Hoosier

Medlemmer
 • Posts

  6,087
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Like
  Hoosier reacted to Spock in Ny DK ungdomsrekord i 100m   
  Kristoffer Hari bliver vildere og vildere.
  Faldt over videoen fra hans 100m danske ungdomsrekord han slog her:
  http://jyllands-posten.dk/sport/andensport/atletik/ECE5428770/dansker-er-verdens-hurtigste-pa-100-m/
  Minder jo nærmest om Bolt i overlegenhed :)
 2. Like
  Hoosier reacted to #PP in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
  LOADED CUP 2013 - THE ILLEST SHOW EVAAAAAAAAAAAAA

  Fredag 29. marts

  Var en smule sent på den, da der jo ikke er så langt fra København til Ringsted... Selvom jeg har været der før, måtte jeg alliere mig med min GPS Jeg overvejede om jeg skulle tage min egen mad med, men var i tvil om der var køleskab på værelserne, i og med det er standard værelser vi bor på når der er konkurrence. Til trods for, at GPS var tunet ind på Nørregade i Ringsted, overhørte jeg damen, PLUS jeg overså afkørsel nr. 36. Det er sådan noget afrikanere kan Lige som jeg passerede afkørslen, og havde opdaget at der var 10 K til den næste, ringede dommerchefen for at spørge om mine where-abouts. LOL, jeg var overbevist om han ikke troede på min forklaring. eg kom ca. 15 min. for sent til dommermøde. Vi gennemgik praktiske ting, og gjorde klar til indvejning kl. 18.

  Indvejningen er altid interessant, for her får man feltet at se for første gang - og de får ligeledes mulighed for at se hvilken form de andre er i. De bliver kigget lidt meget, både atleter, tilskuere/venner/bekendt, crew, press osv. Jeg har til opgave at registrere atleternes navn og nummer, så alle passerer mig. Vi er i alt fire i dommersekretærgruppen, og jeg er den eneste som er BB-fan. De andre træner ikke engang (!), så jeg synes nu alligevel det er utroligt de gider. Det ville svare til, at eg begyndte som dommersekretær til ridestævner. Derfor er der ofte fokus på mig og mit ansigtsudtryk, og der kommer altid sjove kommentarer undervejs. Når jeg ser Sweeties der er så bodybuildings som de var, så kan jeg ikke lade være med at smile. Altså sådan over hele femøren.
  Der var enkelte der ikke havde styr på reglerne omkring bikini requirements, og så var der en fyr som ville stille op i -90, men vejede ind på +90. Han var så væk i lang tid for at løbe helt vildt, men han var desværre stadig 0,5 kg fra. Det var rigtig ærgerligt for ham, og han så virkelig ud som om han havde det dårligt at af det løb.
  Men ellers var det en overskuelig og nem indvejning. Der var tilmeldt lige omkring 90 atleter.

  Lørdag 30. marts

  Min kollega kom med toget fra Jylland kl. 05 om morgenen, så jeg lå næsten vågen fra hun var ankommet på værelset. Det var morgenmad kl. 08.00, og vi skulle mødes til dommermøde kl. 09.00, da vi startede kl. 10.00! Så vi havde masser af tid, og det var rart. Selvom der i nogle klasser var mindre end seks deltagere, skulle vi alligevel køre forbedømmelser. Normalt gør man kun det, hvis der er mere end seks atleter i en klasse. Men så fik publikum også mere at se. Lørdag er også den dag hvor der kommer fleste, da de store BB klasser er på scenen.

  Til forbedømmelserne, spottede jeg hurtigt en BB sweety. Endda en tysker, selvom han var lidt brun i det (udover sin Jan Tana tan). Fik hurtigt lært hans navn at kende: Manuel Bauer. Jeg var sådan helt betaget at ham, han var sådan virkelig flot og charmerende, sød. Mange BB's kan godt være i højeste drama mode når de er tilkonkurrence, og være meget overlegne. Det skal man naturligvis også være til en hvis grænse, man skal jo tro på sig selv, men Manuel Bauer, var slet ikke sådan! Oh my, jeg gik nærmest helt i stå da han stod der på scenen, kun et par meter fra mig.

  Han endte selvfølgelig også med at vinde sin klasse -90 Han stod så flot, men havde dog glemt at tage sin bling-bling ørering ud, og den håber jeg aldrig han tager på igen, for så mister han BB Sweety looket!

  Celebs

  Der var naturligvis et par celebs til stede også, Hidetada Yamagishi, Shawn Rhoden, Dana Linn Bailey. Hidetada lavede et flot show, og viste god form, og var engageret. Han var meget ydmyg og høflig i sin tale efterfølgende. Helt nede på jorden, og virkede super flink. Dog var hans engelsk ikke særlig godt, så han ville på et tidspunkt sige noget om Joe Weider, men budskabet kom desværre ikke rigtig frem.

  Jeg vil lige nævne, at jeg om formiddagen havde vimset rundt ude i lobbyen, men vidste ikke rigtig om man bare kunne gå over og hilse på Shawn. Tænkte meget over det, da jeg ikke ville virke stalker-agtig, men da der ikke var mange andre afrikanere end ham til stede, så jeg mig nødsaget til at gå over og få en afro-to-afro-talk (ATAT). Vi hilste, og han smilede sødt mens han stod der ved siden af Myren. Var egentlig ikke rigtig sikker på hvad jeg ville tale med ham om, men da han fortalte at han var fra D.C. blev jeg vild i øjnene og begyndte at fortælle om mine D.C. ture. Han virkede ikke yderligere begejstret, og jeg tænkte at jeg hellere måtte slutte samtalen af på høflig og respektfuld vis. Han virkede lidt reserveret, but I don't blame him.

  Shawn havde jeg VIRKELIG glædet mig til (afro power), men han skuffede lidt på scenen. Han var ret så off season, hvilket er fuldt forståeligt, men hans engagement kunne have været større. Han havde nok også forventet større respons fra publikum. Derudover var han heller ikke nede blandt publikum (om lørdagen), og han sagde ikke noget efterfølgende. Mens han var på scenen og lavede show, kom han helt ud til scenekanten og kiggede rundt på publikum med sådan et sweet afro look. Pludselig!! ser han mig sidde der på første række ved dommerbordet med smil på over hele femøren. Han genkende mig natuligvis fra vores formiddagssnak, og så vinker han ned til mig Idet, føler jeg tiden står HELT STILLE, og at alle kigger på mig, og tænker HVEM FANDEN ER HUN?? Jeg bliver fuldstændig ildrød i hovedet og pulsen stiger, og jeg vinker naturligvis tilbage. Oh my. A moment to remember.  Dana havde ikke et særlig godt show, musikken kørte åbenbart for lang tid i fht. hvad hun havde planlagt. Hun er helt igennem smuk, men jeg synes hendes navn er større end hun selv er - hvis I kan følge mig. Det er jo fantastisk at hun kan leve at sin sport, men det hele er også noget andet Over There. Hun er dog ikke en person som jeg ser op til, men jeg har særlig stor respekt for hende, fordi hun ikke har siliconebryster som 95% af alle de andre girls. Derudover, er det imponerende at Stellan formår at trække så store navne til Loaded, han har en utrolig drivkraft, og BB i DK ville ikke være det samme uden ham.  Peter Lagermand gjorde det godt, og fik en 4. plads. Det glæder mig, at han er helt nede på jorden og meget sød (dog ikke så sød som min Manuel). Søren Møller, også kendt som Masskinen er en vild mand på mange måder. For det første, var jeg ved at falde bagover, da han skulle lave sin line up. Han er jo ekstremt høj, og som han stod dér med sine arme ud til siden, fyldte han rigeligt i billedet. Synes også han gjorde det godt, og viste good sportsmanship. Det var dog en utrolig godt skåret polak der vandt +100 (kan I huske hvem der er ½ polak ) og Jan Elhøj som speaker havde MEGET svært ved at udtale hans navn. Generelt er alle dem i +100 jo bare vildt store mennesker, og jeg synes faktisk ikke det var freaky på nogen måde. Af og til kan man godt se store BB's, hvor man bare tænker arrhhhh arrrrhhhhhh arrrrrrhhhhhh....

