i 3 sæt, herfra øger du vægten og arbejder op i reps igen og fortsætter på samme måde som før.
  Er godt klar over det ikke er så fysiologisk som det kunne være men hjernen er ikke helt med på det her tidspunkt på døgnet.
 9. Like
  Johnas J got a reaction from TakeDa in Ny forskning: Drop mellemmåltidet   
  Jeg står helt bag det du siger og som jeg har prøvet at forklarer publicerer Nature kun artikler og laver ingen konklusioner. Hele denne debat bygger jo sådan set på nogle ting som IForm påstår uden nogen ordentlig kendskab til forskning (lader det i hver fald til).