Kermit

Medlemmer
 • Posts

  6,095
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Kermit last won the day on September 5

Kermit had the most liked content!

About Kermit

 • Birthday 09/06/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Kgs. Lyngby
 • Interesser
  Cykling, musik, biler

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Motion og konkurrence

Recent Profile Visitors

25,090 profile views

Kermit's Achievements

Medlem

Medlem (7/7)

883

Reputation

 1. Kermit

  Got legs?

  Det er sjovt du siger det, for har flere gange i dette efterår haft træningsture på 3 timer på Zwift uden at jeg rigtig har tænkt over det. Jeg er altid fuldstændig gennmeblødt bagefter, men det generer mig egentlig ikke at køre så langt på Zwift efterhånden :D
 2. Kermit

  Got legs?

  Tak for hilsenerne :D Lidt opdatering på træningen. DHL stafetten gik over al forventning, og jeg endte med at løbe den på 27-28 minutter, hvilket jeg er ret tilfreds med. Har da også allerede lavet en målsætning om at den tid skal forbedres til næste år, hvilket bestemt er muligt. Tænker en tid under 25 er målet. Der bliver skåret kraftigt i antallet af kcal, og også i mængden af kulhydrat for tiden for lige at komme det sidste ned. Henover weekenden var jeg nede omkring de 83,5 kg så målet om 82 kg på fredag er indenfor rækkevidde. Jeg har primært brugt Zwift til at træne på, dels fordi vejret ikke har lokket mig udenfor, og dels fordi med de løb der bliver kørt derinde, så har jeg noget motivation. Jeg kan dog også godt mærke at der ikke er så meget at skyde med i de løb, men sidder for det meste med, men er så bare drænet til spurten. Lige nu gælder det egentlig mere om at få et solidt kcal forbrug, og knap så meget at komme ud og få frisk luft i ansigtet. På lørdag drager vi mod Mallorca, og jeg smider et par løbesko med i kufferten så jeg kan bruge det som lidt motion hver dag. Der er også et okay fitnessrum på hotellet, så der også kan blive styrketrænet lidt. Vintercyklen er faktisk blevet sat til salg. Ikke fordi jeg vil undvære mine cykelture udenfor om vinteren, men mere fordi jeg vil prøve noget nyt. Jeg har haft min CAAD10 i en del af år, men tiden er løbet lidt fra den når den får skærme på. Der er nemlig ikke plads til meget mere end 23 mm dæk, og selv de skraber fra tid til anden på skærmene. Jeg lurer derfor på at købe en nyere ramme, eller måske en gravel cykel hvor der kan komme lidt større dæk på. Derudover må jeg også bare erkende at jeg synes Zwift er pisse morsomt, specielt i forhold til at skulle bruge en halv time på at få al vintertøjet på, køre ud på glatte og våde veje i blæsevejr, og så skulle vaske cyklen når jeg kommer hjem. Specielt med det behov jeg har - jeg skal ikke ud og køre licensløb. Jeg træner, kører for det meste solo, men gør det mest for at presse mig selv og sådan.
 3. Kermit

  Got legs?

