Krumborg

Medlemmer
 • Posts

  2,714
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  Krumborg reacted to salt in Pro BB søges til nogle spørgsmål   
  Er det ikke 10. Klasse niveau?
 2. Like
  Krumborg reacted to AndersL in Dopingtest i Fitness World/FitnessDK osv.   
  Løsning = legalisering.
  (Det samme gælder euforiserende stoffer).
 3. Like
  Krumborg reacted to Mads Thøgersø in Lidt til dem der kan lide vægtløftning.   
  Hep hey!
  Så er jeg så nyseligt hjemkommet fra WWC 2011 i Disneyland, og med mig har jeg lidt billeder, som jeg tænkte at nogle her på MOL måske ville sætte pris på at se.
  Jeg har uploadet 175 styks blandede bolcher til Facebook, den følgende uge vil jeg smide nogle flere på nettet, og linke her i tråden.
  Set 1


  Set 2
  Set 3
  Enjoy!
 4. Like
  Krumborg got a reaction from Dr. Durden in Protein på den nemme måde!   
  82% whey protein
  41 gram protein, 3 kroner.
 5. Like
  Krumborg got a reaction from Jaaanie in Løber knæ og brug af ipren/voltaren   
  Løberknæ kaldes også "tractus iliotibialis friction syndrome", og er derfor allerede meget specifik. Det er et senespejl på lateral siden af låret, der hæfter under knæet. Den løber henover et knoglefremspring på underbenet, som kan udløse smerte hvis senespejlet er for stramt.

  Du skal i gang med foamrolling, kagerulle, udstræk og massage(MFR + triggerpunkt).

 6. Like
  Krumborg reacted to salt in ABCDE kuren som 14 årig   
  Du er ung og du er vild og du skal fyre den af!
  Du må gerne spise slik og drikke sodavand. Livet er simpelthen for kedeligt, hvis man græder over spiste tomme kulhydrater. Livet er ligeledes for kort til af følge fjollede sensationsdiæter, der er moderne fordi Lene Hansson prædieker syre/base-kost.
  Man bør efter min mening, som begynder og hobbymotionist holde det helt simpelt. Lige som når du lærer tabelrækken i skolen, så lær hvad ting/mad indeholder af energi. Der er intet fanatisk ved at kigge på varedeklerationer og afmåle sin mad (ikke nødvendigvis med en vægt). Det almindelige leverpostejsfarvede blegfede dansker kan ikke forstå, at det kræver en smule indsats, at holde en nogenlunde fedtprocent.
  Det handler om at holde en sund madkultur. Og nu da du kun er 14 år gammel og en smule overvægtig, så er det den sociale arv der spiller ind. Sig til dine forældre: "jeg er træt af at være tyk, kan vi ikke spise sundere". Dine forældre har ansvaret for dig.
  Træningsprogram. Jeg vil prøve med et lidt alternativt træningsprogram.
  Weighted pushups 5 x 8-12
  Bulgarian split squats 5 x 8-12
  Hyperextensions 5 x 12
  Pullups 5 x max
  One arm db rows: 5 x 8-12
  Stående db presses
  Leg curls 5 x 8-12
  Rækkefølgen bestemmer du og de første 2 sæt bruges som opvarming. Der er derfor reelt kun 3 worksets. De dage hvor du ikke styrketræner, der bør du dyrke noget sport af en art.
 7. Like
  Krumborg reacted to incognito in Væksthormon   
  Nååe.. så du efterlyser data om akromegalikere, hvilket jeg antager du mener man godt kan udlede noget af, mens andre sygelige tilstande ikke kan bruges... Kom igen, skipper. Iøvrigt vil du se at det nederste studie også inkluderer børn med idiopathic short stature (ISS), hvilket også nævnte. ISS børn har faktisk ikke mangle på hGH og kan med hensyn til GH betragtes som fysiologiske kontroller. Selvom disse var inkluderet i forsøget var der stadig et netto fedttab (signifikant på fedtfolder).
