Træning i værkstedet


Philty
 Share

Recommended Posts

Torsdag 8.juli

Pulldown 40kg 2*15 50 kg 2*10

Bænkpres 30kg 2*15. Meget let, men uden smerte.

DB curl 2*8kg 1*15 Vægten skal sættes lidt op til næste gang.

Benløft i bøjle 1*10

Motionscyklen 27min 2 niveauer op 16,6km. Der er stadig noget i åndedrættet, der generer, men det er tilsyneladende på retur. Men min kondition er ikke god. Min puls er længe om at falde.

Link to comment
Share on other sites

Lørdag 10. juli

Pulldown 40kg 2*15

Bænkpres 40kg 15 10

DB curl 2*9kg 15

Meget tynd træning, som tog for meget tid. Årsagen er desværre den, at jeg om morgenen, da jeg skulle vende mig i sengen gav mig selv en form for albue i højre side og jeg er forholdsvis skrøbelig. Jeg holdt op med ovennævnte øvelser, da der viste sig smerte, men alligevel blev det noget pinsomt om aftenen.

Motionscyklen 30min 1 niv. op 18,1 km. Det var hårdt for åndedrættet. Jeg måtte smide konen ud af stuen, da hun begyndte at knistre med papir og lignede bagved.

Ellers en god weekend, hvor fruen og jeg sammen fik klippet og savet i haven. Desværre er min plænetraktor gået i stykker igen. Efter at det bånd, som styrer rotorbladene er udskiftet vil de tilsyneladende ikke blive i den sekvens, de er sat til, for at undgå, de støder sammen. Denne gang ryger den på værksted. Min hjæpsomme svigerfar har nu forsøgt sig et par gange, men der mangler (forhåbentlig) tilsyneladende lige en detalje, hverken han eller jeg kender for at rotorbladende bliver der, hvor de skal.

Jeg skal til at overveje, hvad jeg skal gøre med de killinger, som kattene har fået. Eddie har 4, hvoraf en er langhåret, mens Pjuskebusk har 5, hvor alle er langhåret. De er alle tamme, selvom deres mødre i store dele af deres liv har været noget reserverede. Pjuskebusks killinger er pt. de største, selvom de er lidt yngre end Eddies. Men de bor også i stalden, mens Edies bor på terrassen og tidligere under en busk. Jeg må tage nogle vellignede billeder og avertere derfra.

I morgen skal jeg til kemobehandling igen, så der kommer et par træningsfri dage, men jeg håber på lidt motion her mandag eftermiddag.

Link to comment
Share on other sites

Mandag 12. juli

Bænkpres 40kg 2*15

DB curl 2*9kg 2*15

Det var, hvad jeg kunne tage uden smerter fra ryggen.

Motionscyklen 32 min. 18,7km. Det var meningen, det skulle være en afslappet tur, men dels var belastningen lidt større, end hvad jeg erindrede og dels fik jeg problemer med åndedrættet. Sidstnævnte blev ikke bedre af, at fruen glemte, at jeg ikke samtaler under denne form for træning. Jeg var derfor nødt til kortvarigt at afbryde kørslen. Jeg fandt dog pusten igen og fuldførte, men kadencen var alt for lav. Jeg undrer mig derfor over strækningen.

Jeg har i dag talt med min læge og vi aftalte, at jeg går op på fuld dosis på astmamedicin.

Kemobehandling i går gik fint og jeg har det ok i dag. Jeg regner derfor med at motionere i morgen torsdag.

Min vægt i weekenden var 85,2kg og 85,1kg.

Edited by Philty
Link to comment
Share on other sites

Torsdag 15. juli

Pulldown 40kg 10 Jeg tog et opvarmningssæt(15*30kg), og det føltes ok i ryggen, men ved 10.ende repetion kunne jeg mærke at jeg hellere måtte stoppe.

Bænkpres 40kg 2*15 50kg 3*6 Til, hvor ryggen siger stop.

DB-Curl 2*9kg 3*15

B.O. lateral raises 2*3kg 2*15

Meget stille træning. Ikke noget med stopurspauser. Ingen motionsckling i dag, alligevel stadig lidt mat.

Lørdag 17. juli

Pulldown 40kg 3*15 Ok, men armene var trætte efter torsdag.

Bænkpres 40kg 3*15 Lidt stiv og en smule ømhed efter torsdag. Dette her vil løsne godt op.

Ingen curl, da armene er trætte

B.O. lateral raises 2*3kg 2*15. En øvelse, hvor man nemt overdriver vægten. Den lave vægt gør at ryggen godt kan kapere det.

Motionscyklen 30 min. 16,1km. En rolig tur. Jeg har simpelthen for lidt luft pt, så jeg kører nogle stille ture, så jeg ikke mister motivationen ved at kvæle mig selv.

Min vægt denne weekend 84,7kg og 84,5kg.

Jeg lovede nogle missebilleder:

De er to kuld. I det ene er der udelukkende langhårede(Semilanghårede er de vist). I det andet er der 3 korthårede og 1 langhåret(Semilanghåret).

4 langhårede med mor og far.

post-13953-038749600 1279471235_thumb.jp

De er tamme og kan tages op

post-13953-069095000 1279471280_thumb.jp

Edited by Philty
Link to comment
Share on other sites

Flere missebilleder:

Eddie fodrer sine. Hun er iøvrigt bedstemor til de andre.

post-13953-061489600 1279471892_thumb.jp

Der er 2 korthårede gråstribede 1 langhåret gråstribet(alle hunner)samt en korthåret sort med en hvid plet på brystet(Han).

