Claus B Posted January 8, 2002 Report Share Posted January 8, 2002 Jcq: du kan evt. bruge torskerogn istedet for LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACKICE Posted January 8, 2002 Report Share Posted January 8, 2002 JCQ taler du af erfaring?Jeg elsker tun. Pudsigt nok selv om jeg har fået rigtig meget af det så kan jeg stadig godt lide det. Der er TOTALT meget protin i guleærter. Jeg fik lige tjekket æsken. kan man ikke blande tørpulveret i mælk, så har du din shake. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Kay Posted January 8, 2002 Report Share Posted January 8, 2002 Tja tun er jo ikke dårligt, men må dog give jcq lidt ret. Ikke i at det smager som sur kusse, men det lugter eddermame ikke for sundt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claus B Posted January 8, 2002 Report Share Posted January 8, 2002 mon ikke I køber selvdøde tun-dåser? LOLdet kan også købes FOR billigt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas J Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 Nu skal i huske at der er forskel på tunarter. Det billigste tun kommer fra noget som hedder skipjack tun. Hold jer fra det. Det er ikke særligt pænt tunkød. De dåser som hedder lux tun, indeholder noget som hedder tongol tun. Det er meget lysere i kødet, og er meget mere rent og regulært. Jeg kan ikke få de billige dåser ned.Thomas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACKICE Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 Øeee Claus B det var jo egentlig klamt. *lol*Jeg aner ikke hvad det er for noget tun jeg spiser. Jeg æder det hele. Jeg tror de hedder lux faktisk. Jeg køber aldig de dyre, glyngøre tun. Jeg tror de her koster 7kr for en dåse eller sådan noget. Jeg kan ikke huske det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DBM Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 For lige at komme tilbage til ham "pelsdyrets" fromage frais :)Jeg ville selv lige afprøve det, og købte den med "naturel flavour" Det var ikke lige det store hit - specielt fordi jeg ikke havde noget at blande det op med! Men i dag prøvede jeg lige at købe den fra cheasy med vanille smag - den kan anbefales! Selvom jeg normalt ikke er så vilde med den slags, ja så kan det sagtens guffes ned. Sammen med en banan er det helt kanon.Ok protein indholdet er en smule mindre, men 6,7 g pr 100 g er da også OK!10 kr i netto for sådan en fætter :)DBM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristianS Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 Ang. Fromage Frais Naturel.I de arabiske lande drikke man noget vandet ymer/A38...det er faktisk Fromage Frais blandet op med lidt salt og vand.. jeg synes at det er perfekt..til post træning. Prøv det bro'sKristian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jcq Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 blackice> jepper, selv de skønneste kællinger ka smage af vestjydsk skidtfisk, desværre.. Det værste er når man bare ik kan få smagen væk igen. Men man kan jo ikke vinde i lotto hver gang!En eller anden sagde noget om guleærte. Jeg smagte det i går og det smager helvedes godt og så er det ret let at hælde ned. Er der nogle der ved om man kan få det færdiglavet til rimelige penge??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KristianS Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 Jeg mener at Steff Houlberg har lavet noget i 500gram størrelsen der bare skal i mikroovnen... tjek køleboksen i Netto og lign.Ks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claus B Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 Jcq:ja gule ærter er sgu bedre end grønne :)Jeg mener 1kg for ca. 13kr. i stort set alle billigbutikker.Men check energiindholdet, for der er tilsyneladende stor forskel på indholdet af fedt i de forsk. produkter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iftar Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 Prøv blan tun med nogle æggehvider og en æggeblomme. Smager fantastisk :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claus B Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 øhh, æggene skal koges først, ikke sandt?ellers ligner det vel bræk :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyver Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 Hej Motun-OnlineMan kan jo faktisk lave tun-bøffer!! :)1 dåse tun2 æggehvider3-4 spsk. melsalt+peberevt. løg, selleri etc.Tun og æggehvider (evt. løg, selleri etc.) røres sammen. Så putter man mel i og så kan man tilføje salt og peber efter smag.Herefter formes farsen til bøf-agtige ting, og så kan de steges på panden i lidt olie...De er faktisk helt ok!! :)Nogen synes så også at man skal putte ris i farsen, så man også får ekstra kulhydrater, men det synes jeg personligt er lidt klamt!...og så kan bøfferne vel også spises på rugbrød som et hurtigt mellemmåltid!---En anden ide til et hurtigt mellemmåltid er protein pandekager!!! :) Se http://www.dbff.dk/opskrifter.htm ...COOL!!Gyver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Kay Posted January 9, 2002 Report Share Posted January 9, 2002 Prøvede også gule ærter tricket i dag og det var ikke helt dårligt :) 16,- for et kg og 1g fedt pr. 100g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.