SimpelMikkel

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    SimpelMikkel got a reaction from Flemming Nielsen in Vægttab - kcal?   
    Nu kender jeg ikke til jeres præcise individuelle livsstile, vægt, hvor aktive I er osv, men blot at give jer nogle kalorier at gå efter er ikke smart. Og spise 1500 kalorier om dagen?! Og din veninde der spiser 1000 kalorier om dagen?! I smadrer blot jeres metabolisme fuldstændig. Ja, I kommer til at tabe jer hurtigt, men med så få kalorier kommer det også til at tære på musklerne i meget høj grad. Og udover det, så når I starter ud med at spise så få kalorier, hvad gør I så når I vil tabe jer yderligere? For pludselig er der stort set ingen kalorier at skære af. Og det er ikke for at bebrejde dig/jer noget som helst, da I i princippet har gjort det rigtige og henvendt jer til en "ekspert".
    Men til HamDenLille så ville absolut ikke gøre det samme, med blot at spise efter et tilfældigt udvalgt tal. Regn i stedet dit ligevægtsindtag ud, træk 500-800 kalorier fra. Kalorierne får du på følgende måde: 40%protein, 40%kulhydrat, 20%fedt og så burde du være godt kørende.
  2. Like
    SimpelMikkel got a reaction from Gregers TF in Protein, Kulhydrat og fedt i kost   
    Til trådstarter: Prøv at spis efter de makronutrienter som du har beregnet dig frem til og se hvad der sker. Om det er for meget eller for lidt, er svært at afgøre før du har spist efter det. Typisk varierer ens reele ligevægtsindtag en del fra det beregnede.
    PS: Så ville jeg holde mig væk fra "Martin fra Århus" råd.
  3. Like
    SimpelMikkel got a reaction from #PP in For meget Protein!   
    Not sure if serious?