Torben F. Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 (edited) God tunsalat:Tunsalat4 personer1 dåse tun i vandsaften af en ½ citron½ agurk2 tomater1tsk mild chilisovs2 spsk. Revet mild ostsaltpeber Sådan gør du:Riv agurken groft på et rivejern Skær tomaterne i både og kom citronsaften ved Smag til med salt og peber Bland grønsagerne med chilisovs og revet ost Hæld vandet fra og vend forsigtigt tunen i salatenTipServer grønsager og frisk frugt til tunsalaten som for eksempel:Groftrevet persillerodGroftrevet pastinakÆbler og pærer i små stykkerEller groftrevet gulerodHerfra: http://www.altomkost.dk/madtildig/Dinmad/O...ng/Tunsalat.htmObs: Bemærk elementer at Total Viking Power i opskriften, i kraft af groftrevet pastinak og persillerod. Edited July 8, 2004 by Torben F. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenced Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 Go frokost med masser af kcal og proteiner..1sk rugbrød 50 gram1ds torskerogn 200gram1ds tun i vand 140gram5 skiver kalkunbacon10g mayo 5% (Brasserie)20g kaviar100gram salat50gram ærter20gram majshjemmelavet dressing (ylette, purløg, salt og pebber)Torskerogn skærres i skiver og steges på panden.Tunen steges let på pandenKalkunbaconen steges let på pandenLav en salatbund på en tallerken med lidt hj. dressing.Læg rugbrødet i midten og placer torskerognen ovenpå.Derefter puttes mayo og kaviar ovenpå torskerognenLæg kalkunebaconen rundt i kanten af tallerkenen med tun ovenpå. Voila så er der gufI kan se det i stor størrelse herCa kalorie for alt dette er som følger:Kcal = 575Protein = 81 gramKulhydrat = 31,6 gramFedt = 13,8 gramNamnam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eltzholtz Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 Past med laks, mynte og ærter.-Start med kog pastaen. Når den er ”al dente” hældes vandet fra dem. Derefter puttes pastaen tilbage i gryden.-Imens pastaen koges, gøres laksen klar. (½kg laks eller lignende). Laksen placeres på panden. Derefter drysses salt og pepper over.-Tag ½deciliter vand og tilsæt citron juice fra 2 citroner, og revet skaller fra citronen.-Bring laksen og ”marinaden” til at simre ved middel varme. Dæk panden over med et grydelåg eller stanniolpapir, i 10 minutter.-Tilføj herefter 300 gram frosne ærter og lad det stå og simre et par minutter mere.-Lad hele skidtet stå og simre indtil laksen er dejlig mør.-Nu hældes laksen og marinaden over i gryden med pasta.-Tilføj evt. lidt olie. ½deciliter mynte sprinkles over.-Rør stille rundt og bræk laksen i små flager.Lækker pasta, med laks!Perfekt dagen efter også!.... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PlayboY Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Marineret kyllinge filet:500gr kyllingefilet marineres i PlayboY´s special marinade :DNormalt plejer jeg bare at blande ingredienserne på slum, men jeg har formået at skrive det ned så det stortset passer med de mænger jeg bruger.. Og det smager virkelig super godt! :) Ps. Marinaden er IKKE for folk på diæt Ingrediens liste:1 dl jomfru olivenolie1 dl vandLidt under 1 dl ketchup.. Ca. 0,8dl2 store fed hvidløg20 drys peber20 drys paprika1½ tsk salt2-3 spsk oregano1 spsk citronsaft2 drys karry4-5 drys sød chilliIngredienserne blandes godt sammen i en skål, og kyllingen hældes i.. Kødet blandes godt rundt, så det hele er dækket af marinade. Dæk skålen til med en tallerken, og stil den i køleskabet.Wupti, dagen efter har du den bedste marinerede kylling du nogensinde har smagt.. Kødet tages op steges som man nu steger kylling :)Velbekomme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandpyt Posted July 22, 2004 Author Report Share Posted July 22, 2004 For dælen PB, jeg vidste ikke du kunne lave så fornuftige og potentielt velsmagende indlæg. :a-okhand: 'Pyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PlayboY Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Det kan du tro.. ;)Men jeg er også en fjolle-frans når jeg har lyst til det Men prøv det engang, jeg lover dig du bliver helt vild med det :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenced Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Frikadeller ála et eller andet..1kilog fars. 6-8%300gram æggehvider55gram havregryn (blendede)30gram hvedemel200gram mælkKrydderier som i lyster..Bland tingene sammen....Steg NAMNAMKCAL pr 50gram som ca = en pæn frikadelleKCAL: 57,6Protein : 8,4gramKulhydrat: 2,4gramFedt : 1,6gramDet er jo ganske pænt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas B(B) Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 PlayboY´s special marinade Hva så med resten af marinaden?? Jerner du det ned med en gang proteinpulver i en natshake? Der skal ikke gå noget til spilde, vel? :lol: D´gaaaaaassss........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klausjensen Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 (edited) PROT-IS I SOMMERVARMEN150g Letmælks-Yoghurt med jordbær (Yoggi, andet kan sikkert også bruges)150g skummetmælk40g proteinpulver 75% med jordbærsmagBlend skidtet så det skummer mest muligt - og i fryseren med det.Et par timer senere: Nammenam is!36g protein, 25g kulhydrat og 1g fedt - ialt 255kcal Edited August 5, 2004 by klausjensen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torben F. Posted August 21, 2004 Report Share Posted August 21, 2004 Cutte-venlig dessert-ting200 g Karoline's Kvark 1% - Fromage Blanc½ dl mælk1½ spsk sukker1 pillet appelsin i små stykker (ca. 150 g)1 æble i små tern, fx coxorange (ca. 150 g)150 g halve blå vindruer uden stenRør kvarken blød med mælk og sukker. Vend appelsinstykker, æbletern og vindruer i. Stil frugtsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.Ved serveringen: Rør forsigtigt frugtsalaten op og smag den til. Tips: Vindruerne kan erstattes af banan i halve skiver. Ønskes frugtsalaten mere blød tilsættes lidt mælk. Kvark 1% kan erstattes af vaniljekvark 45+, i så fald skal sukkeret udelades.Mundskænkens note: Lidt vanilie eller revet/finthakket mørk chokolade vil nok ikke forværre smagen ;) . Kan sikkert også laves med SØD i stedet for sukker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandpyt Posted August 22, 2004 Author Report Share Posted August 22, 2004 Torben, du kan erstatte sukker med mini-marshmallows, hvis du kan opstøve dem. De har dem med mellemrum hos den Amerikanske Købmand. Link. :)'Pyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torben F. Posted August 22, 2004 Report Share Posted August 22, 2004 (edited) Torben, du kan erstatte sukker med mini-marshmallows, hvis du kan opstøve dem. De har dem med mellemrum hos den Amerikanske Købmand. Link. :)'PytPuha, det synes jeg lyder lidt fælt faktisk. Meeeeen, nu har jeg aldrig været kendt for at være kræsen, så jeg vil da gøre forsøget, hvis jeg kan få fat på sådan nogle sataner. (efter at have set Lungbrush nappe en gang jordbær-prots opblandet med en harboe guld, så virker intet længere umuligt)Btw: I det link dér, der har de sørme Quaker Grits!!! - Som selvfølgelig er udsolgt pt. Edited August 22, 2004 by Torben F. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Freeze Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 Der er blevet postet følgende opskrift i min log. På opfordring fra Vandpyt er den blevet smidt her, også.Shawarma lammekød - Indisk, LamLage: 1/2 liter yoghurt naturel 2 skefulde salt røres godt i saften fra 1 citron 2-5 fed knust hvidløg 1-2 tsk chilipulver 1-2 skefuld Garam Masala 1 skefuld spidskommen Kødet skæres rent for fedt og puds, prikkes grundigt med en gaffel og lægges i lagen i 1-2 dage. Anbringes i ovnen på en rist (husk bagepapir under) i 4-6 timer ved svag varme (150°). Hvis man trænger til variationer kan de to sidste krydderier eventuelt helt eller delvis erstattes af Dhanya eller Korma mix, som er en sødtduftende krydderiblanding. Serveres med ris og salat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoopy Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 Endelig har jeg fået lavet en god opskrift på en chokoladekage med masser af prots. i:Yummy Chokoladeprotkage4 æg100 gr sukker1-2 tsk vanilliesukker20 gram kakaopulver 10-12 % fedt (Kan fåes i Alta fx)100 g. hvedemel200 g. fromage frais2 mosede200 g. proteinpulver med chokoladesmag2 tsk bagepulverPisk æggene luftige med sukker og vanillie. Tilsæt banan og fromage frais og alle de tørre ingredienser og vend det forsigtigt rundt. Hældes i en bageform foret med bagepapir. Bages ca. 40-45 min. ved 180 graderEnergiindhold pr. 100 g.:Protein: 20,88Kulhydrat: 25Fedt: 3,86 Kcal pr. 100 g.: 218, 26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfred Posted September 14, 2004 Report Share Posted September 14, 2004 Der hersker Glæselske tilstande i det cfredske køkken for tiden. Det er dog ikke den tykmavede Webergrills velsignelser, det drejer sig om, men omsiggribendeSaltindbagning- dog med en stærkt forenklet "saltdej", hvor alle kan være med.Ideen i saltindbagning er at bevare maksimal saftighed i kødet ved gennemstegning. Visse råvarer bliver udtørrede og kedelige (trælse), hvis de bare steges i ovn. Saltet holder på saften og dermed smagen i kødet. Og derudover er salt rørende billigt og letter rengøringen af ovn og stegeremedier.Efter eksperimenter med saltindbagning af regnbueørred, torsk, kalkunbryst, svinekoteletter, hanekyllinger og roastbeef er jeg nået frem til følgende:Saltdej: Til 1kg groft salt bruges tre hele æg (str. M). Salt og æg røres sammen i en skål med en grydeske til blandingen er jævn. Til mindre ting som kalkun/kyllingebryst og koteletter bruges 1kg saltdej - til en helstegt hanekylling 3kg.Fremgangsmåde: En trediedel af blandingen bruges som bundlag i et ovnfast fad (husk bagepapir). Dyret (gerne med intakt skind), der skal tilberedes lægges oven på bundlaget og dækkes med resten af saltdejen. Stilles straks i forvarmet ovn. Efter endt stegning slåes hul på saltdejen, som derefter kan brækkes i mindre stykker. Man bør ikke knuse saltdejen unødigt, da evt. smulder jo så drysser ned i den færdige ret.Stegetider: +10 princippet er nemt at huske og giver udmærkede resultater:Stegetid + 10minStegetemperatur + 10°- eksprimenterne fortsætter. Man bliver bidt af det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skjold Posted September 20, 2004 Report Share Posted September 20, 2004 Vil lige tilføje en lækker Thai-ret som min kærste flittigt laver og somjeg ligeså hurtigt æder.Tager kun lige 5 min at lave. Men skær ned på chilien hvis du ikkekan lide stærk mad Kylling m. Cashew-nødder:Ingredienser:2 stk Forårs-løg2 stk Mellemstore røde chili4-5 Fed Hviløg100g kylling/Kalkun-bryst 60-80g Cashew Nødder (hvis de er saltede så skyl dem lige under hanen)2 tsk Sukker2 tsk Oyester-sauce½ dl vandSolsikke OileFremgangsmåde:Kløv