  Det er eller ikke så svært at finde. Man skal bare lede
  http://eje-online.org/cgi/reprint/159/6/773
  GH giver ikke et klassisk ødem, idet den intracellulære væskemængde også ændres. Det giver altså væskeretention uden at væskebalancen imellem forskellige compartments ændres. Set i lyset af det, burde det meget let kunne påvirke caliper målinger
  Tillykke, det er jo sådan set det vi har sagt hele tiden, men når vi fremsætter postulatet er det jo bare vildt og ubegrundet og vi bliver afkrævet dokumentation af enorm stringens.
  Det her irriterer mig grænseløst for det er ikke engang mit eget kontroversielle synspunkt jeg fremfører, men den faglige koncensus og iøvrigt koncensus blandt dopingbrugere også. Du skal have al lov i verden til at sidde og være navlepillende konservativ og uenig, men jeg har vist brugt nok kræfter på at forsøge at fortælle dig hvad jeg mener. farvel.
 8. Like
  Krumborg reacted to MarianneB in Min kæreste vil ikke have at jeg træner..   
  Jeg må indrømme, jeg synes I lyder meget umodne begge to og nok ikke klar til at få barn.
  Jeg forstår ikke, hvordan du kan overhovedet overveje, om din kæreste skal bestemme om du skal træne "fordi hun får ødelagt sin krop". Jeg forstår ikke, hvordan du overhovedet har været så længe i et forhold, hvor din kæreste åbenbart tror, at hun kan tillade sig at forlange det. Jeg forstår ikke, at det skulle have nogen negativ betydning, at du er i god form. Når hun tror hun kan stille så urimeligt krav til dig, så er det højst sandsynlig fordi du tidligere har ladet hende stille urimelige krav og et mønster, der vil gentage sig. Jeg synes det er på tide du siger fra. Meget klart!
  Edit: komma'er til fri afbenyttelse i ovenstående indlæg: ,,,,,,,,,,
 9. Like
  Krumborg reacted to Quantanamo in QuantanaMORON!   
  BB!eklager og Bum!
  * * *
  DAGENS BODYBUILDINGSMAND!

  Havde en aftale med Italiernen StefanON! om noget BB, da han gerne vil være BB'er. Jeg var ved at gå i dørken, da jeg så hans massive Calfs! De er gross!
  Og så skulle der trænes!
  Squat:
  10 @ 60
  10 @ 80
  10 @ 90
  10 @ 95
  10 @ 100
  10 @ 100
  10 @ 100
  20 @ 80
  BUM sagde det! I benern
  Leg ext:
  12 @ 85
  10 @ 85
  10 @ 85
  11 @ 75
  11 @ 75
  Mens jeg kørte denne øvelse, sad der en lille numsepige og kørte bensamlemaskine. Jeg blev lidt forelsket, men da jeg gik ind for at tage knækogerne af og kom tilbage, var hun væk. (fortsættes)
  Benene var toast herefter.
  Laterals: SSSS
  12 @ 8
  12 @ 8
  12 @ 8
  12 @ 8
  10 @ 8
  Holy pump i delts
  Laterals:
  10 @ 12
  10 @ 12
  Mens jeg kørte disse laterals, spillede FW's fantastiske DJ James Blunt med nummeret Angel. Et nummer der handler om, at se en lækker bitch, som man har lyst til at bolle med pikken, men ikke har balls til at spørge, og derfor må man nøjes med internetporn. Havde jeg - som jeg har 99% af tiden, når jeg træner alene - haft min musikafspiller i ørene, havde jeg ikke hørt dette, og selvom jeg overhovedet ikke tror på hekserier eller tegn fra Forsynet, så valgte jeg at se det som hekseri og et tegn fra Forsynet om at finde kuglerne frem. Jeg gik derfor ovenpå for at lede efter numsepigen. (fortsættes)
  Rear laterals:
  15 @ 10
  12 @ 10
  10 @ 8
  Her var jeg gået ned i den ene ende i min søgen. Jeg kørte lidt med håndvægtene for ikke at ligne den douche jeg var. Herefter gik jeg ned i den anden ene og bingo, der var hun sgu. Helt sikkert. Jeg ventede til hun var færdig med sine mærkelige ikke-BB øvelser og gik så All in:
  Uden parentes det jeg mente/hun mente og i parentes det jeg/hun rent faktisk sagde:
  GAMEtanamo: Hey hva så bitch, du ser pivfræk ud, vil du med hjem og bolle med pikken? (Øh bøh - hej, jeg er normalt ikke så svedig, når jeg spørger om den slags, men jeg synes du ser sød ud, så jeg ville høre om jeg måtte få dit nummer?)
