MaxPower


MaxPower
 Share

Recommended Posts

  • Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ja,nu missede jeg jo al din dødløften (bortset fra dit miss) :tongue:. Men teløk mæ de'!!!

Det var en fornøjelse at se dig brænde patten af, specielt på et af de sidste dropset: "Nu vil jeg ikke mere....:dead: " Det var stort! :lol:

Rommel

Link to comment
Share on other sites

Takker allesammen.

Rommel -> det glæder mig jeg kunne stå for lidt underholdning :lol: Patværket er også godt ristet idag. :4flex: Hvor sølle var det lige at lave 2 med 70 :lol:

hippo og friis -> lige over - i fik da også brændt udmærket på den ene eller anden måde :tongue:

moos -> det var dælme også på tide. De 170 var sat i oktober eller november tror jeg, og ellers forsøgte jeg lige før jul på 175 men der var ingen chance (efter sheikoen). Men jeg er glad nu vel vidende at mit reelle max på en god dag er 185-190. 200 is closer than ever :devil:

Allerede i går aften begyndte Major Doms at røre på sig omkring lænden, og idag virker det som om der allerede er en full blown invasion igang :lol:

Sådan skal det være efter max i kø'løften, jeg er bare lidt spændt på hvordan det påvirker den lille cykeltur jeg har planlagt for idag :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Sådan der...godt dødløftet af mr squatlår :) :) :)

OG ditto-booty :bigsmile:

Dagens cardio:

En cykeltur fælleden rundt med søster.

20,57km alt ialt incl et par omveje hjem bare for at komme over 20 B)

Tid: 1:06

Estimeret forbrug: ca 800kcal

Det var en lækker tur med fantastisk vejr. Godt nok er der fladt på amager, men til gengæld kan der være særdeles hård vind på de flade og åbne strækninger. Lænden er godt busted men det påvirkede heldigvis ikke turen :)

:banana: :banana: :banana:

fordi tempoet trods alt var lidt beskedent da søs skulle følge med også ;)

Link to comment
Share on other sites

fitts -> jeps, der havde nok været 187,5 eller 190 hvis alt havde klappet.

kattedyret -> :bigsmile: Hvem kan det dog være??? Det er faktisk første gang jeg ser mit dødløft på video og det ser da ikke helt skidt ud. Jeg er lidt overrasket over hvor tæt på vandret min ryg er når løftet starter, men når man ser på vinklen er lårbenet kan det vist næppe være anderledes med konventionel dødløftstil. ;)

På det sidste løft synes jeg det er ud som om lidt for meget af den luft jeg hiver ind havner i brystkassen og ikke maven, og måske derfor formår jeg ikke at holde trykket :unsure:

Eller også var den bare for tung ;)

Q -> Det Wilde West er sat på listen over ting som hjalp, sammen med massage, kage og bælte :lol:

Hvor har jeg dog de ONDESTE DOMS i erector, fra lænd til skulderblade. Det er total ømt (på den fede måde) når jeg trykker på det :lol:

Edited by MaxPower
Link to comment
Share on other sites

Tour De Syd-Amager

Så skulle der for alvor brændes kalorier :devil:

Turen gik: kastrup - dragør - tårnby - sundby - kastrup

Distance: 26,18km

Tid: 1:10:29

Hastighed: 22,29km/t

Estimeret kalorieforbrug: 1000 stykker :w00t:

Det første stykke gik som lyn og torden og jeg lå snildt med 30km/t imod dragør. Hjem fra dragør mod vest og nord var dog en noget anden sag. Fra 11 til 20 kilometermærket lå jeg mere eller mindre i stiv modvind. Tænk at det kan være så meget hårdere at cykle 18-20km/t i modvind ift 30km/t i medvind :unsure:

Der var ingen problemer med at min bedste ven mistede følingen idag, det gjorde fingrene til gengæld jævnligt <_<

Altid tommel-, pege- og langefinger på begge hænder og det gik som regel først ordentlig væk hvis jeg tog hånden op til kroppen og viftede godt med fingrene. Kan det være fordi blodet ikke løber ordentlig tilbage :unsure: Jeg synes ikke det virker som om jeg glemmer styret eller noget, så jeg undres...

Men det var nu en god lang tur og jeg har netop fortæret en velfortjent tallerkenfuld yoghurt.

:banana: :banana: :banana: :banana:

Link to comment
Share on other sites

Der var ingen problemer med at min bedste ven mistede følingen idag, det gjorde fingrene til gengæld jævnligt  <_<

Altid tommel-, pege- og langefinger på begge hænder og det gik som regel først ordentlig væk hvis jeg tog hånden op til kroppen og viftede godt med fingrene. Kan det være fordi blodet ikke løber ordentlig tilbage  :unsure: Jeg synes ikke det virker som om jeg glemmer styret eller noget, så jeg undres...

Hej Maxpower :)

Jeg har samme problem med min venstre hånd. Jeg har på fornemmelsen at det kan skyldes de stød man får når man kører på Københavns dårlige cykelstier :lol: Men min hånd sover også i løbet af dagen (nogle dage). Det er ret ubehageligt!! Jeg har overvejet om man kan afhjælpe problemet med et par cykelhandsker (der er vist noget polstring).

Men du kan da glæde dig over at det er hånden og ikke din bedste ven der volder dig problemer :tongue:

ege

Link to comment
Share on other sites

Hej ege

Jeg har samme problem med min venstre hånd. Jeg har på fornemmelsen at det kan skyldes de stød man får når man kører på Københavns dårlige cykelstier
Det er jeg ikke så sikker på. Jeg synes det kom lidt for ofte i forhold til de cykelstier jeg kørte på. Jeg mener også jeg oplevede det på længere ture med min gamle cykel der havde støddæmper foran.
Men min hånd sover også i løbet af dagen (nogle dage). Det er ret ubehageligt!! Jeg har overvejet om man kan afhjælpe problemet med et par cykelhandsker (der er vist noget polstring).

Jeg har kun oplevet det i en kortere periode i sommers, at mine fingre begyndte på det samme på andre tidspunkter end når jeg cyklede. Hvis ikke det er pga stødene fra vejen hjælper handsker nok ikke

Men du kan da glæde dig over at det er hånden og ikke din bedste ven der volder dig problemer

Tjoo, jeg er nu også ret glad for mine hænder, meeeeen... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share