Danfanatiker

Medlemmer
  • Posts

    2,887
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Danfanatiker got a reaction from Bjergtrold in Træningsstuff fra en nu 30 årig.   
    Jeg troede, der var lukket for længst... Ja jeg tror, jeg starter en ny log.... Der er stadig kendte ansigter herinde. Hvor dejligt.
  2. Like
    Danfanatiker reacted to Bjergtrold in Træningsstuff fra en nu 30 årig.   
    :hippy: Arghhh søde lidt er vi da tilbage på sitet og welcome tilbaws. I'm listening og vender også lige tilbage på mail
  3. Like
    Danfanatiker reacted to Gregers TF in Træningsstuff fra en nu 30 årig.   
    Hold da nu op - godt nok længe siden. Kun hyggeligt hvis du starter loggen op igen.
  4. Like
    Danfanatiker reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Tak for alle kloge tanker og input superløber og ja mere landevej, flere bakker her i Århus og bjerge i udlandet er vejen frem Ja og det var ligepræcis meget anstrengende at være klistret til styr og bremser og ovenpå svømmeturen fik jeg faktisk krampe i især min venstre triceps. Hæ og på et tidspunkt var der en rytter foran mig, der lige slap styret med begge hænder og strakte armene i vejret for lige at løsne lidt op i ryggen. Okay det gik ikke stejlt nedad på det tidspunkt men der var alligevel en afgrund nær os og ja jeg blev helt dårlig af at kigge på det.
    Og ja hånden på hjertet, jeg har haft studeret både IM Maastricht og Vichy + selvfølgelig vores eget stævne i København. Well det er bare ikke det samme. Har faktisk haft følt mig småskidt og bronkospastisk + med lidt ømhed ved ørerne ovenpå havbad med koldt vand tirsdag. Ja og selv supercykel trold Kermit skriver jo i dag, at der bare ikke er noget ved at køre i hård blæst og regnvejr. IM handler selvfølgelig om målstregen men for mig nok i højere grad om træningen, alle de mørke morgener og aftener, hvor tanken om drømmemålet sender dig ud på endnu et pas. På løb i dag følte jeg mig egentlig lidt tung og træt og så alligevel på turen hjem supergod fornemmelse af at have været så meget i skoven i forbindelse med IM træningen... living the dream :hippy: Ja og vil have at det skal fortsætte sådan mod Nice og hvis jeg så klarer cyklingen på under tidskrav, så har jeg stadig en major hurdle i løb. Er ikke for børn og når jeg i morges læser, at en ung mand ligefrem døde på IM Frankfurt, så maner det til eftertanke. Måske det aldrig bliver noget jeg kan gennemføre og få det hele til at gå op i en højere enhed men jeg vil blive ved med at prøve, i hvert fald en tid endnu.
    Dagens pas
    Træning d 9.7
    Løb
    60 minutter
    :hippy:
  5. Like
    Danfanatiker got a reaction from Bjergtrold in Træningsstuff fra en nu 30 årig.   
    Men dog.. har jeg stadig en log....
    Burde jeg måske åbne den igen efter skilsmisse og et helt nyt liv nu som 37 årig..... Hmm. Der er sket så meget...
    Der er ingen af mine "gamle" mol venner tilbage..... så hvem kunne overhovedet have interesse i mine træningshistorier................ Well...
  6. Like
    Danfanatiker reacted to Oksen fra Århus N in Okse-loggen!   
    Hehe!
    Det er såmænd ikke langt fra, at jeg har sympati for idéen.
    Men meget apropos, så går jeg snart i gang med at lave indbydelser til sømands-partyet, som min familie vil holde, for at markere, at min bedstefar kunne have fyldt 100 i år. Vi ved endnu ikke, hvor det skal holdes, men et er sikkert: Jeg gider IKKE deltage, hvis nogen insisterer på, at det skal være på restaurant. Nej, det skal være med egne drikkevarer, og på et sted, hvor man må synge en sang, og fortælle et par historier.