KasperBC

Medlemmer
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    KasperBC got a reaction from Arcus in 120km gang på 24 timer   
    @Arcus
    Skal gå rundt om søerne i København. Jeg har tidligere gennemført et 24 timers cykelløb med korte omgange, så føler mig fint rustet.
    Der er folk med de fleste af timerne, minus natten (starter kl 22, så natten bliver de gode timer), også bruger vi Endomondo+ekstra batterier til telefonen samt Garmin ur.
    Jeg må også have pacere med rundt, så det hjælper på det mentale på den sidste halvdel.
  2. Like
    KasperBC got a reaction from Tolle in 120km gang på 24 timer   
    Pause strategi er helt sikkert nødvendigt. Jeg er dog en af dem der helst ikke skal stoppe for meget. Så min plan er at rykke ud med 6,5kmt de første 30km, så pause og nye sokker. Næste 30km med 6,0kmt også pause med nye sokker. Herfra er det formentlig overlevelse og farten skal bare holdes over 5,0kmt frem til min. 100km også er der indhentet tid nok til de sidste 20km kan lides med et lavere tempo.
    Da jeg går ca. 5km laps, så har jeg mulighed for at tanke op med mad og drikke hver runde og skal derfor kub slæbe det vand der skal til rundt på de 5km.
  3. Like
    KasperBC reacted to venaN in 120km gang på 24 timer   
    Du har sku mange hjerneblødninger og væddemål
    Skal det være 120km? Ellers er Dodentocht jo en oplagt mulighed (næste år). http://www.dodentocht.be/
    2 måneder er helt blæst.....
  4. Like
    KasperBC reacted to Morten Z in Nyt Koncept søger vægttabs deltagere   
    Når man googler telefonnummeret kan man se at Martin har lavet samme opfordring en del andre steder på nettet. Emnerne er dog lidt forskellige og kan f.eks. være tilbud om hypnose, økonomisk rådgivning eller rengøring.
    Han sender fra en IP-adresse der ikke umiddelbart kan spores, men man kan nemt finde ham på FB.
    Jeg ved ikke om man bliver overtakseret hvis man sms'er ham eller hvad han får ud af det. Hans indlæg er ihvertfald reklame og jeg har ringet til ham og lagt besked om at jeg sender ham en faktura.
  5. Like
    KasperBC reacted to Gregers TF in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    Fin artikel på portalen :4thumbup:
  6. Like
    KasperBC got a reaction from Juan Pelota in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    Dagens træning:
    Cykling 4.5t
    En fin tur idag, kørte sammen med en kammerat der lavede Challenge CPH iår og er igang med at komme tilbage på cyklen - også Michel, som jeg ofte kører med om søndagen. Jeg havde overskud hele vejen og der var ingen problemer trods det var helvedes koldt og regnen stod ned. Jeg havde 2 punkteringer som gjorde at vi blev pisse kolde og derfor øgede tempoet lidt, simpelthen for at holde varmen. Derfor blev der desværre alt for meget zone 3, men ja - alternativet var at hoppe på toget hjem igen.
    En god tur - følte godt overskud og humøret var i top trods lortevejr :)
  7. Like
    KasperBC reacted to BLACKICE in Fedtprocent/er dette sundt   
    Meget meget enig. 17% lyder ret usandsynligt
  8. Like
    KasperBC reacted to armamix in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    TV-tip: I aften (lørdag d. 3/11 kl. 21.37) sender DR2 et program med titlen 'Igennem helvede på to hjul'.
    Race Across America
    En film om cykling, når det bliver ekstremt. For hvordan klarer man at cykle dag og nat godt 5000 km tværs over USA, gennem 14 stater, over 4 tidszoner, i 46°C igennem ørken og over bjerge og med søvnmangel som medpassager?
    Den engelske familiefar Jim Rees har et indbygget konkurrencegen og må gøre forsøget i det, der kaldes verdens hårdeste cykelløb og selvfølgelig også samtidig forsøge at slå den engelske rekord. Vi er med på de amerikanske landeveje både når det går op og ned.
  9. Like
    KasperBC reacted to HB66 in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    Kermit - "Når du skal køre i Australien så tror jeg at det der kommer til at få dig igennem, er din evne til at tage de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter".