  Numsepige: Altså bolle med pikken oppe i fissen? (Okay!)
  GAMEtanamo: Ja altså hvor du ligesom krænger fissen ud over pikken! (Nemlig, hvad siger du til sådan en Fitness World approach?)
  Numsepige: Jeg er naturligvis mega ON!, men min fyr er krudtet op på roids og tæver enhver jeg snakker med (Jeg har faktisk en kæreste så det går ikke, men tak for at du sagde det.)
  GUNNEDDOWNtanamo: Bitch (Tihi, nåh men så ses vi bare)
  Bitch: Ja da (I love you)
  Således opmuntret - især fordi hele seancen foregik med et publikum bestående af tre trunter fortsatte jeg med BB'en!
  1 fri læg:
  12
  10
  8
  7
  7
  20 2 ben SSSSSD!
  God træning! I morgen formiddag er der mere fra samme Bodybuildingsmandsskuffe!
 10. Like
  Krumborg reacted to Zero in Cristiano Ronaldo   
  Ganske simpelt vil jeg gerne vide, hvordan man får en krop som Cristiano Ronaldos. Ikke fordi jeg tænder på ham eller er særlig stor fan af ham, men mere fordi han formår at have en superlav fedtprocent, er lynhurtig på en fodboldbane samtidig med, at han er rimelig muskuløs og fysiskstærk.
  Jeg er især imponeret af hans hals og nakke og vil gerne vide, hvordan sådanne trænes større. I det hele taget vil al information om, hvilke øvelser man skal udføre og hvilken mad man skal spise, være til stor hjælp.
  Håber i tager emnet seriøst og vil bidrage med noget viden. På forhånd tak.
 11. Like
  Krumborg reacted to Yod Manut in A long and winding road...   
  På den ene side er logføring motiverende og gør mig lidt mere disciplineret.
  På den anden side er det jævnt tidskrævende og der ikke vist ikke rigtigt nogen der læser det. I alt fald er det åbenbart - som man kender det - først efterspurgt når forfatteren er død
  Nå, men jeg fik en forced 1-rep max med 215 i SQ med kæder i går og forleden 3 med 170 i alm SQ.
  Ligeledes 3@125 i skrå bænk. Så jeg kan åbenbart stadig lidt.... og det er jo meget rart.
 12. Like
  Krumborg reacted to Zorn in FITNESS WORLD aka SHITNESS WORLD -   
  Så røg mit medlemskab af Fitness World.
  Jeg har trænet i ca. 5 år nu - først i Sports Club i Gentofte, der siden blev til Fitness World. Det har altid været et godt center: Mulighed for squat, dødløft og håndvægte op til 40 kg. Ok, jeg kunne godt have brugt nogle større håndvægte, men alt i alt et godt sted med en fin stemning.
  Så 'renoverede' man centeret. Først røg alle håndvægte over 36 kg. Nå ja, så måtte jeg skifte DB incline ud med BB incline. Irriterende, men jeg fandt mig i det.
  Så røg alle det gamle udstyr til 'fordel' for technogym, med det resultat at udstyret nu larmer, når man dødløfter. Hvorefter jeg fik at vide, at jeg ikke måtte dødløfte længere. Jeg kunne få lov til i stedet at lave dem som rows, hvor vægten ikke rørte jorden mellem gentagelser. Så jeg ikke 'skræmte' de andre kunder.
  Så hellere opfordrer kunder til at smadre deres rygge end at 'skræmme' nogen væk. Her trækker jeg grænsen.
  Det er nu lykkedes fitness world at blive en dårligere udgave af Fitness.dk. Hvilket jo nærmest er en præstation. Derfor har jeg nu meldt mig ud.
  Fitness World er naturligvis i deres gode ret til at gøre som de gør. Men jeg er min gode ret til at synes, at det er en forbandet skam.
 13. Like
  Krumborg reacted to T in A long and winding road...   