  Heeeey, under en måned siden sidste opdatering. Har faktisk fået logget en del træning henover den seneste måned med et godt mix af styrketræning, cykling og overraskende nok løb. Løb skrev du? Ja det gjorde jeg sgu. Vi skal et smut til Mallorca i slutningen af september, og selvom jeg egentlig havde ambitioner om at have cykel med, så tror jeg ikke det bliver i denne omgang. Hotellet vi bor på har et lille fitnesslokale, og hvis jeg kunne kombinere det med lidt løb, så kunne jeg blive dækket ret godt af. Det er ikke kønt, det går ikke hurtigt, men det er egentlig en ret fin måde at afslutte min styrketræning på. Af samme årsag meldte jeg mig halvt spontant til vores DHL stafet i morgen. Det bliver så første gang i enormt mange år at jeg løber 5 km. Ifbm. Mallorca turen har jeg også haft en målsætning til at komme lidt ned i vægt så jeg kan stå lidt skarpere ved poolen. Udgangspunktet var omkring de 87 kg, og senest har jeg vejet lige under de 85. Den periode for nogle uger siden hvor det var 28-30 grader varmt gjorde at jeg nærmest ikke havde nogen energi, og tyede meget til slik og sodavand for at holde mig nogenlunde kørende. Planen er lidt at når jeg kommer på den anden side af min fødselsdag (d. 6. september), så prøver jeg at cleane op i min kost. Jeg spiser egentlig ikke så skævt i hovedmåltiderne, men jeg er alt for god til at klemme en sodavand eller to ned, og lidt slik. Det skal skæres meget ned, og så håber jeg at jeg i den periode kan rive en del kg af. Så skal jeg også bare være indforstået med at cyklingen ikke kommer til at være med super mange intervaller og super højt output, og det samme med styrketræningen. Og speaking of cykeltræning, så har jeg fået nogle nye favoritintervaller. 30/15. De er pisseirriterende at holde styr på fordi de rykker sig, men de er mega fede. Køres i ca. 10 minutter pr blok og det er 30 sekunder omkring 120-135% af FTP, og så hvile i 15 sekunder. De gør naller, men på den gode måde. Og så noget ikke træningsrelateret - min første rigtige kærlighed var at spille guitar. Så fra jeg har været 6-7 år gammel og op til jeg var en 21 cirka, spillede jeg ekstremt meget guitar. Jeg har stadig haft guitarer med mig lige siden, men fingrene har ikke helt ville med. I starten af august blev jeg enig med mig selv om at jeg minimum skulle spille 10 minutter guitar om dagen, og det har jeg faktisk holdt, og det har været ret magisk. Udover at jeg får fart i fingrene igen, så er det ekstremt afslappende for mig at sidde og lære gamle numre, nye riffs og sådan. Og så valgte jeg også lige at købe to nye guitarer der skal op og hænge i stuen.
 4. Kermit

  Got legs?

  Lidt over en måned siden sidste update. Der har været gang i træningen, og har egentlig fået nået en god portion af de mål jeg satte mig for i starten af året. F.eks. fik jeg en 200 km tur i benene for nogle uger siden, hvilket var sindssygt lækkert, og her i sidste uge formåede jeg med halvtrætte ben at dødløfte 160 kg. Der er stadig et par mål tilbage for året, bl.a. at få vægten under 82 kg, bænkpresse 5x5 a 94 kg (bliver nok svær at nå), samt at squatte 135 kg. Som jeg lige husker det har jeg været 5 kg fra squatten i denne omgang, så håber at det bliver muligt.
 5. Kermit

  Got legs?

  Touren er et overstået kapitel i Danmark, og sikke en fornøjelse det har været. Jeg fik set enkeltstarten i København, og så var jeg og den ældste søn afsted om lørdagen for at se etapen lidt uden for Holbæk. Jeg gider ikke bruge ordet folkefest, men må konstatere at der var kæmpe opbakning til Touren i Danmark, og måske også bekræftet i at det kun er få danskere der decideret hader cykelryttere og cykelløb. I torsdags var jeg ude og køre med klubben, og det blev en lidt fesen affære, men da intervallerne var overstået på flyvestationen drønede vi ud mod Strandvejen over Allerød. Jeg fik sat lidt gang i tempoet og tog et par gedigne føringer inden vi ramte Strandvejen. Her fik vi hentet nogle ryttere som gik med rundt, og så var der jo nærmest stemning af cykelløb ind mod Klampenborgspurten. Og uden de store overraskelser, kunne jeg snuppe den. Styrketræning har jeg ikke haft så meget af de seneste uger, men det skal altså også igang igen for var inde i en ret fin stime. Jeg har dog også fokus på lidt vægttab igen, som vel nærmest er en selvfølge når man leger cykelrytter. Vægten var lige oppe på 88 kg i et svagt øjeblik, så jeg har en målsætning om at ramme 82 kg eller derunder d. 23. september. Synes allerede jeg er godt igang, og hvis tiden tillader det så vil jeg gerne have lidt flere timer på cyklen. Kan jeg f.eks. få 2,5-3 timer tirsdag og torsdag frem for 2 timer, så er det pludselig 1-2 timer ekstra om ugen. Hvis jeg kan komme afsted på en 4 timers tur om lørdagen, frem for 2-3 timer, så er det igen 1-2 timer oveni. Så det er hele tiden om at justere og vurdere hvor der er muligheder. Der er også røget lidt ekstra ind på grejfronten. Som nævnt i et par tidligere indlæg, så blev jeg aldrig rigtig venner med mine hvide S-Works 7 sko, så i går købte jeg de nye S-Works Torch, som åbenbart er afløseren. Der er nogle ting der er blevet ændret, herunder at velcrospændet foran er fjernet, og så er den blevet gjort lidt bredere ude omkring forfoden, og sikker en masse andre ting også. Jeg fik den prøvet i går, samtidig med at jeg lige prøvede nogle andre modeller også, og den sad faktisk ret fint på min fod. Så nu får den et skud, og forhåbentlig generer den ikke min fod. Jeg prøvede også et par af Shimano S-Phyre skoene i model 702 eller hvad den hedder. Så ikke topmodellen 902. Den var egentlig okay, men virkede ikke lige så lækker. Jeg fik også prøvet S-Works Ares modellen, som jeg egentlig altid har syntes var lidt af en øjebæ med de to spænder på oversiden af skoen. Dog må jeg sige at det var en SYGT behagelig sko at få på. Hvis ikke den kostede 3600,- kunne jeg godt finde på at købe sådan en på et tidspunkt. Jeg er også blevet glad for Rapha, efter i en del år at have ment at det var for tykke 40 årige på Strandvejen. Nu nærmer jeg mig jo med hastige skridt de 40, og har fundet ud af at Rapha også laver ting med farver. Så fik købt mig en EF Education træningsjersey, der har et andet design end deres normale team jerseys.
 6. Kermit

  Got legs?

  Sikke det kører med opdateringer herinde. Torsdag kom jeg for første gang i lang tid ud med klubben til en hverdagstræning. Der var egentlig lagt op til noget cykelløb, men det blev åbenbart droppet. Vi tog et smut op til Farum, videre igennem Allerød, ud til Karlebo og så op mod Fredensborg, og ud til Strandvejen. Undervejs kørte vi 10x 40/20, som sad lige i skabet, og derefter kørte vi nogle 20-30 sekunders føringer på Strandvejen hjem inden der selvfølgelig blev kørt en spurt ved Klampenborg. En 2-3 stop undervejs grundet forskellige defekter, men egentlig gode ben. Fredag fik jeg styrketrænet lidt igen, og det samme gjorde jeg i går søndag med lidt efterveer fra et bryllup vi var til om lørdagen. Prøvede også noget nyt (for mig i hvert fald), da jeg i min dødløft valgte at starte med en højere vægt og så gå nedad. Normalt har jeg kørt noget lignende med 3x105 kg, 3x110 kg, og så 3x115 kg. I går gjorde jeg det omvendt så jeg lagde ud med 3x135 kg, 3x125 kg og så 3x120 kg. Fungerede egentlig også ret fint.
 7. Kermit

  Got legs?

  En lille opdatering siden sidst. Jeg er startet på nyt job i en organisation der er mere kompleks end jeg nogensinde før har oplevet :D Heldigvis er alle søde, så det skal nok blive rigtig godt, trods et jævnt træt hoved her de første dage. Træningen døde lidt i løbet af maj. Ikke fordi jeg ikke ville, men først var vejret super ustabilt, og det der med at cykle ud i solskin for at køre i 4-5 kraftige byger undervejs gider jeg bare ikke mere. Derefter blev jeg først forkølet, og så lige lagt ned med noget omgangssyge i en uges tid. Så jeg er langsomt ved at komme tilbage til hægterne og har været ude og cykle et par ture. For nogle måneder siden købte jeg et par S-Works 7 sko, som er den model jeg har kørt i siden 2019. Der er bare et eller andet anderledes ved den nye, for den klemmer på et uheldigt sted på min fod der giver ret mange smerter når jeg kører i længere tid. Så de skal sælges, og så kunne jeg godt være køber til de nye S-Works Torch sko som lige er blevet lanceret. De har droppet velcrospændet ude foran som ingen alligevel brugte, og gjort skoen en anelse bredere. Prisen? 3500,- men med de nuværende prisstigninger ville det ikke undre mig om sådan en sko om et års tid koster omkring de 4000,-
 8. Kermit

  Got legs?

