NAVYSOLDIER

Medlemmer
 • Content count

  367
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Lars mikkelsen in Løb på den lange bane - DM 100 km i lightudgave.   
  En lidt sej uge med 5 timers kvalitetstræning og 11 timer på 55%
  Mandag: Morgen: 1 time 80% - eftermiddag: 1 time 55%
  Tirsdag:: Morgen: 1 time interval 5 min 85% 1 min 55% x 10 - Eftermiddag: 1 time 55%
  Onsdag: Morgen: 1 time 80% - Eftermiddag: 1 time 55%
  Torsdag: Morgen: 15 min 60%/30 min 90%/ 15min 60% - Eftermiddag: 1 time 55%
  Fredag: Morgen: 1 time interval 5 min 85% 1 min 55% x 10 - 1 time 55%
  Lørdag: 6 timer 55%
  Ialt 175 km på 16 timer
 2. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Kermit in Got legs?   
  Hvis alle dameløb var som disse, ville jeg helt sikkert begynde at interessere mig for damecykling!

 3. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Kermit in Got legs?   
  Respekt til Thor Hushovd/BMC for at have designet denne fede BMC Impec i de norske farver.

 4. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Colnago´en blev returneret, da finishen på rammen simpelthen var for ringe.
  I stedet er der ankommet en Scott Plasma Premium, som pt. står ved min "pusher" og venter på at blive samlet. Det eneste jeg pt. mangler er styret - alt andet ligger klappet og klart. Styret skulle ankomme omkring d. 8/3, så det varer ikke længe inden jeg har cykel nr. 3 klar i stalden
 5. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Lars mikkelsen in Løb på den lange bane - DM 100 km i lightudgave.   
  Ugens træning - det har været en god mængdeuge.
  Mandag: 23 km
  Tirsdag: 28,5 km
  Onsdag: 31 km
  Torsdag: 30 km
  Fredag: 17 km
  Lørdag: 65,5 km -> 0-30/50% -> 30-42/70% -> 42 - 65,5/50%
  Søndag: 23 km
  Ialt: 218, km
  En god uge, hvor jeg har fået rendt godt med km uden egentlig at blive træt i benene, så i næste uge vil jeg nok se til at samle km igen. Og lige pludselig er det ikke mere svært at tabe vægt, ja jeg skal lige frem råæde for ikke at tabe mig for hurtigt.
 6. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Kermit in Got legs?   
  Tanker om watt træning

  Jeg gik i dag og tænkte lidt over alt det her med wattmålere. Jeg er selv stor fortaler for træning efter wattmålere, da jeg ser det som et genialt værktøj til at tracke ens form, og ikke mindst bruge aktivt i træningen for at træne i de rigtige zoner. Dog forventer jeg at se en stigning over de næste par år i antallet af wattmålere på de danske landeveje. I udgangspunktet et sundt tegn, men i sidste ende nok bare et spørgsmål om misforståelser indenfor cykelsporten.

  Wattmålere er kommet godt ned i pris. Da jeg begyndte at undersøge mulighederne for en wattmåler til min træning, var der en lille håndfuld mærker man kunne vælge imellem. Fælles for dem alle var at de var svinedyre, og SRM var kongen. Dengang kostede de op mod 25.000,- for en wattmåler! Det gjorde at det var meget få der havde wattmålere på deres cykler. For 3-4 år siden begyndte priserne pludselig at falde en anelse, og der kom mange alternativer. Det blev lige pludselig muligt at få fat på en wattmåler til sin træning. Fremragende.

  Nu er det dog virkelig blevet hypet, og wattmålerne er blevet endnu billigere. Det betyder at cykelbutikker som f.eks. Cycling Culture for et par dage siden havde en temaaften om træning med wattmålere. I øvrigt ført an af butikschefen som for 3 år siden arbejdede som projektkoordinator hos Kræftens Bekæmpelse, vejer 40 kg for meget, og som umiddelbart ikke har det store med cykelsporten at gøre. Jeg vil i hvert fald sige det sådan, at jeg tvivler på at han ville kunne fortælle mig noget som helst om watt træning, som jeg ikke vidste i forvejen. Nå, nok om min irritation over Cycling Culture, men til deres arrangement så det ud som om der var en del der var mødt op. De har lokaler i Lyngby, så lur mig om der ikke også er blevet langet et par Garmin Vector pedaler over disken, til et par motionister der aldrig kommer til at bruge dem til andet end at se hvor mange watt de har trådt når de er kommet hjem fra en træningstur.

  Og det er måske lidt her min harme kommer ind. Fair nok at du køber et par højprofil hjul til 20.000,- for lige meget hvor dårlig du er på en cykel, så vil du opleve at du vil køre stærkere. Gør du din cykel lettere, så vil du alt andet lige køre hurtigere op af bjerge. Men fordi du har købt en wattmåler, er det ikke ensbetydende med at du bliver bedre til noget som helst. Det er 12-13.000,- lige ud af vinduet hvis du ikke bruger det ordentligt. Hvis du ikke lige bruger nogle timer på at sætte dig ind i de forskellige træningszoner, hvordan du tester dig selv etc, så er det fuldstændig ubrugeligt, andet end når du skal blære dig over for dine andre kammerater om hvor mange watt du trådte i Klampenborgspurten.

  Det er nok fordi jeg føler at eksklusiviteten af min "klub" forsvinder lidt når det bliver allemandseje, og man skal nok bare lære at grine lidt af dem når de kommer og spørger "hvor mange watt trådte du i spurten for jeg trådte så og så mange?". Det må have været sådan det var da de første begyndte at bruge pulsmålere til træning, og trænede efter de zoner der nu engang var, og alle motionister pludselig også havde pulsmålere på cyklen, men i øvrigt bare tonsede derudaf(tankerne går her til fællestræningerne i HCM regi).

  Så, hvis du går og overvejer at købe en wattmåler, eller allerede har gjort det, så gør dig i det mindste den tjeneste at undersøg lidt om watt træning. Og hvis du bare vil have den som et sjovt redskab til at analysere træningen bagefter, så sæt den til salg på den blå
 7. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Tirsdag d. 18/2-14
  Starten på ugen har været relativ stille rent træningsmæssigt, og det forsatte således også idag hvor det blev til en af de efterhånden sjældne spinningtimer. Lårbasserne virkede lidt ømme, men der var god respons på pulsen igen. Alt i alt en godkendt time.
  Cykling - 50 min @ 82% af HR
  Som de trofaste læsere er bekendt med, så indgik jeg et coaching samarbejde med Out of Bubblegum tilbage i oktober. I månederne hvor tri forsat havde mit fulde fokus fungerede det super fint, og coach Thomas´s metoder var helt klart været med til at rykke min form på alle fronter.
  Nu er tri-sporten droppet og fokus er i stedet på cykling, hvilket selvfølgelig har krævet en anden form for træningsprogram, da der nu kun er en disciplin at tilgodese. Mine forventninger til de nye programmer var derfor også en øget mængde og fokus, ikke kun på de hardcore interval sessions, men også på udvikling af endurance i form af længere intervaller i de lavere zoner. Desværre ville OOB det anderledes.
  Deres filosofi er baseret på korte men intensive træningspas, hvilket betød at mine seneste programmer har bestået af et sted ml. 5-6 timer i sadlen pr. uge. Både Michael og jeg har prøvet at tage dialogen op med dem, men de fastholder at det er konceptet de ønsker at træne deres atleter efter. Fair nok, men den filosofi holder bare ikke hele vejen i min verden. Jeg anerkender fuldt ud den effekt programmerne har haft på min form vinteren over, men når det så er sagt, så mener jeg at der skal langt mere til i det lange løb.
  Foråret nærmer sig, og det er netop nu at der så småt skal tilføjes lidt mængde. Selvfølgelig ikke som 100% erstatning for de hidsige intervaller, men et eller andet sted skal det foregå i en kombination og afbalancering med hinanden.
  Vi har derfor valgt at stoppe vores samarbejde med OOB, da vores grundholdninger til cykeltræningen er for forskellige. Vi kunne måske have fundet et kompromis med dem, men et eller andet sted har jeg ikke lyst til at smide penge efter en coach, som vil trække i den modsatte retning af hvad jeg vil. Heller ikke selvom selve setuppet og kommunikationen ved OOB har været absolut godkendt.
  Bruddet med OOB har fået os til at kigge i andre retninger, og vi havde således et telefonmøde med Rune fra AimHigh idag. En god halvtimes snak på telefonen gav os et meget positivt indtryk af deres metoder, og vi har derfor valgt at prøve det af.
  AimHigh er i langt højere grad vant til at samarbejde med cykelryttere, og har desuden også en noget anden indgangsvinkel til træning end OOB har. Vi er derfor også meget spændte på at modtage det første oplæg til et fremtidigt samarbejde fra dem
 8. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Fire dage i Helsinki spækket med luksus, masser af mad og shopping, og ca. 6 timer med erhvervsrelaterede møder sætter sine spor. Nu skal det ikke lyde som noget klynk, for det har været en fantastisk tur,men f*** hvor var det hårdt at komme tilbage på cyklen hertil formiddag
  OK, nu var det heller ikke ligefrem fordi at dagens menu var en af de helt lette, men vi valgte at gå all in og give fuld gas.
  10 min opvarmning
  2,5 min @ FTP
  2,5 min rul
  Main:
  2 x 40 min @ 85-90% af FTP -> 5 min rul ml. intervallerne
  2 x 5 min @ 85-90% af FTP med 45-50 rpm
  Som om ovenstående ikke var nok, så forsatte vi med et par ture op ad Stelvio og wupti, så var der pludselig gået 5 timer.
  NEJ, det var ikke let idag! Slet ikke faktisk. De sidste 1,5 time sad jeg rent ud sagt på grænsen, og da jeg endelig nåede i mål var der udsolgt. Der gik tæt på en time inden jeg var i stand til at indtage mad - kroppen var lukket helt ned Men det er dage som idag der gør mig stærkere, og det hjalp da også lidt at minde mig selv om det undervejs.
  Cykling - 5 timer @ 141 watt i avg.
 9. Like
  NAVYSOLDIER got a reaction from WatArm in BACK! Siddesår, hva så? Watt, vand og vilje!   
  Welcome back
 10. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Kermit in Got legs?   
  Altid godt at høre at der er andre der har haft gode oplevelser med det.
  Jeg ved sgu ikke hvor meget der sker med hovedet i øjeblikket. Jeg synes ikke lige jeg kan finde ud af om det går i den ene eller anden retning, men jeg må jo bare se tiden an.
  I mellemtiden har jeg så valgt at bestille en ny wattmåler. Oprindeligt var planen at sende min nuværende til Tyskland og få den opgraderet, men det ville i sidste ende koste i nærheden af 1000,- inkl. fragt og det hele. Så kunne jeg lige så godt fremtidssikre mig lidt, spare lidt vægt, få et renere design og lettere adgang til batteriet, og så ryger den gamle til salg når det nye kommer hjem.