  FÅ SÅ OPDATERET LOGGEN DIN BØZ!
 14. Like
  Krumborg reacted to Sina in Okse-loggen!   
  Undlade at dramatisere for meget??! Du lyder som et højstemt selvmordsafskedsbrev fra et melodramatisk teaterstykke. Med al respekt, hvorfor vælger du at skrive den slags cliff hangers? Skal det forstås som et seriøst råb om hjælp, eller er det blot endnu en af Oksens humørsvingninger? Fisker du efter et kor af velmenende ytringer fra dine såkaldte 'støtter', og har du brug for endnu et sådant, eller vil du bare have opmærksomhed? I begge tilfælde synes jeg faktisk, du burde veje dine ord med lidt omhu. Man kan ikke råbe ulv et ubegrænset antal gange.
 15. Like
  Krumborg reacted to incognito in Anoreksi vs. sund/veltrimmet krop   
  hej du
  for det første, tillykke med dit valg
  Du er sikkert allerede blevet præsenteret for hvor relativt få der reelt bliver kureret efter en klinisk (diagnosticeret) anoreksi og jeg vil i forlængelse af det sige at det er meget få der kan overgå direkte fra at have anoreksi, eller en anden forstyrrelse af kropsbillede, til at have en sund, veltrænet krop og et velafbalanceret syn på den. Mange har en periode hvor de fjerner fokus totalt fra kroppen (lader "stå til" om man vil), mens de normaliserer deres kropsbillede. Jeg vil på ingen måde sige at det er den "rigtige" måde at gøre det på, blot anskueliggøre at det er en meget svær opgave du står foran.
  Derudover, så bekymrer dig mig at du fortsat snakker om at det er et mål for dit fremtidige Jeg at være tynd, hvor du giver eksempler af en række kendisser som alle har haft perioder hvor de har været FOR tynde. Jeg tror helt ærligt ikke på at du kan slippe din spiseforstyrrelse, hvis det forsat er en del af din selvopfattelse at du skal styre din vægt til en bestemt "rigtig" størrelse. Jeg tror den eneste måde du kan overgå fra en sygelig til et raskt kropsbillede er ved at nulstille dine forventninger om vægt totalt og slippe din kostkontrol. Men det betyder ikke at du behøves at lade stå til. Du kan vælge at dyrke noget idræt og fokusere på din præstation deri istedet og derudover spise sundt OG EFTER DIN APPETIT (og for the record er det aldrig sundt at spise 1200 kcal om dagen i en længere periode). Efter at have haft en spise forstyrrelse kan det tage meget lang tid at finde sin appetit igen - op til flere år, og nogle finder den aldrig igen.
  Mit råd er at du smider alt hvad der minder om vægte ud, og gør en alvorlig indsats for at prøve at finde din appetit igenm, altså virkeligt mærker efter. Og så synes jeg at du skal finde en sportsgren, hvor du kan fokusere på din præstation og at fremgang i den aktuelle sportsgren iøvrigt i et eller andet omfang kræver fremgang i muskelmasse (i virkeligheden er det for at du skal finde noget hvor det ikke kan være en fordel at pine sig ned i vægt)
 16. Like
  Krumborg reacted to Christian B in Confessions of a douchebag   
  Dips
  20
  20
  20
  20
  20
  20
  20
  20
  20
  20
  20
  20
  18
  15
  17
  15
  15
  15
  15
  15
  15
  15
  15
  15
  15
  15
  15
  14
  16
  15
  11
  10
  10
  10
  10
  15
  12
  13
  11
  12
  10
  10
  12
  10
  10
  10
  10
  10
  10
  15
  13
  12
  10
  10
  10
  10
  10
  10
  10
  9
  10
  10
  10
  10
  10
  10
  10
  10
  10
  9
  10
  10
  11
  10
  10
  11
  1001 dips
 17. Like
  Krumborg reacted to incognito in The (not so) Perfect Rep   
  det kræver jo ikke særlig stor viden om biologi på et generelt plan at have en ide om at der nok ikke er een enkelt faktor der bærer hele effekten.
