kiebe24

Medlemmer
  • Posts

    296
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    kiebe24 reacted to Bramsen1990 in Girl power!   
    Såå... Jeg er supergod til at opsætte regler for mig selv. Jeg er bare mindre god til at holde mig til dem.
    Jeg sagde 5 min på cyklen hver dag. Jeg bliver bare grebet af følelsen af ultimativ sejr, og så sker ting bare. Jeg tog 6 min i morges inden jeg gik 3 runder af 45 sek efterfulgt af en 30 sek runde i Easyline. Okay, Pernille. Jeg kunne ikke stoppe mig selv, og tog 6 min mere efter. Jeg havde jo lige 10 min inden timen startede... Men jeg har ikke ondt, og lorte-knæ har ikke konverteret til fodbold.
    Så... 2 x 6 min på cyklen hver dag. :4whistling:
    Det her projekt genoptræning kan virkelig gå begge veje! Haha. Jeg er ikke gammel nok til at træne selv...
    Nå, men ellers er jeg OK pænt sej til Easyline-konceptet. Jeg sender et billede til jer på torsdag. Så kan I rigtig se hvor fancy jeg er blevet! Jeg bliver ikke stærkmand af den her træning, men til gengæld kan jeg godt finde motivationen. Der tog jeg sgu godt nok mig selv med tightsene nede! Den der time går overraskende hurtigt, og jeg har luft nok til at synge med på Undressed og Rasmus Walters Endeløst. Hvilket egentlig er det eneste krav til min træning.
    Der er et løbebånd i lokalet. En pige løb, da jeg kom derind kl 7. Jeg tror ikke, at jeg afholder mig fra løb særlig længe. Helt ærligt, jeg tror sgu jeg forsøger mig 1. maj. Gave til selv.
    Jeg øvede mig også i at gå på trapper i dag. Dvs stepbænke stablet på hinanden. Jeg kunne klare det der svarer til et MEGET højt trin uden at vælte og uden støtte. :4flex:
    Min allergi har meldt sig igen. Øv. Mit ulækre sved gør det endnu værre. Gå væk, albuehule-kløe!!
    Ps. Jeg har næsten 50 timer i Eller'en plus skole. Træningen bliver presset!
    Pps. Jeg har besluttet mig med hensyn til Psy-sangen. Jeg er fan. K-pop mig langt ind i helved og riv mig rundt!
    Ppps. Jeg sidder og sveder og stinker i klasselokalet. Elsk mig!
  2. Like
    kiebe24 got a reaction from Gregers TF in Træning, tanker... (B)log mod mit optimale.   
    OMG!!! Hvor er jeg usandsynlig dårlig til at få logget!! Det er jo helt sort.
    Heldigvis er det ikke helt så skidt med træningen.. Kun næsten..
    Har nu igen brugt alt for megt tid på at lave ny kost og træningsplan. (Det kunne være alle mine planer rent faktisk rykkede, hvis jeg lettede røven og trænede istedet for at læs om alle andre der træner og spiser ordenligt)
    Well, planen er nu at der er lagt en fornuftig kostplan, som ikke indeholder et hav af forbud over for alle mulige fødevarer. Har det sidste 3/4 år forsøgt alle mulige og umulige former for kostretninger, så som blodtype, palæo, glutenfri, LCHF osv osv osv... synes de alle sammen indeholder gode elementer, men det kan gøre hverdagen en smule presset, når der skal så meget planlægning til, for at undgå fødevarer, som i bund og grund egentlig er gode og sunde.
    Jeg har ikke noget imod det at man planlægger sin kost for en uges tid af gangen, mht indkøb, og madpakker osv, men det har bare taget overhånd og har nærmest glemt at der findes en fantastisk verden uden for mit hjem og netto. Og det har bare taget overhånd nu, og er nået ud på et plan, hvor jeg er overbevist om at det er et skråplan. At man så samtidig failer konstant, fordi rammerne er sat så stramt, og så skider på det hele og indhalerer sukker i mængder der ikke behøves at nævnes.. SÅ ER MAN FANDME UDE OG SKIDE OG ALT DEN TID MAN HAR BRUGT PÅ AT LAVE FLERE NYE PLANER ER SPILDT.
