Min træning frem mod La Marmotte 2011


sheriffen
 Share

Recommended Posts

Lækkert at læse om dine forberedelser. Jeg er specielt glad for at læse om dine problemer tidligere - mere de tunge ben osv osv.

Lyder til du er tilbage igen, og de hårde længere pas du har kørt for nyligt vidner også derom. Krydser fingre for dig, håber det bliver en god fornøjelse.

Med det løberi og let havsvøm er du jo næsten klar til en triathlon - det må da være næste mål?? :blush::tongue:

Link to comment
Share on other sites

Guest Cykologen

NU ER DEN DER SGU BENNY - SSSSSTRIKE!!!

La Marmotte - Tjek

Tid: 8.37

Længere update følger, når jeg er tilbage i DK, men kan allerede nu løfte sløret for, at det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet.

Så vil jeg til gengæld være først over målstregen med at sige TILLYKKE! :superman:

Link to comment
Share on other sites

Så vil jeg til gengæld være først over målstregen med at sige TILLYKKE! :superman:

Super fedt! Tillykke!

Glæder mig til at læse om turen!

Tillykke!

Det har været spændende at læse om dine forberedelser, så jeg glæder mig også til selve beretningen fra løbet :smile:

Takker for lykønskningerne :smile:

Tilbage i DK igen og nu også lidt tid til at sætte ord på alle indtrykkene fra mine 5 dage i de franske alper.

For min egen skyld vil jeg prøve at få det meste med, så indlægget her kunne godt gå hen og blive en anelse langt. Hvis man ikke gider detaljerne, er det iorden bare at skimme :cool:

Onsdag (30/6):

Min Marmot-mate og jeg ankom om aftenen til vores super fine B&B i Bourg D'Osains og blev indlogeret.

Torsdag (1/7):

Samling og klargøring af cykler og derefter en tur ud på landevejen. Vi kørte ca. 55 km som også inkluderede lidt bjergkørsel. Ialt ca. 5-6 km klatring, så man lige fik indstillet kroppen på den slags strabadser igen.

Fredag (2/7):

Dagen før løbet og nervøsiteten begyndte at brede sig. Var man klar, kunne man gennemføre og hvad ventede der overhovedet en næste dag? Vi rullede 33 km helt flad vej og ellers gik dagen med med afslapning og indtagelse af næring og væske. Yderligere blev alt ved cyklen tjekket endnu engang, så jeg kun lige skulle pumpe dækkene op til 8 bar næste morgen inden afgang. Gik i seng ved 23-tiden, men sov ikke specielt meget.

Lørdag (3/7):

Op kl. 5. Så var det sgu nu! La Marmotte ventede. Dvs. 174 km og 5000 højdemeter fordelt på 4 bjerge udenfor kategori - Col de Glandon, Col de telégraphe, Col de Galibier for tilsidst at slutte på toppen af Alpe d´Huez.

Jeg spiste en god portion havregryn, en lille yougurt, en stykke flute med syltetøj. Desuden drak jeg en liter vand og indtog 3 salttabletter. Vejrudsigtede lovede fuld sol og en meget varm dag (35-40 grader).

Jeg var i den første startgruppe kl. 7(der er ca. 7000 deltagere), og jeg rullede over startstregen ca. 7.20. De første 10 km er flade og folk kørte forholdsvis hurtigt afsted. Jeg hægtede mig på en større gruppe som lå og kørte ml. 40-50 km/t hen til foden af første bjerg. Glandon opstigningen havde jeg faktisk frygtet lidt, da jeg havde en rimelig dårlig oplevelse der, da jeg var der sidste gang i maj.

Stigningen er ca. 25 km lang og det er en meget ujævn stigning, som både har rigtig stejle passager (12%), men som også indeholder nedkørsel og mere humane stigningsprocenter. Dvs. der er mange rytmebrud. Det gik dog rigtig fint og jeg fandt hurtigt et godt tråd. Som tidligere fortalt ville jeg i høj grad forsøge at disponere løbet udfra pulsen, og på hele Glandon-stigningen lå den lige en ca. 5 slag for højt ift. hvad jeg kalkuleret med. Jeg tilskrev det dog dels løbssituationen (adrenalin) og dels at jeg havde fyldt godt på med kulhudrater.

