Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,086
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

Everything posted by Gregers TF

 1. Langt pokker i MOL

  Dav og velkommen til min nye log. Jeg er blevet fed ifølge de officielle tal. Og også ifølge spejlet. Og jeg vil ikke bare lade stå til. I flere år har jeg rutchet op og ned i vægt og især skiftet mellem at motionere og ikke-motionere uden det store held over længere sigt. Jeg har to store ting at tage fat i: 1 Jeg altså et stort problem med at min hjerne ikke stiler efter at jeg skal være mæt men proppet. Om det nogensinde går væk er tvivlsomt men hvis jeg lærer at tackle det, i hvert fald nogenlunde, vil det være et kæmpe fremskridt. 2 Når det begynder at gå godt med motionen lader jeg stå til i stedet for at holde fast. Ny log - ny metode Mine (for) store og (for) uoverskuelige planer har haft det med at løbe ud i sandet. Så i stedet for de store planer vil jeg nu nøjes med ugemål. Men ikke for resultaterne, men for vejen og metoden. Realistiske ting tilpasset efter planlagte aftaler og arbejdstider således at de skulle være til at opnå. Hvis det alligevel skrider er det kun for resten af ugen men fra om mandagen er det op på hesten igen. Stille og roligt vil jeg hver uge sætte fokus på nogle ting og forsøge at gøre dem til gode vaner ved at gentage dem som ugemål igen og igen. Overordnet er slutmålene de samme men prioriteringen er ændret, da jeg i sidste uge fik besked om at arbejdet giver 11 gratis besøg hos en diætist. Jeg har ingen anelse om hvad det indebærer, men hvis jeg skal leve af klidkiks, radiser og kinakål og løbe 5km og dagen er det ikke interessant, men kan jeg indarbejde spinning, styrketræning og et fornuftigt proteinindtag siger jeg nok ja-tak. Og så skal resten af året indrettes efter disse overordnede mål: Indtil jeg ved hvad der sker med diætisten skal der bare styrketrænes og vægten ikke stige alt for meget kan den falde udelukkende ved at fjerne nogle at de værste unoder er det fint. Med diætistens hjælp skulle der gerne ryge nogle kg helst sammen med tung styrketræning så det ikke er for meget muskelmasse som forsvinder. Hvis livvidden kan komme under hoftevidden bliver jeg meget glad. 8/1 får jeg nye arbejdstider og de bestemmer hvad der herefter skal ske. Om jeg igen skal leve i konstant søvnunderskud eller ej bestemmer hvor højt jeg vil sigte. Men indtil foråret skal det være noget med splittræning som jeg har glædet mig til livvidden skal holdes. De næste 80 dage har jeg menneskelige arbejdstider. Hvis det ikke kan lade sig gøre at rette skuden op nu, kan det nok aldrig lade sig gøre. Hvis her er nogen som følger med regelmæssigt, må man gerne prikke hvis tingene er ved at løbe af sporet. Jeg har ingen familie eller omgangskreds til nogen nytte i denne sammenhæng kun mig selv og MOLboere.
 2. Langt pokker i MOL

