Armstrong gør comeback i tdf


apprenti
 Share

Recommended Posts

Hrmm..

Der er gået nogen år, jeg tror bestemt ikke Lance er en sikker vinder. Der er mange der vil elske at tage hans skalp, et par gode brødre på CSC for eksempel.

Tjaaa Armstrong siger jo selv i interviewet i Vanity Fair at han fysiologisk set stadig er i topform... man kan så lægge i det hvad man vil

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

det kan sagtens være han stadig kan træde en masse Watts.. men kan han gøre det gennem et helt etappeløb?

Noget andet er: en tour med Lance, Landis og Hamilton igen er, på mange måder, imagemæssigt, et tilbageskridt. En gut der vandt 7 tours mens de fleste konkurrenter var dopet og 2 dømte dopingsyndere, hvor den ene mistde den gule trøje pga doping..og så en Lance der kører for Asterna (der har været udelukkede), sammen med contador, der også har en del anklager hængende på sig...

Det er ikke ligefrem det fremskridt sporten har brug for, især ikke når vi lige har haft en tour som lignede den mest "normalt mennskelige" i lang tid....

Edited by Blackmoore
Link to comment
Share on other sites

Bliver spændende at høre hvad de har og fortælle:

Riis varsler vigtig melding om fremtiden

Det danske cykelhold Team CSC Saxo Bank har indkaldt til pressemøde søndag, hvor man vil komme med "en vigtig meddelelse om holdets fremtid".

I en kortfattet pressemeddelelse har Team CSC Saxo Bank lørdag aften indkaldt til pressemøde søndag klokken 12.30. Her vil holdet, der er ledet af Bjarne Riis, komme med "en vigtig meddelelse om holdets fremtid", som det formuleres i pressemeddelelsen fra holdet.

Indkaldelsen til pressemødet kommer på en dag, hvor holdets luxembourgske profil Fränk Schleck er blevet draget i alvorlig mistanke om en eventuel indblanding i den spanske dopingsag Operacion Puerto.

/ritzau/

http://www.sporten.dk/riis-varsler-vigtig-...ng-om-fremtiden

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

armstrong har godt nok fået grønt lys i dag (http://sporten.tv2.dk/cykling/article.php/id-16539547.html)

men:

"Vi vil snart være i stand til med nye metoder at bevise bloddoping med eget blod, og så vil vi også være klar til at lave nye test af prøverne,"

http://sporten.tv2.dk/cykling/article.php/id-16534344.html

gad vide om han stadig tør stille op? :tongue:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Armstrong har nu offentliggjort de løb, han agter at stille op i. TdF bliver fortsat ikke nævnt. Man er efterhånden lidt i tvivl om det mon skyldes loyalitet overfor Astana-holdets kaptajn Contador, eller det skyldes 5 meget omtalte urinprøver fra 1999, som fortsat er i de franske anti-doping myndigheders besiddelse.. Ingen tvivl om, at det vil blive en mediestorm uden lige, hvis han kommer til Frankrig.

Lance kører med sikkerhed Giro d'Italia, hvor han vil være kaptajn for Astana. I samme løb vil Ivan Basso i øvrigt være kaptajn for Liquigas, så det bliver en interessant revanche at overvære :blink:

Derudover står følgende løb i amerikanerens kalender:

Tour Down Under, Tour of California, Milano-Sanremo, Critérium International, Circuit de Sarthe, Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race, Fleche Wallone og Liege-Bastogne-Liege. Og Giro d’Italia.

Armstrong har i sine yngre år vist gode resultater i flere af løbene, før han satsede ensidigt på Tour de France. Han kørte senest Flandern Rundt/Ronde van Vlaanderen i 2005 og blev nr. 28. Tidligere resultater tæller dog en sejr i Fleche Wallone i 1996 ogen hel flok af andenpladser: Criterium International 2002, Liege-Bastogne-Liege 1994 og 1996, Amstel Gold Race 1999 og 2001. Lance debuterer i Giro d'Italia. Lance har kørt Vuelta Espana én gang og blev nr. 4 i 1998.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
Også i den grad. Især på nr. 21 ligner han ikke en der skal køre TDF "om lidt".

Nopes - tror ikke det er nogen udpræget fordel, når han skal over bjergene.. men bliver interessant at se, hvordan det går.

Edit: Fik jeg i øvrigt nævnt at jeg daffer til Spanien/Frankrig næste år og ser ham køre Touren? :cooldance: :bike:

Edited by RuneN
Link to comment
Share on other sites

svin!

Indeed! :tongue:

Så prologen i London i 2007 og rejste videre til et par etaper i Frankrig efterfølgende og fik derudover fanget et par etaper sidste år i Italien og Frankrig. Kan varmt anbefales, hvis man er cykelinteresseret - Armstrong eller ej - der er en virkelig god stemning blandt publikum og god mulighed for at få en masse gratis skrammel fra karavanen :laugh:

Edit: Mht. Armstong, så skulle der være noget om hans træningsprogram i den næste US-udgave af Men's Health - han er tilsyneladende hoppet med på CrossFit-vognen:

alg_lance.jpg

Edited by RuneN
Link to comment
Share on other sites

Cool hvis han kan klare TdF ved at cykle 20 minutter tre gange om ugen. :devil:

Aaah - mon ikke det er de sædvanelige 8 timer på cyklen hver dag og så lidt CrossFit, når han ikke synes dagens træning var hård nok? :tongue:

Men ok, hvis kvaliteten af ryttere er som sidste års Tour, så kan det være han bare møder op og vinder med en ølmave, lige for at ydmyge konkurrenterne lidt ekstra.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Men ok, hvis kvaliteten af ryttere er som sidste års Tour, så kan det være han bare møder op og vinder med en ølmave, lige for at ydmyge konkurrenterne lidt ekstra.

Hvad var der i vejen med kvaliteten med sidste års ryttere??

Syntes kun det var et sundt tegn, at man ikke så folk som Landis, Vinoukourov, Rasmussen m.m.

Og Sastres soloridt op ad Aplpe-d'Huez, samt den måde han kørte løbet på, syntes jeg personligt er en af de flotteste præstationer man har set de sidste mange år..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share