  Størrelsen af det mekaniske stræk, graden af akut og subakut udmattelse, volumen, akkumuleret mikrotrauma osv. er alle faktorerder bidrager til det samlede træningsrespons mht. styrke og størrelse. Derfor synes jeg let det bliver lidt fladt at argumentere for at en enkelt ting er den hellige gral og lige præcise den argumentation i trænignskredse er oftest udslag af et bagvedliggende ønske om at tjene penge (det er nemlig altid lettere at sælge en fiks ide end det forkromede overblik, upåagtet at det nok er sidstnævnte folk ville have mest gavn af).
  I mine øjne, og det er udelukkende baseret på min egen forståelse at stimulus/respons fænomenologien (jey, fancy ord, ikke?) og altså ikke noget der er evidens for, omend det er i overenstemmelse med evidensen indtil videre, så bør man groft sagt skiftevis satse på de førnævnte faktorer der bidraager til repsonset. Det er baseret på følgende observationer og slutninger
  Der findes meget solid evidens for at der findes flere forskellige typer stimulus (f.eks. de ovennævnte) som kan føre til muskelvækst, samt at der generelt er et positivt dosisrespons forhold mellem stimulus og respons
  Disse typer stimulus virker ad forskellige veje og bør derfor komplimentere hinanden på en eller anden måde. Man må altså forvente at et program både indeholder nogle elementer med høj intensitet og høj udmattelse, vil udgøre et bedre stimulus end et program hvor der kun satses på den ene type.
  der opbygges tolerance overfor en type træningsstimulus forholdsvis hurtigt. Denne type tolerance gør at man får mindre respons per mængde stimulus.
  Denne tolerance er forsholdsvis specifik. F.eks. vil træning med tunge singler ikke give tolerance mod 10x10 og vice versa. Det er i princippet det som HST arbejder med, men her arbejdes kun med tolerancen i forhold til vægtens størrelse og ikke med udmattelsesgrad.
  Derfor vil tolerance mod høj intensitet, altså høj vægt, ikke "beskytte"/forhindre effekten af træning med høj udmattelsesgrad og vice versa.
  Derfor er min pointe at det i mine øjne ikke så meget er programmet der er det vigtige, men at man systematisk kan skifte mellem programmer som satser på forskellige typer konditionering. Efter en omgang GT10x10 vil man være konditionere til stor volumen og udmattelse og have vænnet sig til at træne med lav effort (meget få sæt til reel udmattelse). Her ville et skift til et program baseret på få løft, meget høj intensitet og lavere volumen ganske givet give bedre resultater end at fortsætte med endnu en omgang GT10x10, upåagtet at GT10x10 selvstændigt set måske er et bedre bb-program.
  I mine øjne er evnen til at rotere sine programmer og hvilke typer stimulus man "satser" på i en given periode, langt vigtigere end den rotation af øvelser, som man ser mange fokusere meget på. Ved at rotere dem istedet for at satse på en enkelt, kan man derfor fjerne behovet for at dekonitionere, som man ser i HST. EFter to ugers overvejende eccentrisk træning i HST, er ens konditionering overfor udmattelse og volumen ret langt nede og man vil givet vis respondere glimrende på selv ret lave vægte, bare det er noget der er udmattende og med nok volumen. Så kan man bygge dem op over noget tid og bagefter det, kan man vende tilbage til noget med fokus på intensitet igen, eller noget helt tredje.
  Det gyldne spørgsmål er selvfølgelig hvor hurtigt den tolerance opbygges og det svar har jeg ikke. JEg ved ikke om det afhænger mest af tid, antal træning eller om den opbygges med forskellige hastigheder til forskellige typer stimuli. Rent empirisk tyder det dog på at det er i størrelsesordenen 4-8 uger
 18. Like
  Krumborg reacted to salt in BB billeder!!   
  Velkommen til internettet. Fordi det er sjovt. Det er som da man var mindre og drillede andre i skolen. Den eneste grund til at man gjorde det var for reaktionens skyld. Og som du kan se, så virker det hver gang...