  Uændret vægt efter 3475kcal i går. Havde lidt svært ved at overvinde at komme ud men med 5 minutters forsinkelse, var jeg på cykelbanen og varmede op for mig selv. Herefter hhv 20 og 15 omganges progressivt med det langsommeste hold - helt som planlagt. Det blev forslået at vi kørte “tag en halv omgang” og det gjorde vi. Jeg holde nogenlunde pauser mellem spurterne så jeg blev frisk men nåede så kun 3. Men 3 gode. Afrulning sprang jeg over. Kaffen og kagepisningen sprang jeg også over. Den af ene dem fra mandagsholdet, har før brokket sig over at jeg tegngiver for tydeligt eller kører forkert (men som træneren så sent som for et par måneder siden anbefalede) og i dag brokkede han sig højtlydt over et peg, før jeg dykkede ned for at indtage sprint-sporet. Efterfølgende fik jeg at vide, at træneren og hans bror også havde kommenteret det mens de “gamle” der har kørt på tirsdagsholdet i mange år, rystede på hovedet af dem, for vi plejer sådan set at give tegn på den måde. Nu jeg er pænt træt af at ham gutten skal brokke sig over det ene og det andet, som ikke kan genere ham eller andre. Åbenbart med opbakning fra to mere og så gider jeg altså sidde og hykle henover kaffen, når de er der. Det kommer i forlængelse af deres snak for en uge siden, hvor sprinterne blev svinet godt og grundigt og man også mente, at de skulle betale for at træne på banen, udover kontingentet. Imens sad især den ene hele tiden og kiggede, for at se om jeg mon fulgte med i snakken.- det var så tydeligt og de ved jo godt hvor min interesse ligger. Heldigvis nøjedes jeg med at lytte. Nå, men i hvert fald gider jeg ikke køre på holdet, når jeg er så stor en idiot - det minder sgu for meget om min hæslige tid i folkeskolen. Så jeg senerelægger min tirsdagstræning og hopper op til de forhadte sprinterne. Mekanikeren skal jeg nok få sludret med og må se om kan få hilst på de “gamle” fra tirsdagsholdet også.
 3. Langt pokker i MOL

  92,7kg efter 3475kcal. Kan være at jeg så småt skal begynde at tænke en begrænsning ind over. Tænker 3000kcal + tillæg for motion ikke er helt tosset. Prøver fra onsdag - i morgen skal der spises kage efter banecykling og den slags skal der være plads til. Benene stadig mærkede efter styrketræningen, så ville ikke træne for tidligt. Det gik så lidt op i hat. Min minidiscafspiller (MD) er jo på værksted for at blive lavet. Ved middagstid tikker der en SMS ind om den IKKE kan laves Nu havde jeg ellers kun brugt siden midten af december for at “samle mig sammen” til at kontakte et elektronikværksted. Nu skulle jeg så så kontakte en privatperson, der havde en maskine til salg gennem DBA. Heldigvis er jeg så skide nærig, at den maskine til 500kr trak (og så et andet mærke, da maskinerne magen til min går i stykker i hobetal i øjeblikket) men mentalt var det en hård dag. Jeg fik derfor hverken sat styret ned på vintergeden eller ny sadelpind på sommercyklen. Uden at have hovedet med, fik jeg dog 2/3 af en træning på Zwift, inden jeg skulle til Gladsaxe og hente MD´en. Inden, satte jeg min FTP op med 5 men den kan nok trække 5 mere men jeg venter lige lidt, før jeg retter. Hellere lidt i reserve end at måtte opgive. Nu tømme reol så den kan trækkes ud fra væggen og få koblet MD´en til.... jeg har det næsten som et lille barn juleaften.
 4. Langt pokker i MOL

  Lander med med mit fyraftenstog 18 minutter før der kommer et tog, der kan køre mig hjem. Hyggesludrer med en passager et minuts tid eller to, før jeg sætter kursen mod DSBs motionscenter. Efter 3,5 minut kan jeg hænge frakken, tage den langærmede af og lette på øjenkrykkerne før jeg river halsedissen over hovedet. Bicepcurl: 2 x 10 x 20 supersættet med Fransk pres: 15 x 12,5 , 8(eller 10) x 14 klunset på igen og ned til spor 12 og hoppe ind i toget. Det er jo ikke meget men jeg tænker, at det alligevel er bedre end bare at stå og rode med mobilen og stadig så lidt, at det ikke slår en hviledag i stykker. Mentalt føles det ret godt, at bruge de små rum af spildtid til træning og hellere det end pauserne, hvor jeg går glip af samvær med andre.
 5. Drømmen om Mt. Elbrus juli 2020..