Jeg nåede toppen af Glandon i 1924 meters højde 1t og 50min efter at jeg havde rullet over startstregen.

Fyldte mine 2 dunke i depotet og ellers hurtigt afsted på nedkørslen.

Nedkørslen gik super. Fuld kontrol og ingen farlige situationer bortset fra et skarpt højresving der blev fulgt af et direkte venstresving. Med pure luck fik jeg dog skåret det fuldstændig ideelt, så jeg efterfølgende lige højlydt blev nødt til at rose mig selv samtidig med at hjertet sad oppe i halsen. Efter nedkørslen ventede ca. 20 km rimelig dødsyg flad vej, hvor jeg hægtede mig på en stor gruppe (ca. 30 mand) og gemte mig næsten bagest :4thumbup:

Så var det tid til Telegrahpe. En 12 km stigning som er forholdsvis jævn med stigningsprocenter mellem 6-9%. Varmen var nu begyndt at kunne mærkes, så jeg hang hjelmen over styret på vej op. Pulsen var nu kommet ned, hvor jeg gerne ville have den (ca. 160) og jeg kørte opad i et fint tempo. Jeg fulgtes med en hollænder hele vejen til toppen og små-koverserede lidt med ham undervejs. Han kørte efter en tid, der hed 8 timer rent, så der fik jeg en fornemmelse af, at det vist egentlig gik meget fint.

Dog var jeg også igang med den part af turen, som jeg på daværende tidspunkt frygtede mest, da telegrahpe, kun adskilt af en meget lille nedkørsel, går direkte over i 18 kilometers opkørsel til Galibier i 2642 meters højde. Nå men jeg nåede toppen af telegraphe (1566 m) og efter 9 minutters nedkørsel kastede jeg mig over Galibier. Den stigning er bare forfærdelig lang og de sidste 10 km er også rigtig stejle (ml.7-10%). Jeg følte mig dog stadig super kørende og havde ingen store kriser på vej op. Kørte næsten hele tiden i grupper af 2-4 personer, men hollænderen fra telegrahpe var kørt væk.

ENDELIG nåede jeg toppen og jeg havde glædet mig til et kort stop. Jeg havde nu været på cyklen i 5t og 35min. Nu var jeg helt sikker på, at jeg nok skulle gennemføre og jeg kunne også se at tiden ville blive rigtig god. Jeg skulle senere blive klogere :blush: Fyldning af dunke, lidt at spise og på med vindvesten. Derefter afsted det gik.

Nedkørslen fra Galibier var helt vildt fed :4thumbup: Ikke specielt teknisk svær, god sigtbarhed og rigtig gode veje. Shit det gik stærkt og jeg fik fanget en lille gruppe på 10 mand, som jeg fulgte resten af vejen ned.

Efter en lille smule flad vej ventede nu dagens sidste udfordring - Alpe D'Huez (1806 m). Den stigning jeg kendte bedst og havde kørt flest gange. Jeg havde det super på stykket hen til bjerget, og tænkte, at hvis jeg bare kørte den konservativt og langsomt (1.15-1.20) så det altså rigtig godt ud. For foden af Alpe D'Huez havde jeg været på cyklen i præcis 6t og 50min. Bjerget er 13,8 km langt og starter forfærdeligt med 10-12% de første 4 sving/lidt over 2 km. Derefter "flader" det lidt ud inden procenterne igen bliver tocifrede lidt før toppen.