 11. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Henrik S. in Løb på den lange bane - DM 100 km i lightudgave.   
  Sjovt du siger det, for jeg har nogle gange tænkt, at det kunne være cool at løbe samme tur, som jeg i 2008 tog på racercykel fra kyst til kyst gennem Pyrenæerne.
 12. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Lars mikkelsen in Løb på den lange bane - DM 100 km i lightudgave.   
  Ja tak Henrik, det begynder at hjælpe på det, men jeg føler mig på ingen måde presset i forhold til det at gå op i mængde.
  Idag mandag tager jeg nu en fridag fra løb og laver lige lidt styrketræning og så afsted til Aarhus og hente noget til mit næste oplevelsesprojekt. Begynder så småt at afsøge og få lidt erfaring med at rejse med løb som transportmiddel - En tur hjemmefra rundt om Den Botniske Bugt og hjem igen er lige nu på tegnebrættet for 2015 og kunne være en perfekt forberedelse til Spartathlon 2015.
 13. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Så landede der en ny Cannondale på adressen. Sikke en dejlig overraskelse at komme hjem til
  Den ser således ud:

  Sadlen - en SLR Tekno flow på sølle 110 gram - mangler forsat, men den skulle ankomme i løbet af de næste par uger. Indtil da bruger jeg den gamle SLR Flow.
  Vægten inkl. SRM, Zipp FC 404 og flaskeholder lyder på 6,4 kg.
 14. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Lars mikkelsen in Løb på den lange bane - DM 100 km i lightudgave.   
  Endnu en uge i løberiet er gået. Det skulle egentlig havde været en let uge, men der røg alligevel en del km på kontoen, dog uden at blive hårdt, det har været en hyggelig uge..
  Mandag: 21 km plus Styrketræning løbe specifik
  Tirsdag: 13 km
  onsdag: 13 km
  Torsdag: 21 km
  Fredag: 30 km
  Lørdag: 60 km
  Søndag: 20 km
  Ialt: 178 km Alt er løbet imellem 50 og 60%. Stille og roligt - rigtig rart og hyggeligt.
  I næste uge vil jeg lige holde lav profil eller relativ lav profil.
 15. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Jeg ligger pt. på 53 kg. Måske lidt lavere efter denne uges mange træningstimer.
  Jeg ved godt, at man altid vil træde flere watt op ad bakke, og derfor har jeg heller ikke tænkt mig at rette min FTP til efter lørdagens test. Uanset hvad, så var det nu fedt at se SRM vise så mange watt, for så meget har jeg aldrig tidligere trådt. Til sammenligning, så trådte jeg 191 watt op ad selvsamme stigning tilbage i maj 2012, så det må siges at være en pæn forbedring
  Onsdag d. 5/2-14
  Da jeg steg ud af sengen, var det trætte og forpinte ben der måtte bære mig ned til morgenbordet. Ikke helt uventet, men alligevel ikke som jeg havde håbet. Forventningerne til dagens tur blev derfor også nedjusteret lidt, dog stadigvæk med option på fuld distance hvis stængerne ellers kunne køres igang.
  Med 300 højdemeter på de første 20 km, stive stænger og øm bum bum var det en noget stille Jannie der sad og trådte. Mine power var ikke helt væk, men følelsen var der slet ikke. Om det var den lille indre monolog som jeg havde kørende med mig selv der hjalp, skal jeg ikke kunne sige, men efter ca. 25 km kom der stille og roligt hul igennem og følelsen gik fra at være skidt til faktisk bare at blive bedre og bedre
  Turen idag gik mere eller mindre hele øen rundt, og mindede til forveksling om Ironman ruten. Vi lavede nogle enkelte afvigelser for at undgå de mest ujævne strækninger, og tilføjede i stedet lidt ekstra hist og pist. Alt i alt en pisse fed tur, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel fra start til slut.
  Cykling - 171 km @ 147 watt i avg - 2401 højdemeter
  Jeg ved godt, at det her mest af alt minder om en gentagelse af min kommentar fra de øvrige dage, men jeg er og bliver positivt overrasket over den nuværende form. Når først stængerne er varme, så føler jeg at jeg kan blive ved. Også uden at det koster på wattene. Nøj, hvor er det en fed fornemmelse!
  Imorgen er sidste dag på cyklen. Pt. har vi fået kørt 595 km på 5 dage - målet er at få rundet de 700 km imorgen.
  Det giver et samlet udbytte små 25 timer i sadlen. Ikke værst i terrænet hernede og på blot 6 dage