    Og jeg er mildest talt ved at brække mig over konstant at slå mig selv i hovedet over at jeg nu er kommet til at spise en tomat, som man ikke må med min blodtype. og træt af at der ingen resultater kommer (hvilket der ikke gør fordi jeg ikke holder dem!!)
    Så nu arbejder jeg på at droppe skemaerne, reglerne, forbudne osv. og simplethen komme tilbage til mig selv og lære at mærke efter igen. og simplethen gå efter nogle få simple retningslinier der hedder:
    600 g grønt (lidt frugt) om dagen
    fisk hver dag
    gryn og rugbrød, for fibrenes skyld
    magert kød
    olie, avocado og nødder hverdag.
    bum!
    altså hvor svært kan det være???
    Med hensyn til træningen, så kører jeg en 4 ugers plan, indeholdene styrke, cardio og yoga. forsøger at kører både styrke og cardio på samme dage, så powerwalk om morgnen, og styrke omkring middag, hvis timerne på studiet passer med det. heldigvis har vi ofte timer liggende fra kl. 08-12. Det er perfekt. Andre dage hvor vi er senere færdig kan styrken først blive sent aften, af den simple årsag at jeg slet ikke magter myldertid i center. Det kan godt være lidt af en udfordring at komme afsted om aftenen, da jeg altid er bedst til at komme ud af døren om morgnen. man har utrolig mange undskyldninger for ikke at komme afsted om aftenen. Men nye rutiner skal køres ind og det siger jo sig selv at det aldrig bliver en rutine, hvis man ændre hele tiden så nu holder jeg fast på det her, ihvertfald de næste 3 måneder.
    Skal holde stor fødselsdag den 18 maj, og har en lækker kjole, som jeg er vokset ud af. DEN SKAL JEG SÅ MEGET HAVE PÅ!!! Så fokus, fokus fokus!!!
    Vægten har stået temmelig stille de sidste 6 mdr. sådan lige noget med omkring 10 kg for meget.
    De SKAL væk. magter slet ikke en sommer i bare ben og arme, hvor man bare er utilpas i sin egen krop.
    har øget i styrke de sidste par uger, og er ved at komme tilbage til den styrke jeg havde da træningen gik allerbedst for snart 4 år siden. vægten står som sagt stille, men kan begynde at se flere markeringer, så er ret rolig. fik også lige ødelagt min badevægt igår, så nu må vi se hvor længe der går før jeg panikker og blæser ud og køber en ny.
    Well... Det var vist lige opdatering på liv og tanker.
    imorgen står den på en omgang HIIt og yoga. Plus læsning til fysiologiprøve på mandag! wuuhuu!!!
    (og så må jeg lige blive bedre til at få logget den der træning, så man kan se det ikke bare er ordbræk, jeg læsser af her. :-) )
  3. Like
    kiebe24 got a reaction from Bramsen1990 in Girl power!   
    skader sucks!!!!!
    Men godt at hører at du ikke har mistet det høje humør i din log.. Der er næsten garanti for et lille smil på læben, når man læser din log.
    Keep up!!! :-)
  4. Like
    kiebe24 reacted to Cocofantasy in ╰ Cocofantasy - Vejen mod drømme kroppen ♥   
    Siden sidst - Fra start (1. December)
    Hofte: 79 cm. (-1 cm/-1 cm)
    Talje: 69 cm. (-1 cm/Samme)
    Lår: 54 cm. (Samme /+ 3 cm)
    Bryst: 77 cm. (- 1 cm/- 1 cm)
    Overarm: 27 cm. (+ 0,3/+1 cm)

    Vægten siger cirkus 1 kg. 60% fra trimlet - Så virker det rigtig med 500 kcal i underskud.
    Selvom jeg må indrømme jeg har været sulten!

    Maven er blevet fladere og jeg TROR ikke det varer så længe
    før der kommer lidt definition på den - Hvad siger i? :D




    Jeg synes jeg lige jeg ville lave et før-efter billede HELT fra start. Er selv fan af logs med billeder. :lol:
    Så det første billede var altså mit udgangspunkt.