  Du kan evt også få gjort farveskalaen på skærmene mere rød (solnedgangs-tonet) sidst på dagen. Det kan sættes op til at indstille sig automatisk. Jeg har suppleret med at mit loftslys i stuen har fået farvepærer med fjernbetjening (2 af 3 pærer) og når det nærmer sig sengetid, så lader jeg dem lyse rødt mens den gamle pære stadig lyser hvidt. Jeg har kun haft det i et par uger efter LIDL havde pærerne som spotvare men umiddelbart virker det til at have en effekt, uden det er en mirakelkur.
 6. Langt pokker i MOL

  Det er dejligt, at vi ikke skal sætte os i en gyngestol og vente... Jeg hørte det især da mit knæ gik i udu sidste år - det var selvfølgelig heller ikke så smart at blive skadet. Der var flere på arbejde der mente, at det nu var på tide jeg indså at jeg ikke var 25 og stoppede med at træne så meget. Sådan bliver det ikke! Og jeg synes jo heller ikke jeg træner voldsomt meget I sammenligning med så mange andre. Da jeg kom hjem i går, festede underboerne igen og de testede vist også en ny subwoofer. Det var i hvet fald nogle helt ekstremt høje baslyde, der stod og pulserede uden musik. Jeg var ikke træningsfrisk men efter noget tid, tog jeg alligevel i FW, for det var umuligt af sove. Inden, havde jeg på arbejde taget 2 x 30 tåhævninger på hvert ben på et halvhøjt dørtrin. Hexbarsquat: 3 x 10x100 Frontsquat: 4 x 4x75 Bulgarsk split squat: 20, 15x20, 15x20 Kropshævninger: 15 Bænkpres med stang. Ret tosset at prøve den slags mht skader, nu jeg normalt kører min bænkpres med håndvægte men nogle gange skal man lave tossestreger, også i min alder: 20 x stangen, 15x50, 8x70, 1x80, 1x90, 1x100 - jeg skulle bare lige se om de 100 stadig var der Laterals: 2 x 10x10 Tåhævninger på et ben: 2 x 15x20 Tåhævninger på to ben: 50 Sprang baglårstræningen over, da de blev reelt DOMSede af intervallerne ude på diget og jeg gad ikke gå ovenpå for at træne mere overkrop - nu var jeg efterhånden også ret søvnig. Underboerne festede stadig højlydt da jeg kom hjem men de stoppede lidt i 3. Vores bore/banketid begynder klokken 9, så 8:58 ringede mit vækkeur og kort efter blev der støvsuget og da jeg var færdig, kunne jeg høre underboerne pusle rundt (gnæk-gnæk) men de er dog blevet stille igen. Med lidt held er jeg træt efter fyraften og kommer tidligt i seng og får søvnrytmen skubbet lidt den rigtige vej. 3300kcal i forgårs. 3325kcal i går. Morgenvægt 92,3kg. Ingen træning i dag men går ned og hente min pakke med den dæktang, som Henrik linkede til.
 7. Langt pokker i MOL

  Pudsigt nok er det ikke så længe siden tænkte over prisen på min første dyre racer. En Scott CR1 med dura ace. Det er nok lidt over 10 år siden jeg købte den og bare i den tid, er cykler blevet markant billigere. Jeg fik læst bogen færdig i går. Det eneste jeg gør meget forkert er, at jeg ikke periodiserer træningen og jeg mangler basistræning. Jeg skal dog presses mere på manglende restitutionsevner før jeg begynder på det med periodisering, for det passer slet ikke ind min impulsive hverdag. Ellers gør jeg mange ting rigtigt. Højintense intervaller. Styrketræning. Jeg indtager protein i store mængder. Jeg prøver langt hen ad vejen at undgå vækkeuret og det er begrænset, hvor meget det klipper af min sovetid. Jeg stopper normalt mine intervaller inden jeg brækker mig men har lidt i reserve. Alt i alt ganske positiv læsning. Rent “sprogteknisk” er det lidt synd at flere dele af bogen er maskinoversat, uden man har brugt meget energi på at rette sproget til og finde de normalt brugte termer på dansk. Der er dele der sprogligt minder om de opslag på Facebook med en video med en brandmand i Texas der har reddet en hundehvalp el. lign. I en del af bogen bliver alder hyppigt til “antallet af lys i fødselsdagslagkagen” - på normalt dansk vil det blot være en lagkage. Lean muscle mass bliver til “slank muskelmasse”. Styrketræning bliver næsten konsekvent til at “løfte jern”, et udtryk der virker lidt malplaceret som sproget ellers er og når det er en bog til “ældre” mennesker. Men det er hverken meningsforstyrrende eller irriterende, bare pudsigt. Især når det kun er i dele af bogen og det ødelægger slet ikke indtrykket, af en bog med fakta i orden og som generelt er let at læse. (.... og så er det jo så forbandet let, at sidde og pege fingre af andre og samtidigt selv lave en masse skrive- og stavefejl eller ikke opdage når ordbogen har rettet det skrevne til noget vås. For slet ikke at tale om komma-kaos )
 8. Langt pokker i MOL

