JM


Luciferase
 Share

Recommended Posts

Der løftes i vægtklasser, og så handler det om hvem der løfter flest kg inden for den aktuelle vægtklasse. Tallene helt ude til højre er pointene efter Wilks tabellen, og da Tonni vejer mere end ham der løftede 5 kg mindre end Tonni betyder det, at Tonni får færre point, men det får kun en betydning, hvis de havde løftet lige mange kg. I forhold til de andre vægtklasser betyder pointene dog noget, for man kårer stævnets bedste løfter på point.

Link to comment
Share on other sites

Klaus Jensen:

Nej, af en eller anden mystisk grund blev den ikke god kendt (de andre publikum lød også noget forundret). Syntes ellers at dybden var fin nok...men det mente dommerene åbenbart ikke :( ...Den blev forresten underkendt af alle tre dommere, så der var et eller anden det var enige om som publikum ikke havde lagt mærke til. Måske Thomas J så noget som vi ikke kunne se fra anden række??

Link to comment
Share on other sites

jeg ved ikke præcist hvad der skete men det var noget med hans mave. Der var snak om noget med bughulen eller noget i den stil. Det gjorde hvertfald ondt kunne man hører. Det var ikke rart at se på. Han var lige gået af podiet efter at hans 370 kgs squat var blevet underkendt. Heldigt det ikke var med de 370 kg på ryggen han gik i gulvet.

En kedelig oplevelse med Per.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share