 16. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Så kom det gode vejr til Lanzarote, og det skulle selvfølgelig fejres med en god lang tur på lågen.
  Uden at gå for meget i detaljer, så blev det til en skøn tur med masser af kilometer og ikke mindst højdemeter. Lanzarote er nu ikke så tosset til sådan en februar træningslejr
  Cykling - 143 km @ 144 watt i avg.
  Højdemeter - 2170
  Jeg er meget overrasket over hvor solid formen er så tidligt på året. Den lange tur til trods, så returnerede jeg ikke med en drænet fornemmelse i kroppen, og med de seneste måneders træning taget i betragtning, så er det overraskende.
  JA, jeg har trænet intenst på hometraineren, men min træning har været karakteriseret af 1-1,5 times sessions med fuld knald på, og ingen lange endurance rides. Et eller andet sted må det jo betyde, at man kan opbygge en solid udholdenhed blot ved at holde høj intensitet i veltilrettelagte programmer, og at det ikke kun er de lange seje ture der rykker formen på den front.
  I det hele taget, så lader mit OOB træningsprogram til at rykke formen på alle fronter. Det er en god fornemmelse
  Imorgen tager vi en lidt kortere tur, for at give kroppen en chance for at restituere sig. Vi har trods alt fået kørt 351 km på sølle 3 dage
 17. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Triathleten in På vej imod Powerman   
  Nyt titel på logge men hvorfor? Grunde skal findes i at jeg har fundet t nyt træningsmål der passer bedre til hvordan mit liv ser ud det næste halve år. Jeg skal nemlig køre Powerman Denmark d. 27 april (uge 17), som er 10km løb, 120km cykling og 20km løb på "hjemmebane". Det vil sige at løberuten blive på amager strandpark, hvor jeg vel har løbet mere end et par hundred kilometer. Ligeledes gælder det med den næste fuldstædige falde cykelrute, at jeg kender hvert et sving ud og ind. Så muligheden for en meget hurtig tid er til stede, og tidspunkter er perfekt i forhold til temperatur, da varme bare ikke er mig. Jeg er i Frankrig i uge 12 og 13 på vinter alpinisme tur (alpin, is klatring, randonee og snesko mm.), men har formentlig mulighed for at få en racercykel med der ned, og med base i Vaujany (1150m) og kun 18km til Bourg D' Oisans er der rig mulighed for noget bjergtræning. For øvrigt hed min alpe d'huez tid 1:03:42 på en 29 mtb i september, med kun et par uges cykeltræning i benene.
  Uge 5:
  Mandag - klatring
  Tirsdag - hometrainer 100min (3x20min sub AT)
  Onsdag - 30min styrkeløb kombi af jog, trappetræning og kropsvægt bestyrkeøvelser + klatring
  Torsdag - Hometrainer 80min (2x10min AT/10min sub AT p. 5min rul + 10min powerman intensitet)
  Fredag - 1t spinning primært omkring AT
  Lørdag - fri men 14,5 time arbejde fra 8-22:30
  Søndag - 23km løb på 1:51 (4:50min pr/km) i puls 146 (lav ende af grundtræning), god fart i benene på de små rulle bakker.
  Ugen var præget af vejret, mangelende lyst til minus grader meget vind og sne/is hold mig til at primært at træne hometrainer, men nu har vejret vendt,så landevejen skal straffes i næste uge. Spinnig fordi føret ikke var til mtb i fredags og vores havde i stedet booket spinning, men hometrainer er bare federe.
 18. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Onsdag d. 29/1-14
  Idag har på alle måder været en glimrende dag Først og fremmest har jeg været sindssyg lettet over at have meldt offentligt ud, at min tri karriere er slut. Det gælder ikke kun her på MOL, men også overfor venner og familie. Jeg ved ikke hvorfor det gør så stor en forskel, men et eller andet sted har det vel noget at gøre med at man nødigt vil skuffe dem der står en nært og som regner med mig.
  Derudover havde jeg sidste arbejdsdag på jobbet, og jeg indrømmer gerne at det er en dag jeg har set frem til i længe. Der er ikke meget jeg kommer til at savne ved den gamle arbejdsplads, så det var med en god fornemmelse i kroppen at jeg sagde farvel og tak.
  Sidst men ikke mindst, så har jeg fået monteret min SRM wattmåler, og dagens træning var således første test af det nye gear