    (Eller det vil sige 3 kg. tungere var mit udgangspunkt, men det har jeg ikke billede af)


  5. Like
    kiebe24 reacted to Amazonen in ÆVL & KÆVL & SL   
    1/2
    Spinning igen i morges. Samme som igår, stille og roligt, 50 min med pulsgns. på 72%. Det er godt nok kedeligt at sidde på en spinningcykel ved dén intensitet, men nu forsøger jeg lige at lade være med at få det til at gå ud over min bentræning.
    Senere masser af foamrolling og massage med pig-bold. Var godt og grundigt spændt i mine brystmuskler.
    Komikeren hjalp med et tiltrængt knæk mellem skulderbladene. Nu er jeg helt som ny igen
    Jeg er rastløs og glæder mig til stævne i morgen. Håber jeg kan finde ud af at samarbejde med trøjen.
    Placeringsmæssigt, ja så kan jeg da i hvert fald vinke farvel til guldet. Jeg skal nemlig møde verdensmesteren i min vægtklasse. Hun vejer 60 kg mere end mig - og hun har bænket 206 kg!!!:shock:
    Min anden konkurrent er fra danmark og står til 112,5 kg. Det kan jeg lidt nemmere at forholde mig til.
    Jeg holder dog stadig fast i, at jeg starter ud på 95, tager 2. løft på 102,5, og så må vi se hvad der er til på 3. løft. Jeg er jo for faen bare med, for at få erfaring (haha, ja prøv lige at forklare mig dét i morgen!!)
    Nerverne holder sig heldigvis stadig ret meget i ro. Har lidt sommerfugle i maven og hjertet banker lidt kraftigere her i skrivende stund, men det er INTET i forhold til hvordan jeg plejer at have det. Det er rart.
    JEG ER PARAT!!!!
  6. Like
    kiebe24 got a reaction from tulle in Træning, tanker... (B)log mod mit optimale.   
    Synes efterhånden det er ved at være for ofte at der står "HEY HEY HEY, jeg er tilbage" i min log. Vi prøver lige igen..
    Denne gang med helt nyt grundlag for at ramme mine mål. (Hvor er jeg dog egentlig træt af at sige denne gang! Håber det bliver sidste... )
    Nå men update på liv:
    - Starter ProfessionsBachelor i sundhed og ernæring lige om lidt.
    - Fylder snart 30 år (om 3 uger) og ja! Jeg nægter at min krop opdager at den har rundet 30 år, så derfor er der nu ingen undskyldninger for at lade stå til.
    Målene for 2013:
    - Ramme 70 kg inden 30 dec. i BW vel og mærke
    - Tage 60 kg i Squat
    - Tage 60 kg i DØD
    - kunne tage 10 chin up (un surported) :4sport:
    - løbe 5 km
    - Stoppe rygning
    - Stoppe/ignorerer sindsyge dameblads teorier ang kost og livstil.
    Og idet hele taget få en fornuftig tilgang til at putte mad i munden.
    Jeg er klar over at der kommer nogen udfordringer med hensyn til min kropsvægt og mit ønskede vægttab/rygestop, da jeg går fra et job/livstil hvor jeg har været på fødderne 8-12 timer om dagen, til at komme ned og sidde i lige så mange timer.. Tilsæt så et rygestop forsøg... Tjaaae... Det skal sgu nok gå.. Jeg har noget der ligner 11 mdr til at ramme mit mål. Det ville være så fedt hvis jeg ramte det til sommer.. Men må også forsøge at være en kende realistisk, og erkende at min krop skal vænne sig til den nye livstil og det kommer nok til at gi et par kg +.
    Men jeg skal dog gøre mit for at det bliver minimalt.
    Vejen til målene er denne gang ikke belagt med dårlige undskyldninger... men derimod træning, proteiner, grøntsager og et minimum at kulhydrater og alkohol...
    Da jeg endnu ikke har fået mit skema og har ingen ide om hvordan min hverdag kommer til at se ud efter 4. feb, vil jeg ikke smide noget kost og træningsprogram op endnu. Men det skal nok komme.
