Kermit

Medlemmer
 • Content count

  6,022
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Kermit last won the day on November 2 2020

Kermit had the most liked content!

About Kermit

 • Rank
  Med-lem
 • Birthday 09/06/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Kgs. Lyngby
 • Interesser
  Cykling, musik, biler

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Motion og konkurrence

Recent Profile Visitors

18,454 profile views
 1. Got legs?

  Tirsdag er efterhånden blevet den dag hvor jeg deltager i et cykelløb på Zwift, og det er den samme rute hver uge, og det er sgu ret hyggeligt. Så kender man ruten, ved hvornår man kan slappe lidt af, og hvornår man skal træde lidt til for ikke at blive sat tilbage af gruppen. I går var en led omgang. Der blev kørt et markant højere konstant tempo, så langt færre små ryk, men mere steady, og det passer mig faktisk ret dårligt. Jeg har ikke noget imod et konstant tempo, men det skal bare ikke være for højt, for så bliver jeg udfordret. Anyways, jeg lå i store dele af løbet og hamrede frem og tilbage mellem 86 og 90% af min max puls, hvilket er noget uvant for mig, så da vi nåede bakken til sidst, var der ikke så voldsomt meget at give af. Det lykkedes dog at komme ind på en 5. plads i B klassen, og det er jeg virkelig tilfreds med. Derudover var der kun én anden dansker foran mig, så det hjælper også på humøret. Men sjovt det er det sgu - specielt når det er overstået :D
 2. Got legs?

  Uge 3 er done, og det blev til små 11,5 times træning, så det er svært at være utilfreds over det. Jeg har virkelig kæmpet med min bænkpres i de sidste par uger, hvor jeg skulle gå fra 87,5 op til 90 kg. Det kan virke latterligt at 2,5 kg gør en forskel, men det er som nat og dag. Så det påvirkede også motivationen i en sådan grad at jeg har valgt at bakke lidt af, og gå tilbage til 85 kg, og så bygge stille og roligt op derfra igen. Grebene er også kommet til cyklen, og jeg har et ønske om at jeg får den nogenlunde færdig i denne uge. Om ikke andet så jeg kan begynde at bruge den på hjemmetræneren og lige vænne mig til den, og lave lidt småjusteringer.
 3. Got legs?

  Endnu en uge er i bogen, og det sidste mål for januar opnået. Måske jeg skal have lidt flere målsætninger på for februar :D I går havde jeg en tur på Zwift, og tog endnu et løb. Nu er jeg så småt ved at forstå hvordan man skal køre dem, i hvert fald mere end jeg havde i starten, og endte da også med en 8. plads ud af 41-42 startende i B klassen. Det er jeg egentlig ret godt tilfreds med, og i modsætning til sidste gang var jeg ikke fuldstændig smadret bagefter. Så efter lidt restitution fik jeg alligevel hamret et 10 minutters SS interval af. I alt 2 timer på hjemmetræneren. I dag lander der forhåbentlig et sæt Etap skiftegreb herhjemme, og så kan jeg for alvor komme igang med at bygge den nye cykel op. Finanserne er for tiden ikke til at købe alle stumperne, så der skal flyttes lidt over fra den nuværende. Men det vigtigste for mig var egentlig også at få et sæt ekstra skiftegreb, så de kan sidde helt rigtigt på den gamle, når der engang er penge til forskifter og bagskifter :)
 4. Med tanke på at du lige har været lidt klattet, så er det ikke underligt at din performance måske ikke er helt oppe og ringe endnu. Specielt ikke på hjemmetræneren hvor man på ingen måde kan gemme sig. Så giv det lidt tid, så skal det nok komme. Ift. puls, så er det måske i virkeligheden en indikation på at du ikke er helt frisk endnu. Når jeg har kørt træningsblokke, så falder min puls stille og roligt. Så den første dag kan jeg sagtens lege med pulsen og få den godt op, men på 5-6. dagen vil den ingen vegne. Wattene bliver stadig trådt, men pulsen er der ikke, og det plejer at være en indikation på at kroppen trænger til lige at komme sig lidt.
 5. Got legs?

