Foermose

Medlemmer
  • Posts

    266
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Reputation Activity

  1. Like
    Foermose reacted to Quantanamo in Mac'en   
    Fede opdateringer bro!
  2. Like
    Foermose reacted to essensen in SIMONS BODYBUILDING + CROSSJIZZ = TOMORROWSHAPE!   
    Så får du da et problem når Line begynder at komme derop ad?
  3. Like
    Foermose reacted to Rasmus G in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Ben er ligegyldigt. Hvornår har du nogensinde taget bukserne af på Zef?
  4. Like
    Foermose reacted to salt in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Hej Spøer jeg har længe ville sige det til dig, men nu lader jeg denne film sige det i stedet...

  5. Like
  6. Like
    Foermose reacted to Kermit in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
    Sgu nogle i orden beretninger du får skrevet herinde om dine cykeleskapader Og Hallandsåsen skulle eftersigende være et fantastisk sted at træne, så det er sgu et godt udgangspunkt for dine bjergegenskaber.

  7. Like
    Foermose reacted to Lagoon in Foermoses Log   
    Helt sikkert, Kim-O. Det kunne være, jeg skulle følge trit, og få gang i min egen igen.
  8. Like
    Foermose reacted to Quantanamo in QuantanaMORON!   
    Oho - har ikke vaeret der. Vil jeg lige undersoege.
    Oho - Det lyder som en fraek og liderlig droem!
    Deres underbevidsthed er nem at manipulere hr. Zoede Mads. Hvad den gode doktor Sigmund F. kunne have faaet ud af dette, vil jeg undlade at komme ind paa.
    (Jeg har ogsaa engang droemt noget om damer - og maend!)
    Oho - En aerlig fyr. Godt jeg ikke var med.
    (Oho - er, udover et fremragende udtryk, ogsaa navnet paa en af mine kollegaer! Oho, hedder hun, ja.)
    * * *
    5 x B = BRYST, BISP, BEN, BUG og BULDERSKULDER!
    edit: skulle det have vaeret, nu blev det i stedet en roeverhistorie fra Bumkok, om katois og andre overnaturlige vaesener.
    Ja det var, hvad der blev traenet i gaar. Min traening efter nytaar har vaeret noget lala, fordi jeg er blevet noedt til at prioritere lidt golf og lidt social omgang. Nu glaeder jeg mig til at faa mig en ordentlig omgang BB work load og work kapacity og yver og aag og store aermer og aender og aander og alt det der.
    Og laegge! Og ben! Og strut paa numsen!
    !
    Og lav fedt!
    Da, foerst da vil jeg vaere flot og tilfreds! Og saa vil jeg hvile mit hovede paa min pude i en dag.
    Og apropos damer, der ikke er damer, kommer her historien om Ridder Lagoon og Katoien:
    Der var nemlig en gang, hvor Lagoon og jeg havde sneget os et smut i byen. Jeg tror faktisk det var aftenen, hvor jeg blev saa episk jaloux, at jeg sagde: "You gotta be fucking kidding me!" - imens jeg steg ud af en taxa imens den koerte - til den stakkels unge og relativt uskyldige Wisa, der siden soergede for at jeg naaede mit fly til Kuala Lumpur og stak af til Singapore og senere USA. Akkeja. Faktisk var jeg saa jaloux at jeg efter taxastuntet surmulende sagde til Lagoon: "Jeg vil hjem!" Her viste LaGun imidlertid sig, som en rigtig bro og hev mig hen til den naermeste drinksvogn ude paa vejen (ca. 5 meter), hvor han haeldte en drink paa mig. "Jeg vil hjem!" sagde jeg igen.
    "Du skal fandeme ikke hjem. Vi staar midt i Bangkok. 100 meter fra det vildeste sted, hvor det vrimler med damer, og nu gaar vi derhen." Og det gjorde vi saa. Her kastede jeg et utal dobbelt og tredobbelt Vodka Red Bull i skabet og snart havde jeg glemt at om jalousien. I mellemtiden havde Goon hooket op med en runde toeser. Han havde moedt dem allerede ude paa gaden, og de var naturligvis fulde af imponade over hans rulle og hans sexappeal.
    Lagoon var paa dette tidspunkt relativt oevet i at kende en katoi fra en dame - hvilket ikke altid har vaeret tilfaeldet - og derfor spottede han hurtigt, at kun en ud af den flok han imponerede rent faktisk var en dame. Inde paa diskoteket havde en finsk fyr en knap saa fintfoelende radar. Han brugte alt sin energi paa at charmere en dame, der var en mand, og sikke de hyggede sig. Da klokken imidlertid blev mange og politiet lukkede klubben - som det hoerer sig til i Bangkok - soegte denne brogede flok ud paa gaden.