Jeg kom rimelig fint igennem de første 5 sving, derefter står resten af turen op rimelig uklart for mig. Jeg blev totalt ramt af en hammer og kunne bare ikke mere. Det var ca. 40 grader varmt og jeg kogte. Jeg følte, at mit energiniveau rent blodsukkermæssigt var fint, men jeg kunne bare ikke træde pedalerne rundt og der var stadig 10 km til toppen. Jeg kørte langsommere og langsommere 5-6 km/t og tilsidst blev jeg bare nødt til at komme af cyklen. Alle tanker fløj gennem hovedet på mig, blandt andet Cykolgens beretning om en bekendt der havde brugt 3 timer på stigningen, og på det tidspunkt var jeg helt sikker på, at jeg ikke kunne komme til toppen. Jeg satte mig over i modsatte sidde af vejen i skyggen, vendte cyklen så den var klar til at køre nedad og stirrede ellers bare lige ud i luften. Mens jeg sad der blev en anden rytter hentet i bil og chauførern var så "venlig" at spørge mig, om jeg ikke også ville med. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg takkede nej, og han hælte istedet 1,5 l vand ud over mig.

Jeg kom på cyklen igen og bevægede mig langsomt fremad. Som sagt var der intet tilbage i lægge og lår, og det mentale spil mellem min krop og hjerne, der kæmpede mellem lysten til at stoppe kontra tvangstanken om at køre videre og gennemføre, var kolosal. Resten af turen op måtte jeg af og sidde et par minutter 5-6 gange, og det var først da jeg nåede sving 10 (der bliver talt ned fra 21), at jeg var sikker på at jeg nok skulle komme i mål. Jeg brugte ialt 1t og 47 min på den sidste stigning

I mål nåede jeg altså, jeg ved dog stadig ikke rigtig, hvordan det egentlig lykkedes, men hold k... hvor var jeg glad og stolt. Jeg så åbenbart så medtaget ud, at jeg straks blev beordret ind til lægerne, som godt lige ville tjekke min status. Der var dog ingen problemer ud over afkraftning, så jeg kom lidt efter ud igen og fik lidt at spise inden jeg kørte ned af bjerget igen. Rent tilfældigt stødte jeg på toppen dog også lige ind i hollændren fra Telegraphe. Han var kommet ind i 8t.23 og var pænt skuffet, men så måtte han jo tilbage næste år.

Lidt blandede stats fra løbet:

Tid - 8.37

avg puls - 147 (77%)

max puls - 173 (91%)

estimeret energiforbrug - 8300 kcal

Energi og væskeindtag undervejs:

7 dunke vand (750 ml)

3 dunke energidrik (750 ml)

13 gels

2 energi/protein bar

1/2 banan

9 salttabletter

Splittider:

Start til top Glandon - 1t.50

Glandon til start Telegraphe - 1t.13

Telegrap bund til top - 54.53

Telegraphe top til bund Galibier - 9.01

Galibier bund til top Galibier - 1t.27

Galibier top til bund Alpe d'huez - 1t.14

Alpe d'huez bund til top Alpe d'huez - 1t.47

Søndag (4/7):

AFSLAPNING OG SPISNING :4mewantfood:

Mandag (5/7):

Sidste dag i Frankrig og jeg vågnede med de mest friske ben, som jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har følt. Meget meget mærkeligt synes jeg, tror snart jeg opgiver at forstå min krop. Anyways, jeg følte jeg havde en form for unfinished business med Alpe d'huez. Dvs. jeg havde det dårligt med at tage hjem med indtrykket af det bjerg, som værende så forfærdeligt. Jeg ville derfor lige køre bjerget bare stille og roligt, men uden at skulle af cyklen selvfølgelig.

Fanden tog dog hurtigt ved mig, og da jeg kunne se på de første par sving, at tiden kunne blive god, gav jeg den fuld gas :bike:

Jeg kørte en vanvittig all out og kom op i ny pr. 56.29 med en gennemsnitspuls på 173 (91%) og max puls på 180 (95%).

Så kunne jeg flyve hjem med et smil på læben.

Tja det var vel egentlig sidste kapitel i historien om La Marmotte 2010. Mærkeligt og rart på samme tid, men absolut et løb jeg på et tidspunkt skal tilbage til. Måske det allerede bliver næste år, hvem ved, jeg tror ikke det er nu, at man skal tage beslutningen. Men jeg vil i hvertfald gerne anbefale det til alle der måtte have den mindste interesse i den retning. Det var en kæmpe oplevelse og noget, som jeg altid vil huske.