  Da vi skulle have aftensmad i loungen, ser jeg til min store overraskelse, at min Manuel også kommer op for at spise. Oh my. Where to look? Jeg sidder sammen med et par dommere, og jeg fortæller om min forelskelse, og de siger naturligvis at jeg skal over og snakke med ham! Nooooooooooo! Tænker, tænker, tænker, tænker, tænker, tænker... Er næsten på vej i seng nu, men skal over med min tomme MAX flaske - forbi hans bord. Tør jeg? Går forbi, men han sidder med mad i munden, og tænker det ville være uhøfligt. Går ned til mig eget bord igen, de spørger så om jeg fik snakket - NEJ!
  Så tager jeg mig sammen, og tænker at jeg nok aldrig møder ham igen (medmindre jeg stalker ham i Tyskland, det er jo bare lige over grænsen, turen kan køres i Golfen på et par timer) rejser mig op, og går den MEGET LANGE tur over til hans bord (der er 5 m). Hvad skal jeg sige? JEG VED IKKE HVAD JEG SKAL SIGE TIL HAM!! Hallo Manuel hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi i hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi, hi how are you? Vi taler kort sammen, og jeg komplimenter alt hvad der er på hans krop, samt hans placering

  Søndag 31. marts

  Søndag er altid lidt mere stille, i og med det er sidste dag, og der ikke kommer helt så mange som til BB, CBB, PHYS. I dag er det bikinipiger, athletic fitness, body fitness. Jeg er mest imponeret over AF folket, men det er måske fordi jeg ikke selv er så god til chins/dips Synes det er fedt at have en god all round fysik, og ikke kun se muskuløs ud, eller have en god kondition! Ting der er værd at nævne, en AF gut havde det virkelig dårligt efter sin roning, og det kunne virkelig ses på hans posering efterfølgende - desværre. Jeg er glad for der altid er en læge tilstede! En svensk gut slog T-Pains rotid fra DM, med fire sekunder. Ouch. BF var også flotte at se på, nogen af dem desværre for hårde til klassen - men det er hvad jeg personligt synes er flottest.

  Vi satsede på at blive hurtigere færdige end dagen før, da det var pak-sammen-og-tag-hjem-dag. Omkring kl. 18 var vi færdige, tror jeg nok, kan ikke helt huske det. Når jeg er afsted til den slags konkurrence, og på frivilligt arbejde, så glemmer jeg fuldstændig mit "nomrale liv". Det er som om man bare river tre dage ud af sin kalender, og forsvinder hen på en anden planet. Glemmer alt om hvem jeg er, hvad jeg laver, familie/venner, problemer og bekymringer, ALT. Det så vildt. Det er en kæmpe oplevelse, som jeg kun kan anbefale andre. Dog skal man være en smule BB interesseret, og det ved jeg godt der ikke er super mange der er herinde - der er faktisk også en del som slet ikke træner. Men hvis I får chance en dag...  LOADED CUP 2013 - THE ILLEST SHOW EVAAAAAAAAAAAAA
 3. Like
  Hoosier got a reaction from tulle in Hoosier's log III   
  Jeg har naturligvis trænet siden sidst, men lysten til at logge er der ikke rigtigt. Men i dag var jeg til stævne, så kan da lige opdatere derfra.

  ER Open 2013 (bænkpresstævne)

  Indvejning:
  67.05 kg

  Havde meldt 97.5 kg som startvægt, og opvarmningen gik sådan set også fint nok. Følte mig dog lidt drænet for energi. Nok fordi, jeg havde det så dårligt, at jeg ikke havde magtet at spise noget særligt inden stævnet. Så endte med at sænke startvægten til 95 kg for ikke at smide noget væk.

  1. forsøg:
  95 kg godkendt 3-0 og let

  2. forsøg:
  102.5 kg underkendt 2-1 på nedadgående bevægelse - kunne ligeså godt have været godkendt, vil jeg mene
  Streamen ser ud til at have været lidt sær under kvindernes konkurrence, men mit 2. forsøg kan ses i begyndelsen af denne video: http://www.ustream.tv/recorded/28980822


  Ville have været på 105 kg (forsøg på PR) i tredje forsøg. Men da en konkurrent med kropsvægt 67.00 kg netop havde bænket 95 kg i sit sidste forsøg, blev jeg selvfølgelig på de 102.5 kg i stedet for at spille smart.

  3. forsøg:
  102.5 kg godkendt 3-0 og meget let
  Løftet kan ses ved ca. 4:00 her: http://www.ustream.tv/recorded/28980873

  Placering: 1 af 3 :D (de to andre lavede hhv. 95 kg og 92.5 kg)

  Overall: 3. bedste kvinde (af 9, med 105.175 Wilks) efter Hildeborg Hugdal og Anna Lynge. Super ærgerligt, at Anna var kørt hjem inden præmieoverrækkelsen, for det var ellers noget af et selskab at stå at modtage sin præmie i. (De lavede begge ca. 60 Wilks mere end mig. Og begge har været verdensmestre og har eller har haft verdensrekorder. )

  Jeg havde glædet mig helt vildt til at komme til stævne igen - det har jeg jo ikke været siden 3. runde af divisionsturneringen i august 2012. Men sov dårligt om natten, hvilket medvirkede til at gøre mig mega nervøs og dårlig. Var tæt på at knække mig under opvarmningen. Men stævnet gik heldigvis udmærket alligevel. Fik desværre ikke den PR, jeg kom efter, men til gengæld en meget let tangering af PR. Så forhåbentlig er der PR i vente om to uger, hvor jeg regner med at skulle bænke til divisionsturneringen.
 4. Like
  Hoosier got a reaction from klausjensen in Hoosier's log III   
  Jeg har naturligvis trænet siden sidst, men lysten til at logge er der ikke rigtigt. Men i dag var jeg til stævne, så kan da lige opdatere derfra.