  Lidt styrketræning i dag der bl.a. bød på en omgang dødløft med 3 reps ved 110, 115, 120 og 125 kg, samt bænkpres med 5x5 på 85 kg. Jeg tror snart at jeg skal have købt noget kalk eller lignende når jeg løfter, for mine håndflader har en tendens til at blive så svedige at mit greb på nogle af løftene ikke rigtig er så godt. Derudover overvejer jeg om jeg skal begynde at have et bælte på når jeg squatter og dødløfter? Er der en tommelfingerregel på hvor meget man skal op og ramme i vægt før man tager et bælte på? Styrketræningen blev afsluttet af et smut til Farum og retur på cyklen med fuld smadder på.
 9. Kermit

  Got legs?

  Tak for det Henrik :) Ja, vi har fået lader ved huset, men synes ikke rigtig vi mærker det store til det. Der er jo refusion pr. kwh man lader på noget ala 1,10,- og så bliver man bare ekstremt opmærksom på hvornår strømmen er dyr og billig. Vores behov er ikke så voldsomt i øjeblikket, så det er relativt begrænset hvor mange kwh vi lader om ugen. Tror det er omkring en 60-70 stykker. Men det bliver jo så heldigvis sparet i benzin, og fordelen ved at man kan tanke bilen op i egen indkørsel opvejer det meste :D
 10. Kermit

  Got legs?

