EQUILIBRIUM


Jaaanie
 Share

Recommended Posts

Hej og velkommen til min log!

Har i nogen sinde spekuleret over hvad i ville hedde hvis i var en tegnefilms super helt? Mit superhelte navn ville være :superman:FLEXI-GIRL! :superman:

Det er fordi jeg er så flexi – hvis i skulle være i tvivl. Dog er flexi projektet pga mine knæ ikke fokuset nu, det er istedet frivægtstræning, svømning og min knæ rehabilitering.

Træning

Jeg er nu begyndt at træne med frivægte. Så deeeet...

Mål

Jeg har trænet og fokuseret på min kost siden oktober, og da jeg har aldrig før i mit liv været sporty eller fit så er det at være sporty en stor omvæltning i min selvforståelse. Det er rigtig fedt. Jeg har flere forskellige mål med min træning – alt sammen med forskellige tidshorisonter osv. De mest overordnede mål er at blive smuk, sund og stærk. Disse mål inkluderer et vægttab som jeg er omkring en 3. del af vejen igennem. Resten af mine mål er konkrete små milepæle jeg har fordi det er fedt og så jeg kan målrette min indsats på forskellige områder i perioder, eller bare for at udforske sportens nye underfundige univers.

nogle konkrete mål:

Hvilepuls <50

Nyt: At kunne lave 10 rigtige pushups (STATUS d.26/4-11 = 1)

At kunne lave 5 chin-ups (når jeg en dag bliver rigtig STÆRRRRRRRK! – og mindre tung)

At nå min idealvægt

At begynde at træne med fri-vægte DONE

At gå i spagat (jeg tænker det nok kan ske inden for et par måneder - ja jeg er jo flexi…) (pauset)

At få min fod op bag mit hoved (lignende tidshorisont som med spagat) (Pauset)

Nå ja – nu hvor det ikke er så let med kredsløbstræningen måtte jeg jo finde på et eller andet sjovt…

At prøve at sejle i kajak

At lære en masse øvelser til min swissball

Nå men jeg tror bare jeg bliver ved med at skrive alle muligt mærkelige mål jeg finder på her. Input eller anbefalinger til nye sjove mål er velkomne.

Det var vidst det for denne gang - stay tuned!

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Morgenhårstræning tirsdag d. 15/3-11

Lænd extention

12x50

12x50

12x50

- Det er nu 3-4 gang jeg har kørt med 50 og det kører godt, tror jeg har spændet i ryggen helt på plads, så det er super duper. Må prøve at øge om et par gange og se om jeg stadig kan køre med purfect holdning i lænden.

”skub ned’eren” (triceps)

3x12x32,5kg

- Intet at bemærke, tror jeg hæver mine skuldre og det tror jeg, jeg, skal lade være med… hmm…

biceps curls (tror jeg det hedder)

3x12x22,5

- Tror liiige jeg er ved at være stærk! Næmlig… Nej tror faktisk jeg gør det helt forkert, tror jeg lader andre muskler hjælpe, må blive bedre!

Seated rows underhånd

3x12x24kg

- Den tror jeg faktisk jeg skal hæve næste gang.

Bryst fly

3x12x20kg

- Også her hæver jeg vidst minimum højre skulder..

Armhævninger med håndvægte (i ved, langsom ”basken” med armene som var man en fugl)

12x3kg

12x3kg

10x3kg

- Har lige sat vægten op i dag, jubii!

Kernetræning med swissbold og håndvægte

2x3x12x3kg

- Også lige sat op i dag – føltes faktisk lettere end i søndags, da jeg havde 2 kilos vægte, mærkeligt. Det er nok fordi jeg har spist spinat.

Kerne+numsetræning med bodyvive bold

3x12xbold-mases-mellem-knæ-og-numsen-løftes-langsomt-op-og-ned

- Tror jeg snart skal forsøge mig med fødderne på en lav stepbænk.

Samlet Kcal forbrug (kom til at tage udstrækningen med.. nå men pyt): 276

Massere af stræk ud og så bad og videre i den virkelige verden... Eller... Det vil sige universitetet.. hmm...

Nå ja, her er lige et link til en side jeg har som widget og jævnt ofte bliver skeløjet over!

http://www.moillusions.com/2011/03/impossible-wooden-beam-illusion.html

The End

Link to comment
Share on other sites

' date='15. marts 2011 - 22:33 ' timestamp='1300224838' post='1497003']

OMG OMG OMG ENDNU EN MOL-SISTER IN THA HOUSE! WELCOMEEEEEE FLEXI-GIRL! SEJT NAVN = SEJ TRÆNING

:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

tak tak tak !!

puha så føler man sig helt glad i maven med sådan en velkomst.

Link to comment
Share on other sites

Flexi – research og træning Onsdag d. 16/3-2011

Hej I dag er ikke en træningsdag, i dag er læsedag – men jeg har pjækket fra læsningen og i stedet lavet noget research til mit fleksibilitets projekt. Jeg har fundet en hjemmeside som virker god, den er propfyldt med information om udstrækning osv. og de følgende oplysninger har jeg primært fra den (www.trickstutorials.com).

Spagat

Jeg har taget fleksibilitets testen for at se om det faktisk er muligt for mig at opnå spagat/frontal split, dette afgøres ved at man laver en dyb lunge og ser om man kan opnå en 180 graders vinkel mellem sine ben. Så vidt jeg kunne bedømme i spejlet var det fint nok.

s148.jpg

Det næste skridt var at finde ud af hvilke stræk jeg skulle benytte og hvor ofte.

Det lader til at der er to type udstræk der kunne være hensigtsmæssige at bruge i mit projekt, isometrisk og afslappet udstrækning.

Isometrisk udstrækning: Forstår jeg som værende det følgende, man går så langt ud i strækket som man kan før det bliver ubehageligt, når man har fundet dette punkt så løsner man strækket lidt og så spænder man i musklerne som man strækker – spænde, spænde, spænde og slap af, derefter øger man strækket og gentager.

Isometrisk stræk er ifølge denne kilde det mest effektive men kan også give skader hvis ens krop ikke er klar til det, det skal kun gøres et par gange om ugen. Det er vigtigt at varme op og kan både give ømhed og træthed

Afslappet stræk: Her der strækker man i så afslappet tilstand som muligt og dette skal ifølge denne kilde gøre omkring 5-7 dage om ugen for at give resultater. Man behøver ikke nødvendigvis varme op og det hverken udmatter eller skulle give ømhed som sådan.

Jeg vil forsigtigt forsøge mig lidt med isometrisk udstrækning efter næste træning og se hvordan det går. Men ellers vil jeg i hvert fald begynde at lave afslappet udstrækning hver dag.

Fod bag øre

Dette har jeg ikke fundet nogle specielle sider med information omkring, sikkert fordi jeg ikke aner det rigtige navn på det. Eller måske fordi man er en idiot hvis man går og spekulerer på om man ikke kunne putte sin fod op bag øret… (Det er jo blyantens sted! Tsk tsk!)

Nå men sådan som jeg forestiller mig det er det et numse og baglårs og lidt yderlårs trick!

Ideen til det, kommer af at udføre dette stræk:

s69.jpg

Her fandt jeg ud af at jeg egentlig kan trække foden helt op i ansigtet på mig selv… næmlig. Så blev jeg selvfølgelig nysgerrig for at se om jeg ved at krølle mig lidt mere sammen og strække lidt mere kunne få den ene fod om bag øret

De stræk som anbefales til spagat kan ses her, udover dem vil jeg fokusere på at strække hamstrings, hip flexors og glutes hver dag.

Nå men for dagens irrelevante input vil jeg gerne anbefale et band.

For mig bringer det her band mig tilbage til min barndom.

Søvnige weekender, støvfyldte solstråler, spildt rød sun-C saftevand, skub op is, bland-selv slik, hudafskrabninger, græspletter og lyden af akustisk spansk- og westernguitar, tamburiner, og stemmer opløftet i sang, der flyder ud af ind af bevidstheden og gennemsyrer alle minder.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du har lænde-problemer ville jeg nok overveje om det at skulle have fødderne bag nakken er en god ide.

Find inspiration til boldtræning på sportsfyssen.dk - sørg for at holde neutralt lændesvej :)

Tusind tak for linket :4thumbup: , det er rigtig dejligt med noget inspiration! Jeg synes dog ikke de rigtig forklarer øvelserne på siden, men at de i stedet bare viser et billede og så regner med det siger sig selv hvad man skal gøre, eller er det bare mig?

Har du ikke lyst til at uddybe dine tanker omkring det med lænden og fødderne bag nakken?

Selv har jeg umiddelbart tænkt, at det er et stræk som jeg i forvejen fokuserer på pga min lænd og derfor generelt ok. At presse foden længere op og eventuelt krølle mig lidt sammen fører mig dog ud af neutral i lænden, men jeg tænker at i en begrænset tidshorisont er dette nok ikke problematisk, man kommer jo af og til ud af neutral...

Men hvad tænkte du?

Link to comment
Share on other sites

Træning og stræk fredag d. 18/3-2011

Lænd extention:

3x12x52,5kg

sat et 2,5 kg op, det gik fint!

”skub ned’eren” (triceps)

3x12x32,5kg

Bryst Press

3x10x20kg

2,5 kg op og ja det gik som sædvanligt helt grimasseagtigt dårligt… Kunne på ingen måde lave de normale 12 reps, så det blev 3x10, det kommer nok.

seated rows

3x12x26kg

sat 2,5kg op i dag, det gik fino!

biceps curls (tror jeg det hedder)

3x12x22,5

Kørte fint, stadig ikke sikker på jeg formår at lade biceps trække alene, men måske er det ikke muligt? Who knows, I’ll keep trying…

Armhævninger med håndvægte (i ved, langsom ”basken” med armene som var man en fugl)

3x12x3kg

De sidste par reps på de to sidste gentagelser var slet ikke pæne, men jeg kunne godt li dem alligevel, for deres personlighed…

Kernetræning med swissbold og håndvægte

2x3x12x3kg

Kerne+numsetræning med bodyvive bold

3x12xboldmasemellemknæløftenumsenlangsomtopogned

Kunne være sjovt at prøve de der benløft bænke-dimmere… Sidst jeg prøvede kunne jeg dog kun lave et par gentagelser, mine ben er små og tykke og tunge… Måske man bare skulle prøve hver gang, være opmærksom på teknik osv. så kommer det vel…

Smidigheds projektet

Forsøgte mig med isometrisk stræk i mit numse stræk, dette stræk har jeg lavet længst tid og jeg var mest komfortabel med at prøve det her. Umiddelbart så fik jeg ikke rigtig så meget ud af det, det er sgu en lidt svær stilling at ”SPÆNDE SPÆNDE SPÆNDE” i. Skal man vidst øve sig lidt på. Tør ikke prøve det på de andre stræk endnu.

Ellers så kørte jeg hamstring, forlår, hip flexors, og lægge osv. Glemte alt om overkroppen i min iver :blink: . Kørte også lidt dynamisk udtrækning , hvor jeg lavede forskellige spark/bensving for at ”smøre” hofteledet.

Testede spagat, det gik fint, var lidt øm i den ene hamstring efterfølgende, men det er væk nu her et par timer efter. Tror jeg har omkring 5-10 cm til jeg er helt nede. Lidt svært at bedømme uden spejl.

Vågnede op i nat/morges med lægkrampe – det gjorde ikke ondt men foden blev ligesom låst fast i en ”højhælet sko” stilling. Tænker at det må være fordi jeg strakte en del lår og numse osv. i går aftes for sengetid, men slet ikke strakte læggene, så det må jeg medtage.

Hvis dette lyder helt skørt så hører jeg gerne andre forklaringer.

Og som altid mange tak til Martin Geeee og Simon HP og No6Bach for at levere dejligt træningsmusik! :4thumbup: I særdeleshed dette nummer blev spillet en del gange i dag:

http://www.youtube.com/watch?v=t8LGcV907yM&feature=player_embedded

Det var så det, tak fordi i kiggede ind!

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Jeg får helt lyst til at øve mig i at komme i spagat, når jeg læser din log. :bigsmile:

Jeg kunne engang ca. 80 % (da jeg gik til Taekwondo), men der er lang vej nu.. :dry:

At kunne et par krops tricks er ikke at foragte! Så kom du bare igang så kan vi lave TEAM flexi!

:smile:

Link to comment
Share on other sites

Så så man lige mig!

Det er såmænd temaet for denne dags log.

Så så man lige mig, holde awsome fest, tage videre i byen, danse hele natten, tage hjem, sove fire timer, gøre lejligheden ren, vaske tøj og tage til træning for første gang i en uge pga. eksamener og sygdom.

Needless to say, min krop arrogant gav mig en velfortjent fuckfinger, og jeg måtte tage det stille og roligt og sætte de fleste vægte lidt ned.

Lænd extention:

3x12x52,5kg

”skub ned’eren” (triceps press har jeg nu fundet ud af den hedder)

3x12x27,5kg

Kraftig reducering af vægten her, mest fordi jeg er meget usikker på denne øvelse og gerne ville prøve at opnå at lave den helt teknisk korrekt. Min usikkerhed kommer af at jeg synes jeg kan mærke den på forsiden af skulderen, nogen clues hvad jeg gør forkert? Mit eget bedste bud er at jeg ikke er god nok til at kontrollere mine skuldre og løfter dem eller mit greb. Jeg er ellers påpasselig med at holde armene ind til kroppen. Og jeg holder på håndtagene så jeg har fingrene fremad og håndflader ned. Måske er det mit greb, i stedet for det andet mulige greb hvor man ligesom holder om pindende, dvs. gribe om dem med håndflader ind mod kroppen.

Bryst Press

3x10x17,5kg

Jeg tudede næsten, mest over hvor ussel og dårlig jeg var.

Seated rows

3x12x23,5kg

biceps curls (ved jeg nu det hedder)

3x12x22,5

Jeg tror højre arm konstant forsøger at trække hovedparten, prøver virkelig at koncentrererererererererere i mit hoved og mine arme – det svært …

Armhævninger med håndvægte (i ved, langsom ”basken” med armene som var man en fugl)

3x12x2kg

jeg lagde mærke til i spejlet mens jeg lavede dem at mit hår fra i går faktisk stadig sad helt acceptabelt godt.

Kernetræning med swissbold og håndvægte

2x3x12x2kg

Før første gang faldt jeg faktisk næsten af min bold – fordi jeg kom til at grine. aiij altså – fuck det var hååååååård i dag, hele kroppen rystede

Kerne+numsetræning med bodyvive bold

3x12xboldmasemellemknæløftenumsenlangsomtopogned

Ja okay det gik så rimelig skod i dag, alt for slapt og hurtigt og det rev også lidt i lænden hvilket det ellers stort set er holdt op med, fuck noget lort, nå men op på hesten igen.

Smidighedsprojektet

Så så man lige dig, du kom bare lige der, mens jeg stadig legede med mine bolde og håndvægte, og lagde dig lige ved siden af mig – og så begyndt du at træne fleksi, maaaajet fin split der – først jeg tænkte vi kunne være flexi og split? ET TEAM! Men så gjorde du det lige, du tog også lige hofterne med og tjekkede også lige hvor langt du kunne komme ned i spagat… hey, det er jo mit trick – du stjæler mit trick, og vi var jo et team! Så gå væk med dig da. Og MAN MÅ IKKE BOUNCE NEJ! Næææh nej.

Nå men da jeg kan vende opmærksomheden til mit eget flexi projekt gik det fint nok. Jeg havde været lidt i tvivl om projekt var en god ide pga. knæene, synes på et tidspunkt det føltes som om det forværrede dem, men nu har jeg researchet mere og udstrækning er tydeligvis en god ting, så det må have været noget andet fjol jeg havde lavet, ala danse hele natten eller spæne op af rulletapperne i metroen fx. Så det er back on track. Hip flexors er klart mit svageste punkt så jeg overvejer at øge strækkene der til 3x30 sek lige som når jeg kører numse stræk.

Nå om lidt kommer B2 og ser film med mig, mon ikke jeg fader i søvn halvt oven på ham mens jeg både savler og snorker, det er godt med buddies man godt må savle på til tider…

Så så man bare lige mig, der havde en totalt awsome weekend, med totalt awsome mennesker, træning og halvpris udsalg i monsoon.

Life is good

til sommer så tager vi den i kongens have, Jeg spiller den for dig.

mine fingre på dine strenge, legende over din mave.

Nynnende solskin på din pande og fregner på mine kinder.

Link to comment
Share on other sites

Hej i loggen.

Hvor lang tid har du været knæskadet og hvad er det

galt?

Jeg kan godt lide dine øvelses navne :4thumbup:

Har drillet i ca 2 måneder tror jeg og det er vel bare gængs over-ivers-løber knæ.

Tak skal du have og dejligt du kigger ind :)

Link to comment
Share on other sites

Har drillet i ca 2 måneder tror jeg og det er vel bare gængs over-ivers-løber knæ.

Tak skal du have og dejligt du kigger ind :)

Det er altid så træls med skader, utrolig mange der får knæskader, har du været til fys?

Jeg så at du vil prøve Kajak, jeg har snakket med nogle og det skulle være fedt, så jeg regner også med at prøve det når det

blive varmere.

Altid godt at se en ny log, selv om der er meget mere BB end i min egen log, må hellere komme igang snart.

Edited by Mollerup
Link to comment
Share on other sites

Det er altid så træls med skader, utrolig mange der får knæskader, har du været til fys?

Jeg så at du vil prøve Kajak, jeg har snakket med nogle og det skulle være fedt, så jeg regner også med at prøve det når det

blive varmere.

Altid godt at se en ny log, selv om der er meget mere BB end i min egen log, må hellere komme igang snart.

har ikke været til fys, men ringer til lægen imorgen. Har dog lige fået en masse vejledning her på forummet så kan jeg jo køre det og så ser vi hvad fyssen siger.

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 28/3-2011 også kaldet møg-lortedagen.

Lænd extention:

3x12x52,5kg

”skub ned’eren” (triceps press har jeg nu fundet ud af den hedder)

3x12x30kg

Bryst Press

2x12x17,5kg

1x10x17,5kg

Seated rows

3x12x23,5kg

biceps curls

3x12x22,5

Armhævninger med håndvægte (i ved, langsom ”basken” med armene som var man en fugl)

3x12x3kg

Kernetræning med swissbold og håndvægte

2x3x12x2kg

opdagede i dag at jeg roterer fødderne lidt ud for det gør øvelsen lettere, tænker måske det kunne være en del af hvad der irriterer mine knæ men dunno, prøver i hvertfald at konstant kigge på alle mine bevægelser...

Kerne+numsetræning med bodyvive bold

3x12xboldmasemellemknæløftenumsenlangsomtopogned

Slet ikke tryg ved denne her øvelse lige nu

Har været til lægen og få kigget på mine knæ i håbet om at få en henvisning til en fys, istedet fik jeg en henvisning til røngten og en ibumetin kur... jeg er lidt i tvivl her, først blev jeg rigtig glad over at blive taget alvorligt nok tl at blive sendt til røngten, men nu er jeg lidt ærgelig over det. Ibumetinen har jeg meget lidt lyst til at tage, det skræmme mig i den grad at jeg ikke kan mærke min krop på samme måde som jeg plejer. Det sgu noget lort hvis jeg ligepludselig får revet op i noget i lænden til træning fordi jeg ikke kan mærke det jeg gør er forkert. Så jeg ved slet ikke om det er forsvarligt hverken at strække eller træne mens jeg tager de dumme piller.

Jeg føler også at der slet ikke kan være tvivl om at mit problem er bevægelses betinget, ikke at jeg ved en skid om noget, men det giver bare mest mening for mig - ved ikke helt hvad røngten skulle vise, lige nu føles det bare som spild af tid og pillerne som counterproduktive. Men hun sagde at hvis der var en genstridig betændelses tilstand så var det vigtigt at få den slået ned. Så man føler jo også man må lytte ikke..?

Så nu ved jeg ikke om jeg får endnu en uge uden træning, og går og spiser piller som kamuflerer hvis jeg gør noget skidt med min lænd... Og jeg har følelsen af det er til ingen verdens nytte.

Det gør mig så ked!

:unhappy:

edit: Hovsa, jeg var så sur at jeg glemte at korrigere vægtene da jeg kopierede øvelserne over...

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 28/3-2011 også kaldet møg-lortedagen.

Har været til lægen og få kigget på mine knæ i håbet om at få en henvisning til en fys, istedet fik jeg en henvisning til røngten og en ibumetin kur... jeg er lidt i tvivl her, først blev jeg rigtig glad over at blive taget alvorligt nok tl at blive sendt til røngten, men nu er jeg lidt ærgelig over det. Ibumetinen har jeg meget lidt lyst til at tage, det skræmme mig i den grad at jeg ikke kan mærke min krop på samme måde som jeg plejer. Det sgu noget lort hvis jeg ligepludselig får revet op i noget i lænden til træning fordi jeg ikke kan mærke det jeg gør er forkert. Så jeg ved slet ikke om det er forsvarligt hverken at strække eller træne mens jeg tager de dumme piller.

Jeg føler også at der slet ikke kan være tvivl om at mit problem er bevægelses betinget, ikke at jeg ved en skid om noget, men det giver bare mest mening for mig - ved ikke helt hvad røngten skulle vise, lige nu føles det bare som spild af tid og pillerne som counterproduktive. Men hun sagde at hvis der var en genstridig betændelses tilstand så var det vigtigt at få den slået ned. Så man føler jo også man må lytte ikke..?

Så nu ved jeg ikke om jeg får endnu en uge uden træning, og går og spiser piller som kamuflerer hvis jeg gør noget skidt med min lænd... Og jeg har følelsen af det er til ingen verdens nytte.

Det gør mig så ked!

:unhappy:

Pis det lyder ikke godt, men det er vel bedre at det er betændelse end at det er et løbet knæ, det kan jo tage meget lang tid at komme over, men betændelse går som regel noget hurtigere:smile:

Sagde du til tægen du styrketrænet og spurgte du om du skulle holde pause?

Tror det er bedst at holde pause ved godt det er utrolig svært og jeg nok ikke lige er den som burde sige det for jeg kan ikke selv finde ud af at holde pause:unhappy:

Under alle omstendigheder god bedring og op med humøret, det skal nok blive bedre:smile:

Edited by Mollerup
Link to comment
Share on other sites

Lægen ved ikke om det er betændelse, tror bare det er let lige og prøve, det koster 30kr og så er det ligesom testet ikke?

Og i i mellem tiden har jeg så slet ikke mulighed for at mærke efter når jeg gør noget skidt for mine knæ eller min lænd.... griii.

Jeg er ved at have formet en plan der hedder ring til røngten imorgen og så ring til fys og få second opinion.

Hun ved godt jeg både træner og strækker men hvis hun så det som problematisk jeg fortsatte sagde hun det ikke, jeg spurgte hende direkte om strækkene og det sagde hun god for så længe det føltes som om det hjalp, jeg spurgte ikke om træningen, var for benovet ove jeg rent faktisk skulle til røngten... gah.

Link to comment
Share on other sites

Armhævninger med håndvægte (i ved, langsom ”basken” med armene som var man en fugl)

3x12x2kg

jeg lagde mærke til i spejlet mens jeg lavede dem at mit hår fra i går faktisk stadig sad helt acceptabelt godt.

Og det er vigtigt man lige har styr på håret! Tager gerne lidt ekstra lipgloss med også, men ingen make-up :4winkkiss:

28 dage til... du har bare at blive klar! :cheer:

Link to comment
Share on other sites

' date='28. marts 2011 - 23:58 ' timestamp='1301349517' post='1500930']

Og det er vigtigt man lige har styr på håret! Tager gerne lidt ekstra lipgloss med også, men ingen make-up :4winkkiss:

28 dage til... du har bare at blive klar! :cheer:

Vandfast mascara som standard, holder hele dagen og så kan man træne som man vil..! :slut:

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville droppe de piller, og evt. proeve en akutpunktoer i stedet. Har selv rigtig god erfaring med dets evne til at fjerne betaendelse.

Og saa er det ellers udstraekning, massage osv.

Jeg ville ogsaa kigge forbi en kiropraktor blot en enkelt gang.

Og faa da roentgen-billedet taget, naar du nu har henvisningen, men stol generelt ikke, paa at laeger ved noget som helst om noget idraetsskaderelateret. Jeg ved godt, at det lyder dybt godnat at skrive den slags og selv sidde og komme med raad over nettet, men der er bare skraemmende mange praktiserendelaeger, der svaerger til at problemer med bevaegeapparatet kan klares med medicin og hvile. Det kan de sjaeldent.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville droppe de piller, og evt. proeve en akutpunktoer i stedet. Har selv rigtig god erfaring med dets evne til at fjerne betaendelse.

Og saa er det ellers udstraekning, massage osv.

Jeg ville ogsaa kigge forbi en kiropraktor blot en enkelt gang.

Og faa da roentgen-billedet taget, naar du nu har henvisningen, men stol generelt ikke, paa at laeger ved noget som helst om noget idraetsskaderelateret. Jeg ved godt, at det lyder dybt godnat at skrive den slags og selv sidde og komme med raad over nettet, men der er bare skraemmende mange praktiserendelaeger, der svaerger til at problemer med bevaegeapparatet kan klares med medicin og hvile. Det kan de sjaeldent.

Hej Quantanamooo :wub: :wub: :wub:

Jeg synes det er super lækkert du gider lytte til alt mit piveri og forsøge at hjælpe og give gode råd! Og jeg lytter altså også... Jeg synes bare det er svært at vide hvad man skal gøre, jeg hælder jo mest til at lytte til dig men trangen til at være autoritetstro når det kommer til lægen er jo stærk jeg ved jo ikke om hun kunne have ret og bla bla. :unsure:

Lige nu er jeg mest tilbøjelig til at følge hendes råd og vejledning og så pushe for at blive henvist videre (hvilket hun har lovet hvis der ikke er noget på røngten osv.) hurtigst muligt. Jeg tror ikke rigtig på den her behandling men jeg synes som sagt heller ikke jeg har nok viden til at afvise den. og jeg kan jo fortsætte mine stræk og massage i mellemtiden.

Ud over det tror jeg jeg må ringe til hende imorgen og snakke det med pillerne lidt mere igennem, hun må vel også kunne se det er en dårlig ide at jeg tager dem, hvis det betyder jeg kan komme til at rive en meget alvorligere problemstilling op.

ja det må være planen, jeg må bare hanke op i stiletterne og være pushy.

Henvisning nu tak! :gun2:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share