Vægtløftnings program


Poulsen
 Share

Recommended Posts

Jeg mener at kunne huske at der har været VL programmer oppe at vende før. Det var vist noget med en WSB opbygning som Thomas Jagd strikkede sammen. Prøv at søge på noget i den retning. Alternativt har Incognito herinde fra postet sine programmer i sin log fra tid til anden. :smile:

Rommel

Link to comment
Share on other sites

Sæt, reps og % i ovenstående program er selvfølgelig afhængige af, at du har nogenlunde styr på teknikken. Indtil da handler det mest af alt om at få løftene til at sidde på rygradden, og teknikken i VL-øvelserne er ikke noget man bare gætter sig til, så hvis du ikke har adgang til kompetent instruktion, så skaf det.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Dette program er tydeligvis lagt af en ikke uddannet VL instruktør. Hvis det som angivet er lavet til en begynder, så indeholder det generelt for få gentagelser, og er alt for VL specifikt. Et typisk begynderprogram skal kun indeholde 1/3 VL og så 2/3 alm. fysisk træning. Derudover er der for høj intensitet på stemøvelserne.

Ydermere indeholder det kun 3 indlæringsøvelser: Træk balance, træk benbøj og alm. benbøj. Nu er det store ord Fru Erik bruger, om at det er til at lukke op og skide i, det er trods alt bedre end ingenting, jeg kan dog på ingen måde anbefale dette som et begynderprogram. Hvis der er nogen der gerne vil lære VL, så kig forbi www.weightlifting.dk, og find den nærmeste klub, som med alle andre øvelser er det mest effektive at lave dem teknisk korrekt.

Hilsen Severinsen.

Ps. Hvis der skulle sidde nogen og have lyst til et trænerkursus eller lign. i VL, så henvend jer til www.styrkecoachen.dk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share