  Og så den lidt længere opdatering, hvor vi stadig lige starter med en video I tirsdag hoppede jeg i cykeltøjet og drønede ud for at ramme de 150 km. De lykkedes, og det var en super hård tur, men hvor alting nærmest bare flaskede sig undervejs. Lørdag var jeg ude med klubben på en klassisk 100 km tur, hvor jeg var pænt kvæstet efterfølgende. Et af intervallerne vi skulle køre var et nyt et fra Palmares, som er vores nye træningspartner. En led satan uden lige. 30 sekunder max, 1 minut FTP, 30 sekunders max, 1 minut FTP, 30 sekunders max, 1,5 minut FTP. 2 minutters pause mellem hvert sæt, og så 4 af dem. Så et 5 minutters interval hvor man aldrig er under FTP. Helt igennem forfærdeligt. Hvad er der ellers sket? Jo, jeg har fået raget en gang forkølelse til mig ovenpå en solid omgang træning og lidt svingende temperaturer. Jeg håber dog at det hurtigt er overstået. Så har jeg egentlig fået nyt job som jeg starter i starten af juni. Og selv her var der lidt udfordringer, for jeg stod faktisk med 2 job på hånden, hvoraf jeg havde sagt ja til det første. Det første var et meget sikkert job, meget i linje med hvad jeg har lavet tidligere, og noget jeg bare kunne kaste mig over med det samme uden de store udfordringer. Det andet job var lige et skridt op. Lidt mere ansvar, sikkert også langt flere udfordringer, og selvfølgelig også en bedre titel, løn og mulighed for at flexe mere rent tidsmæssigt. Jeg har virkelig haft svært ved at vælge mellem de to. Jeg har virkelig tvivlet på at jeg var klar og god nok til det job med mere ansvar, men efter at have snakket med en masse mennesker, gået personlighedsprofiler igennem, samt hvad jeg tidligere har fået at vide, så har jeg egentlig valgt at gå med jobbet med flere udfordringer. Og hvorfor så det? Jo, jeg går egentlig ikke særlig meget op i titler, men det gør andre, og når jeg på et tidspunkt måske skal ud og finde et andet job, så er det ikke dumt at have på CV'et. Jeg har siden jeg arbejdede hos HusCompagniet fået at vide af min chef, at hun ønskede at jeg pressede mig selv lidt mere. At jeg tog flere udfordringer fordi hun var sikker på at jeg kunne det. Jeg er typen der søger tryghed, og er ikke meget for selv at lade mig være i situationer hvor jeg føler mig ukomfortabel. Lige præcis derfor var det på tide at jeg rent faktisk gjorde det. Nu skal jeg lige have kontrakten på plads for alvor, og så skal jeg tage det super fede opkald til den første virksomhed og sige at jeg alligevel ikke kommer til at starte hos dem. I slutningen af 2021 fik jeg den sindssyge idé at vi skulle overveje en Tesla. Jeg har egentlig aldrig været særlig begejstret for Teslaer, slet ikke Model 3 som i mine øjne aldrig har været særlig pæn, ikke har kørt særlig godt, og mere har været tiltænkt typer der går op i apps end snoede veje. Jeg blev dog nysgerrig over muligheden for at få en hysterisk hurtig bil, og jo mere jeg læste om den, jo mere gik det op for mig at Model 3 faktisk var en af de bedre kørende biler. Jeg havde dog også et øje til BMW's nye i4, men fik hurtigt skudt den til hjørne da de først ville kunne levere i starten af 23 hvis man var heldig. En bekendt sagde at jeg bare kunne komme forbi og prøve hans, og det gjorde jeg så. Jeg var faktisk ret overrasket over hvor godt den kørte kontra vores Alfa, og hvor meget plads der stadig var i den. Hans var dog en Long Range, så ikke lige så kompromisløs som en Performance. Så et par dage senere pakkede jeg kone og ældste unge, og kørte ud og prøvede sådan en. De var begge helt pjattede med tanken, så vi bestilte en rød en der blev leveret nogle måneder senere. Nej, det er ikke en Alfa, for Alfaen kører bare fænomenalt godt. Men Teslaen kører på ingen måde dårligt. Derudover sparer vi ca. 1500,- om måneden ved at køre i elbil, og faktisk langt mere de dage hvor min kone tager bilen på arbejde - hun arbejder i Tivoli og parkering derinde er ikke ligefrem billig. Vi har også en bil nummer to, som er en gammel Ford Fiesta fra 2005 stykker, som efterhånden bare er blevet pænt nusset. Det er egentlig svigermors bil, så den fungerer lidt som en lånebil frem og tilbage, med os som den primære bruger. Nu går jeg dog med tankerne om at skille os af med den, og så i stedet købe en ældre Mini Cooper S som bil nummer to. Jeg har altid godt kunne lide Mini'erne, og var også helt solgt da de blev redesignet i starten af 00'erne. Jeg er også med på at det ikke bliver en moderne bil vi så hopper over i, men så får vi en bil nummer to der i den grad kan tale til min passion for biler. Det var enten en Mini eller en Alfa Romeo Spider, men jeg er ærlig talt ikke så meget til cabrioleter., Lige nu går tankerne på om man skal snuppe den første generation, men i 2. udgave som bliver kaldt for R53, eller vælge en fra anden generation 2. udgave der hedder R56 med N18 motor. Der er fordele og ulemper ved begge biler. R53'eren er den der lader til at blive den mest eftertragtede af de nye blandt bilfans. Den har kompressor, 170 hk, og har i modelårene 04-06 fået fikset nogle småting som gør den bedre end de første udgaver. Den er dog ikke så moderne indvendig, og minder måske i virkeligheden ret meget om de originale Minier. De kan i øjeblikket købes til omkring en 80.000,- med 100-150k på tælleren. Den anden mulighed er som sagt 2. generation der hedder R56. De første udgaver havde en del problemer rent mekanisk, men fra omkring 2010 og frem, er dette blevet fikset med en ny motor der hedder N18. Kompressoren er skiftet til fordel for en turbolader, interiøret har fået et markant nyk opad, og ud fra hvad jeg kan læse føles den mere premium. Prisen er selvfølgelig også lidt højere, fordi det er en nyere bil, så omkring en 130k for en eksemplar med 150k på tælleren. Den skulle dog ikke være lige så sjov at køre som R53'eren, og sandsynligheden for at den bliver lige så eftertragtet med tiden er nok også markant mindre. Så lige nu skal jeg finde ud af om jeg bare gerne vil have den rå køreoplevelse, eller den lidt mere komfortable med lidt mere tech. Who knows.
 11. Kermit

  Got legs?

