Lagoon

Medlemmer
 • Posts

  3,103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Reputation Activity

 1. Like
  Lagoon reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
  Lidt af fotografens arbejde fra igår. Ryg billedet er klart fedest. Jeg har ikke form til de andre 2. Like
  Lagoon reacted to No6bach in 31   
  -Elvirus-, on 22 Aug 2013 - 2:03 PM, said:
  Omvendt kan det at gå fra længere tids moderat-inaktivitet til igen at udføre regelmæssige løft tung ting, gøre underværker for velvære. Anyway, bare en anekdote. God rejse!
  Det er helt korrekt.. jeg må indrømme, at jeg er en smule bange for at fremskynde noget. Jeg føler mig lidt frem Knæ og nedre ryg har det i øvrigt bedre end i meget lang tid. En god uges pause rundet af med tre dages druk lader til at være vejen frem..
  Et lille recap af New York turen må være på sin plads
  Jeg havde ingen idé om hvad jeg skulle forvente af det hele. Jeg vidste at vi ville være otte mand M/K i alt, to ambassadører fra Jameson, tre fra DK, to fra Sverige og en enkelt Nordmand, der dog viste sig at være svensker. Jeg havde imidlertid ikke mødt nogen af dem før og jeg kunne ikke helt greje hvad fokus på turen ville være, hvad de forventede fra vores side, osv
  Det Danske hold mødtes i Kastrup torsdag eftermiddag og efter lidt høflighedsfraser røg vi hurtigt igennem SAS loungen og direkte i baren. En liter fadøl og tre skud Jameson senere var stilen ligesom lagt og vi kunne sætte os til rette på 1. klasse. Hvidvin til fisken, øl til smørrebrødet og gin/tonic til at falde i søvn på. Stemningen er god..
  Vi ankommer til Ace hotel på Broadway - portierne er tatoverede og kalder mig "Dude". En DJ spiller høj, drivende house. Vi er helt sikkert ikke i København længere. Vi ryger i baren og tanker op på lokal IPA og flere shots. Vi hopper i en YELLOW CAB og ned til super hypede Dead Rabbit bar og fejrer en fødselsdag i gruppen med champagne og whiskycocktails. Det er blevet sent og vi fortrækker til hotellet for at lade op.
  Fredag formiddag og jeg er totalt rundt på gulvet - tror jeg har sovet over mig med et hoved, der stadig buzzer. Jeg smider lidt tøj på kroppen og vælter ned i lobbyen hvor et par af de andre sidder i baren og loller af mig. X antal shots og videre til morgenmad på den tilhørende restaurant. Jeg kører den helt sticte IMF og kan lige klemme en espresso ned.. shots kører i pendulfart fra den søde tjener. Hun loller.
  Consigliereren skaffer os en Escalade og vi cruiser gennem New York med en Blue Moon i hånden og støvet hip-hop på stereoen. Livet er fantastisk!
  Vi finder os til rette på Restaurant Balthazar i Tribeca. Burger, shots, østers, champagne, flere shots. Gruppen splittes lidt op efterfølgende og svenskeren fra Oslo joiner Danskerne til en tur rundt i Soho.. Vi er tipsy og føler os som verdensmænd. Fyrer lort af, tager billeder, shopper, kigger på mennesker. Vi drikker en flaske Rose inden vi tager tilbage på hotellet for at gøre os klar til endnu en tur på Dead Rabbit efter pre-dinner drinks. Efter to-tre stærke drinks og de obligatoriske shots begynder jeg at føle mig lidt svimmel. Der er heldigvis ventetid på vores bord på Freemans, så jeg kan lige bruge 20 min for mig selv og få lidt frisk luft i lungerne. Jeg spiser noget suppe, der muligvis var en andens forret. Jeg drikker en liter vand og får min anden vind.
  Sprutten har fået tag i mine rejsekammerater, der smider håndklædet i ringen. Den Irske pige, Oslo og jeg finder en bar og mingler med de lokale. Vi stikker helt tydeligt ud og folk har det lols over os. Oslo og jeg finder to veninder, der godt kan lide Skandinavere med firmakort. Vi danser, snaver, bytter veninder, vælter fra bar til bar. På et tidspunkt sidder jeg i en taxi flankeret af de to piger og når at give dem begge finger samtidig mens Oslo sidder på forsædet og snakker om en firkant. Livet er 11/10.
