TCO

Medlemmer
  • Posts

    1,375
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Reputation Activity

  1. Like
    TCO reacted to Morten Z in Hvor meget kan man tabe sig om ugen?   
    Hej Niko
    Du må godt reklamere for din personlige virksomhed her på Motion-online og jeg regner selvfølgelig med at du er klar over at det koster penge. Vi plejer at fakturere ikke-aftalt reklame i forummet med 5.000 kr. ekskl. moms. Jeg sender fakturaen en af de nærmeste dage med 8 dages betalingsfrist.
    Da du har accepteret betingelserne ved din indmeldelse vil fakturaen være bindende for dit vedkommende. Er den ikke betalt inden for 30 dage sender vi videre til inkasso (det er ikke første gang og vi får altid pengene).
  2. Like
    TCO reacted to Zoater in fodr.me - kalorie og makronæringsstoffer i sammensatte måltider   
    Hej alle – jeg har gennem de seneste måneder været med til at udvikle www.fodr.me (beta) (edit ændret til http://KalorieOpslag.dk). Målet har været at lave et (gratis) værktøj til hurtigt at få information om kalorie og makronæringsstoffer i sammensatte måltider. Ideen er at man let skal kunne søge og tilføje fødevare med ganske få klik og uden at skulle registrere sig eller lave en bruger.

    Jeg håber i kunne havde lyst at bruge værktøjet - som i øvrigt også kan bruges til ”mobile use/web app” og gerne komme med feedback og ideer til i hvilken retning vi kan bevæge os mod.


  3. Like
    TCO reacted to Hr.Kirchebrandt in Spiser selvom jeg er mæt   
    Først og fremmest skal du droppe skyldfølelsen og selvmedlidenheden. Det lyder hårdere, end det er ment, men du kommer ingen vegne med din holdning.
    Prøv at læse her
    Og har du mod på at starte forfra, hjælper jeg gerne med kosten.
    Hr. K
  4. Like
    TCO reacted to Athlete X in Posttræning   
  5. Like
    TCO reacted to Starkiller in Maxtest   
    You Bastard.. TCO sidder faktisk i kørestol. Vis dog lidt hensyn!