Henvisning fra lægen


Bellini
 Share

Recommended Posts

I efteråret fik jeg lavet et dårligt udført dødløft, og har siden haft træthed/ømhed i lændestykket af ryggen - det har dog løbende været i bedring, grundet absolut fravær af lænde-belastende øvelser (squat, dl, bent over rows, etc.). For godt en uge siden, følte jeg mig klar til at genoptage squat og dødløft, og lagde selvsagt stille og roligt ud - men ak, allerede dagen efter var den gal igen. Så nu vil jeg en af de nærmeste dage tage en tur til lægen. Med mindre det er soleklart for min egen læge hvad der skal ske, vil jeg forsøge at få en henvisning til en specialist. Men hvem og hvor? Er der nogen der har erfaringer, og kan anbefale en klinik (læge, kriopraktor, fysioterapeut) i HT-området? Gerne en med erfaring i træning.

/Bellini

Link to comment
Share on other sites

Hvis det er en fysioterapeut, du skal have fat i, så kan jeg anbefale Vesterbro Fysioterapi. En ting er at de har fået udryddet mine skavanker i flere omgang, men vigtigere er nok at de har rigtig mange elitesportsfolk mellem hænderne, og flere af fys'erne er eller har været tilknyttet diverse landshold / Team Danmark. Jeg tror ikke du finder nogle, der er meget bedre i Kbh.

God bedring.

Ziggymund :bike:

Link to comment
Share on other sites

Mht. henvisning til kiropraktor, så bliver det ikke billigere af den grund, dem kan du gå direkte til, du får de samme tilskud fra sygesikringen.

Ok - hvordan ordnes det så ved betalingen? Kliniken henter selv tilskudet hjem eller...?? Det ville jo være en super måde, så kan man springe et led over. :)

/Bellini

Link to comment
Share on other sites

Ja, du har 10 "klip" om året (et år frem, fra første behandling). De klip giver tilskud, så når du op på flere, skal du selv betale.

Du skriver bare under på, at du har været der, og så betaler du de 132kr det koster med tilskud, så henter klinikken selv de sidste penge hjem fra staten.....Ganske simpelt! :)

Link to comment
Share on other sites

Var så hos lægen igår. Efter at være blevet vendt or drejet, mente han at han kunne føle et skred i et par virvler i lænden. Han ville gerne have foto heraf, og sender mig derfor til røngten. I mellem tiden har jeg fået en fys-henvisning.

Selvfølgelig skulle han lige slutte af med; "nu ingen træning - andet end den fyssen siger du skal lave". Hrrmmff!! :( Meeenn mon lidt overkropstræning der holder ryggen (næsten) statisk kan skade - jeg har trods alt trænet i 12 uger siden det skete.

/Bellini

Link to comment
Share on other sites

Nu er det godt nok mange år siden at jeg første gang var til kiropraktor, men jeg mener sagtens at du kan få dækket det sygesikringen dækker, selvom du ikke har en henvisning!

Det er da ca. 10 år siden jeg var til kiropraktor første gang, og har ikke haft noget med min læge at gøre (ang. ryggen) siden da.......og en henvisning holder vel ikke evigt??

Første gang koster det ca. 450kr hos kiropraktoren, men det er også fordi der bla skal tages billeder.....derefter koster det 132kr pr. konsultation.........Og mit råd vil også være, at du straks skal opsøge en kiropraktor! De penge er givet godt ud, for at få hurtig og korrekt behandling!!!!

Edited by atomnissen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share