  ER Open 2013 (bænkpresstævne)

  Indvejning:
  67.05 kg

  Havde meldt 97.5 kg som startvægt, og opvarmningen gik sådan set også fint nok. Følte mig dog lidt drænet for energi. Nok fordi, jeg havde det så dårligt, at jeg ikke havde magtet at spise noget særligt inden stævnet. Så endte med at sænke startvægten til 95 kg for ikke at smide noget væk.

  1. forsøg:
  95 kg godkendt 3-0 og let

  2. forsøg:
  102.5 kg underkendt 2-1 på nedadgående bevægelse - kunne ligeså godt have været godkendt, vil jeg mene
  Streamen ser ud til at have været lidt sær under kvindernes konkurrence, men mit 2. forsøg kan ses i begyndelsen af denne video: http://www.ustream.tv/recorded/28980822


  Ville have været på 105 kg (forsøg på PR) i tredje forsøg. Men da en konkurrent med kropsvægt 67.00 kg netop havde bænket 95 kg i sit sidste forsøg, blev jeg selvfølgelig på de 102.5 kg i stedet for at spille smart.

  3. forsøg:
  102.5 kg godkendt 3-0 og meget let
  Løftet kan ses ved ca. 4:00 her: http://www.ustream.tv/recorded/28980873

  Placering: 1 af 3 :D (de to andre lavede hhv. 95 kg og 92.5 kg)

  Overall: 3. bedste kvinde (af 9, med 105.175 Wilks) efter Hildeborg Hugdal og Anna Lynge. Super ærgerligt, at Anna var kørt hjem inden præmieoverrækkelsen, for det var ellers noget af et selskab at stå at modtage sin præmie i. (De lavede begge ca. 60 Wilks mere end mig. Og begge har været verdensmestre og har eller har haft verdensrekorder. )

  Jeg havde glædet mig helt vildt til at komme til stævne igen - det har jeg jo ikke været siden 3. runde af divisionsturneringen i august 2012. Men sov dårligt om natten, hvilket medvirkede til at gøre mig mega nervøs og dårlig. Var tæt på at knække mig under opvarmningen. Men stævnet gik heldigvis udmærket alligevel. Fik desværre ikke den PR, jeg kom efter, men til gengæld en meget let tangering af PR. Så forhåbentlig er der PR i vente om to uger, hvor jeg regner med at skulle bænke til divisionsturneringen.
 5. Like
  Hoosier reacted to Jaaanie in EQUILIBRIUM   
  Pigehest. Ja jeg tror tanken er at pull throughs er gode for numser der ikke rigtig kan finde ud af det.
  Hej Guys,
  Så var det endnu en gang vejedag, og vægten sagde 80,6kg. Det er lidt sjovere at have vejedag når man ligger på 1600 kcal, men jeg kan desværre ved at være overbevist om at jeg mister styrke. Når jeg kommer under 80kg i næste uge, så rykker jeg op og spiser noget mere, og lader genoptræningen tage prioritet frem for et hurtigt vægttab.
  At komme under 80kg har længe stået som et stort delmål for mig, men i dag lagde jeg mærke til at jeg faktisk allerede med 80,6kg havde krydset en anden magisk linje. Jeg er nu ifølge BMI ikke længere fed, blot overvægtig. Statistisk set er jeg nu i endnu mindre risikogrupper. Det er jo værd at tage med. Det er også ligesom der er flere og flere linjer der dukker frem eller udviskes på min krop når jeg står og vender og drejer mig nysgerrigt foran spejlet. Det er dejligt.
  Jeg havde tænkt at lægge billeder op når jeg krydser 80, så de kommer i næste uge.
  Nå men, jeg uploader lige sidste uges træning i morgen og mit knæ er en idiot. Det er hvad jeg har at sige til det lige nu.
 6. Like
  Hoosier reacted to Fame Boy in Baller og baglår af stål   
  Du svarer jo ikke på spørgsmålet.
  Jeg har kigget lidt på din hjemmeside CaMilla (er du egentlig døbt CaMilla, eller er stavemåden en kunstnernavn?), og den bærer præg af det samme som dine indlæg. Ævl og pladder og Birgitte Nymann. Kropsvægtstræning er et fint værktøj, men det er ikke en hel værktøjskasse. Ikke hvis man vil have mere end bare en lille bitte smule muskelmasse.
  Det handler ikke om at "mærke" noget som helst igennem ømhed. Det handler om kvantificerbare resultater.
 7. Like
  Hoosier reacted to Conscience in Conscience - HSF Styrkeløft   
  HSF - CMS Peak, Week 3, day 3
  Fredagstræning i hulen igår.
  Squat
  5 x 20 kg
  5 x 70 kg
  5 x 70 kg
  3 x 120 kg
  3 x 150 kg
  Centurion super plus 40 R/S
  3 x 200 kg - straps up
  3 x 240 kg - full gear
  2 x 270 kg - full gear
  2 x 290 kg - full gear
  1 x 305 kg - full gear
  1 x 315 kg - full gear
  Selveste formanden lagde knæbind. Gode takter i knæbøjningerne. Løftet på 305 kg var klart bedst, men selv med et ikke helt optimalt løft er 315 kg overkommeligt, så det bliver nok startvægt til WEC om 2 uger.
  Squat round 2
  3 x 140 kg
  3 x 160 kg
  3 x 180 kg
  3 x 180 kg
  3 x 180 kg
  3 x 180 kg
  Benchpress
  5 x 20 kg
  5 x 60 kg
  5 x 60 kg
  3 x 100 kg
  3 x 120 kg
  3 x 140 kg
  3 x 140 kg
  2 x 160 kg
  2 x 160 kg
  2 x 160 kg
  2 x 160 kg
  2 x 160 kg
  Tricep extentions elbows in
  8 x 20 kg
  8 x 24 kg
  8 x 24 kg
  8 x 24 kg
  Gluteham raises
  10 x BW
  8 x BW + 10 kg
  8 x BW + 10 kg
  8 x BW + 10 kg
  Side bends
  10 x 39 kg
  10 x 39 kg
  10 x 39 kg
  God omgang squat idag. Dette var tungeste omgang før WEC. I næste uge løfter jeg en mellemomgang op til omkring 280 kg og trapper så ned den sidste uge. Sidste tunge trøjebænk på mandag i stævnetrøjen. Morgenvægt 104,8 kg
 8. Like
  Hoosier got a reaction from tulle in Hoosier's log III   
  Det er i øvrigt langt om længe lykkes mig at finde film fra EM.
  Squat:
  (mine løft ved ca.: 1:40 (145 kg 3-0 godkendt), 9:00 (155 kg 3-0 godkendt) og 17:05 (160 kg miss).
  Bænk:
  (mine løft ved ca.: 1:10 (90 kg 3-0 godkendt), 8:55 (97.5 kg 0-3 underkendt) og 15:35 (97.5 kg 2-1 godkendt).
  Dødløft:
  (ingen film af første forsøg, 182.5 kg, men mine to sidste løft findes ved ca.: 00:40 (200 kg 3-0 godkendt), og 9:15 (207.5 kg 3-0 godkendt --> SØLV, 214.532 Wilkspoint).
  Annette og jeg løftede jo i samme klasse, så hendes løft er også at finde på filmene.
 9. Like
  Hoosier got a reaction from christianspoer in Flotmandstræningsmand og dødløftspecialist   
  Det er jeg ked af. Men til gengæld fik vi begge PR! :4flex:
 10. Like
  Hoosier got a reaction from christianspoer in Hoosier's log III   
  Tirsdag den 17. juli 2012
  Blok 2/2, uge 1/6, dag 2/5
  Opvarmning:
  7 mobilitetsøvelser
  stræk af hoftebøjere
  Light band bænkpres:
  10@20kg u. band
  6@20kg
  3@30kg
  7x3@40kg
  Reverse super-minibands squat:
  Halv dragt str. 36:
  6@75kg
  3@105kg
  [email protected]
  Dødløft:
  2x6@65kg
  3@85kg
  3x6@100kg
  ss:
  Dødløft stående på 3.7 cm skiver: (langsomme)
  3x6@75kg +straps
  Dips:
  3@bw
  7x3@bw+10kg i bæltet
  Seated db shoulderpress:
  2x10@10kg
  ss:
  Standing db laterals:
  2x10@6kg
  Standing alternating db curls:
  2x10 pr. arm@10kg
  ss:
  Db reverse wrist curls:
  2x10@2kg
  ss:
  Db wrist curls:
  2x10@4kg
  Side crunches:
  3x10 pr. side@bw
  +cykling frem og tilbage og udstrækning derhjemme
  Fin træning. Alt var let. Stod og poserede lidt efter træningen. Formen (som i fedtprocenten) er ikke helt så god, som den har været, men dog acceptabel. Og styrken føles god for tiden, hvilket jo er det vigtigste. Forsøgte at tage et billede med min næsten-nye mobil. Kunne ikke finde ud af at slå selvudløser til, så det blev ikke det bedste billede. Men synes godt, man kan se, at jeg er dødløfter.

 11. Like
  Hoosier reacted to #PP in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
  Onsdag 20. Juni
  Heysaaaaaaan Jeg har fået en parkeringsbøde i dag for at parkere på fortovet, hi hi. Min sædvanlige plads var optaget, så jeg parkerede hvor næsten alle andre parkerede. Åbenbart forbudt. 510 kr., som jeg vil skynde mig at betale, så jeg hurtigt kan glemme det. Burde måske ikke have skrevet det her så... Moving onnnnnnn
  Endnu en trænings, men fokus på at tage mig lidt sammen med squatz, og få mere end 45 kgz på. Jeg tænkte tilbage på, at Fame Boy engang har kommenteret, at man ikke kan squatte det samme som man kører lunges med - så er der noget galt. Sooooo, startede med 50 og det var jo no problem. Så blev det 55, og det var også no problem. Satser på at jeg inden længe er oppe på de 70, som jeg mener er hvad jeg "plejer", når jeg ellers ikke er skadet, og render rundt og laver ligegyldige ikke-trænings-ting.
  Bliver nød til at kommentere lidt på venstre skulder igen, den er lettere irriteret. Altså, jeg har ingen problemer med øvelserne i dag, men der er bare noget, som jeg lige skal holde øje med. Måske jeg bare har overbelastet den lidt på det senere. Fik ellers endelig taget mig sammen til at køre op på 14 kgz DB Press. Det har jeg tænkt på længe, og det var helt ok. Men jeg er helt sikkert stadig rimeliiiig presset på den military, så der tror jeg ikke jeg rykker mig det næste stykke tid. Min nuværende kost er heller ikke særlig styrke-venlig.
  På vej hjem, så jeg tilfældigvis en P-vagt. Pudsigt, da jeg netop lige selv havde fået en bøde ved centeret, men ville lige spørge ham omkring reglerne hvor jeg bor. Han er grønlænder-kinesisk af udseende, og tæt på de 60 år. Samtalen forløb således....
  PP: Hej, må jeg spørge dig om parkeringsreglerne her i området, særligt der hvor jeg bor (peger over på min bygning)
  P-vagt: Ja, ja (smiler meget)
  PP: Kan man parkere omme i gården uden at få en bøde?
  P-vagt: Ni shi jauw privat område, bing cho det må man godt
  PP: Nåååå ok, det er bare fordi nogen gange er der blevet uddelt bøder
  P-vagt: Hvor kommer du fra? (smiler ekstra meget)
  PP: Mmmhhh (strejfer den nougat-farvede kind med hånden) altså hvilket land sådan?
  P-vagt: Yahhh dine forældre (smiler ekstra meget)
  PP: Min far var fra Nigeria, og min mor er fra Polen, jeg er født i DK.
  P-vagt: Du er meget smuk.
  PP: O_O
  P-vagt: Du er min drømmepige.
  PP: ........................ (ÅMG now what)
  P-vagt: Er du gift, eller familie? (smiler ekstra meget)
  PP: Mmhh nej, jeg er ikke gift. Øhh, hi hi hi, ha ha ha ha, nå, ok, altså tak for hjælpen.
  P-vagt: Du er min drømmepige (smiler ekstra meget)
  PP: (Skynder mig væk, og kigger ikke tilbage)
  BEN / SKULDER
  BB Squat
  2x8x50
  2x8x55
  Hack Squat
  4x8x +30
  Calf Raise (S)
  4x8x +50
  Leg Extension
  4x8x45
  Military
  4x8x30
  DB Press (St.)
  1x8x12
  3x8x14
  Side Raise ©
  4x8x5
  BB Front Raise
  4x8x15
  CARDIO
  5K Power Walk 7,1 km/t 1.0 %
 12. Like
  Hoosier got a reaction from #PP in Hoosier's log III   
  Fredag den 1. juni 2012
  Uge 1, dag 3/4
  Opvarmning:
  7 mobilitetsøvelser
  1 sæt bw. box squat
  Overhead squat:
  3x10@20kg
  Kunne godt mærke, at det er et stykke tid siden, jeg har kørt denne øvelse. Men det føltes bedre og bedre for hvert sæt.
  Squat:
  Halv dragt str. 36:
  6@20kg
  6@50kg
  [email protected]
  Bb lunges:
  4x6 pr. ben@20kg
  ss:
  Db sidebends:
  4x10 pr. [email protected] +straps
  ss:
  Russian twists:
  4x10 pr. side@20kg
  Pull-ups (OH):
  6x6@bw+straps
  Nemt på de første sæt, småtungt på de sidste sæt.
  ss:
  Cable high pulls:
  3x10@30kg
  og:
  Standing cable crunches:
  4x10@30kg
  Suppine pull-ups:
  3x6@bw m. fødderne på bænk
  Jeg bliver vist aldrig god til denne øvelse.
  ss:
  Planken:
  3x30sek@bw+25kg
  Upright rows:
  4x6@25kg
  ss:
  Standing db laterals:
  [email protected]
  Standing EZ-curls:
  3x10@20kg
  ss:
  Db reverse wrist curls:
  3x10@1kg
  ss:
  Db wrist curls:
  3x10@3kg
  +udstrækning
  Under træningen ringede Bertel og sagde, at jeg er udtaget til Nordisk, som afholdes i Sverige i slutningen af august. Det blev jeg glad for, da det er det stævne, jeg havde håbet på at komme med til.
 13. Like
  Hoosier reacted to christianspoer in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
  Afroman er flot.
  Jeg ville meget gerne have et løbebånd og en crosstrainer. Fx i stedet for "spinningcyklerne" og stepmaskinen.
 14. Like
  Hoosier reacted to #PP in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
  Mandag 28. Maj - Drama Update
  Jeg har valgt ikke længere at samarbejde med min træner, af flere årsager. Jeg har gennem det sidste stykke tid, virkelig tænkt meget over tingene. Det største problem for mig, er alt det drama omkring the juice. Alle i mit team inkl. træner, var på, eller havde tænkt sig, at være on. For ca. en mdr. siden, tog jeg mig selv i, at sidde og google bivirkninger på noget juice, som jeg havde fået at vide, var noget som "alle tager" og det skulle være "noget af det mildeste på markedet". Jeg havde virkelig svært ved at sove den nat, fordi jeg hele tiden tænkte på, hvordan jeg skulle kunne se folk i øjnene, hvis jeg tog det? Jeg er aldrig blevet presset til noget som helst, men jeg har fundet ud af, at jeg har en meget stærk holdning overfor juice, og jeg kan på ingen måde forene mit liv eller min livsstil med det. Uanset, hvordan jeg gerne vil se ud.
  Jeg vidste godt fra starten af, at jeg ikke rigtig passede ind i det miljø, og min Mor har hele tiden været stor modstander af det. Jeg ser ikke migselv som værende bedre end andre, men jeg har ikke kunne skabe en følelse af samhørighed, hos folk der er på A-kasse og langtidssygemeldte, og hvis største motivation er at omgå systemet, så man kan undgå at komme i arbejde, og dermed få mere tid til at træne. Folk, der ikke kan forstå, at man tager telefonen hvis de ringer fra arbejde, selvom man er midt i et sæt...
  Som så mange andre ting, er det et spørgsmål om prioritering, og jeg prioriterer til enhver tid, mit arbejde højest. Jeg elsker at træne, og vil gøre det resten af mit liv, men jeg vil aldrig, og har pligt til, ikke at gøre noget, som kan give min arbejdsplads et dårligt omdømme. Så for at der aldrig skal blive tvivl om noget somhelst, så valgte jeg at droppe det samarbejde. Så, lige nu, ved jeg ikke rigtig mht. det at stille op i år...
  Nu skrev jeg det som det var, og forhåbentlig på den mest Google tolerante måde ;-))
  Cardio
  7,5K with friends <3
 15. Like
  Hoosier got a reaction from #PP in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
  Ti kr for halvanden liter (max 6 fl pr. kunde) i Kvickly - du kan lige nå det i dag eller i morgen!
 16. Like
  Hoosier got a reaction from #PP in Hoosier's log III   
  EM i styrkeløft 2012 - Mariupol, Ukraine
  På final nominations var vi nede på syv løftere i -72 kg klassen, men ved indvejningen dukkede kun seks stk. op.
  Jeg vejede ind næstlettest i klassen på 66.3 kg.
  Opvarmningen i squat gik okay, trods en ulidelig varme i opvarmningslokalet.
  Squat:
  1. forsøg 145 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 155 kg godkendt 3-0
  3. forsøg 160 kg underkendt 0-3
  Knækkede lidt sammen, så spotterne tog den.
  Opvarmningen til bænk gik af h til. Skøjtede rundt på gulvet i opvarmningen. Og var desuden begyndt at få det skidt pga. varmen. Vi valgte derfor at sænke min startvægt fra de planlagte 95 kg til 90 kg.
  Bænkpres:
  1. forsøg 90 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 97.5 kg underkendt 0-3
  Presser vægten let, men blackede lige ud et splitsekund og fik nedadgående bevægelse på stangen.
  3. forsøg 97.5 kg godkendt 2-1
  Forsøger at være lidt mere kontrolleret for at undgå at glide på gulvet. Fik presset vægten noget tungt og åbenbart lidt ujævnt i toppen, hvilket den ene sidedommer tolkede som nedadgående bevægelse.
  Under bænken og opvarmningen til dødløft fik Sune fyldt godt med vand og især energidrik på mig, og jeg begyndte at få det bedre. Opvarmningen til dødløft gik fint med et sidste løft i fuldt udstyr på 150 kg.
  Dødløft:
  1. forsøg 182.5 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 200 kg godkendt 3-0
  3. forsøg 207.5 kg godkendt 3-0 PR+5kg
  De 207.5 kg var sikker medalje, spørgsmålet var blot af hvilken karat. Da hollænderen klarede sit løft på 212.5 kg og Annette missede sine ditto, endte det med en disciplinsølv til mig.
  Total: 460 kg PR+7.5kg
  Wilks: 475.594
  Placering: 6
  Under omstændighederne er jeg tilfreds med squatten, selvom 155 kg nu ikke var så tunge, at jeg ikke burde have kunnet løfte 160 kg også. I bænken ville jeg rigtig gerne have haft en PR med, da formen har været super god op til stævnet. Men fik jo desværre smidt et forsøg væk dér. Dødløften kan jeg kun være tilfreds med. Følte endda, der var lidt overskud - selvom de 207.5 kg selvfølgelig var tunge, følte jeg ikke, at jeg rigtig skulle kæmpe for dem.
  Selve det løftemæssige fungerede udmærket, ca. alt andet i forbindelse med stævnet var noget værre hø.
 17. Like
  Hoosier got a reaction from klausjensen in Hoosier's log III   
  EM i styrkeløft 2012 - Mariupol, Ukraine
  På final nominations var vi nede på syv løftere i -72 kg klassen, men ved indvejningen dukkede kun seks stk. op.
  Jeg vejede ind næstlettest i klassen på 66.3 kg.
  Opvarmningen i squat gik okay, trods en ulidelig varme i opvarmningslokalet.
  Squat:
  1. forsøg 145 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 155 kg godkendt 3-0
  3. forsøg 160 kg underkendt 0-3
  Knækkede lidt sammen, så spotterne tog den.
  Opvarmningen til bænk gik af h til. Skøjtede rundt på gulvet i opvarmningen. Og var desuden begyndt at få det skidt pga. varmen. Vi valgte derfor at sænke min startvægt fra de planlagte 95 kg til 90 kg.
  Bænkpres:
  1. forsøg 90 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 97.5 kg underkendt 0-3
  Presser vægten let, men blackede lige ud et splitsekund og fik nedadgående bevægelse på stangen.
  3. forsøg 97.5 kg godkendt 2-1
  Forsøger at være lidt mere kontrolleret for at undgå at glide på gulvet. Fik presset vægten noget tungt og åbenbart lidt ujævnt i toppen, hvilket den ene sidedommer tolkede som nedadgående bevægelse.
  Under bænken og opvarmningen til dødløft fik Sune fyldt godt med vand og især energidrik på mig, og jeg begyndte at få det bedre. Opvarmningen til dødløft gik fint med et sidste løft i fuldt udstyr på 150 kg.
  Dødløft:
  1. forsøg 182.5 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 200 kg godkendt 3-0
  3. forsøg 207.5 kg godkendt 3-0 PR+5kg
  De 207.5 kg var sikker medalje, spørgsmålet var blot af hvilken karat. Da hollænderen klarede sit løft på 212.5 kg og Annette missede sine ditto, endte det med en disciplinsølv til mig.
  Total: 460 kg PR+7.5kg
  Wilks: 475.594
  Placering: 6
  Under omstændighederne er jeg tilfreds med squatten, selvom 155 kg nu ikke var så tunge, at jeg ikke burde have kunnet løfte 160 kg også. I bænken ville jeg rigtig gerne have haft en PR med, da formen har været super god op til stævnet. Men fik jo desværre smidt et forsøg væk dér. Dødløften kan jeg kun være tilfreds med. Følte endda, der var lidt overskud - selvom de 207.5 kg selvfølgelig var tunge, følte jeg ikke, at jeg rigtig skulle kæmpe for dem.
  Selve det løftemæssige fungerede udmærket, ca. alt andet i forbindelse med stævnet var noget værre hø.
 18. Like
  Hoosier got a reaction from christianspoer in Hoosier's log III   
  EM i styrkeløft 2012 - Mariupol, Ukraine
  På final nominations var vi nede på syv løftere i -72 kg klassen, men ved indvejningen dukkede kun seks stk. op.
  Jeg vejede ind næstlettest i klassen på 66.3 kg.
  Opvarmningen i squat gik okay, trods en ulidelig varme i opvarmningslokalet.
  Squat:
  1. forsøg 145 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 155 kg godkendt 3-0
  3. forsøg 160 kg underkendt 0-3
  Knækkede lidt sammen, så spotterne tog den.
  Opvarmningen til bænk gik af h til. Skøjtede rundt på gulvet i opvarmningen. Og var desuden begyndt at få det skidt pga. varmen. Vi valgte derfor at sænke min startvægt fra de planlagte 95 kg til 90 kg.
  Bænkpres:
  1. forsøg 90 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 97.5 kg underkendt 0-3
  Presser vægten let, men blackede lige ud et splitsekund og fik nedadgående bevægelse på stangen.
  3. forsøg 97.5 kg godkendt 2-1
  Forsøger at være lidt mere kontrolleret for at undgå at glide på gulvet. Fik presset vægten noget tungt og åbenbart lidt ujævnt i toppen, hvilket den ene sidedommer tolkede som nedadgående bevægelse.
  Under bænken og opvarmningen til dødløft fik Sune fyldt godt med vand og især energidrik på mig, og jeg begyndte at få det bedre. Opvarmningen til dødløft gik fint med et sidste løft i fuldt udstyr på 150 kg.
  Dødløft:
  1. forsøg 182.5 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 200 kg godkendt 3-0
  3. forsøg 207.5 kg godkendt 3-0 PR+5kg
  De 207.5 kg var sikker medalje, spørgsmålet var blot af hvilken karat. Da hollænderen klarede sit løft på 212.5 kg og Annette missede sine ditto, endte det med en disciplinsølv til mig.
  Total: 460 kg PR+7.5kg
  Wilks: 475.594
  Placering: 6
  Under omstændighederne er jeg tilfreds med squatten, selvom 155 kg nu ikke var så tunge, at jeg ikke burde have kunnet løfte 160 kg også. I bænken ville jeg rigtig gerne have haft en PR med, da formen har været super god op til stævnet. Men fik jo desværre smidt et forsøg væk dér. Dødløften kan jeg kun være tilfreds med. Følte endda, der var lidt overskud - selvom de 207.5 kg selvfølgelig var tunge, følte jeg ikke, at jeg rigtig skulle kæmpe for dem.
  Selve det løftemæssige fungerede udmærket, ca. alt andet i forbindelse med stævnet var noget værre hø.
 19. Like
  Hoosier got a reaction from #PP in Hoosier's log III   
  Træningshøjdepunkter siden sidst:
  Mandag den 26. marts 2012:
  Bænk:
  2@70kg m. eget udløft (PR m. eget udløft)
  Trøje:
  [email protected] tangeret rep PR
  2x2@95kg
  1@95kg
  2@95kg
  + div. hjælpeøvelser
  Tirsdag den 27. marts 2012:
  Dødløft --> fik ondt/stivhed i lænden (selvforskyldt), hvilket jeg døjede med i omkring en uge
  Onsdag den 28. marts 2012:
  Træning i The Gym sammen med Marìa og Cornelia.
  Dynamisk bænk + hjælpeøvelser
  Torsdag den 29. marts 2012:
  Ryg, skuldre, biceps, skrå mave.
  Fredag den 30. marts 2012:
  Bænk:
  Bl.a. [email protected] tangeret rep PR
  +hjælpeøvelser
  Lørdag den 31. marts 2012:
  Dynamisk squat + hjælpeøvelser
  Mandag den 2. april 2012:
  Bænk:
  2@70kg tangeret PR m. eget udløft
  Trøje:
  Fire sæt op til 3x117.5kg til 10 cm klods
  Back-off rå:
  3x3@70kg volumen PR
  +squat +hjælpeøvelser
  Tirsdag den 3. april 2012:
  Dødløft
  Pull-ups (OH):
  3x6@bw+6.25kg i bæltet +straps PR
  +hjælpeøvelser
  Onsdag den 4. april 2012:
  Dynamisk bænk
  Dynamisk squat
  +hjælpeøvelser
  Torsdag den 5. april 2012:
  Dynamisk dødløft
  +hjælpeøvelser
  Fredag den 6. april 2012:
  Squat udstyr:
  3@110kg
  2@130kg
  2x2@140kg gode og lette
  Udstyr + reverse bands:
  [email protected]
  Bænk
  +hjælpeøvelser
  Lørdag den 7. april 2012:
  Dødløft dragt ny Velocity 28:
  1@140kg
  3@140kg
  [email protected]
  Sindssygt stramt, ikke optimal stil, men let. Fik ondt v. højre skulderblad, hvilket viste sig at være et ribben, der havde sat sig fast.
  +hjælpeøvelser
  Mandag den 9. april 2012:
  Bænk:
  1@70kg
  Trøje:
  3x2@95kg
  1@90kg m. pressignal
  Back-off rå:
  3x3@70kg tangeret vol. PR
  +hjælpeøvelser
  Tirsdag den 10. april 2012:
  Squat
  Dødløft
  Problemet m. ribbenet i højre side gjorde det svært at trække vejret.
  Onsdag den 11. april 2012:
  Dynamisk bænk
  +hjælpeøvelser
  Torsdag den 12. april 2012:
  Dynamisk dødløft
  +hjælpeøvelser
  Fredag den 13. april 2012:
  Squat udstyr:
  2@115kg
  2@135kg
  2x2@145kg okay
  Udstyr + reverse bands:
  2x3@170kg
  Mærkede lidt til ribbenet, men intet invaliderende.
  Lørdag den 14. april 2012:
  Dødløft udstyr Velocity 28 træningsdragt:
  1@150kg
  [email protected]
  [email protected] 3 rep PR+5kg
  Sindssygt dumt, at jeg dødløftede i fuldt udstyr, for allerede, da jeg tog stropperne på, kunne jeg mærke, at ribbenet generede, og jeg havde meget svært ved at trække vejret. Og det blev jo bare værre og værre for hvert sæt. Men styrken fejler i hvert fald intet, når jeg kunne lave ny 3 rep PR uden at kunne trække vejret.
  Mandag den 16. april 2012:
  Bænk:
  3@70kg
  [email protected] 3 rep PR+2.5kg
  [email protected] vol. PR
  2x3@70kg
  Havde glemt mit program - opdagede efterfølgende, at jeg kun skulle have kørt 5x3 på 65 kg.
  +hjælpeøvelser
  Tirsdag den 17. april 2012:
  Ryg, biceps, skrå mave
  Onsdag den 18. april 2012:
  Dynamisk bænk
  +hjælpeøvelser
  Torsdag den 19. april 2012:
  Dynamisk squat + volumen squat
  Dødløft
  5x3@55kg
  Squat er okay m. ryggen/ribbenet, men dødløft får det til at spænde helt sindssygt op ved h. skulderblad.
  Fredag den 20. april 2012:
  Ryg, biceps, skrå mave
  Lørdag den 21. april 2012 - Landsholdssamling i HSK:
  Bænk
  1@70kg
  Trøje
  1@90kg
  1@95kg
  1@100kg
  miss@100kg
  1@100kg m. signaler
  [email protected]
  miss@95kg
  90kg m. signaler
  Alle miss skyldes, at jeg fik stangen dårligt til brystet. Når jeg ramte banen, var alle løft relativt lette opad. Fik et par tips til, hvad jeg skal forbedre i nedtagningen.
  +let squat +hjælpeøvelser
  Mandag den 23. april 2012:
  Bænk
  3@65kg
  [email protected]
  +lidt andet bænk
  Tirsdag den 24. april 2012:
  Div. squat
  Squat reverse bands + stor halvdragt
  Op til
  3@120kg +bælte
  3@130kg +bind og bælte
  2x3@140kg +bind og bælte
  Dødløft:
  2x3@70kg
  3x3@90kg
  Squat er helt okay mht. ryggen, mens dødløft stadig får den til at spænde meget op. Kan dog køre op til lidt højere kg.
  +hjælpeøvelser
  Onsdag den 25. april 2012:
  Dynamisk bænk
  +hjælpeøvelser
  Fredag den 27. april 2012:
  Dynamisk squat
  Dynamisk dødløft
  Op til
  4x3@95kg
  Squat er helt okay mht. ryggen, mens dødløft stadig får den til at spænde meget op. Kan dog køre op til lidt højere kg.
  +hjælpeøvelser
  Lørdag den 28. april 2012:
  Bænk
  3x6@60kg
  +hjælpeøvelser
 20. Like
  Hoosier reacted to Conscience in Conscience - HSF Styrkeløft   
  DM-A, Ålborg
  Jeg har haft meget travlt på arbejdet, så der har ikke engang vaeret tid til at opdatere traeningen i den sidste uge. Men her kommer en opdatering fra DM-A igår.
  Jeg vejede ind på 117,25 kg
  Squat
  1. forsoeg: 330 kg - godkendt 2-1
  2. forsoeg: 345 kg - godkendt 2-1
  3. forsoeg: Stod over
  Vi ville melde et 3. loeft ind på et dansk rekordforsoeg på 357,5 kg, men dommerbordet mente at vi havde overskredet tidsfristen og naegte jakob at aflevere sedlen. Da jeg ikke ville loefter for 2,5 kg som vaegten automatisk oeges med, så stod jeg loeftet over og sparede kraefterne.
  Baenkpress
  255 kg - godkendt 3-0
  262,5 kg - godkendt 3-0
  270 kg - underkendt 1-2 (forsoeg på dansk rekord med 2,5 kg)
  Det sidste loeft fik jeg underkendt for at ramme for dybt, og en anden dommer mente at der var nedadgående bevaegelse.
  Doedloeft
  290 kg - godkendt 3-0
  305 kg - godkendt 3-0
  312,5 kg - godkendt 3-0 (PR med 2,5 kg)
  Alt ialt en total på 920 kg og 531 wilkspoint, som var nok til at tage over-all'en på tvaers af alle vaegtklasser.
  Alt ialt et super dm, hvor jeg blot var en enkelt lampe fra at tangere min tidligere pr på 927,5 kg på en lidt lavere kropsvaegt, og med et manglende squatforsoeg. Hvis jeg kan bevare momentum frem imod EM, så håber jeg på et endnu staerkere resultat her.
  Se ioevrigt en opdatering på Hvidovre styrkes nye hjemmeside
  HSF Hjemmeside
 21. Like
  Hoosier got a reaction from klausjensen in Hoosier's log III   
  DM A 2012 10. marts i Sph Gym i Aalborg
  Indvejning:
  65.2 kg
  Squat:
  1. forsøg 140 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 152.5 kg godkendt 2-1 (PR+2.5kg)
  3. forsøg 157.5 kg godkendt 3-0 (PR+7.5kg)
  Bænkpres:
  1. forsøg 92.5 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 97.5 kg godkendt 3-0 (PR+2.5kg i trekamp)
  3. forsøg 100 kg godkendt 3-0 (PR+5kg i trekamp)