For-årsløgende på langs og skær så i mellemstore skiver på ca 3-4cm, skær også hvidløgende i skiver på langs, samt kødet i tynde fine skiver. Kølv så chilien på langs og rens kernerne ud af under hanen. Skær dem i skiver på ca 1 cm.Varm din Wok/Pande op til max, tilsæt så et godt skvat oile, vendt lige til olien næsten damper, og tilsæt så Kylling/Kalkun og stryg 1 stor tsk sukker over, brun så kødet til gennemstegt. Tilsæt så Cashew-nødder og giv stryg den sidste tsk sukker over.Lad det lige svistse i ca 1 min. Tilsæt så hvidløgende, og svits i 30 sec.Tilsæt så 2 spsk fulde Oyester-sauce (bare rolig det smager ikke af østers ;) ) og rod godt rundt i panden. Du skulle nu have lidt lysebrun karamel-agtig substans som sovs.Tilsæt så ½ DL vand, og lade det syde i 30 sec, og til sidst smid så forårs-løgende og chilien i og svits det hele i yderligere 30 sec.Serveres selvfølgelig på ris. Giv risen lidt salt Soya-sauce som prikken over I'et.Kunsten er at Wok/Panden er så varm som muligt hele tiden og grønsagerne forbliver sprøde.Skjold Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sune18 Posted October 6, 2004 Report Share Posted October 6, 2004 Ville bare lige komme med en efter min mening fremragende cutte mellemmåltid/snack/morgenmadsagtig ting.Skovbær/Jordbær-Shake specielt til cutningIngredienser:2dl skovbær youghurt cheasy2dl kvark 0,1% cheasy 1-2spsk kalorielet jordbærmarmelade (kan købes i kvickly - 6gram carbs pr 100gram)Mælk og vand efter smag og behag.Det hele smides i en shaker og rystes grundigt. Det er ikke engang nødvendigt at blénde det. I en sådan portion er der ca. 20-30gram kulhydrat. 35-50gram protein og stort set ingen fedt. Det smager virkelig kanon og fylder godt i maven - man kan nemt spæde den op med vand for at få den til at fylde. Kvarken sørger til fulde for, at der er en god konsistens. Det smager virkelig godt og kan klart anbefales. Desuden er det ekstremt nemt lige at mixe sammen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lady Posted October 9, 2004 Report Share Posted October 9, 2004 Det er oplagt at en tråd, som denne laves, det undrer mig faktisk at den ikke er her i forvejen. Inspireret at MIKKEL SAND's log, åbner jeg hermed denne tråd i den gode mads ånd.De første har jeg tyvstjålet fra Mikkel, men jeg håber at andre vil fylde på, der er sådan set ingen begrænsninger om det er tips til shakes, festmad, hverdagsmad, snacks, brød, alt er velkommen.Det er ligeledes underordnet om opskriften kommer fra en bog på hylden eller det egen kreation, alt er velkommen.Det er ikke alle, der er kreative i et køkken, og det kan en gang imellem måske være svært at finde på nye ting, der samtidig skal være bedst for vort legeme. Så hjælp os alle og udvid vor horisont. Energi, fedt, protein, kulhydrat per hundrede gram er selvfølgelig et ekstra kryderi til din opskrift.Det hele steges på panden eller i en wokgryde, - vigtigt med megen varme - lynstegning.500 g grønsagsblanding – personligt kan jeg bedst lide de eksotiske blandinger fra østen1/3 dåse ananas i tern.20-40g vilde ris (mængde efter smag)Skinketern (mængde efter smag)5-10g extra jomfru olivenolieSmages til med salt og peber Oregano og paprika pulver, - evt. lidt muskat.Dej til både pizza og kebabrulle:50g gær2dl skummetmælk½ liter vand1 spsk sukker - uden top1 spsk salt - uden top3/4 dl extra jomfru olivenolie3dl rugmel1000g hvedemelEfter man har udfærdiget dejen, - den har hævet osv, - bestemmer man selv hvor meget af den skal bruges til pizza bund og hvor meget til kebabrulle brød Selve min pizza fyld er som følger:(4-5 