Jeg ved ikke lige hvad der skal ske med loggen nu, måske kører jeg videre for fuld blæs, måske nøjes jeg bare med at logge lidt træning i ny og næ. Jeg kan i hvertfald garantere at min tid også fremover komme til at stå på både løb, cykling, styrketræning og tennis.

SES

Edited by sheriffen
Link to comment
Share on other sites

Guest Cykologen

Tak for en fed beretning og endnu engang tillykke med resultatet. Nu er jeg virkelig grøn af misundelse over jer, der har været nede at give den gas på bjergsiderne. Det er et fantastisk løb, og jeg har jo som bekendt også noget unfinished business, da jeg måtte stå af med kramper sidste år. Skulle man prøve næste år, måske? cool.gif

Din oplevelse på Alpe d'Huez er ikke enestående. Der er rigtig, rigtig mange, der har fået hammeren på netop den sidste stigning, så du er i godt selskab. Det er altså også en fuldstændig ekstraordinær udfordring, og jeg tror også, der sker noget mentalt med, at man oplever, at man er tæt på målet. Og så slår det sidste bjerg ekstra hårdt crazy.gif

Godt du fik revanche på sidstedagen 4thumbup.gif

Link to comment
Share on other sites

Fantastisk beretning, rigtigt godt kæmpet!

Uha jeg led med dig da jeg læste om din Huez-opstigning, fy for søren. Kroppen og hjernen skriger på at stoppe, men eet eller andet har fået dig til at fortsætte - det er go' stil!!

Respekt for projektet, det er fantastisk flot klaret.

Link to comment
Share on other sites

Tak for en fed beretning og endnu engang tillykke med resultatet. Nu er jeg virkelig grøn af misundelse over jer, der har været nede at give den gas på bjergsiderne. Det er et fantastisk løb, og jeg har jo som bekendt også noget unfinished business, da jeg måtte stå af med kramper sidste år. Skulle man prøve næste år, måske? cool.gif

Din oplevelse på Alpe d'Huez er ikke enestående. Der er rigtig, rigtig mange, der har fået hammeren på netop den sidste stigning, så du er i godt selskab. Det er altså også en fuldstændig ekstraordinær udfordring, og jeg tror også, der sker noget mentalt med, at man oplever, at man er tæt på målet. Og så slår det sidste bjerg ekstra hårdt crazy.gif

Jeg kan i hvertfald kun støtte op om, at du giver Marmot et skud mere :4thumbup: Du har jo selv kørt i bjerge tidligere og ved hvilken fantastisk følelse det er.

Ud over at jeg fysisk bare var OFF på Alpe d'huez stigningen, tror jeg ligeledes, at du har ret i det mentale aspekt omkring at det er det sidste bjerg. Her bagefter kan jeg i hvertfald konkludere, at jeg undervurderede stigningen en hel del, og følte at jeg nærmest allerede var i mål, da jeg nåede toppen af Galibier.

Lyder som en super fed oplevelse! Og fedt at læse om. Sindsygt godt du ikke hoppede med i bilen og klarede hele turen. Flot du kom igen et par dage efter og tillykke med den nye pr.!

Her bagefter er jeg naturligvis også ekstrem glad for, at jeg ikke benyttede mig af bil-tilbudet. Det havde bare været så antiklimaks efterfølgende, men gud hvor forekom det dog bare som det helt rigtige at gøre, da jeg stod i situationen.

Tak skal du have, den pr er jeg også næsten lige så glad for som Marmot.

Rigtig god og inspirerende beretning.

Bjergkørsel er åbenbart noget der kan gå i blodet, hmmm...

Tak og TILLYKKE!

Det går helt klart i blodet og kan kun anbefales.

Tak for lykønskningen, og jeg vil da lige benytte lejligheden til at sige lige over mht. Sjælland Rundt. Fandmne godt gået med næsten 200 km solo kørsel - puha det tager jeg hatten af for. BTW fede projekter du har sat dig for, overvejer selv om det ironman skal have en chance på et tidspunkt, men bryder mig virkelig ikke om svømning.