  Dødløft:
  1. forsøg 180 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 195 kg godkendt 3-0
  3. forsøg 210.5 kg underkendt 3-0 (forsøg på dansk rekord)- fik desværre igen vægten for meget forover
  Total:
  452.5 kg (PR+5kg)
  Wilks:
  473.632 PR med et par points (nr. 2 ud af 9 damer)

  Placering:
  Nr. 1 i 72 kg klassen
  Super stævne med god styrke. Taktikken var at skrabe godt sammen i squat og bænk for at have plads til at lege lidt i dødløft. Squatten er jeg super tilfreds med. Teknik og styrke spillede godt (for at være mig). I bænk var styrken god, men teknikken drillede lidt, så mine to sidste løft blev lidt ujævne. Men godt tilfreds med PR. Åbningsvægten i dødløft var ganske let, så skulle måske være gået lidt højere i andetforsøget, men ville sikre mig en PR i totalen, så "turde" ikke. I sidste forsøg valgte vi at lave et sats i dødløft og gå på dansk rekord, som også ville have givet mig disciplinguldet (Annette bommede i bænk, men vandt squatten og dødløften, hvor hun lavede hhv. 210 kg og 197.5 kg).
  Tak til Johnny/Aak for film.
 22. Like
  Hoosier got a reaction from KongKent in Hoosier's log III   
  DM A 2012 10. marts i Sph Gym i Aalborg
  Indvejning:
  65.2 kg
  Squat:
  1. forsøg 140 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 152.5 kg godkendt 2-1 (PR+2.5kg)
  3. forsøg 157.5 kg godkendt 3-0 (PR+7.5kg)
  Bænkpres:
  1. forsøg 92.5 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 97.5 kg godkendt 3-0 (PR+2.5kg i trekamp)
  3. forsøg 100 kg godkendt 3-0 (PR+5kg i trekamp)