    Når du kommer til Australien, så tror jeg, at det der kommer til at få dig igennem, er din evne til at æde dig selv, selv om du har mest lyst til at stoppe, fordi du er træt, udmattet, søvnig, har spist for lidt, har kramper i benmusklerne, ondt i nakken.............
    Fyssen
  10. Like
    KasperBC reacted to HB66 in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    Sejt at du kom afsted efter sådan en dårlig optakt - respekt!!
    Det er sådan en indstilling du udviser der, der gør, at nogle når deres mål, og andre der ikke gør ;-)
  11. Like
    KasperBC got a reaction from Gregers TF in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    Dagens træning:
    Cykel 2.45t 75km
    Puha, en meget hård dag på kontoret.
    1. I seng kl 02:30, da det var herreloge aften. Dog et kæmpe plus at jeg holdte mig 100% alkoholfri.
    2. Vågn kl 04:00, da konen havde store smerter i ryggen.

    3. Stå op kl 05:00 da knægten ikke gad soe mere.
    4. Spis ikke morgenmad, men tag en håndfuld nødder, bare fordi du er idiot.
    5. Når klokken slår 07:00 så er det ud på vejene og knokle 3 timer i ØSENDE regn...
    Ingen søvn, ingen mad og +2.500 forbrændte kcal er nok tæt på den dårligste kombi jeg har prøvet...

    On the positive side, jeg kom afsted trods vejr og vind og fik rullet nogle kilometer i benene :).
  12. Like
    KasperBC got a reaction from Juan Pelota in Jeg er doven..   
    Sov ordentlig og spist godt, så burde din energi komme helt automatisk :).
    Derudover, så har du altså ikke travlt. Nu vil jeg ikke lyde som en højrøvet tosse, men jeg har plads til at læse på uni, være far til en knægt på 1.5år, have egen virksomhed og plads til 2-4 timers træning, 7 dage om ugen.
    Brug en kalender, planlæg din dag i flere detaljer, så lover jeg dig for at du kan få plads til dine 7 timers træning og de lektier der nu måtte være i 2.G (og en masse ting mere).
  13. Like
    KasperBC reacted to Rassep in Hurtig og effektiv slankeplan, hjælp!   
    i øvrigt vil jeg anbefale dig at holde dig til et kalorie indtag på 1500 kcal om dagen - det er hårdt de første 2 uger, men derefter bliver det nemmere - med det kalorieindtag kan du regne med at tabe dig omkring et kg om ugen, de første par måneder.
  14. Like
    KasperBC got a reaction from Rassep in Basalstofskifte, kaloriebehov og træning   
    Alle der ønsker at tabe sig rammer før eller siden et 'plateau' - og det lyder som om du er her. Forsæt med at holde fast i dine gode vaner og giv den en ekstra skalle når du er nede og træne, så skal det nok komme.
    Hvis du ønsker at det skal gå hurtigere, så kan du undlade så mange kulhydrater fra din kost som muligt - pas dog på når du har så stor en træningsmængde, da der trodsalt skal være noget benzin i tanken når der skal løftes vægte eller trædes i spinningpedalerne.
    Go' træning!
  15. Like
    KasperBC got a reaction from Gregers TF in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    Vi stopper med at tage problemerne på forskud - og ser det hele an med tiden. Mon ikke det hele kan gå op i en højere enhed når tiden kommer til det :).
  16. Like
    KasperBC got a reaction from BLACKICE in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    Hej MOL,
    For at holde mig selv lidt i nakken og på opfordring fra andre der gerne vil følge lidt med i mit projekt, så genoptager jeg aktiviteten på min log.
    Sidste gang jeg skrev her var det under "Vejen til det umulige", så handlede det om at træne sig op til at svømme 30km. Projektet lykkedes som det skulle og de 30km blev gennemført, omend det ikke var noget jeg lyster at gøre igen :).
    Jeg genoptager loggen, og det kunne egentlig have været under samme navn, da navnet er endnu mere rammende nu - vi er virkelig på vejen mod det umulige, men for ikke at blande svømning og cykling sammen, så kom der hermed en ny log.