Fantastisk beretning, rigtigt godt kæmpet!

Uha jeg led med dig da jeg læste om din Huez-opstigning, fy for søren. Kroppen og hjernen skriger på at stoppe, men eet eller andet har fået dig til at fortsætte - det er go' stil!!

Respekt for projektet, det er fantastisk flot klaret.

Tak tak. Ja hvad der får en til at fortsætte i sådanne situationer er ikke lige til at svare på. Jeg har i hvertfald efterfølgende gjort mig tanker om, hvad der gjorde udslaget, men er endnu ikke nået frem til det endelige svar. Dog skal der ikke herske tvivl om, at en del af mine tanker i "krisesituationen" kredsede om, hvor decideret ufedt det ville være, at jeg herinde på MOL skulle bekendtgøre, at jeg gav op så tæt på målet. Så jeg følte en eller anden form for forpligtigelse overfor dem af jer der læser med, selvom jeg kunder kender et par stykker af jer i real life. Lyder måske mærkeligt, men det var sådan det var, så jeg vil da også lige sige tak :smile:

Siden hjemkosten har jeg også fået trænet lidt.

Tirsdag, onsdag og torsdag er blevet brugt på 2x30km cykling, 2x6km løb og 1 times tennis. Så det har været stille og roligt og knap så tidskrævende som inden Marmot. Nåja og så sluger jeg bare alt Tour de France :superman:

Link to comment
Share on other sites

Dog skal der ikke herske tvivl om, at en del af mine tanker i "krisesituationen" kredsede om, hvor decideret ufedt det ville være, at jeg herinde på MOL skulle bekendtgøre, at jeg gav op så tæt på målet. Så jeg følte en eller anden form for forpligtigelse overfor dem af jer der læser med, selvom jeg kunder kender et par stykker af jer i real life. Lyder måske mærkeligt, men det var sådan det var, så jeg vil da også lige sige tak :smile:

Fedt! :4thumbup:

Jeg synes i øvrigt du skulle lade loggen leve og så bare logge den træning du laver fremover. Så kan du altid skrue op for beretningerne når der komme ret nyt mål.

Hvis du har lyst til at prøve at svømme lidt havsvømning, for at have et bedre grundlag at vurdere på om du skal deltage i en Iron Man, skal du sige til. Jeg skal svømme i havet d. 26. aug. i en triathlon-stafet, så jeg skal have noget erfaring inden. Vi kan jo nok logge Spock med, hvis jeg kender ham ret :wink:

Pusler lidt med tanken om at have den første havsvømning allerede søndag formiddag...

Link to comment
Share on other sites

Fedt! :4thumbup:

Jeg synes i øvrigt du skulle lade loggen leve og så bare logge den træning du laver fremover. Så kan du altid skrue op for beretningerne når der komme ret nyt mål.

Hvis du har lyst til at prøve at svømme lidt havsvømning, for at have et bedre grundlag at vurdere på om du skal deltage i en Iron Man, skal du sige til. Jeg skal svømme i havet d. 26. aug. i en triathlon-stafet, så jeg skal have noget erfaring inden. Vi kan jo nok logge Spock med, hvis jeg kender ham ret :wink:

Pusler lidt med tanken om at have den første havsvømning allerede søndag formiddag...

Tror også det er den beslutning, som jeg selv er nået frem til ift. loggen.

Det er jo slet ikke noget dumt tilbud med havsvømning. Jeg har dog ikke mulighed søndag, men tager lige fat i dig, hvis jeg på et tidspunkt beslutter mig for at jeg bogstavelig talt skal ud på dybt vand. Ringer nok også lige angående lidt computer-stuf, hvis det er ok?

Spændende med stafetten. Er det i KBH? Forstår jeg det ret, hvis du "kun" skal klare svømmedelen, eller er det hele pakken du kaster dig over?

Link to comment
Share on other sites

Rigtig god beretning. Godt du overvandt krisen og kom i mål i en fin tid :smile:

Jeg synes, godt nok det lyder utroligt, at du laver PR to dage senere på Alpe D'Huez. Jeg havde troet kroppen ville være påvirket flere dage efter, men det siger nok noget om den superform du er i lige nu. Og måske også lidt om, hvad vilje betyder :smile:

Well done!