  Det hele går desværre ikke op i en højere enhed, da den ene piger får det skidt og trækker stikket. Den tilbageværende piger fabler om coke og ævler løs med sin dealer. Han har ikke vores back og pludselig går det op for pigen, at hun står foran hendes dør med to fremmede fyre. Døren lukker foran os. Vi går i 7/11 og køber en liter mælk. Kl. er 06. Vi loller hele vejen hjem - sikke en dag!
  Lørdag vågner jeg ved 10.30 tiden. Jeg kan ikke få fat i de andre, så jeg beslutter mig for at gå en tur på egen hånd. Jeg kører ned på Lower East side og køber afrikanske LPer mens jeg nyder stemningen. På vejen hjem går jeg tilfældigvis forbi Criff Dogs, der er facaden til hvad der populært set betragtes som verdens bedste bar. Jeg æder en hot-dog og forsøger at pleje min tømmermænd. Sidst på eftermiddagen kører vi over broen til Brooklyn hvor vi starter på Union Pool i Williamsburg. Jeg vidste godt, at hipsterkulturen oprindeligt startede her, men Union Pool er simpelthen helt uden for kategori. Alt er sp gennemført hipster, at det er helt tydeligt, at det her ikke er et eller andet kopi shit.. det her er KILDEN. Vi drikker Pabs Blue Ribbon, slush-ice spiked med dyr whisky og har det generelt vildt. En person, der kunne hedde både Steven og Suzy vender plader i solen og en tro kopi af Kris Kristoffersen serverer flere Jameson shots. Vi går en tur igennem det, i forhold til Manhattan, fredelige Brooklyn langs Bedford Street og ned til Brooklyn Bowl hvor vi bowler, spiser og hygger. Stemningen er på vej opad..
  Sidste stop er Berry Park, der er mest kendt for sin store tagterasse. Stedet er pakket og vi forsøger at chatte piger op. Det virker ikke rigtigt. Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg ikke kan huske resten af natten. Jeg vågner på værelset med at mit tøj på.
  Søndag skulle vi hjem igen, men ikke før ved 15 tiden, så der var tid til shoppe lidt og nyde det gode vejr i Bryant Park. Kroppen har det ubegribeligt skidt, men alle har optur over hvor god en tur det var været.
  Vi lander kl. kvalme i København og jeg er helt hjemme ved 8.30 tiden. Det går op for mig, at jeg skal arbejde om aftenen - kommerikketilatske.jpg. Det lykkedes mig at komme af med min vagt og jeg besvimer under dynen til 19 tiden.
  Ellers sker der ikke så meget
 3. Like
  Lagoon reacted to Rall in Rall   
 4. Like
  Lagoon reacted to Rall in Rall   
  Ha, så blev man sgu lige 5 år ældre!
  Cbb -190 2013!
  OUTWORK!
 5. Like
  Lagoon got a reaction from No6bach in Rasmus fra Randers   
  Og jeg har efterhaanden ogsaa faaet mange variationer af "Han poundede mig engang," retur.
 6. Like
  Lagoon got a reaction from Rasmus G in Rasmus fra Randers   
  Og jeg har efterhaanden ogsaa faaet mange variationer af "Han poundede mig engang," retur.
 7. Like
  Lagoon got a reaction from Heikichi in Rasmus fra Randers   
  Og jeg har efterhaanden ogsaa faaet mange variationer af "Han poundede mig engang," retur.
 8. Like
  Lagoon got a reaction from MC- in Rasmus fra Randers   
  Og jeg har efterhaanden ogsaa faaet mange variationer af "Han poundede mig engang," retur.
 9. Like
  Lagoon reacted to No6bach in Rasmus fra Randers   
  Jeg har lavet mange variationer af svaret til spørgsmålet: "Hvor kender du egentlig Simon fra?"
 10. Like
  Lagoon reacted to Payam in Rasmus fra Randers   