    Nu om dage har vi alle set Twilight og Blade og Trueblood og En vampyrs bekendelser og Blade og Buffy og Angel og andre dokumentarfilm og realityserier om disse bizarre vaesener kaldet vampyrer. Vi ved alt om dem. Blandt andet at de er kendetegnede ved ikke at kunne taale dagslys. "Det er bare fri fantasi!" raaber du maaske ind i skaermen, mens du savler Cola Zero nedad hagen (det hedder Cola Zelo paa thai, venner). Men taenk over det: Der gaar sjaeldent roeg uden, der ogsaa har vaeret awbraending - Enhver myte har sin oprindelse i noget sandt. De gamle graekere gravede i sandkassen og fandt et mammutskelet og opfandt myten om kyklopen Polyphemos og hans enoejede venner, fordi et mammuntskelet ser ud som kraniet fra en enorm kraftkarl med kun et oeje.
    Paa samme vis tror jeg, at myten om vampyrer og deres tendens til solstik er opstaaet ved, at Bram Stokers oldefar var et smut i Bangkok for at faa noget fjas. Han har sikkert haeldt godt med sovs paa en ungmoe og hen mod de tidlige aftenstunder, ja tidligt paa morgenen, har han trukket hende udenfor for at give hende en trutter. Pludselig - netop som han skal til at snave sin nye kaerlighed i gulvet - bryder solen frem og sandheden - den grufulde sandhed aabenbarer sig: Hun har slanke ben, synlige vener paa armene, er overpyntet, viser mapperne frem, har store haender, foedder og hun ligner en mand. Chokeret traeder tipoldefar Stoker et skridt tilbage, husker hvad han har laest i denne log og udbryder: "Sig mig, De er da vist intet kvindfolk!" Katoien er afsloeret og gaar amok! Som var hun brudt ud i flammer skriger hun i vilden sky, faar et hysterisk anfald og bider og kradser Oldefar Stoker. Bloedende fra halsen proever han at faa hende til at falde til ro. Han traekker det eneste vaaben han kan: "Du kommer aldrig til at ligne en rigtig numzepige," siger han. Katoien viger tilbage. Taarer springer frem i hendes oejne. Vantro stirrer hun paa ham, og med et giver benene efter og hun synker sammen. Knust. For med hans ord har hun indset, at hun aldrig kommer til at ligne Marylin Monroe, men at hun er doemt til ligne Gongporn Mandesak, 38 aar, med skaegtsubbe og for stor kaebe resten af sin tilvaerelse.
    Oldebolle Stoker forlader scenen med hastige skridt. Tilbage - ydmyget paa fortovet - ligger katoien. Som ramt af en pael igennem hjertet.
    Ja netop saadan forestiller jeg mig, at det er gaaet til.
    Og som et spejlbillede, af hvad der skete for gamle Stoker, staar den finske knejt nu paa gaden og indser at hans trawling er endt med et skidt resultat. Her ville en gentleman have erkendt sin fejl og vaere gaaet hjem. Men denne finne er ingen gentleman. Han bliver edderspaendt og hidsig tilmed. Han overfuser katoien og skubber til hende, rigtig i stoedet til at give hende en dragt prygl. Og saadan var det sikkert endt, hvis ikke vores helt fra det hoeje nord havde vaeret tilstede (altsaa ikke finnen, men knap saa hoejt mod nord). Med sin fysiske overlegenhed og rolige attitude skrider Lagoon ind. "Hov du der kammerat, tag det lige roligt du." Men finnen vil slaasse! Han forsoeger sig med et jab, et kryds, et jab mere, et hook og en uppercut - og ogsaa en knytter! Som en anden Spider-Man undviger Lagoon slagene og beslutter, at den eneste maade at faa finnen til at falde til ro paa, er den totale ydmygelse. Han stikker ham saaledes en bitchflad - det er med bagsiden af haanden, venner! Finnen falder tilbage. Ydmyget kravler han vaek. Og folket jubler. En hel flok katois bryder ud i hyldestraab og ekstase, kastende med konfetti, truttende i messinghorn, flere iler til og snart baeres denne falang i guldstol over hele byen. Som en hyldest til Vikingen, der traadte frem og forsvarede ladyboy'ens aere.
    Den dag i dag - paa Nana Plaza, Patpong og andre skumle katoikaeldre - hviskes der stadig om Ridder MacDonald. Og siger man, at man kender ham, kan man altid faa et slag! Paa (og med) pikken!
    Og nu er klokken blevet mange, saa historien om min traening fra i gaar kan I faa en anden god gang.
    Godnat og droem soedt - om katois!
  9. Like
    Foermose got a reaction from No6bach in Foermoses Log   
    1) Da jeg aldrig før har lavet DB rows var jeg lidt bange for at lægge for hårdt ud, da jeg nødig vil blive skadet, men indrømmer da at det lige var nemt nok. Og så havde jeg været på youtube og set ham her:
    og eftersom han ser ud til at anstrenge sig lidt med så små vægte, gættede jeg på det var deromkring jeg lå. Men super med input, så jeg kan få gjort tingene ordentligt :-)2) Mente også af den var fra 02, men blev i tvivl og fik overbevist mig selv om at den var fra 00, ved ikke hvorfor ;-)
    Nå men til dagens træning, mandag 24/5:
    Fitness DK på Nørrebro er propfyldt i dag. Så efter at have fået en sludder med KristianS bliver jeg enig med mig selv om at jeg ikke magter at stå og vente på div bænke og vægte, specielt fordi centeret lukker tidligt, og gider ikke haste igennem øvelserne. Så jeg skubbede træningen til i morgen, og tog noget cardio i stedet. 30 min i højt tempo på cross-trainer. 10 min på cykel i højt tempo - lige for at få løsnet lidt i benene. Og så 10 min på romaskine i medium tempo, og så bare hjem derefter.
    Da træningen ikke var så spændende i dag, vil jeg fortælle om dagens kost og weekendens strabadser :-D
    Dagens kost:
    Morgenmaden bestod af en portion yoghurt med havregryn. Og en banan op ad formiddagen.
    Min middagsmad blev en omelet af 4 æg, 4 store champignoner, 1 peberfrugt og 5 klumper frossen spinat. Til omeletten fik jeg et stykke laks, der havde været i ovnen, med lidt kryderier.
    Aftensmaden blev lidt mere simpel, i form af 2 stykker rugbrød med hytteost og skinkestrimler, samt en ½ agurk.
    Og så til weekenden :-D
    Fredag blev jeg hentet af en Bro, og så kørte vi ud for at handle ind til elektronisk karneval. Først i Harald Nyborg, hvor vi købte nogle rigtig fine campingstole til 28 kr/stk, så i Silvan efter en flamingotønde til at holde øl kolde, så Føtex efter Somersby og øl, til slut forbi McDonalds og hente is til tønden :-D Dernæst satte vi os op i fælledparken og hørte lidt lækker blip blop musik, og ventede til de andre Bro's fik fri fra arbejde/kom hjem fra træning. Så begyndte det ellers at tage fart. Først fyrede vi den af i Fælledparken, hvor en masse fede Dj's spillede noget rigtig fed progressiv House. Vi blev derefter enige om at tage i byen. Først blev det til Zen hvor vi fyrede den af med Champagne, grey goose og Brodans i stor stil. Da vi havde hoppet lidt rundt, trak de gardinerne for, så vi holdt vores egen fest. Da vi så syntes vi var færdige med at tosse rundt for os selv, var det eneste rigtige at tage ind på Mirage og kigge på nogle letpåklædte numsepiger. På Mirage blev det til lidt drinks og lidt kiggen på Silikonebryster, men efter lidt tid blev vi enige om at IN IN IN var et bedre sted at fyre den af! Så turen gik mod IN til tramp og sure dørmænd. Da klokken så blev 7 var det tid til at vende hjem.
    Lørdag startede ud stille og roligt som fredag, med lidt hygge og lidt reparationsøl. Men som dagen skred frem og flere og flere Bro's entrerede Fælledparken, blev stemningen højere og højere. Området omkring karnevallet var godt pakket med mennesker, men specielt et type folkefærd var der mange af, Amagerfolket. Der var rigtig god stemning og folk fyrede den af. Men specielt en Dj skilte sig ud. Rune RK spillede alt for vildt. Relativt poppet, men manden er en gudsbegavet crowdpleaser, han forstår virkelig at få fyret godt op under folk. Der var pakket foran scenen og folk fyrede den 100 Brocent af! Da der så ikke var mere at drikke i vores tønde, blev vi enige om at vi skulle tage hjem til SimonHP og fyre den af, og som sagt så gjort. Her stod den på en masse Rom og mere Brodans. Da klokken var 3, var folk begyndt at blive OFF, lige bortset fra nogle enkelte, der tog på Zen, og vi blev enige om at skilles.
    Søndag stod i afslapningens tegn. Jeg vågnede på Lagoons sofa, og så satte vi en film på. Mens han var ude og træne, snuppede jeg lige en film mere :-D Hen på eftermiddagen blev jeg hentet af en Bro og vi blev enige om at vi skulle i biffen i stedet for at tage i Fælledparken, og samtidig højst sandsynligt ende med at fyre den af igen. Filmvalget stod på Clash of the Titans, som alt i alt er en rigtig fin film. Jeg kunne specielt godt lide Mads Mikkelsens rolle, dog irriterer det mig lidt at hans engelske lyder så dårligt. Men handlingen er god og den ligger sig fint op ad de gamle græske historier, uden at følge dem helt. Det eneste problem jeg syntes den havde var at 3D effekten ikke virker specielt godt, som den eksempelvis gør i Avatar. Men jeg har ladet mig fortælle at hvor Avatar er filmet i 3D, er 3D effekten lagt på efter Clash of the Titans er filmet færdig. Avatar havde jo nok også et lidt større budget end Clash of the Titans :-) Så alt i alt en god og underholdene film, hvor man kan slå hjernen fra og stadig følge med. Se den hvis du godt kan lide fede kampscener og bare har hørt en lille smule efter i Oldtidskundskab ;-) Men hvis du går efter en god og eftertænksom historie eller stort skuespil, så vil jeg anbefale at du vælger en anden film.
    Det var alt for mig denne gang.
    Peace out!