Link to comment
Share on other sites

Det er jo slet ikke noget dumt tilbud med havsvømning. Jeg har dog ikke mulighed søndag, men tager lige fat i dig, hvis jeg på et tidspunkt beslutter mig for at jeg bogstavelig talt skal ud på dybt vand. Ringer nok også lige angående lidt computer-stuf, hvis det er ok?

Spændende med stafetten. Er det i KBH? Forstår jeg det ret, hvis du "kun" skal klare svømmedelen, eller er det hele pakken du kaster dig over?

Jeg skal kun svømme, så er der to andre fra min afdeling, der skal cykle og løbe. Tror det er 25km. cykling og 6km. løb.

Det er 750m svømning. Sidste år var bedste svømmer færdig efter 11:38. Jeg håber jeg kan nå at træne mig op til at slå det eller i hvert fald følge rigtigt godt med, men det har jo meget at gøre med hvor god jeg er i havvand...

Det foregår i Fredericia - lige her.

Du kan bare ringe ang. computer. Har du fået mit nye nummer?

Link to comment
Share on other sites

Rigtig god beretning. Godt du overvandt krisen og kom i mål i en fin tid :smile:

Jeg synes, godt nok det lyder utroligt, at du laver PR to dage senere på Alpe D'Huez. Jeg havde troet kroppen ville være påvirket flere dage efter, men det siger nok noget om den superform du er i lige nu. Og måske også lidt om, hvad vilje betyder :smile:

Well done!

Tak tak :smile:

Det kom i den grad også bag på mig selv, at jeg havde så forholdsvis meget power mindre end 48 timer efter Marmot. Så ja formen er helt sikkert iorden, og yderligere har jeg altid restitueret rimelig hurtigt både når det gælder kredsløbstræning men også i styrketræning mellem de enkelte sæt.

Jeg skal kun svømme, så er der to andre fra min afdeling, der skal cykle og løbe. Tror det er 25km. cykling og 6km. løb.

Det er 750m svømning. Sidste år var bedste svømmer færdig efter 11:38. Jeg håber jeg kan nå at træne mig op til at slå det eller i hvert fald følge rigtigt godt med, men det har jo meget at gøre med hvor god jeg er i havvand...

Det foregår i Fredericia - lige her.

Du kan bare ringe ang. computer. Har du fået mit nye nummer?

Oki doki, øv jeg havde ellers lige håbet det var i KBH-området, så man kunne kigge lidt. Lyder spændende, er du helt rookie ift. havsvømning?

Jep jeg fik det nye nummer.

Fridag idag og derfor tidlig træning. Først en times styrketræning, hvor jeg allerede nu kan garantere massive doms, da det er 14 dage siden sidst. Har godt nok stimuleret musklerne lidt med noget bw-træning derhjemme, men det var første gang med de deciderede vægte. Apropos vægttræning i forbindelse med cykling, oplevede jeg absolut ingen problemer med ryg, arme skuldre ifm. Marmot selvom jeg var over 8 timer på cyklen. Det vælger jeg at tilskrive styrketræningen, som jeg løbende har holdt ved lige. Dog var denne træning nok også "medskyldig" i at jeg ikke nåede drømmevægten på 70kg, men istedet endte på ca. 73-74kg. Ja ja og så maden selvfølgelig :devil:

Bagefter stod den på 3 timers landevej i selskab med Challenge-deltager. Han er total Cancellara statur og kører bare uhyggeligt stærkt på cykel. Så meget af turen kæmpede jeg blot med at ligge på hjul. Iøvrigt rundede han lige 700 km bare i denne uge på vores tur, og der ventede ham yderligere 150 km imorgen :nonono:

Nå men vi kørte bl.a. en omgang på CC-ruten, hvor vi holdt et snit på 35 km/t. Det gik bare sindsygt stærkt hjem ad kongevejen! Nok kommer jeg fra de franske alper, men jeg skal da lige love for, at specielt de små bakker på tværs mellem starndvejen og kongevejen bare suger kræft ud af benene på en helt anden måde. Jeg er helt ristet nu.