  Bro - et godt tip er at undlade at fortælle bitches, at du skriver 'dagbog med alle dine venner på internettet'. Hende bitchen, du fortalte det til sidst, kom tilbage sidste weekend og spurgte meget undrende "er det virkelig rigtigt, at I kender hinanden fra internettet og skriver dagbog?".
 11. Like
  Lagoon reacted to TheDagsform in Dedication => Shredded => SHREDICATION   
  Min PM-messenger crasher, så du får svar her. Nu virker du jo ikke umiddelbart som typen, der har svært ved at gaine - men hvis det skal være LM, er der nogle basis ting, der virker for de fleste. Det er bestemt ikke raketvidenskab, men here goes.
  - Du skal tænke over, hvornår du indtager dine carbs. Som dit morgenmåltid (du har fastet længe, dit insulinresponse er højere - viser nogen forsøg - og det er let med fx havregryn/grød med bær og en shake. Og hvem gider, i længere tid af gangen at lave kød, grøntsager, ris, omelet osv. på det tidspunkt).
  - Ud over det bør du fordele dem før/efter din træning. Selvfølgelig komplekse/fornuftige - søde-kartofler, ris osv. Mange slå korsets tegn når de hører ordet fructose, men det er fint nok i moderate mængder. En banan + shake/mælk er jo en klassiker efter træning. Jeg er stor fan af mælkeprodukter. Ville aldrig undvære det. Sødmælk, skyr osv.
  - Gode fedtkilder - du kender dem. Husk; Fiskeolie, fiskeolie og fiskeolie.
  - Personligt synes jeg, at der er en mærkbar effekt, når jeg vælger kvalitetsføde. Du behøver ikke være nazi omkring det, men økologi (der hvor det kan betale sig) og dansk-produceret kød, grøntsager, frugter går man aldrig galt i byen med.
  - Generelt masser kød og grønt.
  - Få protein/fedt før sengetid. Shake og nødder er en let løsning! Skyr med bær, nødder osv. er den lækre.
  - Lad være med at fornægte dig selv noget....... Hvis du skal synde så går all-in. God mad, rødvin osv. - men hold det til fx en enkelt aften.
  - Mørk chokolade...... Damebladende har døbt det sundt, så kvinderne kan æde det med god samvittighed. Men endnu vigtigere - det er dagsforms-approved. Jeg spiser gerne 100gram om dagen. (det er nok i overkanten med dine mål).
  .... Håber det kan bruges. Ellers fyr løs. Håber snart, der kommer nyt på log-fronten!
 12. Like
  Lagoon got a reaction from Fame Boy in 31   
  BRO6Bach forsoeger at sige, at hvis du foerte an og stod i spidsen, trak han gerne sit svaerd ud af skeden for at stikke det i en anden mand.
 13. Like
  Lagoon got a reaction from tjr in SIMONS BODYBUILDING + CROSSJIZZ = TOMORROWSHAPE!   
  Lol bro, stop crying. Du har lige haft 2 monster ture i Dubai og Barcelona, det er sommer, Zef er flyvende, du er i (skulderen undtaget) god form, pigerne er glade og dine bros har din back. Du kan faa en tur over knaeet for at brokke dig, kan du.
 14. Like
  Lagoon got a reaction from Fame Boy in SIMONS BODYBUILDING + CROSSJIZZ = TOMORROWSHAPE!   
  Lol bro, stop crying. Du har lige haft 2 monster ture i Dubai og Barcelona, det er sommer, Zef er flyvende, du er i (skulderen undtaget) god form, pigerne er glade og dine bros har din back. Du kan faa en tur over knaeet for at brokke dig, kan du.
 15. Like
  Lagoon got a reaction from LaMotta in SIMONS BODYBUILDING + CROSSJIZZ = TOMORROWSHAPE!   
  Lol bro, stop crying. Du har lige haft 2 monster ture i Dubai og Barcelona, det er sommer, Zef er flyvende, du er i (skulderen undtaget) god form, pigerne er glade og dine bros har din back. Du kan faa en tur over knaeet for at brokke dig, kan du.
 16. Like
  Lagoon reacted to No6bach in 31   
  Simons traps har fået divergerende seksuelle tilbøjeligheder, og eftersom jeg kan mærke et opbygget stress på skuldrene blev jeg også væk fra dagens crossfit.
  Besluttede i stedet at smutte en tur i Frederiksberg Have og fjolle lidt rundt.

