Hessel Posted August 1, 2002 Report Share Posted August 1, 2002 Jeg har hørt at man kan lave havregrød i mikrobølgeovnen, men hvad er havregryn og vand forholdet og hvor meget skal grynene have i sådan en mikrofætter? :wave: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beleriand_K Posted August 1, 2002 Report Share Posted August 1, 2002 Engang i den fjerne fortid spiste jeg selv havregrød fra mikrobølgeovn som morgenmad. Det var faktisk ret praktisk, da det passede nogenlunde med, at jeg kunne barbere mig samtidig med, at mikrobølgeovnen lavede morgenmaden :D Så vidt jeg husker var fordelingen 4 dl mælk (eller vand) til 2 dl havregryn. Og i en 500 W ovn tog det ca. 4 minutter. Bon appetit :wave: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hessel Posted August 1, 2002 Author Report Share Posted August 1, 2002 Baleriand_k -> Yummy! :) Du har ret det er nemlig praktisk, sundt og så smager det jo godt! :D Takker! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litopsi Posted August 1, 2002 Report Share Posted August 1, 2002 det er faktisk lige så hurtigt i en gryde når man kun skal lave 1 portion... og jeg synes godt det få en lidt underlig konsistens i mikrofætteren. Det bliver ikke blandet ordentligt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hessel Posted August 1, 2002 Author Report Share Posted August 1, 2002 Litopsi -> Hmm...jeg tror jeg prøver begge dele. Jeg blev bare træt af at spise havregryn med mælk HVER morgen. <_< Men så er det jo godt man kan variere med havregrød og havregryn og.....havre.... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baardi bilder Posted August 1, 2002 Report Share Posted August 1, 2002 Jeg plejer at bruge 1:1, altså en kop gryn og 1 kop vand..... virker fint, skal bare nukes i ca. 3 min! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandpyt Posted September 21, 2002 Report Share Posted September 21, 2002 Men så er det jo godt man kan variere med havregrød og havregryn og.....havre.... :D Havrefras, havreboller og havregrynskugler. Det sidste smager jo godt, men så kan du nok ikke holde vægten hvis du skal spise dig mæt i dem. ;)'Pyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted September 21, 2002 Report Share Posted September 21, 2002 Spiste også havregrød for lang tid siden der var det noget med 2 vand til 1 havregryn ligesom den anden opskrift også så stod der noget med 750 W i 2 minutter på pakken, men det kogede over. Så til sidt blev det også de de 500 W i 4 min. det smagte rigtig godt med en klump smør Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mette_Musen Posted October 2, 2002 Report Share Posted October 2, 2002 Hvis havregroeden skal smage ekstra godt, saa brug soedmaelk og PUT kanel paa. Det smager simpelthen kanont godt!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PumpBreezer Posted October 2, 2002 Report Share Posted October 2, 2002 1)Havregryn med müsli2) Havregryn med banan protien pulver + bananer3)Havregryn med müsli og rosiner4)Havregryn med alle slags protien pulver!Kan ikke lide havregrød :retard: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted October 2, 2002 Report Share Posted October 2, 2002 Hvis havregroeden skal smage ekstra godt, saa brug soedmaelk og PUT kanel paa. Det smager simpelthen kanont godt!! :D Quite tastie i must say...........two thumps up for that one Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russo1506 Posted October 2, 2002 Report Share Posted October 2, 2002 mælk, havregryn on Nesquick blandet sammen og ind steges i mikroen = choko-havregrød.... smager mums ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7628 Posted October 3, 2002 Report Share Posted October 3, 2002 Der er et eller andet med at havregrøden bliver sundere, hvis man sæter i grynene i blød i vandet natten over. Så er der et eller andet som nedbrydes/trækkes ud af grynene....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Russo1506 Posted October 5, 2002 Report Share Posted October 5, 2002 en god afveksling til havregrøden :lav havregrøden som vanligt, lad den blive kold, tilsæt nogle æg og lidt vaniliesukker og steg det på panden som klatkager .... MUMS med stort.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anette M Posted October 6, 2002 Report Share Posted October 6, 2002 Kornprodukter indholder et stof kaldet fytinsyre. Fytinsyre binder visse mineraler i din krop og forhindrer optagelsen af disse. Ved at lægge kornprodukter i blød aktiveres fytasen, der nedbryder fytinsyre. Man kan dog ikke gøre det med havre, da den ikke indholder fytase.Hilsen "en EHér" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nygren Posted October 7, 2002 Report Share Posted October 7, 2002 Tænk jeg har overset et emne hvor jeg er superekspert for en gang skyld :D Da jeg er diabetiker, har jeg i forbindelse med regulering altid spist havregrød. Jeg spiser simpelthen ikke andet end det om morgenen og spiser det derfor nok omkring 355 gange om året.Sørg for at der kommer rigeligt med mælk i, i forhold til gryn, for ellers bliver det for tørt og kedeligt.Og sørg så for at der røres godt rundt i det, når det er færdigt.Nogen gange supplerer jeg med rosiner eller syltetøj.HilsenNygren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.