Waits log


Waits
 Share

Recommended Posts

  • Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Off road interval løb i bakker

1 sang hurtigløb, 1 sang lunte. Forbandet være ipod shuffle der mener at Dragonforce's 80 metal på 8 minutter skal ramme når der skal løbes stærkt.

5 intervaller

Natten stod på Monty Alexander, på Ronnie Scotts som er en uovertruffen jazz klub i london. Rigtig god stil; bestiller bord, en hostess viser en ind til et lille bord, med en rød lampe og så afleverer man visa kortet og så er der ellers en opmærksom tjener klar (desværre var vores ny, ung og pænt ringe så nabo tjeneren havde travlt), god lyd, og dejlige omgivelser til jazz.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror ikke at det er nödvendigt at slukke for tasaturet om natten. Jeg har hat min i omkring et halvt har og jeg har ikke haft behov for at skifte batterier. Det bruger jo ikke batterig när det er pä standby

fint tak for det. Det ville også virke lidt sært da musen ikke er speciel hurtig og nem at slukke. Det virker i øvrigt upåklageligt. Så mangler vi bare lige at de opdaterer deres skærm serie, så jeg kan købe mig en dejlig skærm til. :smile:

Link to comment
Share on other sites

ca 11 km løb

jeg er begyndt at lade være med at løbe med ur, der var gået lidt for meget "program" over det. Jeg skal have lysten tilbage så måske er - af mangel på bedre ord - "dérive" løb vejen frem (altså bare at løbe den vej øjeblikket lyster). Desuden virker uret ikke ordentligt for tiden

Er groft plaget af skader, hvilket ikke hjælper på motivationen til træning for tiden. Har nu i et par måneder bøvlet med venstre skulder. Den føles lidt som når man har ligget forkert, men besværliggør i hvertfald presse øvelser rigtig meget. Højre ankel gør ondt når jeg vrikker indad på foden, ikke så praktisk når man løber offroad, og højre læg føles som smerterne man kan få efter at have haft krampe i den. Det har været sådan siden jul. Jeg kan næsten ikke overskue at finde ud af hvordan det virker med læge i england (har NHS), men bør nok komme til lægen med skaderne.

En smukt nummer til en grå regnfyldt lørdag eftermiddag, der nok bare står på dvd, efterfulgt af en bog

Link to comment
Share on other sites

Ja, det kan være dejligt befriende ikke at være slave af uret eller af tiden om man vil. På den måde er det lettere at lade oplevelsen være udgangspunktet for træningen i stedet for det konkurrenceprægede - styrende - element.

Link to comment
Share on other sites

Onsdag

50 swing @24

Torsdag

5x10/10 swing @24

5x10 abwheel

3x10 deep squat @ 24

Fredag

2x5 ring dips

2x10/10 snatch @16

2x10 ring bend over row

Lørdag

3 cirkler a

5 ring dips

10/10 snatch @16

5 towelchins

En gammel classic, Don't cry - Guns 'n' Roses

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Fører ikke rigtig log længere, men over weekenden er der blevet løbet noget som følge af efterveerne efter et kæmpe suverænt måltid på Restaurant Paustian på bryllypsdagen, super mad og betjening, om end følelsen af at være sexet røg lidt med den udspilede mave efter 11 retters mad :laugh:

Fredag

7 km løb

skønt vejr, som følelsen af tidlig sommer i DK ved nyhavn :cool: Skønt med en kold øl

Lørdag

9 km

Søndag

7 km

Snevejr :blink: , og virkelig våd tur for fødder og ben

Tirsdag

9km, igen godt vejr.

Er ved at være tid til nye sko, de er godt nok ikke meget værd efterhånden. Har super travlt for tiden, når man siger ja til at arrangere konferencer, undervise, holde præsentationer, rejser, samtidig med normale deadlines, lyder det fedt når man siger ja, men nogle gange glemmer man lidt at det alt sammen ligger samtidig, og rent faktisk kræver noget arbejde :blush: Aftenen må derfor hellere stå på "the assasination of jesse james." for at rense ud i tankerne og stressen.

Musiklytterne kan få lidt Clutchy Hopkins - samlet set synes jeg det er en rigtig fed plade, med cool jazzy beats, og sære toner og instrumenter.

Link to comment
Share on other sites

Torsdag: 5 km løb

Lørdag: 9 km løb

Det bliver ikke til mange kilometer i løbet af en uge, men bedre end ingenting :smile:

Kaizers Orchaestra - Bak et halleluja, super skipperrock :w00t: og eftersigende et helt suverænt live band

Edited by Waits
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hej

Tilbage i UK, er der blevet trænet efter lidt løse principper. Det er mest løb, og en hurtig omgang swing eller abwheel. Har endelig overstået 4 uger med fuld smæk på arbejdet, så nu kan jeg igen koncentrere mig om at afslutte phd'en. Kommer nok til at være i DK mere over sommeren, så glæder mig til Cronfeld får åbnet crossfit centeret :smile:

9km løb. Det er ved at være varmt at løbe.

Der blev lyttet til heltemusik for fuld skrue under løbeturen. Nok det eneste den slags musik kan bruges til, super til at holde adrenalinen i gang.

Manowar - Hand of Doom

Link to comment
Share on other sites

Torsdag

5 km løb

Lørdag

9 km løb

+ lidt armgang og pullups

Det var vidst ikke nødvendigt med lange sorte løbebukser i dag :surrender: fuck det er fugtig varmt herovre :firebounce:

En klassiker fra mine unge dage på discodasco. Modjo, lady.

Tom Waits presse konference hvor han bekendtgøre sin nye tour. Totalt sort :laugh: (se den til slut)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Lidt løb i det engelske

6 km med rygsæk

har købt salamon raid revo 30, og den sidder perfekt, også med bøger i.

Lidt skipper rock

Minder mig om for et par uger siden i New York ved WTC tribute center lige før memorial day, hvor jeg så minimum 30 marines med benproteser og en del andre invalide og pårørende... Satte det lidt i perspektiv.

Edited by Waits
Link to comment
Share on other sites

I går

11 km løb

idag

100 swing @24

Nøj formen er skidt...

Idag med lidt til metal-folket, omend den originale naturligvis er langt bedre. Min britney t-shirt, er et kært eje :wub:

Edited by Waits
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share