  Underboen begyndte at feste klokken halv fem og holdt mig vågen i et pænt stykke tid men ellers en af de gode (og desværre sjældne) nætter, hvor jeg ikke spiste noget. Jeg vågnede dog ret sent og panikkede rundt for at nå træning før arbejde og i kampens hede, glemte jeg at hoppe på vægten. Benene var trætte efter i går og jeg havde ikke en time, så de 2 x 20 blev erstattet af noget lidt blidere og kun 50 minutter. Her bagefter er benene næsten bedre end før. Hvis jeg ikke er for træt efter fyraften, smutter jeg hurtigt i FW og lyntræner ben - det fungerede ret godt i sidste uge. Og så er jeg i øvrigt smågnaven, da vores IT-afdeling har sendt en mail, hvor de beskylder mig for at have stjålet en ipad, jeg lånte på arbejde for små 14 dage siden.
 9. Langt pokker i MOL

  Tre kvarters pause, inden jeg tog hul på min sidste omgang E/A (er nu på endestation i Køge). I pausen blev det en kort tur i DSBs motionsrum: 1 sæt rows 2 sæt træk til bryst med smalt underhåndsgreb 2 sæt biceps 2 sæt bænkpres 1 sæt laterals 1 sæt fransk pres 1 sæt hypers 1 sæt mave på bold Når jeg kommer hjem, må jeg hellere få cykeltøjet i vaskekælderen, så tiden i morgen før mødetid kan bruges på turbotræneren.
 10. Langt pokker i MOL

  Tak for linket. Jeg har aldrig før set sådan en men nu er den bestilt. Morgenvægt 92,9kg efter 3300kcal. Jeg havde sat uret “tidligt”, for vejret var jo perfekt til at cykle en tur. Desværre er min søvnrytme stadig elendig, så da uret ringede satte jeg det til at ringe senere. Og det gentog jeg. Jeg nåede ikke en “tur” men jeg kom alligevel ud på diget og kørte nogle intervaller. Ikke så mange som forventet for det er kroppen ikke lige i form til endnu, hvilket vel ikke er så sært her først på sæsonen. Det blev til 5 antrit på ca 6 sek. Så kunne jeg mærke at kvaliteten ikke helt var der så holdt en pause og snuppede 3 mere. Kørte lidt ud på Amager for at få ro i benene. Der er åbnet for “Amagerrunden” og lukningen skyldes byggeri af noget der ligner et dige, midt inde på land. Der er også komme nogle seriøse grøfter. Jeg vendte rundt og hjemad på diget fik jeg kørt 3 x 3 minutter med 2 minutters pause. Uden wattmåler var det i frihånd men det gik vist nogenlunde alligevel. 32km blev det til. På udturen holdt jeg kæden mere end stram op af broen og hjemover snuppede jeg en spurt på Avedøre Havnevej. Så alt i alt en godkendt indsats fra den årle morgen. Puls:
 11. Langt pokker i MOL