I aften venter hyggeligt selskab med drengene og alkohol for første gang i 2 måneder :4thumbup: Uha den kan godt blive grim imorgen, så det er godt der er dømt hviledag

Edited by sheriffen
Link to comment
Share on other sites

Nok kommer jeg fra de franske alper, men jeg skal da lige love for, at specielt de små bakker på tværs mellem starndvejen og kongevejen bare suger kræft ud af benene på en helt anden måde. Jeg er helt ristet nu.

Ja den er grim, den rute.... :nonono:

Link to comment
Share on other sites

Repped!

:smile: (godt du lige fik forklaret mig hvad det betyder til din føs'da :tongue: )

Det de laver nede i touren er efter min mening out of this world, og de har min dybeste respekt. Hvis vi lige lader doping snakke ligge, er det stadig fuldstændig sindsygt, den måde de kører på både på flad vej, opad og ikke mindst nedad.

Men ja du har helt ret, jeg synes også det er endnu sjovere at se touren nu, når man selv har mærket det lidt på egen krop.

Dagens træning var en 80 km solo tur med 33 km/t i gennemsnit. Turen inkluderede 2,5 omgang på Tyren, og det var en fin tur med lidt vind og høj sol :4thumbup:

Havde dog lige en voldsom punktering på forhjulet i rimelig høj hastighed 5 km før mål. Jeg var sgu lige ved at miste kontrollen over cyklen :devil:

Og så bliver jeg lige nødt til at vende den her med jer, da jeg stadig er lidt chokeret.

I TV2's tour de france studie har de igen i år en cykelsimulator, hvor diverse kendis gæster får lov til at forsøge sig med en enkelstart op af Tourmalet.

Igår var blandt andet den danske hurtig løber på skøjter Cathrine Grage på besøg, og hun benyttede lige seancen til at sætte ny bedste tid af samtlige. Hun slog blandt andet en af dk's bedste triatleter Martin Jensen med ca. 4 min :w00t:

Jeg antager at de begge lavede noget nær all out.

I min verden er det så totalt uhørt, at det næsten svarer til at New Zealand havde vundet vm i fodbold. Hvis resultatet kan tages for gode varer skulle hun måske overveje en anden sportsgren.

Link to comment
Share on other sites

Og så bliver jeg lige nødt til at vende den her med jer, da jeg stadig er lidt chokeret.

I TV2's tour de france studie har de igen i år en cykelsimulator, hvor diverse kendis gæster får lov til at forsøge sig med en enkelstart op af Tourmalet.

Igår var blandt andet den danske hurtig løber på skøjter Cathrine Grage på besøg, og hun benyttede lige seancen til at sætte ny bedste tid af samtlige. Hun slog blandt andet en af dk's bedste triatleter Martin Jensen med ca. 4 min :w00t:

Jeg antager at de begge lavede noget nær all out.

I min verden er det så totalt uhørt, at det næsten svarer til at New Zealand havde vundet vm i fodbold. Hvis resultatet kan tages for gode varer skulle hun måske overveje en anden sportsgren.

Det lyder helt vildt... Og umiddelbart som om, der er noget galt med målingen.

Link to comment
Share on other sites

Det lyder helt vildt... Og umiddelbart som om, der er noget galt med målingen.

Nu kender jeg ikke set up'et 100% for den simulator-fætter, men ved der er forskellige værdier, der skal tastes ind for den enkelte testrytter. Selvom studieværten thomas kristensen forsikrede om, at alt var gået rigtigt til, kan jeg næsten heller ikke tro andet, end at der må være tale om en fejlmåling. Så sorry Cathrine, selvom jeg principielt er modstander af omvendt bevisførelse, skal jeg simpelthen se sort på hvidt, at alt er gået rigtigt til og at testene er sammenlignlige, før jeg kan tro på resultatet.

Er det tilfældet bukker jeg mig tilgengæld dybt i støvet for en outstanding performance.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share