 19. Like
  Krumborg got a reaction from Kongsfelt in Vægttab   
 20. Like
  Krumborg reacted to Rasmus G in The Århus Chronicles   
  Crap - jeg er ved at blive syg. Jeg har ikke været syg i årevis, men sidder nu med ondt i halsen og en lille smule feber Måske var det ikke så smart at løbe rundt i kulden i nat uden så meget tøj på
  Blev i øvrigt frontet i Randers i nat af en ung knøs, der kommer op til mig, da jeg står og venter på en ven foran en bar. "Hey! Var det ikke dig, der meldte min ven til politiet?". Jeg flækker i et kæmpe grin, da jeg straks fik associationer til PROL-tråden. I min brandert får jeg dog sagt, "Jeg tror ikke, du er stor nok til at true mig" - set i henhold til de 55kg han maximalt har vejet. Han fatter åbenbart hentydningen og går tilbage til sin prol-kost, som står midt ude på vejen, da hun åbenbart ikke er gammel nok til at komme ind nogen steder.
 21. Like
  Krumborg reacted to Rasmus G in The Århus Chronicles   
  RANDERS TRIBUTE TRAINING SESSION!

  Boom! Jeg købte mine sidste julegaver i Randers i dag i et inferno af Canadian Goose og Nike Shox - home sweet home! Dette skulle selvfølgelig fejres med en fransk + cocio fra Pølsehuset, som er et af de finere spisesteder i Randers Midtby. Da jeg havde straffet dunken måtte det være passende med en kort spadseretur hen til FitDk Randers, som er et af i hvert fald 8(!) forskellige centre i Randers.
  Allerede da jeg kom ind mærkede jeg den gode stemning, da de to unge skanks bag disken (ca. 20 somre) snakkede om, at kælke ikke er, som de var engang, og at de fik ondt i armene af at trække deres små poder, som vist hed Magnus og Lukas. Good fun. De syntes mit medlemskort så sjovt ud, og jeg forklarede dem, at jeg kom fra Århus. Her faldt stemningen mærkbart, og jeg følte, at de var truede af det overlegne intellekt, jeg måtte besidde, da jeg faktisk havde fundet en vej ud af Randers (Bus 118).
  Nå, men for at holde mig til de lokale skikke (og spare min meget, meget ømme lænd), blev det en sand Randers Tribute Træning!
  DB Inc Bænk :
  1x8@18kg
  2x6@34kg
  Dips :
  3x8@bw
  Leg Extensions :
  2x8@65kg - Jeg spiller jo os' fo'bold, ikke..
  Læg i avantgarde maskine :
  1x8@20kg
  1x8@40kg
  Chinups :
  1x8@bw - Hvis jeg bliver for bred, så kan jeg ikke passe min Ed Hardy tee!
  Cable Row :
  2x8@70kg - Lænden sagde av, og ryggen ser folk jo heller ikke!
  DB Lateral :
  2x8@13kg
  Jeg følte lidt, at min træning blev for avantgarde, og så er der kun en udvej..
  Gun-attack-Randers-style!
  Seated Inc Hammercurl :
  2x8@16kg
  Cable Curl :
  2x8@50kg
  .. og selvfølgelig
  BB Curl i Squatrack :
  2x10@28kg
  Der var en masse gamle kendinge dernede, som var med til at holde min gejst oppe! Og nu skal der bare hygges de næste dage, selvom jeg i morgen aften skal være julemand for mine små nevøer og min niece - oh god.
 22. Like
  Krumborg reacted to incognito in Fibertype IIX og IIA   
  nej, jeg siger ikke at man kan træne dem specifikt, men at man kan måske skubbe træningen lidt i den retning. Det er ikke enten/eller men mere ligesom et trinløst kontinuum, hvor man i den ene ene har ekstrem muskulær udmattelse (f.eks roning eller banecykling) i midten har klassisk BB-styrketræning (medium-høj spænding, medium-høj udmattelse) og den anden ende har eksplosiv/plyo træning (høj spænding, meget lav udmattelse). Den ene ende bruger mest de udholdende fibre og den anden ende bruger mest de stærke, let udmattede fibre.
  Som regel er man i praksis mest interesseret i absolut RFD og den flytter sig overordnet sammen med den maksimale styrke og den maksimale styrke flyttes generelt mest med en blanding af de forskellige modaliteter (men med hovedvægt på den midterste). Derudover er styrken en mere trænerbar egenskab end RFD i sig selv. Derfor vil man i de fleste sammenhænge have en større fremgang på den absolutte RFD med træning rettet mod MVC'en end med træning rettet mod RFD'en. Undtagelsen er så sportsgrene hvor vægtforøgelse er uønsket.