  93,0kg efter 4325kcal i går - ja hov... men det føltes ikke af så meget Kan man få en tang til at vride dækkene på, så vil det jo hjælpe - i hvert fald derhjemme. Det var rent helt, at jeg ikke knækkede et par dækjern. Endnu et fremskridt, der er åh så smart men så alligevel ikke er det. Samme med vintergeden der fik sin testtur i dag. Der skal bruges torx til at justere sadelhøjde. Det er sikkert et fremskridt i nogle sammenhænge men på cykler, så er umbraconøgler jo fint fungerende og ligger let i lommen og alle har et sæt. Men næh nej, det skal også “forbedres” til noget upraktisk med to standerter. Jeg glemte i øvrigt en lidt sjov ting i går.... I min første spurt nåede jeg 184 i puls - det er et slag over højeste puls sidste år.Men det står der også lidt om i bogen. Jeg når ikke at gøre den færdig i dag men må nøjes med en luns igen. Dagens tur var blot to omgange ude på Holmen; 18km. Gad vide om der er lukket transportvirksomheder derude - der kørte ikke mange lastvogne rundt i forhold til forrige år og en masse lastvognsparkering er er nedlagt. På vej hjem fik lige nuppet en enkelt spurt. Udover at sadlen er lidt for høj og vandret, var cyklen en positiv overraskelse. Lang mere responsiv end jeg havde forventet til 11K og komforten/affjedring lysår bedre end den gamle. Og der er ikke noget der rasler Forlygten også en kæmpe forbedring, så umiddelbart ikke et køb, jeg fortryder.
 12. Langt pokker i MOL

  I går fik jeg i stedet læst en god luns af bogen +50 og hurtig. Jeg håber jeg bliver færdig med den i morgen. I morges 92,3kg efter 3300kcal. Efter et rutineknæk i hos kiropraktoren, fik jeg hentet vintercyklen. Sælgeren var måske ham Henrik havde fornøjelsen af, for jeg er 112% sikker på, at han sagde at de ville maile, når cyklen var klar og det har de ikke gjort. Og den var færdig dagen efter jeg købte den. Udover den, købte jeg en egoistbagskærm og en ny forlygte - der er sket meget med batterier på de sidste 6-7 år. Det tog jeg med hjem men det var også monteret på cyklen. Meget af dagen gik med stille og roligt at nusse den klar. Holder til pumpe. Sadeltaske, pedaler. Og nye Durano Plus, nu 25mm. Sikke et cirkus, for fælgene er forberedt til slangeløse dæk og det var godt nok svært at vride dækkene på. Frygter punktering med kolde fingre og vådt snasket dæk - det lugter næsten af en taxa hjem. Men nu står de med 10-11 bar i, så de forhåbentlig udvider sig lidt. Jeg mangler desværre reflekser til hjulene og brugte over en time på at købe dem, desværre forgæves. Men jeg nåede heldigvis banecykling. Opvarmning - lige til den hurtige side men ikke kritisk. Første intervalblok var korte intervaller af varierende og ukendt længde. Jeg skulle lige i gang og det gik fint - dog et par gutter der seriøst gav mig baghjul. Så “pointløb” med 5 spurter og 10 omganges scratch til sidst. Første spurt gik som i efteråret. Da der blev ringet for spurten kiggede jeg ned på computeren, der viste 51,4km/t. Der er jeg sgu stækket og har ikke noget at byde ind med. I næste spurt sad jeg bag en mand der slap feltet. Efter spurten slog han ud og jeg ledte an i at få samlet feltet og det i et adstadigt tempo. Jeg sad dog bagerst da spurten åbnede og sad over. I fjerde spurt var tempoet igen moderat og jeg lå tre´er da klokken ringede. De andre tøvede og så lukkede jeg op og vandt med et kæmpe hul. Omsider lykkedes det - det er vist første gang i denne sæson. I scratchen var jeg stadig mærket men sad nogenlunde med i finalen. Italiensk forfølgelsesløb. Jeg sad to´er ef fem mand og skulle føre fire omgange - det passede egentlig ret godt. Så et holdforfølgelsesløb med samme hold. For at vinde skulle det andet hold indhentes eller kun være to tilbage. Den vinder vi. Jeg var ellers på vej væk fra holdet men kunne se at vi så ville tabe fordi vi kun var to, så dtr måtte lige råbes og graves dybt, indtil det andet hold smed en mand for meget - vi havde så næsten indhentet dem. Til sidst “udskilningsløb”. De tre første udskilninger var det vinderen der ville udgå og derefter sidste mand over stregen. Den vandt jeg (for nu at prale: Ret overlegent) og endda over en af de hurtigste. Det står klart at jeg ikke er landevejssprinter. Men kan spurten komme fra moderat puls, så er der stadig hul igennem. Det er længe siden vi har kørt så det har passet min fysik, så det er en kæmpe forløsning at se, at dåbsattesten ikke har taget det fra mig. Så jeg beklager selvfedheden i dagens indlæg men det er så længe siden sidst at jeg ikke helt troede på det. Til gengæld kommer jeg ALT, ALT for sent i seng og tør næsten ikke, da jeg har haft krampe i stængerne to gange efter jeg er kommet hjem. Så ved jeg godt hvad der skal ske når jeg skal vende mig i søvne
 13. Langt pokker i MOL