pers)1 dl økologisk tomatpuré5 tomater100g fedtfattig cheasy ost (mener man kan få helt ned til 12g fedt/100g)Merian og organo til drys1 spsk extra jomfru olivenolieMasser af lækker skinke i strimler og tern Selve kebabfylden er som følger (det hele lynsteges):Mexikanske krydderier og basilikum til drys1 pakke oksemørbræd i strimler 1 spsk extra jomfru olivenolieDressing til kebabrullen:Cheasy Fromage fraisSmages til med salt og peber1 agurk rives i fromage frais blandingen½-1 tsk extra jomfru olivenolieDej til kebabrullen flades ud som pandekager og fyres i ovnen. Når kanten er brun, - tages de ud. Kom lidt revet kål/salat blanding på, - noget oksemørbræd kød og lidt af ovenstående dressing. Det smager simpelthen godt.Som et lille indskud, kan jeg tilføje, at jeg som alternativ til Mikkel dressing, bruger fromage frais blandet med stærk chilipasta til pitabrød.35g Bio natural whey - (natural = uden smag)10g økologisk havregryn4 dl skummet mælk4 frosne mango skiver4 Lichies - (fra dåse)5 ml Perfect Balance10 mælke isterninger (skummet mælk)Det smagte virkelig godt, - hvorfor det kan anbefales hvis man er til eksotiske smagsoplevelser!45g EAS SimplyWhey isolate - Vanilla15g EAS Glutamine20g økologisk havregryn4.0 dl Skummetmælk½ pose bær symfoni 5 ml Perfect Balance15 isterninger Lækker shake til nattens stunder!40g AST Whey Isolate – Vanilla1 frossen banan¼ pose tropical bær symfoni 10 ”mælke-isterninger”3 dl Skummetmælk½ tsk. vanilla pulver35g økologisk havregryn5ml Perfect Balance60g økologiske havregryn, 35g EAS SimplyWhey Isolate (vanilla og strawberry, - lidt af hver smag) 1 pose bær symfoni (mmmmmm - var lige ved at småspise af den, - inden jeg tog mig sammen!) 4.dl skummetmælk 5 ml Perfect Balance.'Pyt<{POST_SNAPBACK}>Hejsa!Dette er bare en videreudvikling af knorrs lasange. I stedet for oksekød, brug da kyllinge eller kalkunfars. Forkog grøntsager som du kan lide ( rigtig godt med frisk blomkål og broccoli) og lig dem i lag skiftevis som med pastapladerne. Det er meget sundere og maden strækker sig i flere dage! Godt for studerende :-)VH Lady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J-J Posted October 13, 2004 Report Share Posted October 13, 2004 Kalkun frikadellerLaekre, sunde og billige - hvad mere kan man oenske sig Laves normalt paa slum, saa tallene er ca. tal.300g hak. kalkun200g revet gulerod200g revet squash100g revet loeg2 aegmel (ca. tre spiseskefulde)krydderier efter smag og behag (bruger normalt salt, peber og cayenne peber)Olie til stegningAlle ingredienserne roeres sammen og formes derefter til frikadeller der steges i olie (eller uden, hvis man vil) paa panden.Frikadellerne er super laekre - ogsaa kolde dagen efter paa en skive broed.JJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casper T Posted October 14, 2004 Report Share Posted October 14, 2004 Pandekager ala resterende udrikkelig proteinpulver med vaniliesmag:-Shake på 600ml med 60g pulver-400ml mel-2 æg-2-3 knsp salt=4 kager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelle r Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Faldt lige over denne opskrift på nettet. :4thumbup: :4thumbup: Logan-brød På længere ture vil de fleste nok finde det upraktisk at medbringe almindeligt rugbrød. Et godt alternativ, som samtidigt er spækket med energi og som fylder minimalt, er et såkaldt Logan-brød. Dette stortartet turbrød kom til verden tilbage i 60'erne på en tur til en top, der hedder Mount Logan i Alaska. En af de bedste egenskaber ved brødet, er at det kan holde sig mindst to måneder i stuetemperatur og sidst men