  Derudover er skadesrisikoen ved RFD-målrettet træning ret stor og dette forebygges bedst med mere klassisk styrketræning.
  The bottom line er at der sjældent er ide i at lave RFD målrettet træning alene
 23. Downvote
  Krumborg reacted to Athlete X in Hvorfor skal doping være forbudt ?   
  Vi kan køre den endnu længere ud:
  Hvorfor skal vi andre betale for at din kone kræver behandling på hospitalet ifb med en fødsel? Hvordan differentierer det sig fra livstilssygdomme?
  Jeg mener i bund og grund vil dette barn blot være en parasit på jorden eftersom den i forvejen er så voldsomt overbefolket. Barnet er altså UDELUKKENDE til last. I har gjort verden en bjørnetjeneste.
  Næ, i burde have fået stukket en regning i hånden og betalt ved kasse 1.
  Kan du se hvor jeg vil hen?
  Enten privatiserer man hospitalerne eller også skal folk fandeme ikke brokke sig over at de ikke vil betale til småudgifter, som dopingsyndere der kræver behandling. Slet ikke fra din familie Kent, I har allerede nasset på sundhedssystemet ca 100 gange mere end jeg har (ja, en fødsel er dyr).
 24. Like
  Krumborg reacted to pugilist in Kessler vs. Ward   
  Sorry, har haft travlt hele ugen, og desuden glemt tråden...
  Helt grundlæggende mener jeg ikke Kessler kunne gøre det ret meget bedre, eller anderledes end han gjorde. Jo, på et punkt måske, nemlig infight. I stedet for at gå i panik og stå og klamre sig til Ward i forventning om at kamplederen skulle redde ham, skulle han have forsøgt at bokse med derinde. Derinde ville han nemlig kunne have ramt Ward, hvilket han bare ikke kunne på de andre distancer.
  Vi så, igen, grænserne for Kesslers (og hans ringhjørne, men det kommer jeg tilbage til) talent og evner. Wards træner havde fuldstændig ret, da han inden kampen karakteriserede Kessler som endimensionel. Det ér han bare på det niveau (ingen tvivl om han kunne outhustle enhver på dette forum på enhver distance, med hvilkensomhelst boksestil så let som ingenting ). Ward var bedre i alle facetter, specielt Taktisk; det var Ward der kontrollerede afstanden mellem dem hele tiden. Ville han udenfor afstand, så gik han udenfor afstand. Ville han tæt på, så gik han tæt på. Han var ikke bare hurtigere fysisk, men også mentalt. Kessler var som en forsvarsspiller i fodbold, der taber sin markering og "står og ser fodbold" mens det andet hold scorer. Han kunne ikke følge med taktisk. Her er også grunden til Kessler ikke kunne kontrabokse. Det er ikke nemt at kontrabokse en fysisk hurtigere modstander, men det kan dog lade sig gøre, hvis man kan følge med mentalt. Kan man læse hvad modstanderen vil gøre, inden han gør det (vi taler splitsekunder, og nogen gange er det ikke engang bevidst, men instinktivt), så kan man time ham. Speed er ikke alt, timing er mindst ligeså vigtig! Men ak, Kessler kunne ikke time Ward, fordi det var Ward der opfattede Kesslers intentioner på forhånd, og derfor kunne han både nulstille Kessler inden han nåede at gøre det han ville, og også kontrabokse ham.
  Mange har talt om Calzaghes hurtighed. Det mener jeg er en fejlopfattelse, han er ikke specielt hurtig, f. eks. er han meget langsommere end Roy Jones. Jeg mener heller ikke han var hurtigere end Kessler. Han havde bare den edge som Ward også havde, bedre taktisk forståelse, og en hurtigere opfattelse af modstanderens "mønster". Dérfor slog han Kessler (og en fysisk hurtigere Roy Jones).