Killingerne er født natten til henholdsvis den 11. og 8. maj.

Skulle nogen være interesserede og er i stand til at tilbyde et godt og trafiksikkert hjem, må man gerne henvende sig. De er opvokset på landet og har ikke været indendørs(Næsten ikke). De er alle tammme.

Flere billeder kan leveres og vil nok også dukke op her.

Edited by Philty
Link to comment
Share on other sites

Mandag 19. juli

Pulldown 40kg 5*15 Jeg er stadig øm i siden, så ikke mere vægt.

Bænkpres 40kg 2*15 50kg 3*8 Jeg er blevet bedre til at træne udenom ømheden, og dette er hvad jeg kan løfte pt. (Med albuerne tilbage)

DB curl 2*9kg 3*15 Lidt hård til sidst

B.O. lateral raises 2*3kg 2*15

Motionscyklen 27 min. 2 niveauer op. 14,6km. Jeg presser mig ikke. Mit åndedræt skal først fungere igen.

Det er også blevet til noget havearbejde. De vigtigste dele af hækken er klippet og jeg har fået luget mit georginebed. Men det er dejligt varmt og tour de france tid.

Er jeg ikke sød?

post-13953-027214400 1279656713_thumb.jp

Har du noget mad til mig!

post-13953-055755700 1279656769_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Onsdag 21. juli

Squat 30kg 5*10 Jeg forsøgte lidt knæbøjninger for at se, hvad ryggen kan bære. Først vægtstangen og så lidt mere. Korsetmusklerne trænger også noget.

Triceps pulldown 20kg 3*10. Burde nok tage lidt flere repetioner.

En dag, hvor jeg var virkelig ugidelig. Det var varmt og jeg følte jeg ikke havde nogle krafter. Det hjælper nogen gange lidt med at komme ud og lave lidt havearbejde, men det gjorde det ikke bedre udover jeg slap af med nogle brændenælder. Jeg orkede slet ikke motionscyklen.¨

Priknæse. Noget for sig selv, som sidestillingen også antyder. Måske et tegn på større katteintelligens.

post-13953-077358500 1279797079_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jeg er netop kommet hjem efter 14 dages indlæggelse med lungebetændelse.

Min nuværende kemobehandling ser ikke ud til at virke. Om jeg kommer igang med at motionere lidt igen er derfor noget tvivlsomt. Det kan derfor være næsten slut med denne log. Tak til jer, som har læst med.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er netop kommet hjem efter 14 dages indlæggelse med lungebetændelse.

Min nuværende kemobehandling ser ikke ud til at virke. Om jeg kommer igang med at motionere lidt igen er derfor noget tvivlsomt. Det kan derfor være næsten slut med denne log. Tak til jer, som har læst med.

Det var da en utrolig trist nyhed, Philty.

Hvad er udsigterne? Kan du komme på en anden kemokur?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Lungebetændelsen havde ikke helt sluppet taget i mig. 3 ugers mere indlæggelse blev det til. Jeg har det nu nogenlunde, men jeg er ikke på nogen behandling i form af kemokur. Lægerne mener, at jeg er for svag til det. Jeg har også haft det dårligt, men jeg skal vente 2 måneder for at samle krafter. Det er lidt svært, når jeg ved at, svulsterne har vokset lidt.

Man kan også mærke at de er begyndt at spare på hospitalet. De har blandt andet begrænset blodprøvetagningen og vil have de praktiserende læger til at overtage en del af opgaverne.

Mht. træning bliver det mest til noget armtræning, jeg bliver også let stakåndet.. Jeg havde bl.a. en handgripper med på hospitalet og lånte nogle lette håndvægte derinde(2kg var maks). Men det gav lidt adspredning. Jeg tror, jeg ønsker mig en COC handgripper. Den er fin, den jeg har, men jeg vil gerne prøve en med mere modstand.

Det er rart at skrive her på loggen igen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Det bliver til desværre kun til noget sporadisk træning. Øvelser som pulldown og bænkpress har jeg kørt lidt med, men desværre giver de mig nemt forstrækninger. Især bænkpressen. Træningen bliver derfor pt ikke til sndet end lidt armtræning og så hænger jeg i ribben for at strække ryggen ud. Det virker bedre end morfinen. Endvidere sidder jeg inde i sofaen og træner lidt greb.

Jeg bestilte 3 stk. COC grippers mandag aften. De kom med posten her lørdag formiddag. Prisen blev 557,99kr. ved bestilling i England. Jeg kendte ikke webshoppen (Strength Shop UK) fra tidligere, men det var det billigste sted, jeg sådan lige kunne finde. I Danmark ville de have kostet 953kr.

Med god vilje kan jeg næsten lukke Traineren. Der er derfor ingen grund til at pakke no.1 og no.2 ud. endnu.

Edited by Philty
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Noget rod(og konsekvenserne deraf) med en blodprøve kostede lige 5 dage på hospitalet(Seneste fredag til onsdag).

Så nu er jeg flad igen. Jeg har fået en af hospitalets fysioterapeuter til at hjælpe mig med hensyn til afhjælpning af mine smerter. Hun er af den gamle skole, så det er ikke meget, hun "giver lov" til. Men måske har hun ret. Jeg stikker lige snuden i jorden. Hun skal snart på pension; måske har hendes efterfølger en anden indstilling.

I dag (eller i nat var det vel) kunne georginerne ikke mere. De er nu gravet op til overvintring til en ny sæson.

På hospitalet var jeg på et tidspunkt så omtåget og træt, så jeg måttet vaskes i sengen. Den unge sygeplejerske spørger " plejer du at vaske dig bag forhuden?".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share