  Tirsdag kunne jeg hakke endnu et mål af da jeg fik kørt årets første Zwift race. Jeg er stadig ikke særlig god til det, men begynder i det mindste nu at kigge lidt nærmere på de ting man skal gøre for at køre et godt løb. F.eks. det med at starterne altid er fuld gas. Så man skal åbenbart lige holde sig pænt oppe i wattene i starten af et løb hvis man gerne vil være med i den forreste gruppe. Samtidig er jeg godt på vej til at krydse listens sidste mål af - nemlig en perfekt uge. Der er indtil videre blevet cyklet mandag, tirsdag og onsdag i denne uge, og jeg forventer at kunne holde den stime de sidste 4 dage.
 6. Got legs?

  Første officielle uge i januar og to mål for januar er blevet hakket yderligere af. Fredag lykkedes det endelig at bænke de 5x5 a 87,5 kg. Det er bare en virkelig fed fornemmelse når man tager det 4. sæt og man ved at 5. sæt også kan lade sig gøre. I går hakkede jeg så min 2,5 times kørsel udenfor af. Det var dog en spændende tur på nogle veje hvor der tydeligt var glat. Efter en 40 minutters kørsel eller sådan noget stod jeg af cyklen og lukkede lidt luft ud så jeg nok kun har kørt på 4-5 bar, bare for at have lidt mere sikkerhed. Et smut op til Hillerød, ind mod Karlebo, og så ud til Strandvejen, inden af afstikker og vildfaren på DTU der efterhånden er én stor byggeplads. Kom hjem efter 2 timer og 35 minutter, hvilket var godkendt. Men min krop var godt smadret. Jeg bryder mig virkelig ikke om glatte veje, så en stor del af turen foregik med en lidt for spændt krop, med en kørestil der var langt mere siddende og i tungere kadence end normalt for ikke at spinne baghjulet. Det mest spændende sted var uden tvivl broen ved AB hvor baghjulet bare stod i alle retninger. Det var lige sketchy nok, men vejret var alt for lækkert.
 7. Got legs?

 8. Got legs?

  Alle mål for december blev indfriet, med den sidste 3 pullups d. 30. december. Men det blev klaret på legepladsen. Samtidig fik jeg sat nogle nye mål op for januar som frit fra hukommelsen er: - Køre et Zwift løb - Køre 100 km på Zwift - Køre 2,5 time på landevejen - Bænke 5x5 a 87,5 kg - Have en perfekt uge (cykling hver dag) Allerede lørdag hakkede jeg den første af, da jeg kørte 100 km på Zwift. Ellers har træningen egentlig fungeret ganske udemærket de seneste par uger. Mine ben er dog også godt mærkede af at jeg efterhånden får akkumuleret en del træning henover en uge. Tror jeg pt. ligger omkring de 10 timer fordelt på cykling og styrketræning. Og så skal jeg senere i dag ud og hente en ramme hos DHL :)
 9. Godt klaret med Festive 500!
 10. Got legs?

  Lidt træning blev det også til i går. Endte med at køre i halvanden times tid. 10 minutters opvarmning, 3x1 min kadence over 110 rpm med 1 minuts hvile mellem hvert, derefter 5 minutters hvile og så 60 minutters sweet spot på 250 watt, inden den stod på 10 minutters afrulning. Effektivt og hårdt.
 11. Got legs?

  Fik denne video tilsendt i går aftes :)
 12. Got legs?

  Haha, håber sgu ikke der skal nyt job til :D Men der er nyt derovre fra, for han er i fuld gang med lakering. Så noget tyder på at den bliver klar i den kommende uge. Og der er også nyt fra træningslokalet, for fredag nåede jeg decembers andet mål - 5x5 a 85 kg i bænkpres. Det gik faktisk over al forventning, og følte egentlig at jeg havde ok flow i den. I dag har den stået på styrketræning, og derefter en times fuld gas på cyklen. Et smut til Farum og retur på en ellers ret så grå dag. Lidt hævn fra i går hvor jeg var ude, kørte til Bregnerød og fik en punktering. Den slange jeg smed i fik jeg selvfølgelig lige klemt lidt da dækket skulle på, og så måtte jeg ringe til konen og få hende til at hente. Jeg nåede at blive pænt kølig mens jeg ventede, men fik da taget en masse billeder af mig selv til Insta :D Har fået nogle Cosmic Elite hjul til vinterraceren, men de "nyere" hjul der egentlig er lavet til tubeless, er jo fuldstændig håbløse at få almindelig dæk og slange i, specielt når der også skal være plads til dækindlæg, og dækket i forvejen er ret forstærker i karkassen.
 13. Got legs?

  Det er altid lækkert at knokle i 20 minutter på den måde, specielt når det slet ikke er noget man er god til i udgangspunktet. Skrev med Alistair i mandags for at høre om der var nyt med tidsplan og sådan, og det var der desværre ikke. Han har dog stadig som målsætning at have den klar og afsendt inden nytår, så der er stadig lidt tid at løbe på.
 14. Got legs?

  Jamen det gik. Følte mig ikke helt på toppen da jeg satte mig på cyklen, men benene blev stille og roligt bedre som tiden gik. Da jeg så skulle igang med selve testen kunne jeg godt mærke at jeg ikke helt følte den, specielt ikke efter 5 minutter hvor alting bare gjorde ondt, og jeg stadig ikke helt lå på de 300 watt. Jeg havde indlagt at jeg hvert 5. minut lige skulle op og stå i 30 sekunder. Ikke mindst for at få lidt blod til underlivet. Og den taktik fungerede egentlig ret godt. Så jeg endte faktisk med at ramme de 300 watt efter 20 minutter, hvilket var ret lækkert. Så 300 watt i 20 minutter, og meget gennemblødt. Satser på at de 285 watt holder nogenlunde som FTP. Men nu har jeg i hvert fald et konkret tal at gå ud fra, og så tror jeg at jeg tager en test igen når vi nærmer os februar for at se om der er sket lidt udvikling. Rent humørmæssigt har det været nogle ret vilde uger, for jeg er ansat et sted hvor man ikke vil sende medarbejderne hjem. For hver udmelding der har været de sidste par uger, er der kommet en melding ud dagen efter om at man stadig mener at man har et godt beredskab derude. Senest kom meldingen i dag at man ikke ændrer på noget FØR d. 28. december. Så fra d. 28. december til 15. januar skal vi arbejde forskudt, hvilket ikke giver mening i mit hoved. Jeg er ikke nervøs for corona, men jeg vil egentlig gerne gøre en indsats op mod jul der sikrer at jeg isolerer mig så meget som muligt inden jul. Derefter har jeg intet problem med at gå tilbage til en ganske normal arbejdsdag. Men det har man valgt ikke at gøre. Jeg varetager endda en funktion hvor jeg snildt kunne arbejde hjemmefra, men det vil man ikke fra ledelsens side. Det har jeg godt kunne mærke har påvirket mit humør og ikke mindst overskud, for jeg synes faktisk ikke det er en særlig fed holdning at have til sine medarbejdere. Oh well, først mål på december 2020 planen er hermed klaret.
 15. Got legs?

  Første mål på min december liste skal indfries i morgen, når jeg skal køre FTP test. Det er efterhånden ved at være meget lang tid siden at jeg sidst har kørt en test, så det er nok i den grad tiltrængt. Måtte da også lige læse lidt op på hvordan og hvorledes jeg før har forberedt mig til det. I går kørte jeg en times tid med et par sprinter og noget kadence værk. I dag skal jeg køre 6 minutter progressiv fra zone 2 til det niveau jeg forventer at køre i testen, og et par hurtige accelerationer. Og så står den på FTP test i morgen. Målet er at ramme de ca. 280-285 i FTP, så jeg skal op og ligge på 300+ watt i 20 minutter.