  Jog
  1,6 km (1 MILE, BABY!)
  Trappeløb
  10 gange
  50 trin + fire plateauer
  Hurtige fødder - bam bam bam bam!
  Udstræk og gang tilbage til cyklen. Dejligt at komme lidt udenfor
  Træningen kører i øvrigt ret godt for tiden. Både fedtprocent, kondition og mental styrke er bedre end i meget lang tid. Muligvis bedste samlede Morten-pakke nogensinde.
 17. Like
  Lagoon got a reaction from christianspoer in Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...   
  Endelig en traening jeg forstaar.
  Fedt at laese om din tur til Lanzarote, uanset hvor vanvittigt jeg synes alt det cardio er. Imponerende loejer.
 18. Like
  Lagoon reacted to KristianS in SIMONS BODYBUILDING + CROSSJIZZ = TOMORROWSHAPE!   
  Fuck den sidste update gjorde mig bare happy go lucky
 19. Like
  Lagoon got a reaction from Excess in Excessive Training   
  Bare lige en hurtig kommentar fra en udlandsdansker, som er traet af at hoere paa folk brokke sig over hvor trist Danmark er.
  Verden er blevet saa lille nu, at hvis man virkelig ikke kan holde sin hverdag ud, saa er det altsaa no biggie at rykke teltploekkerne op.
  En klog flotmand sagde engang til mig, at naar du har et problem er der 2 ting at overveje; kan du goere noget ved det eller ej? Hvis ja, saa enten goer det eller stop med at graede. Hvis nej, saa er det alligevel ude af dine haender og du boer ikke spekulere over det.
  Mit raad til dig er derfor - flyt! Bare for en periode. Jeg har aldrig elsket Danmark mere end efter jeg flyttede. Du er stadig ung og dygtig, du har intet at miste ved det.
  *EDIT*
  Kaeft, jeg lyder som en bitter idiot, det var ikke meningen. Jeg ville bare lige slaa lidt paa tromme for det at bo i udlandet.
 20. Like
  Lagoon got a reaction from Christian B in Manager log!   
  Sjovt nok er det blevet markant bedre efter han har faaet kaereste paa.
 21. Like
  Lagoon reacted to No6bach in 31   
  I går var det jo rigtig dejligt vejr, og eftersom jeg kørte helt ædru hjem fra arbejde søndag morgen, bestemte jeg mig for at joine nogle venner og tage et smut ud på Christiania hvor 40 års fødselsdagen så småt kørte med forskelligt musik og masser af mennesker. En af gutterne, der var med er vegetar og har en bror, der arbejder i en af restauranterne derude. Vi fik os bænket og spist burritos med bønner, et shitload af gode grøntsager og masser af hummus. Det var rigtig godt
  Derefter fandt vi et roligt spot og røg et par joints i eftermidddagssolen og snakkede om løst og fast. Da det begyndte at blive koldt smuttede vi hjem til vegetaren og så Jackass 3,5. Der er et par gode grin i, men det er helt tydeligt, at det er sawdust fra den rigtige film.
  Det var virkelig virkelig dejligt at tilbringe dagen udenfor og jeg var behagelig træt om aftenen. Det skal fandme være slut med at sidde og sumpe så meget om søndagen og så oven i købet kombinere det med dårlig mad. I stedet fik jeg nu en god, lang nats søvn og vågnede i dag kl. 9 og fik ordnet e-mails, handlet, plus et par andre småting inden jeg normalvis var stået op. Helt sikkert! :hippy: (Jeg drak også en chai-te i går lol)
  Således udhvilet smuttede jeg til træning med Simon
  PECS!