  Vægten 500 gram ned efter 3625kcal. Lårene stadig småømme men slet ikke noget der bekymrede mht banecykling. Dert blev endnu mindre bekymrende, da jeg desværre endte på det langsommeste hold. Vi kørte hhv 20, 16 og 12 omganges progressivt og sluttede af med en trilletur/lang afrulning på sort streg. Ingen af intervallerne fik pulsen over 80%, så det var kun i mine to føringer i opvarmningen jeg kommer derover. Den lange trilletur illustrerer ret godt forskellen på landevej og bane. Vi lå ret konstant med 38km/t og pulsen var aldrig i nærheden af at runde 70%. På landevej skulle der arbejdes “noget” mere for at holde farten. Lige fesent nok og jeg har også spist alt for meget kage. Jeg veksler mellem at ville tage i vaskekælderen og i FW og træne overkrop....
 14. Langt pokker i MOL

  93,5kg efter 3600kcal. De 280gram protein er vist ny rekord i nyere tid. Jeg vågnede sulten et par gange i nat og i morges kunne jeg spise en ko der stod i sovs til knæene. Min sultregulering går tydeligvis helt i fisk, når kroppen har været presset. Det var jo også derfor jeg ville tage toppen af styrketræningen. Til formiddag en halv time i zone 2, for at løsne lår og baller, der stadig er relativ ømme. Jeg håber på banecykling i morgen, i hvert fald hvis jeg kan få cyklen ind i bilen uden den flyver væk. Storm og pladehjul er ikke den bedste kombo - selv ikke bare under transport.
 15. Motion i balance™

  Imponerende mængde. Og misundelsesværdigt - og især at du ikke lader vejret stikke en kæp i hjulet.
 16. Langt pokker i MOL

  Henrik, jeg håber egentlig også på, at jeg ikke skal lave for meget om, for jeg træner jo langt hen ad vejen sådan som jeg synes det er sjovest og har reelt nok ikke lyst til at lave for meget om. Men så ville jeg trods alt vide hvad jeg gør forkert. Davai, det er godt nok sent men alligevel lettere end senere at skulle ud af døren. Det gør også at overkroppen får lidt mere høvl end jeg giver den i FW, hvor jeg tit skal skynde mig på arbejde. Vægten faldet 100 gram til morgen efter 3450kcal i går. Jeg tror også jeg lander halvhøjt i dag, for jeg spiser mig mæt og er sulten igen efter et par timer. Jeg er øm i stort set hele skroget, så håber føden bliver bliver brugt godt og jeg ligger tæt på 2,5g protein/kg i dagens anledning. - og så var jeg heldig på arbejde i dag. Toget lige efter mig får en personpåkørsel på Gentofte station. Den sidst vi havde faldt på en fridag men den forrige, kom kun 4 minutter efter jeg var forbi. De er tæt på... men jeg er selvfølgelig også bagud, rent statistisk.
 17. Tinapigens log!

  Du jamrer jo ikke - beskriver blot hvordan det står til. At duoen i købet får trænet udenom, trods det har taget sin tid, er jo super flot.
 18. Langt pokker i MOL

  Ææv en kikset dag, lørdagen blev og alligevel var jeg “heldig”. Fredag aften: 2 sæt tåhævninger til fail på hvert ben. Lørdagens morgenvægt hele 93,4kg efter 3000kcal Dejlig vejr og havde det været sommer, var jeg smuttet på diget men nu skulle der skiftes slange og bøvles med 47 stykker tøj og jeg havde kun 65 minutter. I stedet blev til til et træningspas på Zwift, jeg længe har set på. Det var sjovt - lige mig!!! Intervaller lige tilpas hårde, så man skal finde middelvejen mellem høj kadence (høj puls) og lav kadence (høj muskulær udstrækning), for maskinen holder jo wattene uanset. Kortere og kortere pauser, så det til sidst begynder at stramme til. Jeg ved ikke helt hvad der skete men bagefter jeg fik ualmindelig travlt med at komme på arbejde. Jeg nåede ikke at “klaske nogle madder sammen” og de varme lag tøj røg bare i en pose og så mig ud af døren efter et lynbad. På vej til toget ringer de og hører om jeg er mødt - og i det samme kommer toget ind på perronen, så jeg må spurte derop - stadig med varm kropskerne. Jeg skulle så have været mødt for halv time siden. Pis os´ Sidste pause på arbejde var lang, så den tanktop jeg ikke fik brugt den dag kollegaen kørte mig hjem, blev brugt til en gang overkropstræning. Stille opstart men det blev ret hurtigt hårdt. Efter at have kørt det sidste tog, tager jeg hjem og er egentlig træt men vil også gerne få trænet ben, så jeg kan nå at blive frisk i dem før banecykling på tirsdag. Sengen taber - jeg går i bad - pakker tasken og går ned og kan ikke finde bilen på parkeringspladsen. Kommer i tanke om at jeg glemte den ved LIDL, efter jeg kørte min minidisc til rep. Der stod den så med 2 x 795kr i P-bøder Men tænk hvis den havde stået der til tirsdag og fået bøder også for søndag og mandag.... Jeg fik trænet ben og det var dejlig, også selvom jeg holdt lidt igen for ikke at blive invalid af DOMS. Det er længe side der har været dagsform-billeder på MOL, så nu er det på tide. Lyset er ret tilgivende i DSBs kælder men altså 93kg-versionen. Inspireret af Henrik, har jeg købt +50 og hurtig - altså den danske udgave. Den regner jeg med at gå ombord i i morgen, der bliver uden træning.
 19. Langt pokker i MOL

  ... den uplanlagte lur gjorde også, at klokken blev over 3 før jeg faldt i søvn.... og jeg vågnede så først 9:30 Vægt 100g op til 92,1kg efter 3475kcal. Jeg fik ikke trænet til formiddag, da jeg gik ud fra at jeg ville få cyklen. I stedet fandt jeg et sted som forhåbentlig kan fikse min minidisc-afspiller, så den var jeg i Vanløse og aflevere. Men jeg fik sgu ikke cyklen Tiden gik og træningen var ved at glippe igen men “vi” plejer ikke at gå alt for meget op i bore/banketider fredag og lørdag, så det blev alligevel en aftentur på turboen. Umiddelbart sad jeg og følte mig kæk men det nev alligevel til sidst, så det passede fint. De 30 sekunder (rød farve) kørt stående. Det er Langvad, der har skrevet en serie træning til Zwift og de er bedre end de fleste andre, der generelt er underligt skruet sammen og fyldt med en masse gejl.
 20. Langt pokker i MOL