    I hovedtræk kommer det dog til at indeholde:
    yoga: 3 x i ugen
    styrke 3-4 x i ugen
    svøm min 2 x i ugen
    og til foråret vil jeg igen starte op på løbeprogram der skal tage mig til de små 5 km.
    Min mad kommer hovedsageligt til at bestå af:
    kød (helst magert)
    æg, skyr,
    grøntsager, olier, nødder
    en dag hver 14. dag bliver rent grøntsagsjuice (rense dag) og den kommer til at ligge efter re-fuel dag, hvor jeg slipper madplanen.
    Lige nu sidder jeg så med en overentusiastisk betændelse i begge skuldre efter at ha lagt lidt for hårdt ud med træning efter december. Typisk når man endelig er kommet ind i en god rytme. Så har indtil videre holdt 6 dages total pause, og starter stille og roligt med noget ben styrke og cardio imorgen. 'næste uge kommer til at gå med studiestart og intro tur og alt hvad sådan noget ellers indebærer.. Så vi rykker først 100 % fra om 14 dage.
    God aften derude på mol.
  7. Like
    kiebe24 got a reaction from JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Fandme pisse flot!!!!!!
    Arbejder hårdt på at komme igang efter ferie osv... Du er jo lidt en motivator nu...
  8. Like
    kiebe24 got a reaction from Jaaanie in A pair of Levi's   
    Fandme pisse flot!!!!!!
    Arbejder hårdt på at komme igang efter ferie osv... Du er jo lidt en motivator nu...
  9. Like
    kiebe24 reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Vægt: 99,9kg (-1,7/-11,1)
    Arm: -0,5cm/-0,5cm
    Bryst: -1cm/-6cm
    Mave: -1cm/-16,2cm
    Hofter: -2cm/-13cm
    Bagdel: -0,5/-8,2cm
    Lår: -1cm/-6cm
    Nåede bonusmålet 1,5 uge før tid! Er det slet heller ikke ret meget op at køre over det
    Ville egentlig have ventet med træning til efter undervisningen, da vækkeuret ringet, men ville lige på vægten inden jeg lagde mig til at sove igen og kunne sjovt nok ikke falde i søvn efter jeg så 99,9kg, så kunne ligeså godt tage ned at træne. Meen må igen indse at træning efter kun 4 timers søvn ikke er et hit.
    10 min opvarmning som sædvanligt.
    DB benchpress
    5x12 a 8kg
    Incline DB benchpress
    5x12 a 8kg
    Triceps ext. w/ rope
    3x12 a 17,5kg
    2x12 a 15kg
    Triceps ext. w/ v-bar
    5x12 a 20kg
    One arm triceps ext.
    5x12 a 7,5kg
    Ingen træning i går. Ville have trænet efter arbejde, men lavede nogle dumme løft og endte med ondt i lænden og eftersom det var ben og skulder dag, valgte jeg at springe træningen over og at droppe denne omgang ben og skulder, så ryggen lige får lidt tid til at komme ovenpå igen.
    Men ellers er dagen i dagen fuld af glæde og godt humør!
  10. Like
    kiebe24 reacted to Jaaanie in EQUILIBRIUM   
    Hej guys nu har jeg skrevet til Somersby kan i ikke lige gå ind og "like" min historie så Somersby får lyst til at give os vores sækkestol?
    http://www.facebook.com/Somersby/posts/508833909143517

  11. Like
    kiebe24 got a reaction from Jaaanie in Træning, tanker... (B)log mod mit optimale.   
    SLUT MED JOB!!!!!
    :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
    Har fejret med druk i 3 dage. Og maks hygge og shopping med Tigermissen idag og de næste 4 dage frem!!
    Nu ferie og børnelejr. Derefter opstart på noget seriøs træning igen og gerne en ordentlig gennemgang af kosten, da jeg nu skal til at bespise mig selv 4 gange dagligt.. Bliver mærkelig at andre ikke længere sørger for mad tl mig. Men også fedt at man selv bestemmer 100% igen.
    Nå men der bliver løbet en smule. 2-3 dage i ugen. Ikke meget, men helt gået i stå er jeg dog ikke..
  12. Like
    kiebe24 got a reaction from Jaaanie in EQUILIBRIUM   
    You Rock!!!
  13. Like
    kiebe24 reacted to tulle in ÆVL & KÆVL & SL   
    Kuk kuk!?! Synes der er blevet så stille i loggen?
  14. Like
    kiebe24 reacted to Jaaanie in EQUILIBRIUM   
    Hej Log
    Jeg ville have været oppe og træne i dag, men var til fys. Hun hev og trak i mig, så jeg har fået noget opblusen og jeg tog derfor ikke af sted.
    Men det er vidst også lang tid siden jeg holdt op med at synes jeg skal have været oppe og træne, for at give mig til at skrive i min log.
    Men så fandt jeg en edderkop.
    Jeg nåede dog at kyllinge ud inden jeg fik lortet op i hånden. Jeg tror jeg har brug for nogen til at holde mig fast i mit projekt. Jeg får virkelig stukket mig selv overordentligt mange undskyldninger når jeg sidder der og nærstuderer sådan en klamrian.
    Sidste gang jeg fandt en edderkop var det stadig meget koldt, og derfor synes jeg det var realistisk at det kunne være den var kommet sammen med bananerne fra Afrika og derfor giftig, så det nok ikke var så godt at træne min edderkoppefobi med lige præcis den edderkop. Fordi normale edderkopper de var da i dvale eller noget? Right?
    Nå men ud over edderkoppen udsatte jeg også mig selv for endnu et fint skinnende blad i dag. Jeg fandt det på vores sofabord, der var bikinier i, så jeg kiggede selvfølgelig.
    Men friends, så blev jeg sur.
    Inde i bladet var der den evigt typiske QUIZ! Som er i alle dameblade. Vi kender dem alle sammen, også fyrene. Det er de der evindelige quizzer der forsøger at fortælle os hvilken type vi er i vores ”parforhold” og hvordan vi ændrer det. Fyrene vil jeg gå ud fra mest kender de der quizzer ud fra sætninger der kunne ligne denne: ”Hey skat, nu har jeg fundet ud af hvorfor du er så dårlig til at vise følelser, det er fordi bla bla, og hvis du bare ændrer dig og gør bla bla så bliver vi lykkelige”. Disse sætninger bliver ofte nogle dage senere fulgt op af gråd og utilfredshed når fyren nu IGEN ikke har bevist sin kærlighed ved at ændre sig fuldstændig som dette smukt knitrende blad nu siger man skal for at opnå ægte kærlighedslykke (eller også skal man bare blive tynd, men så er det jo nemmere at køre skyld trip på sin kæreste som jo bare gerne vil sidde og spille D3 og som derfor har være mindre opmærksom på det seneste(!?), og få ham til at ændre sig i KÆRLIGHEDENS navn).
    Nå men i kan jo sikkert godt udlede af det ovenstående hvad jeg mener om sådanne quizzer, men jeg skal for min egen tilfredsstillelse alligevel sætte en hel masse flere bogstaver, ord og tegn på.
    Denne præcise quiz tog sit udgangspunkt i det man kalder en tilknytningsstil som er noget alle har.
    Kort fortalt er en tilknytningsstil vores måde at være over for hinanden i de få helt nære relationer vi har. Bliver vi jaloux? Kolde? Råbende? Bange for at miste? osv.
    I vores interaktioner med vores mor (eller hvem der nu er den primære omsorgsgiver) i vores helt tidlige barndom, lærer vi kort sagt hvordan vi skal opføre os for at overleve. Dette danner grundlaget for vores senere interaktion i intime relationer og bliver det adfærdsmønster der bliver typisk for os.
    Man snakker om at der inden for normalområdet er tre typiske mønstre:
    Trygt: Hvis vores behov bliver mødt adækvat noget ala
    sult --> gråd = Mor+Mad, så får vi en trygt tilknytingsmønster, vi stoler på at få hvad vi har behov får når vi giver udtryg for det.
    Utrygt, ambivalent: Nå men hvis vores behov bliver mødt mindre adækvat, som jeg forsøger at illustrere her:
    Sult --> Gråd = ?
    Sult --> GRÅD GRÅD GRÅD = Mor+Mad
    Så indlærer man et mønster hvor hvis man ikke får hvad man behøver første gang, så må man græde lidt højere. Hvilket man så oversætter i sit voksenliv til at råbe lidt højere, være lidt mere clingy eller what not.
    Utrygt, afvigende: Det sidste store mønster man kan få er det der kaldes afvigende. Her har man basalt set lært at gråd ikke fører til mad (men måske endda til straf), så har man et behov, så må man selv dække det. Man lukker følelsesmæssigt af.
    Nå men i denne quiz kunne man så teste sig selv og se hvilket mønster man havde, alene det blev jeg sur over, at man på to blanke sidder lover folk en sådan indsigt i dette er uforskammet. Store tests er udformet, som er videnskabeligt verficeret på alle punkter og leder og som stadig bliver kritiseret i dag for at sikre at de resultater man få er i orden.
    HELT ÆRLIGT!
    Nå men det næste trin i testen var selvfølgelig at man fik redskaberne til hvordan man kunne bryde sit mønster hvis man havde landet i et af de to utryge mønstre. Der blev fremstillet et eksempel på hvorfor dette kunne være nødvendigt, f.eks. en pige af type to, og en fyr af type tre er sammen og så kommer problemet fordi, hun bliver clingy og han lukker af, så hun råber højere og han isolerer sig meget.
    Fair nok men så er det jo godt at fem linjer kan give udførlig instruktion omkring hvordan man ændrer et af de tidligst indlærte handlingsmønstre, en af grundpillerne i ens personlighed.
    Eller hvad?
    HELT ÆRLIGT!
    Hvad fanden er det for noget at bilde folk ind at det bare lige er noget man ændrer? Det er fucking disgusting. Jeg siger ikke hermed at man ikke kan ændre sit mønster, det kan man. Men enhver grundlæggende forandring er ikke let, og jeg har meget svært ved at tro at det skulle ske på denne måde. Jeg har til gengæld lettere ved at tro på at denne latterlige test giver personen der tager den og forsøger at bruge den, en følelse af nederlag og endnu værre implicerer hendes kæreste til at være ubehjælpsom. Det der bliver beskrevet som en hjælp for parforholdet er altså i dette format en u-hjælp.
    Hvilket vel bringer mig hen til det der gør mig virkelig vred så jeg skriver lange ubehjælpelige indlæg i min log med tastefejl og manglende kommaer nok til at gøre Karl Æg både gul og grøn.
    Hvordan kan man forsvare at sælge sådan noget? Et produkt som på overfladen hævder at gøre en ting, men som faktisk på grund af dets formidlingsform gør noget andet, faktisk gør det modsatte. Hvordan kan det være okay at skrive og udgive sådan noget lort?
    Er det bare okay at smide mirakelkure i hovedet på folk fordi det er det de vil have? Jeg giver da heller ikke børnene i børnehaven chokolade morgen middag og aften? Man har vel et ansvar som forfatter, skribent, diætist, eller psykoterapeut (ja selv dem, som det jo nu var i dette tilfælde!!!), eller hvad?
    Jeg forstår det ikke og jeg bliver sur som en citron. Hvis det var mit blad havde jeg smidt det ud, men det er slet ikke logisk muligt det var mit.
    Lorteblad.
  15. Like
    kiebe24 reacted to Stinelykke in EQUILIBRIUM   
    Fed diskussion. Men husk nu hvad en klog stand up komiker en gang sagde:
    "En gang var alle de fyre jeg datede bare ikke gode nok til mig. Så jeg lavede en liste over de egenskaber, min kommende mand skulle indeholde. Da jeg var færdig med dén var resultatet, at jeg ikke var god nok til ham!!"
    Selvfølgelig skal man ikke gå på kompromis med de aller mest fundamentale ting i et parforhold. Men, ingen er perfekt, og hvis vi forventer at andre skal holde os ud, må vi nok også indstille os på at sluge et par kameler