ikke mindst, så smager det godt.Opskrift:750 g groft grahamsmel250 g hvedemel250 g bulghur (udblød i vand i ½ time og hæld vand fra)250 g rugmel1 ss salt100 g kokosmel125 g tørret hakkede frugt (f.eks. rosiner. abrikoser)125 g hakkede nødder (f.eks hasselnødder. mandler, valnødder)1.5 dl oliven olie100 g sirup el. ahorn sirup125 g druesukker eller flydende honning½ l sødmælk eller soyamælkDe tørre ingredienser blandes først godt sammen, hvorefter de flydende tilsættes. Den meget seje dej kan presses ned i en smurt bradepande. Husk endelig at skærer brødet i passende stykker inden det bages, ellers er det stort set umuligt. Brødet bages ved 180 gr. i mindst 1 time ved en dejtykkelse på ca. 2 cm. Hvis du vælger en dejtykkelse på 3-4 cm. fås et mere fugtigt brød, dette skal bage i ca. 1 ½ time. En god ide er at lægge sølvpapir over brødet den sidste halve time i ovnen for at undgå det bliver for mørt.Opskriften giver omkring 31.000 kj.Velbekomme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelle r Posted October 16, 2004 Report Share Posted October 16, 2004 Vil lige tilføje at jeg aldrig har lavet eller smagt det!!Men hvis nogen herinde kender til det, vil de så ikke lige skrive og lade os høre . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PlayboY Posted October 26, 2004 Report Share Posted October 26, 2004 (edited) Playboy´s grovboller Da jeg alligevel bagte dem i dag, tænkte jeg at jeg lige så godt nogen lunde kunne måle op hvad jeg plejer at bruge, og dele opskriften med jer andre Der bliver ca. en 18 stykker ud af en portion, og de bliver en rigtig god størrelse, lige til at tage med i madpakken Opskriften er som følgende:50gr gær5 dl lunken vand2 dl mælk300gr fuldkornsmel500gr hvedemel (Evt. 400gr hvedemel og 100gr durum er rigtig godt)2dl solsikkekerner2dl havregryn3-4 revne gulerødder3 spsk olie (Helst oliven)2 tsk salt2 tsk sukkerEt par æg kan med fordel tilsættes, hvis man ønsker et lidt mere "luftig" konsistens, men jeg kan nu bedst lide dem uden.Til dem der ikke ved hvordan man bager brød, blander man først vandet, sukkeret, saltet og gæret sammen.Når gæren er opløst tilsætter man de yderligere ingredienser, ælter dejen, og lader den hæve en halv times tid.Derefter slår man dejen ud til små boller (Passer rigtig godt med 18 stks fordelt på 2 bageplader) og lader dem yderligere hæve en times tid.Derefter penles de med youghurt natural (Eller æg hvis man synes bedre om det..)Til sidst bages bollerne ved 200grader varmluft, ca. 10-12 minutter, til de er blevet gyldne.Og så har du ellers de lækreste frokostboller.God fornøjelse Edited October 26, 2004 by PlayboY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaMotta Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 Ville lige smide min en dejlig nem ret, som jeg spiser når jeg ikke har så meget tid, masser af Kulhydrater og Protein.Æggeris1kop Ris koges, 2 æg slås ud i en skål og piskes sammen, når risene er kogt hældes æggene ovenpå og steges sammen med risene. Husk masser af salt og en Cola Light! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulle Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 Tunfrikadeller:En opskrift jeg har kapret fra min bedstemor, de er rigtig gode :4mewantfood: 1 ds tun1 dl vand1 haket løg3 skiver franskbrød uden skorpe, smuldret1-2 æggehvider1 tsk salt1/4 tsk peber3 tsk oreganoTunen dryppes godt af i en sigte.Alle ingredienser blandes og farsen hviler 15 min så brødet kan trække væde. Rør igen. Formes til frikadeller og steges ca. 8 min på hver side. :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.