  Hæft kæft, jeg er tosset på mig selv... Jeg faldt i søvn og har heller ikke fået trænet i dag. Måske jeg bare skal hoppe på turboen i morgen formiddag, så jeg Ikke risikererer en nuldag mere - hvis cyklen nu ikke bliver klar til afhentning. Så må den blive indviet efter stormen har passeret DK.
 21. Langt pokker i MOL

  Uff, ja der er nogle sælgere, som man bare ville ønske gik ud bagved og drak kaffe. Jeg tror, de lærer dem op i El-giganten Jeg tror da også at det er en OK cykel. Men totalt blottet for charme, særpræg og individualisme. Jeg kan se sagtens se det lækre i det men evner det det overhovedet ikke selv og er heldigvis også ligeglad med hvordan mit eget udstyr tager sig ud - bare det virker. Jeg får den desværre nok ikke hjem i dag, for klokken er snart 16, så jeg er ved at indstille mig på en tur på turboen i stedet. Jeg havde ellers håbet på noget antrit-træning ude på ”Holmen” som jomfrutur. Morgenvægt 92,0 efter 2850kcal i går
 22. Langt pokker i MOL

  Jeg skrev også “set fra lejligheden” - da jeg kom ud, kunne jeg godt mærke at de var falsk læ og jeg blev snydt af vindmøllerne ude på Avedøre Holme, der snurrede i adstadigt tempo (men det gør de måske altid - det har jeg ikke rigtigt lagt mærke til). Det er en samlebåndscykel, så spændende er den jo ikke. Andet end den er rød og jeg plejer at vælge tøj, biler, alt og også cykler, i så “usynlige” farver som muligt. Typisk når man arbejde med Apple, så er der en masse de ikke synes man skal kunne, så jeg kan ikke linke. Men det er en Stevens Izoard 2019
 23. Langt pokker i MOL

  Hovsa... Først... der blev ikke styrketrænet i går. Ham kollegaen jeg cykler med, timede sin aftentur i Leaf´en, så han kunne hente mig ved fyraften og køre mig hjem og det takker man jo ikke nej til. I morges: 92,5kg efter 2635kcal i går Det er godt nok onsdag og der er banecykling men det er ikke helt så fedt, når jeg er i kageform og med de unge hurtige der er kommet på holdet. Det er for hårdt til jeg kan lege med i det sjove men uden at være panikhårdt at sidde med i feltet og ender i en gang leverpostej. Men solen skinnede og set fra lejligheden blæste det ikke alverden, så en udetur ventede. Indtil jeg opdagede at i entreen stod vintergeden og grinede hånligt med et fladt hjul - punkteret igen. Men jeg agter at grine sidst, så jeg dampede i Heino og købte en ny vintercykel og glæder mig at lave et Bjarne Riis-kast og kyle det gamle lort ind i jerncontaineren på genbrugspladsen. Det måtte så alligevel blive en tur på cykelbanen.... Eller... der er jo ingen træning pga opbygning til 3-dagesløb. Jeg synes det for sent at støje på turbotræneren nu, så det blev en uplanlagt nuldag. I stedet vil jeg “muntre” mig med lidt trappetræning til og fra vaskekælderen
 24. Langt pokker i MOL

  Vægten faldet 700g til 92,2 kg efter 3425kcal i går - dejligt at få sovet men jeg er stadig kvast som havde jeg kørt nattevagt. En hyggetur på turboen før jeg tager på arbejde, en halv time bare stille og roligt. I aften er en af “de dage”, hvor jeg skal vente næsten en halv time på at komme hjem, så jeg tager en tanktop med og træner lidt overkrop i ventetiden.
 25. Davai, davai!

  Fedt, du skriver igen!!! Herligt med Zwift-kurver - også selvom du dwarfer mig big time, trods din lave kropsvægt). Jeg er i øvrigt spændt på om du kan køre intervaller efter det watt-tal du har fået. De gange jeg har kørt samme test, får jeg et tal så højt at jeg ryger i hegnet i løbet af kort tid, hvis jeg bruger det som udgangspunkt og langt over tallet fra en 20-minutters test. Det lyder til at dine tidligere planer om licens er lagt på hylden?