To overflødige træningsmaskiner som findes overalt


klausjensen
 Share

Recommended Posts

Må ærligt indrømme at jeg og har siddet i disse to maskiner og håbet på gode inder-yder lår, og synes også langsomt der kom resultater. Grunden til jeg gjorde det, var at jeg havde ikke fået andet af vide. De var med i mit starterprogam og troede jo at mine forskellige instruktører vidste hvad de snakkede om.

Jeg tror at mange bruger disse maskiner ligesom jeg gjorde, pga uvidenhed. Så hæng bare opslagene op rundt omkring i de forskellige træningcentre :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Tja, jeg har også længe haft problemer med overdimensionerede inderlår - det er dog rettet op efterhånden, idet jeg ikke har brugt adduktormaskinen i lang tid.

Jeg har også været direkte modstander af disse maskiner i lang tid, og hældt til squat, sumo dødløft m.v.

Men efter mit behov for bækkenstabiliserende træning er øget drastisk gr. en skade, så er jeg vendt tilbage til både adduktor- og abduktorapparatet, og flere andre maskiner, som jeg for 2 mdr. siden ikke ville røre med en ildrager.

Link to comment
Share on other sites

Det er nemlig det som maskine gør godt! Og det er reabilitering!

Den mest effektive træning bliver selvfølgelig udført med frie vægte, men hvis man af en eller anden grund ikke kan dette, så kan man godt sige at træningsmaskinerne har sin plads!

Problemet er bare at raske unge mennekser bruger alt for meget tid ved disse maskiner, hvor de istedet kunne ha brugt deres tid meget bedre ved at træne med frie vægte!

Jeg har eksempelvis en kammerat som har et rigtigt dårligt knæ , hvilket betyder at han ikke må få særligt meget belastning på knæet, og der kan han jo så gå hen i abducctor maskinen og træne sin baldemuskulatur, uden at overbelastet knæet overhovedet!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share