    Hvem er jeg?
    Kasper Bisgaard Thornton, 22år og fysioterapeut studerende. Gift med Amanda og far til Lucas Emil (1,5år).
    Jeg har dyrket sport i alle afskygninger siden jeg var 3 år, men har altid været fascineret af udholdenhedssport, hvor det er blevet til marathon, ironman, ultraløb m.m., men særligt én ting har altid haft mit fokus – langdistance cykling. Det betød at jeg i 2009 besluttede mig for at koncentrerer mig om denne sport. Siden dengang har jeg udover afskillelige træningskilometer og mindre løb været afsted på 2 større ture. Jeg har cyklet Europa Rundt (2.600km) og USA På Tværs (5.500km), og efter USA har jeg blot fået endnu mere blod på tanden for at køre disse ekstreme distancer.
    Målet er at slå verdens rekorden for hurtigste tid rundt om Australien på cykel.
    CancerCycling
    Jeg har haft, og har stadig, kræft tæt inde på livet. Desværre er en stor del af min nærmeste familie kræftramte, tidligere kræftpatienter og endda nogle som desværre ikke vandt kampen mod sygdommen. Det gør, at jeg vil gøre mit ypperste for at være med til at gøre en forskel for alle kræftramte i Danmark.
    Da jeg hverken har en Ph.D i medicin, og derved kan hjælpe med at finde den rette behandling, og min SU ikke rækker til andet end et mindre bidrag når der er indsamlinger, så har jeg valgt at gøre det jeg er bedst til – at cykle.
    Det betyder at jeg selvfølgelig også har samlet ind på mine andre ture, men disse projekter nåede aldrig ud til bredden, og derfor kom vi desværre 'kun' op på 50.000,- til Kræftens Bekæmpelse.
    Der vil under hele dette forløb blive samlet ind til fordel for Kræftens Bekæmpelse og alle penge vil naturligvis gå ubeskåret til det gode formål. Indsamlingen vil foregå via private donationer, konkurrencer og ’kilometer-penge’ fra virksomheder.
    Indsamlingsmålet er 1.000.000 DKK, men med den rette hjælp udefra, så vi virkelig får promoveret hele projektet, så håber jeg og tror jeg på, at vi kan komme endnu højere op!
    Hvad er Australien Rundt?
    Løbet har afgang og mål i Brisbane, Australien og vil føre mig ud på en tur på minimum 14.251km. Ikke nok med at dette er en helt ekstrem lang distance, så skal den også gennemføres under 37 dage, 20 timer og 45 minutter for at sikre verdensrekorden. Det giver et dagligt(!) gennemsnit på 380km på cykel – 37 dage i træk!
    Reglerne er enkle. Tiden starter ved første pedaltråd ud af Brisbane og herfra stopper uret først, når jeg igen er tilbage i Brisbane. Det er op til mig og mit crew at beslutte hvor mange timer om dagen der skal cykles og hvor mange der skal soves, men én ting er sikkert: Det bliver mest tid på cyklen! Typisk vil det dagligt betyde 15-19 timer i sadlen.
    Der må ikke deltage andre ryttere, da det er et sololøb – manden mod naturen, i racet mod verdensrekorden.
    Træningen
    Det siger sig selv at for at træne til et sådan ekstremt event, så skal der pløjes nogle kilometer på landevejene. For tiden ligger træningsmængden på ca. 3 timer dagligt hvoraf alle foregår på cyklen. Nogle dage suppleres med let konditionstræning af 30-50min. Det er meningen at der hen over efteråret og vinteren skal kobles en masse timer i styrkecenteret på, så især core området kommer i topform til de mange timer i sadlen.
    Jeg håber I vil læse med og I er mere end velkommen til at stille spørgsmål til det hele.
    - Go' træning!
  17. Like
    KasperBC reacted to SugarCake in Vejen mod verdensrekorden - 14.250km på cykel.   
    Først; held og lykke!! :)
    Jeg kom at tænke på en ting; hvad så om det bliver en dag med 10 m/s? Det bliver da sindsygt hårdt at komme rundt 380 km. Og hvis du ikke gør det, da er det ekstra km den neste dag etc??