  Sammenlignet med min gamle Quarq og den endnu ældre Power2Max, så er det her en skønhed! Et sleek design uden en eller anden batteri dims stikkende ud - der er intet der springer i øjnene og gør udseendet klodset at se på. Men bedst af alt, så fungerer det, og dagens træning bekræftede mig således i at den seneste Quarq viste 15-20 watt under niveau. Atter kunne jeg holde zonerne uden at træde mig selv halvt ihjel, og pludselig var der igen harmoni ml. power og pulszonerne. Det har der ikke været siden jeg fik min Quarq ombyttet medio december
  Dagens træning bestod af en potent omgang på hometraineren:
  10 min opvarmning
  2,5 min gul zone
  2,5 min hvid zone
  2 x 40 min blå zone -> 5 min hvid zone ml. hvert interval
  2 min hvid zone
  2 x 5 min blå zone @ 50 rpm -> 2 min hvid zone ml. hvert interval
  6 min afrul
  Cykling - 2 timer @ 156 watt i avg.
  Hvad angår hoften, så er der klar bedring at spore og jeg har således ikke mærket noget til den siden i mandags :walking:
 19. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  OK, here it comes…..
  Alle tri-planer for 2014 er skrinlagt og fokus rettes 100% mod cyklen. Jeg ved virkelig ikke, hvorfor det skulle tage mig så lang tid at blive mindet om at det udelukkende er cyklerne jeg brænder for. Egentlig burde jeg vil bare have læst lidt i min log tilbage fra aug 2012 for at blive mindet om det
  Det er selvfølgelig ikke en beslutning der er truffet over night, og selvom jeg ærgrer mig over at trække stikket, så føler jeg at det er det rette at gøre.