  Shit der har været fart på de seneste uger. Så lad os lige tage en hurtig video der lige opsummerer noget af det I grove træk: Der er blevet trænet rigtig meget Jeg har fået nyt cykeltøj Jeg har sat ny PR i dødløft med 150 kg Ny PR i squat med 127 kg
 12. Kermit

  Got legs?

  Weekenden blev brugt med fødselsdag for den mindste i huset, og så selvfølgelig lidt træning. Styrketræningen er jeg kommet igang med igen efter alt for lang pause, så det er noget med lige at komme stille og roligt igang igen. Kan da også godt mærke at kroppen for alvor er øm alle de rette steder igen. Og søndagen blev selvfølgelig brugt med at se årets Flandern Rundt. Jeg havde virkelig håbet på Mads P, og derfor også super irriterende at han lige præcis misser at komme afsted med Pocagar og MvdP, men flot løb under alle omstændigheder. De sidste 75 km var jo lige præcis som de skal være i den slags løb, og så selvfølgelig med en stor stjerne på toppen af podiet. Selvom det kan være mega fedt at se en underdog snuppe sejren, så er det bare mere fyldestgørende når det er en af de helt store.
 13. Kermit

  Got legs?

  Åbenbart! Fucking fedt altså. Jamen sidste opdatering var efterhånden for 5 måneder siden, og meget er sket siden. Lad os tage alt det personlige, for det er det der fylder lige nu. Vi fik en juleaften med corona, da min kone blev smittet. Vi andre blev ikke ramt. Det gjorde vi så bare i februar, hvor jeg og begge unger lå med corona. Derudover har vi været igennem et par omgange med noget omgangssyge, forkølelse og meget andet godt. Så alt i alt føles det som om de første 3 måneder af 2022 på en eller anden måde har været ramt af sygdom. Det hele blev toppet af i tirsdags, da jeg gik direkte ind til en opsigelse fra min arbejdsplads. Den officielle forklaring hedder omstrukturering i afdelingen, og at man derfra ville få brug for en person med en anderledes profil end min. Af en eller anden grund havde jeg mistanke om det allerede i sidste uge, så det kom egentlig ikke som verdens største overraskelse, men det er stadig bare en nederen situation at blive sat i. Jeg er heldigvis fritstillet, og har løn til og med juli, så der er okay tid til at finde noget nyt i. Men det ændrer ikke på at der stadig er en masse vrede og frustration rettet mod mit tidligere arbejde. Jeg var egentlig mentalt ved at være der hvor jeg gerne ville væk, så på den måde er det okay. Opgaverne ret gode, og vi sad i et fantastisk team hvor det var sjovt at gå på arbejde. Derimod clashede jeg lidt med måden det hele foregik i organisationen, og det påvirkede mig mere og mere til sidst. Det er dog altid bare sjovere at have noget andet på hånden når man siger op, end det er at skulle ud og jage det efterfølgende. I går var min første officielle dag som jobsøgende, og fik da alligevel høvlet en 10 ansøgninger af. Desværre kom der så også to afslag ind her til morgen, men det er nok hvad jeg kan forvente når jeg starter med de stillinger der har været slået op i længst tid. Mange af stederne har de trods været igang længe. Træningsmæssigt er det faktisk gået rigtig fint. Jeg har følt at jeg har haft okay power i stængerne, selv på trods af en omgang corona og sådan. Men det er efterhånden 4 uger siden jeg sidst for alvor har styrketrænet, og træningen har de seneste par uger været ret sporadisk. Så jeg skal lige igang igen.
 14. Kermit

  Got legs?

  Er vi seriøst tilbage? :O