mdk

Medlemmer
 • Posts

  1,705
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by mdk

 1. Hey. Jeg tænkte at starte en træningslog her for at holde mig selv lidt i ørerne og ikke blive helt konkav. 

   

  I dag.... Coronahjemmetræning. Lagde hårdt ud med at åbne en pose skumkoalaer (tror jeg, det er). Derefter 5x6 chinups hængende i min nye døråbningschinupbar, jeg med sikkerhed river ned på et tidspunkt og bliver en fail video på YouTube. 

  Dernæst. Skumkoalaer efterfulgt af 10 gange op og ned ad min trappe. Så sofasquats (det et en ting nu!) til MØ på YouTube. Har lige opdaget hendes herlige, surmulende, skrævet-frem bratpop. Hun bliver kendt en dag! Er der ikke noget med, MØ er fra Morud ved Odense eller noget. Hjallelse måske? Nu har vi H. C. Andersen, MØ og Trine Dyrholm. Det går fremad, Odense! 

  Og så lidt mave på min nye, svampede yogamåtte. 

  Mand, jeg er færdig! 

   

 2. Hej svømmere. Jeg har brug for et tip ang. valg af svømmehætte. Jeg har lidt problemer med irritation af øregangen grundet hyppige ture til de klukkende klorinbølger i svømmehallen. Hvilken badehætte (eller andre forholdsregler) kan man tage, for at undgå "svømmerøre"? Jeg har købt en almindelig Speedo svømmehætte og supplerer med vandskyende vat. Men Efter få hundrede meters svømning, så trænger der alligevel vand igennem.

 3. *GG* .... kender du også ham ..... han findet vel et andet sted at træne når han læser den nye kontrakt ... hvor han så vil træne det er jo lige det ... jeg ved ikke lige hvor mange steder der er tilbage i Odense som ikke har "pissetest" .....

  Ja gu kender jeg ham da ... altså sådan på afstand. :wink: Jeg har tit og ofte brokket over, at han og hans slæng burde smides på røven ud af døren.

  At jeg så ik lige ved, om de nye toner i SF ændrer noget på dopingbrugen, er en helt anden sag ...

  Overarmen << Du behøver ikke blive forarget og gå i baglås. Der er bare en stribe indlæg her, som ik rigtigt har noget med forholdene i SF at gøre.

 4. 100 KG

  5 reps jsc

  4 reps mvp.

  80 KG

  8 reps larsbo

  6 reps Onkel Troels

  5 reps Krea

  2 reps Damn

  60 KG

  8 reps Milton (prøver med 80 snart)

  8 reps Bruno J

  5x5 MDK

  1 rep Enkæmpesmed (69kg)

  1 rep Niklas (80kg)

  1 rep (Forhåbentlig, prøver tirsdag ) Playboy

  Moos

  simoh

 5. Mit intryk er at folk der har problemer med netop bundstyrke og kraft udvikling får rigtig meget ud af programmet. Hvor imod folk der har problemer med lockout får knap så mange kg oven i hatten.

  Rommel

  Jeg har msn-chattet med Onkel Troels om det samme, og han var vist enig med dig. Det er netop i bunden, jeg har den største udfordring. :wink:

 6. Sorry. Troede det var da der var single reps i det. My bad :blush:

  Det går nok, mon ikke? :wink:

  -------

  På papiret er det ret let og det er det også reelt set. "Fidusen" er at køre alle singlerne med perfekt stil og løfte dynamisk. Det er mere træning i kraftudvikling end styrke vil jeg sige.

  Værdifuld kommentar. Det er sådan nogle tips, jeg er meget interesseret i.

 7. Hej molboer!

  Jeg påtænker at træne dødløft på en ny måde. Har hidtil kørt et 10-sæt/3-4-5 rep/1 pas program. Men det bliver efterhånden for hårdt for ryggen med den ekstreme samlede vægt løftet, det giver.

  Jeg vil gerne høre fra jer, som har prøvet TJs single cyklus program, om jeres erfaringer med programmet.

  Jeg har hentet xls-filen med prigrammet, men jeg undrer mig lidt over at der køres med så lav belastning. 85 pct af 1rm er vist det højeste, man kommer op på.

  Er det virkelig osse nok med kun 1 ugentligt pas dødløft som i dette program?

  :smile:

 8. Nu siger Michael 20-30 gram. Hvis man nu beregner at skulle have lad os sige 70 gram pulver om dagen for at nå det passende daglige proteinindtag på træningsdage, kan kroppen så overhovedet optage det på en gang, når man kyler så stor en shake ned?