  Nu hvor tri hører fortiden til, så kommer min 2014 sæson til at se nogenlunde således ud:
  16/3 MTB løb i Silkeborg (76 km)
  26/4 MTB marathon i Aalborg (100 km)
  10/5 Grejsdalsløbet, enkeltstart
  30/5 Gran Fondo Helsingør, enkeltstart
  14/6 Race24, Ring Djursland - 3 mands hold
  5/7 La Marmotte
  Og så kommer det nye, nemlig Alpenbrevet i Schweiz som køres d. 23/8. Lidt detajler om ruten:

  Distancen og profilen taler vist for sig selv, og mon ikke også at jeg får min sag for dernede i ostens hjemland
  Udover ovenstående races, så er licensen indløst og jeg satser derfor på at tilføje forskellige races som det lige passer ind i kalenderen. Lige netop licensdelen glæder jeg mig faktisk rigtig meget til
 20. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  That feelin´

  Kender I følelsen af at have sagt A uden at have lyst til at sige B? For mig står den ganske friskt i erindringen……..
  Det er ikke mange måneder siden at jeg meldte stort ud med et 2014 program spækket med tri - et program der nu står for fald, eller i hvert fald kommer til at gennemgå en del ændringer.
  Sagen er den at jeg nok lidt havde glemt hvorfor jeg tilbage i 2012 kvittede tri-sporten. Jeg havde glemt bagsiden af medaljen, det hårde slid i vandet, presset på kroppen når løbet ikke hænger sammen og alle de timer der skal bruges på at vedligeholde samt ikke mindst opbygge en form i tre forskellige discipliner. Jeg havde glemt at have anerkendt mig selv som passioneret bikerider og intet andet!
  I´m not a quitter! Eller det er i hvert fald hvad jeg forsøger at fortælle mig selv i dette moment, hvor jeg netop har trykket på sendknappen og bedt arrangørerne af IM Mallorca om at refundere de obligatoriske 50% af mit startgebyr. Det er faktisk ikke helt let, men pyt, life goes on og nye udfordringer venter.
  Og MOL, I kender mig efterhånden. Nye udfordringer er på tegnebrættet! En af dem smed jeg allerede op igår, mens I må vente lidt yderligere på de resterende.
 21. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Ups…...

 22. Like
  NAVYSOLDIER got a reaction from Arcus in Den kedelige gamle mands ultra løbe log.   
  Ja de siger godt nok at folk ryster på hovedet over Maffetone tempo. Altså at de ikke kan / skal træne hårdere / hurtigere ved deres Maffetone puls. Nogle folk skal endda helt ned og gå i starten.
  At man "skal lade sit ego" blive der hjemme, for man risikerer at blive overhalet af gamle koner osv.
  For mig er Maffetone nu ikke helt så nemt. Jeg skal ski ind imellem kæmpe lidt for at holde min puls oppe på Maffetone, og på cyklen skal der virkelig arbejdes for det :bike: Ind imellem kan det være et problem selv på bakkerne
 23. Like
  NAVYSOLDIER reacted to LaMotta in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  LOL ... Jeg er dælme glad for jeg ikke er din kæreste når du skal ud at shoppe.
 24. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  På sporet i Jylland
  På trods af min jyske baggrund kender jeg mindre end ingenting til Aalborg. Som sønderjyde er Aalborg mentalt længere væk end Hamburg, så jeg valgte det sikre, da jeg i går havde lidt tid til overs i forbindelse med arbejdsbesøg i limfjordsbyen: Ind i en FitnessWorld, klæde om, løbe ud, vende og løbe i samme spor tilbage igen til et varmt bad. Så det blev til 16,2 km med vendepunkt ud for Salon Hårlokken i Klarup. Der stod en stiv østenvind ind over de jyske stepper, så det var godt nok en kold fornøjelse

 25. Like
  NAVYSOLDIER reacted to Henrik S. in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Det minder mig fuldstændig om min bedre halvdel, når hun siger, at hun har støvler nok