Birkmose1985

Medlemmer
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Birkmose1985 reacted to Daisygirl in Daisygirls CrossFit log   
    Og fordi jeg fik det til at lyde enormt kedeligt vil jeg lige skynde mig at sige, at der også er plads til gøgl, vægtstænger og bananer i min træning.
    Ligesom i dag:
    http://www.youtube.com/watch?v=pJ9VtfdrcKU
  2. Like
    Birkmose1985 got a reaction from Sterup in Strong is The New Skinny!   
    Hej Sasja,
    Velkommen til! Det er jo også først for nyligt, jeg fik mig taget sammen til at lave en log..efter Jacob havde poked mig i et halvt år, hehe. Men fedt at se dig herinde, og glæder mig til at følge med i din træning Nåh ja, og også et tillykke med med resultatet fra din pull-up challenge herfra..det er sgu flot!
  3. Like
    Birkmose1985 reacted to Sterup in Den lille tykke drengs CF-logbog ;-)   
    Hey Danny
    Nu kan vi rigtig holde øje med hinanden selvom vi ikke så tit træner sammen længere (efter du blev Spartan medlem)
    Træls med dit knæ... jeg har også noget bøvl med mit knæ for tiden... kan være det smitter Lad os håbe det går hurtigt over igen.
    Vi ses Danny Boy
  4. Like
    Birkmose1985 reacted to Sterup in Strong is The New Skinny!   
    50 dages pullup challenge

    Kæresten og jeg fandt på en fantastisk (syntes vi selv) ide i forbindelse med at jeg gerne ville blive bedre til at lave pullups. Jeg havde i månedsvis kæmpet med at lære øvelsen ved hjælp af elastikker og jumping tricket og havde endelig lært at lave en enkelt chinup.
    Ideen gik ud på at jeg hver dag i 50 dage skulle øge antal gentagelser med 1 rep. Disse pullups skulle laves i løbet af dagen og kunne splittes op som jeg ville.
    Jeg fandt omkring dag 20 ud af at det var rigtig ambitøst men fortsatte alligevel og blev for nogle dage siden færdig med denne challenge da jeg lavede 70 pullups på 30 min i et fitness center i Barcelona (de 50 jeg skulle plus 20 jeg skyldte)
    Før jeg startede denne challenge kunne jeg kun lige lave en pullup i streg og den dag idag kan jeg lave 4 i streg.
    I løbet af min challenge har jeg lavet ikke mindre end 1275 reps og er blevet langt bedre i min teknik og styrke. Det er ikke længere et problem for mig at løfte mig selv op og nu vil jeg begynde at øve mig i kipping :)
  5. Like
    Birkmose1985 reacted to Kousgaard in Styrkeløft i AK FREM   
    Tirsdag d. 06/6-12
    Ganske god træning idag. Squatten føltes god og lettere end sidste uge og formen var generelt god på alle sæt, så det vidner god fremgang. Tegner godt for næste uge, hvor vægten rykkes endnu et hak op.
    Derudover havde jeg en noget speciel oplevelse igår. Er igennem flere i centeret blevet anbefalet en ny fys, så tænkte hvad fanden og bookede en tid til igår. Super kompetent gut, som virkeligt vidste hvad han snakkede om. Jeg fortalte min såkaldte "historie", hvorefter vi lavede status test for rotation hist og her med skulderen, hvilket påviste, at min skulder er svag, som et i helvede.. Men så bad han mig ligge mig ned, hvorefter han lavede noget trigger punkt aktivering og derved "vækkede" musklerne, som han sagde, hvorefter vi lavede de samme test og pludseligt var min styrke fordoblet og havde generelt mere kontrol, imponerende.. Hans konklusion var, at han mener min hjerne har valgt, at blokere for aktiveringen af bestemte områder i skulderen for, at undgå smerten og at den derved har "glemt" hvordan den skal aktivere hele området. Så har fået en fesen elastik med hjem også skal jeg hver 2-3 time dagligt i 14 dage lave en række rotations øvelser for begge skuldre for, at forebygge højre skulder os, som btw er lige så skidt stillet.
    Også laver vi en ny status på skulderen igen om 2 uger.. Bliver spændende, at se og håber på det bedste. Men generelt en god oplevelse og rart med en behandler der tænker mere i at fjerne problemet end blot, at symptom behandle, hvilket jeg har fået gjort igennem sidste halvanden år med ultralyd, akupunktur mm.
    Opvarmning:
    Foam Rolling
    Mobility Drills
    Smolov Jr - Uge 2/3 - Dag 2/4:
    Back Squat:
    1 x 8 @ 60 kg
    1 x 5 @ 90
    1 x 3 @ 110
    7 x 5 @ 117.5
    + DB Bulgarian Split Squat, Chinups & DB Side bends.
  6. Like
    Birkmose1985 reacted to Daisygirl in Den lille tykke drengs CF-logbog ;-)   
    Sådan Danny! Man skal nemlig holde det man lover
    Velkommen til!!
  7. Like
    Birkmose1985 reacted to Kousgaard in Den lille tykke drengs CF-logbog ;-)   
    Velkommen til Logland Danny! :4flex:
    Det tog så også kun et halvt års tid for dig, at få oprettet den log, men det var ligesom med Martin i sin tid. hehe. Nu mangler vi kun Jimmy, så jeg kan holde øje med om i laver noget når jeg ikke er der.