  JA! men om optaget er muligt, er ikke det smarte spm her...:

  Jeg tror der er mange der har misforstået hvordan optimale proteinindtag hænger sammen. Det er fint nok at blive enig med sig selv om at man skal have 1½-2g/kh kropvægt hver dag....men det er altså ikke ensbetydende med at det skal indenbords på èn gang. Nøglen til muskelvækst (og at passe på dem man allerede har), er at være i nitrogenoverskud hele tiden....dvs lidt af gangen og ofte. Hvis du mener, du skal have 70g protein via pulver hver dag, og iøvrigt spiser varieret og over hele dagen, er det smarte, at dele din shake op....over hele dagen.

  Respekt! :4thumbup: :smile:

  Men så er vi vel ude i, man skal protte den hver dag, også på træningsfri? For at være sikker.

 9. Nu siger Michael 20-30 gram. Hvis man nu beregner at skulle have lad os sige 70 gram pulver om dagen for at nå det passende daglige proteinindtag på træningsdage, kan kroppen så overhovedet optage det på en gang, når man kyler så stor en shake ned?

 10. Nej hvor er det forfærdeligt med ham der døde, jeg fatter ikke I kan holde til det, der står med ansvar og krav om beslutninger i den slags situationer.... :cry:

  Det værste jeg skal på mit job, er at sætte plaster på et knæ, redde et pindsvin op fra et hul eller ordne et stoppet lokum.....

 11. Det' GAS for hulen da ... Jeg dikker dig da bare under dobbelthagerne med mine små sprøde bogstaver på din cumputerskærm. :smile:

  Jeg er sikker på, en fremvisning af westernklassikeren "Once Upon A Time In The West" på din allernådigste røv vil tilføje helt nye aspekter af skønhed til de bjergtagende technicolor-scener fra det vilde vestens arrede locations. :smile:

 12. Ih tak da. 

  Halv afstand, mindre cykling, stærkere i benbøj. 

  Hey, du misbruger din moderator funktion :laugh:

  Ja, nu bliver jeg et stort fee' benbøjnings monster :devil::w00t:

  <{POST_SNAPBACK}>

  Hva mener du? Henning er da en stor røv. :blush::smile:

  (Indsæt evt. et andet modalverbum i stedet for "er")

  <{POST_SNAPBACK}>

  Well, det var ikke pænt sagt og alligevel pænere sagt end de fleste andre fra OBBC vil have sagt det. :raisebrow::laugh: Tak mdk. :wub:

  <{POST_SNAPBACK}>

  Det er altså ik kun folk i OBBC og så lille mig, der siger det. :laugh:

  Nej pjat med mig .... Du har ik overvejet at træne et andet sted, hvor folk ik kalder dig en stor røv? :smile:

  Sorry, jeg pludrer din log til, Troels. :sleeping:

 13. Nu skriver jeg lige noget totalt provokerende, som vil få styrkeløftminimalister til at gyse: Mig hjalp det at udføre øvelsen med styrkeløftbælte. Det tog lige de værste tendenser af svajet.  :smile:

  <{POST_SNAPBACK}>

  Hvad er der galt i Bælte brug? :blink:

  <{POST_SNAPBACK}>

  Min egen lillebitte holdning er jo, at man burde vænne ryggen til istedet. Med bælte oplevede jeg bare, jeg blev tvunget til ikke at gynge så meget i svajet, når vægten sænkedes.

  Men ellers må folk da bruge bælter, som de nu vil. Som du ser i denne tråd, er bælte bare ikke lige det mest nærliggende at anbefale - derfor skrev jeg osse, det ville være provo. :smile:

 14. Generelt er det vel klogt at udføre øvelserne korrekt og så tilpasse vægtene derefter.

  Om man kører med den ene eller den anden belastning er ligegyldigt. Det der betyder noget er, at træningen bliver gennemført uden at der opstår skader, og fremgangen, som vi alle tragter efter, kommer vel lige så godt om vi træner forkert med høje vægte eller korrekt med lavere vægte.

  <{POST_SNAPBACK}>

  Min erfaring er nu, at det er bedre at træne korrekt med lavere vægt end forkert med for høj vægt. :wink:

 15. OK, tak for svaret.

  Men den her

  så praktisere pausen så langt du nu kan op igennem progressionen

  forstår jeg ikke helt. :blush:

  ------------

  Er det et program for teknik-fetishister? Nu skal det ikke være en hemmelighed, at jeg aldrig har fået en kompetent styrkeløfter til at se min bænkteknik igennem. Og det med betænkelighederne ved 10 sæt udspringer netop af det her med, at jeg formoder, man skal ha meget stilsikker teknik for at undgå problemer.

  jeg har godtnok læst om bænkteknik, men et er ord, noget andet er at følge opskriften.