Ralle

Medlemmer
  • Posts

    502
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Ralle

  1. Krigeren LarsBesand taler rigtigt godt om dig. Kan ikke lige huske hvornår i klippet så du bliver nød til at hører det hele :-D

    Han havde godt skrevet til mig at han havde nævnt mig og nu har jeg også fået det hørt.

    Lars er en super fyr, der med sin drive, intensitet og kampvilje, vil bringe stærkmandssporten op på et højere niveau i Danmark.

  2. Det samlede resultat:
    1. Mikkel Leicht - 68 point
    2. Nicolai Hansen - 66 point
    3. Mads Rathmann Erenskjold - 58 point
    4. Ralf Jakobsen - 50 point - DSM 2014 MASTERS
    5. Patrick Christensen - 38 point
    6. Daniel Lund Brix Jørgensen - 37,5 point
    7. Kasper Myren Riis - 33,5 point - DSM 2014 U105KG
    8. Lars Besand - 32,5 point
    9. Michael Dahlgaard Rasmussen - 31,5 point
    10. Ole Torp Christensen - 26 point
    11. Christian Seifert Rasmussen - 20 point - DSM 2014 U90KG
    12. Runi Hansen - 17 point

  3. Din log er savnet. Godt kæmpet i dag. Tydeligt at se hvor du har dine forcer :)

    Takker :)

    Det var en god men hård dag :)

    Jeg laver en lille beretning her til dig og andre interesserede, fra dagen ud fra mine egne præstationer og men lidt efterrationaliseringer også.

    Spændingsniveauet var anderledes end det plejer at være på grund af det store setup med tv og mange tilskuere, men det var fedt og godt at der kommer lidt gang i medieinteressen igen, man kan jo se at interessen er til stede hos danskerne.

    Første øvelse 4 stk 130 kg sandsæk, som skulle bæres 10 meter og derefter læsses på en 120 cm høj platform. for fint første sæk op, men mister grebet halvvejs og må lige finde grebet igen og kommer lidt bagefter min direkte modstander Ole torp, men indhenter ham igen på anden sæk. På tredje sæk er jeg foran, men kan godt mærke at der er ved at være udsolgt for ilt.

    Jeg vurdere at jeg nok ikke kan nå at for sidste sæk op på podiet og at jeg er nok er hurtigst af dem der har læsset 3 sække, så jeg lader den stå.

    Jeg burde nok have forsøgt at få den på skulderen, for når man løber med den i favnen, trykker den på mave og brystkasse, hvilket besværliggør vejrtræning, men lidt bedre vejrtrækningsteknik med små korte indåndinger ville også have hjulpet, men glemte det i kampens hede.

    En øvelse der tog hårdt på de fleste atleter og kunne mærkes i de næste 2 øvelser.

    Øvelse 2 Træstammeløft 130 for reps. Det gik faktisk fint, selv om jeg var mærket efter sækkene. fik 2 rep. presset var nemt, stammen var utrolig glat og havde problemer med vendet. Nicolai Holstein havde selv lavet de 2 stammer, de er utroligt flotte, men ikke helt centrede, i hvert fald ikke den jeg løftede på.

    Øvelse 3 dødløft for max, 3 forsøg til hver. Jeg fik kæmpet min dragt på, men den var for stram til at jeg turde løfte i den, så jeg løftede i halv dragt. Så jeg startede lavt på 300 kg og det var et totalt uforkuseret lorteløft. andet løft 320 kg nemt. tredje løft 335 kg nemt. Kunne have løftet mere, men havde ikke regnet med at nicolai kunne løfte 340 efter at have set hans løft på 320, men det kunne han så :). Det betød dog ikke noget for den samlede stilling i sidste ende. Rigtig fin øvelse, med mange løft på den gode side af de 300 kg.

    En tiltrængt pause på 30 min

    Øvelse 4 Farmerwalk 150 kg 2x20 meter med vending.

    Klodserne havde et greb der var utroligt hårdt ved hænderne.

    De første 20 meter gik supergodt og tror måske jeg var hurtigere en Nicolai, som vandt øvelsen, på de første 20 meter + vending, men det var igen luften det kneb med nåede vist 36 meter, som var nok til andenpladsen i øvelse. Så igen skal have trænet noget mere cardio og åndedrætsteknik.

    Øvelse 5 80 kg Dumbell for reps. meget tykt håndtag, men meget lidt plads på den anden led, ca en håndbredde og det gjorde at vægte grave sig ind i min arm lige under håndledet og jeg har en ordentlig bule på armen i dag. ikke min stærke side og fik 0 reps, men havde muligvis fået den hvis jeg havde taget noget beskyttelse på armen.

    Øvelse 6 Atlassten 110 kg til 160 cm, 130 kg til 150 cm, 150 kg til 140 cm, 160 kg til 130 cm og 180 kg til 120 cm.

    De første 3 sten føltes lette, men efter tredje sten fik jeg krampe i maven og i den ene mørbrad på ryggen. Måtte stå lidt og prøve og strække ud, men svære stede at strække ud specielt samtidigt. Det blev lidt ok igen og jeg forsøgte på 4 sten, men krampen kom igen, da jeg lappede den. Jeg tror ikke jeg fik drukket nok, det var meget varmt og fugtigt i hallen, så det er også en lærestreg til hvis der skal løftes indendørs igen.

    Alt i alt er jeg tilfreds, dem der var foran mig var bedre.

    De erfaringer jeg fik må være at dyrke mere cardio, hvilket ikke er svært, da jeg ikke dyrker noget. Øve vejrtrækningsteknik, huske at drikke rigeligt og blive bedre til dumbell :)

  4. Lørdag d. 20 september

    Trænede lidt stærmandsøvelser + dødløft

    Der blev varmet lidt op da jeg trænede sammen med andre.

