Kauf

Medlemmer
 • Posts

  4,484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Posts posted by Kauf

 1. Jeg synes en advarsel er på sin plads.

  50% af de gange jeg har brugt sådan et apperat har det medført stærkt ubehag og opkast bagefter.

  Man skal med andre ord kun give sig i kast med det hvis man vil være en barsk makker (aka ikke undertegnede).

  Jeg synes, at en anbefaling af dette træningsredskab er på sin plads.

  Det er en udsøgt fornøjelse, at se sine træningsmakkere småbøvse, ørle og ikke mindst pjevse i op til over 1 år efter en fremragende træning med dette redskab.

  Det får 5 ud af 5 stjerner fra mig.

 2. Efter at have brugt det i flæng igennem nogle år, vil jeg ikke anbefale nogen at starte med sådan noget lort.

  At træne uden, virker pludseligt halvfladt, kedeligt. At et stof trigger hjertebanken er ikke et plus i min bog, men hvad ved jeg, jeg har ikke læst langtidseffekterne.

  Hvis du kan klare den på en kop kaffe, ville jeg lade de andre substanser ligge. Det virker fedt, når man har indtaget det, men måske skulle man hellere spørge sig selv, hvorfor man føler, at de er nødvendige at indtage?

 3. Vores udekatte går tur med hunden og jeg hver gang vi går. Vores indekat kravler konsekvent op og lægger sig på mig, når jeg er lige ved at sove - og det er mig, der hader det mest og losser den ned. Jeg må dufte af kattegræs ud af porerne.

 4. I går gik jeg lidt farmerwalk med mine tunge kufferter. Et par 25 meters distancer. De var ikke tunge, men hænderne peb lidt.

  På aftenturen med hunden lavede jeg en masse Ido Portal inspireret kravl. På et tidspunkt gav det en krampe i den ene lat og jeg lagde mig fladt på maven et øjeblik. Mens jeg lå der under stjernehimmelen, hoppede katten op på min ryg, trådte et par gange og lagde sig til at sove... så blød og lækker en pude, jeg er.

 5. Jepsen. Catten er igang med projekt vandrefold til hestene. Der skal bruges store sten, så de skal først hentes på marken, eller i bondemandens indsamlede stenbunker, dernæst bæres op til foldene. Der kommer til at blive båret meget sten de næste par uger.

  Den tungeste vejede -måske - 110 (eller også følte jeg mig bare slap den dag). Den hentede jeg ude på marken, bar den i lige linje over til vores nabo, hvor jeg dumpede den for et lille hvil. Idet naboen så mig udbrød han grinende og med lige dele rungende sydsjællandske og bondsk accent: "Hahaha!! Hvaaa' saatan lavar do? Hvorfor bru'ur du ikk' trillebørr'?!!??".

  JoJo, selv herude er mine vaner lidt særprægede :D

 6. 10 sæt blandet squat. Front, back og jump med 5 reos af 110-130 kg.

  SS

  OA row 5x5@48

  Bilateral KB pres 3x8@2x24 kg.

  Sikke en gang GOK at starte træningen kl. 23. Jaja... Stemple ind og ud og i seng.

  Den anden dag bar jeg sten på ml. 80-100-ish kg. Den bar jeg tre af. Hver opbrudte distancer af 500 m.

 7. Plus du står klar med behandling, hvis kunderne mod forventning skulle få en skade - win - win

  Mod forventning? Det er kun et spørgsmål om at tilrettelægge folks programmer.

  Det er ren mersalg, ligesom McDonalds. Man ved, at det er lort man sælger, men man skal altid tilbyde mere. "Vil du have en ekstra stor menu?" "En måneds Farmer Hiit, jatak. Kunne du tænke dig en kort eller en lang behandling med i købet? :laugh: :laugh: