Peters log


Augustinus
 Share

Recommended Posts

Desværre jeg kender umiddelbart ingen der skal på årets hold. Men jeg kender mange der er interesseret i fællestræning :wink: , hvor er du fra i landet?

Jeg bor i Vejle, men er selvfølgelig villig til at køre langt for god træning/selvskab :smile:

Tak for linket...

Link to comment
Share on other sites

Fandt denne test med pointberegning her

Mht. til progression, så er det blot at man kan få mere ud af sin træning hvis man planlægger det lidt, og måske ikke kører sig selv helt ud og prøver at ramme max hver gang. Har ikke lige et program ved hånden (da jeg selv ikke gider at være programsat, eller har brugt for det i forhold til specifikke mål), men der er en del der kører 5x5, HST, eller nogle af de andre, og der er alt klar i et excel ark, hvor du blot skal taste dine oplysninger ind.

Se f.eks. her

http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=12688

Eller

http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=3740

Link to comment
Share on other sites

Hej Bubs.

Af frygt for, at du ikke læser din PM, henvender jeg mig til dig i Augustinus log (Håber det er ok med A).

Jeg har selv søgt om optagelse på patrulje- og jægeraspirantuddannelsen i år og skal til de første prøver 5.sep. Den egentlige uddannelsesstart er dog først FEB 08.

Jeg bor i Oksbøl (23km nord for Esbjerg). Hvis du er interesseret i noget fællestræning, er jeg klar.

Du er velkommen til at sende mig en PM.

VH psykweb

Ellers mener jeg også ChristianDK herfra forummet er fra vejle-området. Mon ikke han er frisk på nogle lange gåture?

Waits --> Takker jeg kigger på det

Link to comment
Share on other sites

Hej

Jeg har tænkt på at prøve at bytte UV-rugby ud med fridykning for at blive bedre til at opholde mig under vand i længere tid. UV-rugby har giver mig en kanon vandføling, men idet man river, flår og svømmer hurtigt, synes jeg ikke at jeg forbedre mig betydeligt i forhold til at kunne holde vejret i længere tid, mens jeg svømmer, idet man jo bruger ilten hurtigt.

Jeg har tænkt mig at prøve at træne med et par gange i Århus fridykkerklub, de skulle være gode til at undervise i teknikerne der bruges...

Har nogen af jer prøvet fridykning? og kan i følge mig eller er det helt hen i vejret :w00t:

Håber det er ok at jeg stiller spørgsmål i din log Augustinus ellers må du lige sige til, det er jo nok den mest besøgte Frø/Jæger log herinde...

MVH Robert

Edited by BUBS
Link to comment
Share on other sites

Vandhunde under åben himmel

Af JACOB PETERSEN - Jyllands Posten

Offentliggjort 26.08.07 kl. 03:00

Svømning: Interessen for at dyrke svømning er blevet så massiv i hovedstadsområdet, at Dansk Svømmeunion eksperimenterer med at få udendørssvømning på programmet.

»På jeres pladser.«

Plask.

Et nyt hold svømmere bliver sendt ud på den knap 2000 meter lange tur i kanalerne rundt om Christiansborg. Der går dog ikke mange sekunder, før den næste flok står klar. I alt har 550 motions- og konkurrencesvømmere valgt at benytte sig af den unikke mulighed for en svømmetur i midten af København. Men hvis pladsen havde været til det, kunne Christiansborg Rundt 2007 snildt havde mønstret langt flere deltagere. Svømning er nemlig blevet en af de mest populære sportsgrene i hovedstadsområdet.

Overvejer udesvømning

»Vi har mærket en betydelig fremgang i Storkøbenhavn inden for de seneste år. Medlemstallene stiger og stiger, og derfor begynder vi nu at se på mulighederne for at lave udendørssvømning,« fortæller klubchef for Dansk Svømmeunion, Morten Kjær, der befinder sig i det tætpakkede start- og mål-område langs Frederiksholms Kanal.

Imens slæber et par drivvåde motionister sig op ad vandet og får straks scannet deres svømmehætter, hvor en stregkode afslører dagens tid. Peter Augustinus er med for første gang, og selv om han lige skal sunde sig over at været blevet slået på målstregen, er han i godt humør, da han får sin medalje om halsen.

»Det er fantastisk at svømme her under åben himmel, og stemningen omkring arrangementet er helt i top,« siger han og smiler til sine forældre. De har som mange andre hundrede tilskuere stillet sig op langs ruten, for at opleve særsynet af svømmere i kanalerne, der normalt kun er åbne for både.

Tilfreds med dagen

Pia Holmen, direktør i Dansk Svømmeunion, er stolt over arrangementet, der samtidig er med til at markere unionens 100 års dag.

»Sidste år holdt vi en mindre generalprøve, og derfor har alt forløbet perfekt. Men vi kunne godt have ønsket os lidt bedre vejr,« griner hun, mens en deltager går forbi rystende af kulde og med en kop varm suppe i hånden.

I det fjerne sidder en skipper i en af de både, der normalt sejler turister rundt. Han kigger lettere misfornøjet op fra sin avis og skeler til uret på sin arm. Om en time er arrangementet slut for i år, og så kan han igen få lov til at fortælle om Absalon, H.C. Andersen - og hvem ved - måske også Christiansborg Rundt 2007.

Link to comment
Share on other sites

1900 meter og 36 min. Blev nummer 2 i mit heat. Men tror hele konkurrencen blev vundet i 22 min. af en konkurrencesvømmer fra Sigma

tillykke med det. det er også en meget fin tid. bestemt ikke et dårligt udgangspunkt til at blive rigtig god i vandet.

22 minuter er rimelig sindsygt. :blink:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

Sejt gået. Tillykke med medaljen. Lækkert for dig, at du har så godt styr på svømningen - og i forhold til, hvad jeg ellers har læst i din Log, også god styr på orienteringen. Grundpillerne for et jægerkandidatur :-)

Link to comment
Share on other sites

Sejt gået. Tillykke med medaljen. Lækkert for dig, at du har så godt styr på svømningen - og i forhold til, hvad jeg ellers har læst i din Log, også god styr på orienteringen. Grundpillerne for et jægerkandidatur :-)

Nu vil jeg så lige tilføje at alle gennemførende modtog en medalje, just som ved CPH-marathon, jeg modtog altså ikke medaljen udelukkende pga. min placering. Der skulle nødigt snige sig en misforståelse ind.

Søndag

ca. 11 km let løb med let oppakning med Jonas Omega (maskinen)

Mødtes på kasernen og kom lige forbi stuen inden vi tog afsted. Efterfølgende hygge og spisning af chokoboller / diskutering af livets sandheder på belægningstuen.

Link to comment
Share on other sites

Mandag

1 stk. bestået køreprøve

11 km. løb høj intensitet

1 times uv-rugby

1 times natkørsel på MC

Løb med Uffe i klubben. Havde rigtig gode ben og vi holdte en rigtig fin fart. Efterfølgende kørte jeg til kasernen for at hente Jonas, bornholmer Mathias og en af jonas' soldaterkammerater. Det endte med at vi kunne spille med 3 mand på det ene hold imod 4 på det andet. Det blev til nogle rigtig gode spil i godt selskab.

Derefter køre drengene til kasernen, køre Uffe hjem og derefter ned til kørelæreren og køre natkørsel med 3 andre. En fantastisk mild sensommernat, med fuldmåned og fuldstændig klar himmel. Ingen trafik bare lysene fra motorcyklens lygter og instrumentbræt. Kanon dag!

Link to comment
Share on other sites

tillykke med kørekortet. Pas nu på ikke at blive kåd, og gøre dig selv eller andre i smadder

Javel :wink:

Tirsdag

1 times forskellige former for løbetræning (AT-løb, fartleg, intervalløB) med gymnasiet.

Løb med Hechmann Sport.

2,5 km opvarmning

2 x 1000 meter

6 x 400 meter

1 x 1000 meter

3,5 km afløb.

2 timers MC-teori.

Smadrede ben. Løb også stærkt og langt med Uffe igår. Og en god tur med Jonas i søndags. 2 gange interval igår var lige i overkanten. Så idag kommer den til at stå på en slapper mht. løb

Link to comment
Share on other sites

Takker :smile:

Onsdag

1 times høj intensitet badminton

Bænk til max - opvarmning og RM 81 kg

2 x 10 dips

14 pullups

Dødløft 3 x 8 @ 50 kg

Nogle venner havde udfordret Uffe og jeg til en double duel. Det blev en tæt kamp. Det sjovt lige at komme ud og lave en anden slags sport end den sædvanlige træning.

Link to comment
Share on other sites

Torsdag

1,5 times svømmeskole

1 times træning

Lørdag

Let opvarmning.

HGR-kast med Østfeldt. Lærte en ny kasteteknik, så det skal nok blive godt

FHB. Vi fokuserede på den første stige. Svensk barre, klippevæggen og zigzag-løb. Lærte ny finteknik på alle forhindringer. Så en god dag!

Link to comment
Share on other sites

Søndag

1 times skole-mc i kraftig blæst - lidt for spændende på motorvejen :blink:

12 km løb med Jonas i skoven :smile:

Mandag

4 km opvarmning

Gennemgang af FHB med nybegynder.

Efterfølgende løb-max på første tredjedel af banen.

3 km afløb

1 time dykkerskolen

1 time uv-rugby

50 pushups

10 OA-pushups

En ny sæson for dykkerskolen startede. Mange var mødt op, så det var super lækkert! Mange glade ansigter og en rigtig god træning med 'loads of action' :cool:

Efterfølgende en lille times uv-rugby med Jonas, Jensen, Benjamin, Carl, Tim, Kim, Christian og Katrine.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share