    Dødløft 3x170 kg

    3x210 kg

    4x285 kg skulle have haft 5, men de var supertunge den dag, muligvis fordi jeg havde fået noget dybdegående massage dagen før

    Træstamme vend

    3x70 kg

    3x100 kg + 1 pres

    1x130 kg + 1 pres ( men albuebind og rimeligt nemt)

    Db vend og pres

    3x45 kg

    1x65 kg fik den kun lige presset op, der tænkte jeg at der rimeligt langt til 80 kg

    1x65 kg fik justeret teknikken og nu var den nem

    3x65 kg supernemme lige pludselig og der er håb forude :)

    Farmerwalk

    Jeg trænede stærkmand sidste weekend i svendborg og gik alt for meget farmerwalk og mine knæ er stadigt lidt belastet, så jeg gik bare langsomt for at skåne knæene.

    100 kg x 30 m med en vending

    115 kg x 30 m med en vending

    130 kg x 15 m

    Så forsøgte vi med lidt runde sten, men det gik helt i fisk, kunne slet ikke få ordentligt greb på stenene. fik dog lappet en 130 kg sten med en diameter på 60 cm.

    I dag

    Squat 5x195 kg

    Bænkpres 1x140 kg spasser tung :(

    military 5x107,5 kg

    EZ-curl 5x82,5 kg

    triceps pres 5x77,5 kg

    Laterals (foran, til siden og bagpå) 10x15 kg

    let læg

  5. https://www.facebook.com/events/954918831191429/

    DFSA – Danish Federation of Strength Athletes, invitere til årets store finale- DANMARKS STÆRKESTE MAND
    2014!!

    Henover sommeren er de tre stærkeste atleter fra henholdsvis Fyn, Jylland og Sjælland blevet fundet via kvalifikationsstævner.

    Sammen med de tre stærkeste atleter fra sidste års DANMARKS STÆRKESTE MAND, er de nu klar til at kæmpe om den ærefulde titel- DANMARKS STÆRKESTE MAND 2014, i Svendborg Idrætscenter den 25. oktober!

    Atleterne skal kæmpe sig igennem disse 6 benhårde discipliner, før DANMARKS STÆRKESTE MAND 2014 kan kåres:

    1. Loading Race - 4 objekter a 120-130 kg læsses op på en 120 cm høj platform – Atleterne kæmper head to head imod hinanden.

    2. Log pres for repetitioner – En 130 kg tung og massiv træstamme, skal løftes fra jorden og presses over hovedet for så mange repetitioner som muligt – Atleterne kæmper head to head imod hinanden.

    3. Dødløft for max vægt - 3 løft per atlet.

    4. Farmers walk 2x150 kg – To metalkufferter af hver 150 kg, løftes og gås 2x20 meter.

    5. One arm giant dumbbell for repetitioner 80 kg – En gigantisk håndvægt på 80 kg, løftes op til skulderen, og presses over hovedet for repetitioner i én arm - Atleterne kæmper head to head imod hinanden.

    6. Atlas stones serie – 5 store runde sten fra 110kg og op til den tungeste på 180 kg, skal løftes og læsses på platform i højden fra 160cm til 120 cm – Atleterne kæmper head to head imod hinanden.

    For første gang i årtier, bliver Danmarks Stærkeste Mand, og for den sags skyld andre danske stærkmandevents, afholdt indendørs, og vel og mærket på Svendborg Rabbits egen hjemmebane, med over 700 tribunepladser!

    Vi håber at I har lyst til at tilbringe jeres lørdag aften sammen med os, så vi i fællesskab kan afvikle det fedeste stærkmandsshow i nyere tid!

    Billetter kan købes på følgende link via billet.dk:
    https://billet.dk/events/12488-Danmarks_Staerkeste_Mand_2014/

    Dørene åbnes kl.17.30 til sal og standområde, hvor her vil være mulighed for at købe mad, drikkevarer og varer fra vores forskellige udstillere.

  6. Er ikke sikker på at det er meningen

    I dag har jeg haft irritation/ondt i det ene løg. Nu tænker i, ondt i det ene løg, det lyder relativt mærkeligt.........

    Til det kan jeg sige at jeg er enig, men det har jeg altså. Og det er voldsomt irriterende. Er det ikke ovre i morgen, må jeg hellere til løg tjek hos Dr. Mand

    Kaatsu... you are doing it wrong ;)

  7. Lidt let stærkmandstræning i dag.

    Yoke 300 kg 2x7 meter, den skulle flyttes da den stod foran farmerklodserne.

    Aksel 10x35 kg

    træstamme 10x65 kg

    5x95 kg

    Farmer 120kgx7 meter langsom gang

    140kgx7 meter langsom gang

    Farmer statisk med 160 kg ca 10 sekunder

    5 rep med min 100 kg gummikugle op til ca 160-170 cm

  8. Med de regulære romaner du lægger ud, kan jeg godt forstå, at det kan være lidt overvældende med al den bloggen ;)

    Ellers ser træningen da ud til at gå godt :)

    PS: elleve reps med 105 i mili :D

    Det er nok også mere den anden tid man bruger når man er på siden. Jeg har stort set ikke været herinde.

    Vile gerne have haft at dødløften var lidtlængere fremme, men detgår godt med at presse. jeg laver nok et lille ryk med kroppen når jeg starter presset i mill, går dog ikke ned i knæ som i et pushpress.

  9. Hvis/når du kommer under 100 kg er du nok villig til at æde hvad-som-helst ; D

    Har du forresten tænkt dig at lave kardio (som fx TO sæt per øvelse)?

    Hehe nej jeg regner med at blive ved 1 sæt per øvelse så længe det virker, men måske vil jeg prøve noget tabata :)