Oksen fra Århus N

Medlemmer
 • Content count

  12,623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

Everything posted by Oksen fra Århus N

 1. Langt pokker i MOL

  Her var der sol, men iskold nordvesten kuling.
 2. Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning

  Og du føler dig fortsat rask, Spin?
 3. Langt pokker i MOL

  Det er noget svineri, at sådan en østeuropæisk avekat skal rende rundt og forsøge at afspore dine kolleger! Godt, at han blev taget af de sorte lakajer,
 4. Så slap vi da for at have Trump rendende.

 5. RIP Ole Stephensen fra bl.a. Op på fars hat!

 6. Okse-loggen!

  Ved ik, om jeg skulle oprette en log eller hvad. Mine præstationer bliver aldrig i top i forhold til, hvad mange herinde kan præstere, men måske ville det være ok for nogen at se, at man godt kan træne, selv om man har et fysisk handicap.
 7. Okse-loggen!

  Tak. Ja, Hegel er bare fantastisk.
 8. Okse-loggen!

  Kære alle For at gøre en kort historie lang: Jeg er flyttet hjem til Lemvig, hvor jeg har fået en god lejlighed, med udsigt helt ud til Thyborøn. Der skete ikke noget rigtig slemt i Århus. Jeg er ikke blevet smidt ud fra mit daværende job, eller sådan noget. Men jeg gik og var ked af det en stor del af tiden, så jeg valgte at sige farvel med et brag af en fest. Mht. job, så viste det sig desværre, at ham, der havde lovet mig ansættelse, var en total psyko-svindler, som løb fra alle aftaler, med mig såvel som med det lokale jobcenter. Men man har jo heller ikke lyst til at arbejde for en så ustabil person. Så fuck ham. Men nu laver jeg noget bogholderi et par dage om ugen. På sigt får jeg nok hjemme-arbejdsplads. Så må det gå med det, så længe det kan, og så kommer der nok mere til efterhånden. Mht. træning, så har jeg et par kettlebells, som jeg bruger en del, og så er jeg også begyndt at bruge kondicyklen igen. Det skal nok komme! Tiden og energien har ikke været til center-træning i det sidste års tid, pga. mine ret vilde arbejdstider på AU. Lejligheden er på 66 kvm. Det passer mig fint. Jeg har købt en god laptop og et 49´´ TV, og så har jeg lavet sådan, at jeg kan koble Hegel-forstærkeren på, når jeg ser film. Og kæft, hvor betyder det meget for lyden, at der er gipsplader på væggene! Det er jo lidt af en omvæltning at flytte til en mindre by. Men jeg har en købmand og en grill lige om hjørnet, og under 10 minutters crosser-kørsel ned i byen. Nu bliver der da tid til at fiske, år forårs-sæsonen begynder. Det glæder jeg mig til.
 9. Okse-loggen!

  Om ikke andet, så kom jeg da op på 3 styrke-pas i den forgangne uge. I går brugte jeg de 12-kilos kettlebells mere, end jeg nogen sinde før har gjort. Så det må da gå fremad. Ellers ikke så meget at fortælle.
 10. Okse-loggen!

  Tak, Bjergtrold. Ja, jeg tror, det lykkedes at give folk en oplevelse. Når man hører nogle af sekretærerne sige, at de nok aldrig mere kommer til at smage sådan en champagne, så har jeg vel ramt rigtigt med noget. Min tale holdt jeg på engelsk. Jeg forsøgte at finde en balance mellem de alvorlige og de humoristiske elementer. Afslutningsvis fortalte jeg en anekdote på vestjysk, for det havde flere sagt, at de gerne ville høre. Min gode ven Mathias Clasen holdt tale på vegne af instituttet, og det gjorde han godt. En helt igennem vellykket dag. Hvis nogen følte, at det var lige ekstravagant nok, så kan jeg kun sige, at hvis pral havde været formålet, så havde vi fået Dom Perignon i stedet for. Den lyserøde Deutz var dog udsøgt. Ingen grund til at købe dyrere.
 11. Løbebånd jordforbindelse eller ej?

  Jeg er ikke installatør, men jeg ville så afgjort være mest tryg ved at have jord på. En adapter kan formentlig gøre det.
 12. Okse-loggen!

  I går fik jeg et udmærket styrke-pas. Fik brugt både håndvægte og kettlebells, samt lavet diverse maskin-øvelser. Det var helt fint. gnerelt følte jeg mig fint stærk. Har et teknisk problem med kondicyklen, så det varer lidt, før jeg kommer til at cykle igen. men det går nok. Ellers har der jo været en del fest på det sidste. Kæft, hvor var receptionen god! Og det er der mange, der har sagt.
 13. Okse-loggen!