  Bænk
  12x60 kg
  8x90 kg
  6x100 kg
  6x100 kg
  5x100 kg
  5x100 kg
  Seated HS Press
  10x80 kg
  10x80 kg
  8x80 kg
  10x70 kg
  Måske en mere?
  Cable Cross
  12x21
  12x21
  12x21
  12x21
 22. Like
  Lagoon reacted to No6bach in 31   
  Dejlig bodybuilding

  God, lang omgang opvarmning med stræk og bøj mens vi ventede på Spaniard
  Bænk
  5x100 kg
  5x100 kg
  5x100 kg
  5x100 kg
  5x100 kg
  1x110 kg
  Hey, hva så? Tak til Simon og Spaniard for god bromance ved bænken
  Ground Base Jammer(!)
  10x30 kg
  10x30 kg
  10x30 kg
  10x30 kg
  10x30 kg
  8x30 kg
  8x30 kg
  8x30 kg
  8x30 kg
  8x30 kg
  Buddy breaks - exit through the gift shop
  Face Pull
  10x33
  10x33
  10x33
  Hypers
  12x15 kg
  12x15 kg
  12x15 kg
  12x15 kg
 23. Like
  Lagoon got a reaction from Foermose in Foermoses Log   
  Helt sikkert, Kim-O. Det kunne være, jeg skulle følge trit, og få gang i min egen igen.
 24. Like
  Lagoon reacted to Quantanamo in QuantanaMORON!   
  Mads KÆMPE 90's kilosmand>> NEJ!
  * * *
  Tid er gået, minutter er passeret, timer, dage, døgn og også øjeblikke. Jeg har rykket teltpælene op af lejligheden på Amager og smidt dem på loftet hos BBergur. Jeg har sagt farvel til en tilværelse som flotmandstæningsmand i København med alt hvad det indebærer. Men hvad har jeg så fået i stedet? Jeg har fået et medlemsskab af Fitness First lige uden for Bangkok. Stedet ligger på 36. etage af en skyskraber og her kan man træne - først og fremmest sit ego. De har nemlig forstået det hernede. Først og fremmest har de haft Erling Lysmester og dennes kone Sus til at sætte lyset, der ikke er set bedre siden British Grand Prix 2001. Derefter sætter man de mest episk svage slappe mennesker til at træne på stedet. På Amager havde fyrene store patter, ja selv damerne havde større patter end én selv - "jamen hov, det er der da ikke noget i vejen med du der!", tænker du, men jo! En mand skal have de største patter i forholdet! Det har de forstået herude. Ret skal være ret: Der er et par fyre med en ok muskelmasse, men i forhold til gennemsnittet føler man sig som en gigant. Og så træner vi også en 4-5 gange om ugen, det giver noget sovs.
  Og nu til det vigtige i denne TRÆNINGSlog:
  BANGKOK BODYBUILDING!

  Tallene er i pund
  Skrå DB bænk:
  18 @ 35
  15 @ 40
  15 @ 45
  12 @ 50
  12 @ 60
  8 @ 70
  7 @ 70
  7 @ 70
  8 @ 70
  10 @ 60
  10 @ 50
  Ligner det en opskrift I kender, venner?
  Dips:
  12
  18
  15
  12
  10
  12
  Langsomt og hurtigt
  Laterals:
  12 @ 25
  12 @ 30
  10 @ 35
  10 @ 35
  10 @ 35
  10 @ 30
  10 @ 25
  8 @ 20 ssss
  8 @ 20 ssss
  8 @ 15 ssss
  8 @ 15 ssss
  Skulder med store muller
  Decline DB triceps extensions:
  5 x 10 @ 30
  Stepups:
  3-4 sæt at 60

  Benpress:
  3 x 180-210

  Floating crunches:
  2 x 10
  15 clean and press @ 70
  25 squat @ 50
  Fin træning - aftenvægten sagde 95,4.
  * * *
  Hvordan er det så at bo i Bangkok. Det er fedt! Der er sket så meget at det er svært at holde styr på. Jeg bor sammen med Lagoon i en lejlighed en 10 kilometer fra Bangkok. Vi står op hver morgen og kører på job, hvor vi er kl 8. Vi arbejder til 18, kører til træning, hvor vi er klokkken 19-1920 alt efter trafikken, der kan være sindssyg. Så træner vi, køber aftensmad og er hjemme omkring 21-2140. I weekenden fyrer vi den af.
  Vi har brugt noget tid på at sætte en kost sammen, der giver mening. Vi har endelig fået købt protpulver, frokosten på jobbet er for det meste ok, og til morgenmad spiser jeg det samme som jeg altid har gjort: Havregryn!
  Nåh, men i dag ville vi så finde noget smarte at spise end de grisestykker i fedt, som vi plejer at fortære. Efter at have jogget rundt forvirrede i food quorten i 10 minutter lykkes det os at finde noget kylling. Helt sikkert. Jeg får den søde thaipige til at forstå, hvad jeg vil have, ved at hun vimser ud på vores side af disken og jeg peger på et skilt. Hun instruerer så gammelmor Hopsaporn om, hvad hun skal pakke i plastikbeholdere. Næh, det skal blive dejligt med rigtig mad tænker jeg, hvorefter gammelmor sætter en hosten og sprutten i gang, der kun kan stamme fra en forkølelsesramt rygerlunge. Ud over kylling, ris og emballage spreder hun sit mundvand, sikkert indeholdende Hepatitis og også Karies og Baktus. Jeg kaster hende en 20 baht og sidder nu i min lejlighed og spiser svinestykker i fedt. Det går lige i sovsen, som jeg plejer at sige.
  Hej hej venner
 25. Like
  Lagoon got a reaction from RuneN in Tales from sunny San Diego   
  Forsikringssvindel. Classy.