  Dødløft:
  1. forsøg 180 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 195 kg godkendt 3-0
  3. forsøg 210.5 kg underkendt 3-0 (forsøg på dansk rekord)- fik desværre igen vægten for meget forover
  Total:
  452.5 kg (PR+5kg)
  Wilks:
  473.632 PR med et par points (nr. 2 ud af 9 damer)

  Placering:
  Nr. 1 i 72 kg klassen
  Super stævne med god styrke. Taktikken var at skrabe godt sammen i squat og bænk for at have plads til at lege lidt i dødløft. Squatten er jeg super tilfreds med. Teknik og styrke spillede godt (for at være mig). I bænk var styrken god, men teknikken drillede lidt, så mine to sidste løft blev lidt ujævne. Men godt tilfreds med PR. Åbningsvægten i dødløft var ganske let, så skulle måske være gået lidt højere i andetforsøget, men ville sikre mig en PR i totalen, så "turde" ikke. I sidste forsøg valgte vi at lave et sats i dødløft og gå på dansk rekord, som også ville have givet mig disciplinguldet (Annette bommede i bænk, men vandt squatten og dødløften, hvor hun lavede hhv. 210 kg og 197.5 kg).
  Tak til Johnny/Aak for film.
 23. Like
  Hoosier got a reaction from christianspoer in Hoosier's log III   
  DM A 2012 10. marts i Sph Gym i Aalborg
  Indvejning:
  65.2 kg
  Squat:
  1. forsøg 140 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 152.5 kg godkendt 2-1 (PR+2.5kg)
  3. forsøg 157.5 kg godkendt 3-0 (PR+7.5kg)
  Bænkpres:
  1. forsøg 92.5 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 97.5 kg godkendt 3-0 (PR+2.5kg i trekamp)
  3. forsøg 100 kg godkendt 3-0 (PR+5kg i trekamp)

  Dødløft:
  1. forsøg 180 kg godkendt 3-0
  2. forsøg 195 kg godkendt 3-0
  3. forsøg 210.5 kg underkendt 3-0 (forsøg på dansk rekord)- fik desværre igen vægten for meget forover
  Total:
  452.5 kg (PR+5kg)
  Wilks:
  473.632 PR med et par points (nr. 2 ud af 9 damer)

  Placering:
  Nr. 1 i 72 kg klassen
  Super stævne med god styrke. Taktikken var at skrabe godt sammen i squat og bænk for at have plads til at lege lidt i dødløft. Squatten er jeg super tilfreds med. Teknik og styrke spillede godt (for at være mig). I bænk var styrken god, men teknikken drillede lidt, så mine to sidste løft blev lidt ujævne. Men godt tilfreds med PR. Åbningsvægten i dødløft var ganske let, så skulle måske være gået lidt højere i andetforsøget, men ville sikre mig en PR i totalen, så "turde" ikke. I sidste forsøg valgte vi at lave et sats i dødløft og gå på dansk rekord, som også ville have givet mig disciplinguldet (Annette bommede i bænk, men vandt squatten og dødløften, hvor hun lavede hhv. 210 kg og 197.5 kg).
  Tak til Johnny/Aak for film.
 24. Like
  Hoosier reacted to tjr in Pigehest - Nordisk Mesterskab 17. august!   
  Desværre er det danske sprog indrettet efter laveste fællesnævner. Hvis der er tilpas mange personer der bruger et ord forkert, så bliver den forkerte betydning pludseligt rigtigt.
  Nøjer, bjørnetjeneste, forfordelt.
 25. Like
  Hoosier reacted to Quantanamo in QuantanaMORON!   
  Jeg har reppet SALTemanden, både fordi han har ret, men også fordi han er bred ad H til!
  * * *
  FULL BODY BLOW OUT!

  Ja, den stod på helkropstræning for fjerde dag i træk. Kan efterhånden mærkes.
  Lagde ud med mobilitet og foam rolling, som vist desværre er nødvendigt, hvis squatten skal du.
  Squat:
  10 @ 60
  5 @ 80
  5 @ 90
  5 @ 95
  5 @ 95
  5 @ 95
  Fint fint, stadig ingen problemer med knæet. Mærker en anelse i lænden efter jeg er kommet over i de flade sko, men prøver at spænde hårdt op i maven, og se, om det ikke løser det.
  Dips:
  15
  10 @ 15
  10 @ 25
  10 @ 27.5
  10 @ 30
  8 @ 30
  Det er overkropsbenbøjninger med armene.
  Incline DB press:
  10 @ 21
  10 @ 26
  10 @ 31
  10 @ 31
  10 @ 31
  Intet at skyde med i starten efter relativt tung pat i går, men blev faktisk bedre efterhånden. Overvejede at gå tungere, men der er to dage mere med bryst i sigte, så holdt den nede.
  Lunges:
  10 @ 20
  10 @ 20
  10 @ 20
  (kørte jeg fire sæt?)
  Prøvede en variant med meget lange skridt efter Annes og Sophies forslag - herefter fik vi en længere diskussion om, hvorvidt man må lade knæet vandre ud over knæene, hvor jeg naturligvis viste Polles sprutnye artikel om samme emne frem Polle kloger i den.
  Det var under alle omstændigheder ikke helt dumt. Tror jeg vil variere fremover. Og og og: Kan nu køre lunges igen og det føles også som om step-ups vil virke, dermed er bentræningen ved at kunne komme op at køre igen.
  3d skulder: (high front raises + laterals + Bergur bagskulder)
  10 @ 8 + 6 @ 8 + 10 @ 12.5
  10 @ 8 + 6 @ 8 + 10 @ 12.5
  10 @ 8 + 6 @ 8 + 10 @ 12.5
  Netrual grip pull-ups:
  10
  8 @ 10
  8 @ 10
  8 @ 10
  sAD GODT! (WAUW FOR EN CAPS!)
  Revers grip cdb curls:
  3 x 10 @ 10

  Dragon flags:
  5
  5
  Hypers:
  15
  15
  Søren Svend, Dixen (som mente at mit apropos billede er enormt ghey - han har ret. Jeg håbede, at der måske var nogen der ville komme sammen, hvis de så det, da jeg valgte det), Hansen Johnson og Prospect var i huset. Vi sagde mange dumme ting til hinanden. Var et smut i TSK bagefter for at redde mig et par Liga løft, men der var alle undtagen TSK'erne gået, så jeg fedtede blot for Hoos med en gang massage og fik hilst på alle de gamle hoveder.
  Skal have en lille øl i aften, så måske der først er FB igen mandag. Vi får se.