  I går cyklede jeg 15 km. Det var såmænd fint nok. De 3 lovede styrke-pas fik jeg også i løbet af den forgangne uge. I morgen skal jeg til fys, hvilket sikkert er ved at være tiltrængt. Har nu også arbejdet alt for mange timer på det seneste. men det er jo efterhånden mere reglen end undtagelsen.
 14. Okse-loggen!

  Egentlig ville jeg ønske, at jeg havde lidt mere at fortælle. Men omvendt er jeg også blevet mere kritisk med, hvad jeg fortæller om på MOL. I sidste uge havde jeg to styrke-pas. I går var jeg en smule træt, men tvang mig selv til at cykle 12 km. Og det gik da også udmærket. Lige om lidt kører jeg ned og træner. Håber på 3 styrke-pas i den netop påbegyndte uge. På jobbet keder jeg mig en smule. Men det gør jeg jo så tit. Som nævnt i opturs-tråden, så havde min far godt held med krabbefiskeriet. Han skal ud at røgte garnet igen i morgen. Hvis det giver lige så godt, venter han nok lidt med at sætte igen. Vi håber at kunne servere krabbesalat til min fødselsdag. Den bliver nok først holdt sidst i September, for nogle af gæsterne er ude at rejse på det tidspunkt, hvor jeg fylder år.
 15. Langt pokker i MOL

  Vi har før snakket om mærkelige sprog, hvor man kan sige skøre ting: Èn af mine venner fra AU studerer yiddisch. Han har lige været i Jerusalem, hvor han mødte sin ven Nathan (ganske normalt jødisk drenge-navn). Det sjove var så bare, at han kunne fortælle, at på yiddisch skal dette navn udtales `Nossen´.
 16. Okse-loggen!

  I går cyklede jeg 15 km. Lidt hårdt, men det var OK. Det drev i hvert fald sveden frem. To styrke-pas er det også blevet til i den forgangne uge. Endvidere har jeg lagt en COC gripper (no. 1) ned på kontoret, og så tager jeg nogle reps med den hver dag. Har også udsendt invites til min reception. d. 8/9. Det bliver SÅ awesome!
 17. To failure & beyond ..back on the mountain track

  Hvor er du blevet af, smukke Bjergtrold?
 18. Undskyld. Forkert indlæg.
 19. Okse-loggen!

  Nå, men man skal vel forsøge at holde lidt gang i sagerne, selv om det til tider kan føles som en tung byrde! Søndag cyklede jeg 10 km. Så jeg har da fået brudt sommerferiens dødvande. I går havde jeg igen et styrke-pas. Ganske OK, på trods af, at jeg ikke kom til at bruge KBs. Ellers får den maks gas på jobbet. Skal til den obligatoriske opfølgning på jobcentret på tirsdag. Det plejer at være en ren formsag.
 20. Langt pokker i MOL

  Apropos nederlandsk, så er jeg stoppet med at kalde spinderella for Spin. Jeg vil meget nødigt kalde en dame for `Edderkop´.
 21. Fra tynd til TYK

  Decideret tyk skal du ikke ønske dig at blive. Det er både usundt og ubehageligt, og der vil ofte komme ondskabsfulde bemærkninger fra smålige personager. Løft nogle vægte, spis noget god mad, og scor nogle babes!
 22. Okse-loggen!

  Nå, men så fik jeg da sat lidt fut i træningen igen. Kunne mærke det en smule i morges, men er sluppet for de helt vilde DOMS. Og jeg trænede da både med håndvægte, maskiner og kettlebells. På jobbet er jeg startet hårdt ud, men lige i dag er presset aftaget noget. Det første par dage var der mange arbejdstimer og minimal søvn. Til gengæld har jeg lovet mig selv at tage en pause med spritten. Jeg kan godt holde til at knokle igennem, men omvendt gider jeg heller ikke sove lørdagen væk, når jeg endelig får weekend. Skulle jo også gerne have energi til at starte op med cyklingen igen.
 23. Nyt liv

  110 hvad?
 24. Okse-loggen!

  Søfartsstyrelsen har pr. dd. tildelt skibet Bambino II kaldesignal XPH2332, og MMSI-nr 219023258. Nu mangler vi bare at få installeret anlægget. Var ude og snakke med Kasper fra TSR Electronic i dag. Han var endda så høflig at omtale vores båd som en kutter! Hehe!
 25. Okse-loggen!

  Hvis man så bare kunne lade være med at arbejde, når man egentlig skulle have ferie. Grrrrr!