  Et andet problem for Kessler er hans trænere. Nu kender jeg dem fra amatørboksning, men også med Mikkel begår de den samme store fejl som jeg ser det. Det er simpelthen for selvfede, er overbeviste om de intet kan lære fordi de allerede ved alt, og undervurderer derfor modstanderne. De havde f. eks. ikke set videoer med Ward (har Kessler selv udtalt), fordi de var overbeviste om ingen kunne give Kessler problemer. Hvis ikke man har øjne og ører med sig, og en ydmyghed overfor sit sit fag (det gælder sådan set alt) i forhold til at lære og forsøge at blive bedre, så er man efter min mening ude på en glidebane, der går stejlt nedad. Dét er et problem for Kessler, både fordi hans træner ikke er ordentligt forberedt til at forberede ham, og og så fordi den samme holdning smitter af på ham. "Det går jo nok, jeg er jo den bedste." Big mistake!
  Med hensyn til fremtiden, så er jeg faktisk alvorligt i tvivl om hvorvidt Kessler overhovedet bokser turneringen færdig. Jeg synes han på én gang virker mæt (han har tjent de penge han behøver) og psykisk nedbrudt. Selvtilliden og motivationen er der ikke 100% længere. Jeg har set mange boksere på forskellige niveau'er der får det der blik i øjnene, og derfra går det kun nedad. Jeg kunne godt have ham mistænkt for at få nogle skadesproblemer i træningen frem mod Froch kampen, så den ikke bliver til noget. Kommer han rent faktisk i ringen mod Froch tror jeg han bliver stoppet. Froch er en meget, meget hård hund, og det han mangler i bokseteknisk kunnen opvejer han rigeligt for i slagkraft, aggression, selvtillid og stædighed. Jeg tror han kan se at Kessler er såret, presser på og smadrer Mikkel fysisk og psykisk, så han giver op i den sidste halvdel af kampen...
 25. Like
  Krumborg reacted to Conscience in Conscience - HSF Styrkeløft   
  TSK Cup - Powerlifting
  Efter en god lang 10 timers søvn var jeg frisk og veludspilet. Jeg vejede ind med ret god margin på 109,0 kg. Det var spændende at se hvad der var til efter 8 ugers hård sheiko træning uden det store udstyrsfokus, men der var overraskelser på vej.
  L^P lagde knæbind på mig og hjalp med at disponere løftene.
  Squat
  1. Forsøg: 310 Kg - Godkendt 3-0
  2. Forsøg: 325 kg - Godkendt 3-0
  3. Forsøg: 340 kg - Godkendt 2-1 (PR+5kg)
  Rigtig god serie. Louis lagde killerstramme bind på den sidste og jeg havde for en gangs skyld marginalen på min side. Jeg brød også grænsen for 200 wilks point for et løft med 200,6 wilks point.
  Benchpress
  1. Forsøg: 245 Kg - Godkendt 3-0
  2. Forsøg: 252,5 kg - Underkendt 1-2
  3. Forsøg: 255 kg - Godkendt 2-1
  Jeg fik 2.forsøget underkendt for at lette røven, det synes jeg nu ellers ikke at jeg gjorde. Jeg løftede den ellers overbevisende.
  Deadlift
  1. Forsøg: 285 Kg - Godkendt 3-0
  2. Forsøg: 295 kg - Godkendt 3-0
  3. Forsøg: 305 kg - Godkendt 3-0
  Jeg gjorde ingen vilde satsninger og skrabede kilo sammen imod ny PR på andenløft og for at runde 900 kg på sidsteløftet. L^P ville gerne have mig på ny PR i sidste med 307,5 kg, men jeg gik efter 900 kg som præcis er det pæne runde tal, samt det bedste resultat som er lavet i DK i år.
  Total rekord med 900 kg og 531,2 wilks point. (PR + 12,5 kg) Jeg cementerede dermed også årets løfter trofæ på tværs af alle vægtklasser for anden år i træk, hvilket jeg er ekstremt glad for
  Alt ialt et super stævne hvor jeg havde nogle marginaler på min side. TSK skal have stor ros for de gode rammer, et godt arrangement og for ikke at spare på hverken volumen eller hård metalmusik når der skal løftes rigtig tungt.
  Nu skal der slappes af...doms'ene har meldt sig allerede. Jeg håber på at der kommer video senere og at nogle har optaget mine løft?