Hoosier's log


Hoosier
 Share

Recommended Posts

Jeg har nu ikke helt mistet min sans for humor mr. Max!

Godt at høre. B)

Jeg synes bare jeg kunne huske i tråden med MUBSVET at du / foreningen var meget imod misbrug i form af forstørrede/formindskede eller på anden måde mishandlede bananer :lol:

Ja - og det gælder stadig - men der er mig ikke ligegyldigt om det gøre med kærlighed og humor, som i dette tilfælde - eller med disrespekt, som i de andre tilfælde hvor det er blevet påtalt!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hææj

Lige par kommentarer (har kun læst den første og de sidste to sider af din logbog)

Først det med isen.... :bigsmile: Hvor meget din mave kan rumme er langt hen ad vejen et vanespørgsmål... Kender alt for godt den der med ikke lige at få stillet isen tilbage i fryseren før det er for sent (læs: før man har spist det hele... :w00t: ) Lidt farligt nu hvor jeg er flyttet til et land hvor det er standard at købe 2 liter af gangen... :blink:

At du ikke længere kan konsumere er hel liter skal du kun se som et godt tegn. (Selvom der er blevet gammel :retard: - selv har jeg nu været 21 de sidste 7 år. Dejlg alder! )

Med hensyn til skinnebenene kender jeg flere som har god erfaring med at løsne op i vand. Hop i bassinnet (gerne det varme - Fr.Berg svømmehal er perfekt til formålet) og "træd vande" det løsner godt op.

Mads

Link to comment
Share on other sites

Med hensyn til skinnebenene kender jeg flere som har god erfaring med at løsne op i vand. Hop i bassinnet (gerne det varme - Fr.Berg svømmehal er perfekt til formålet) og "træd vande" det løsner godt op.

Det var nok en god ide. :idea: Jeg har også tænkt, at jeg bør tage noget mere i svømmehallen - kan jo godt lide at svømme. :swim: (Og jeg har jo gratis adgang til Frd.Berg Svømmehal, da jeg er medlem af S.A.T.S.). Mit "problem" er, at de allerede lukker kl. 20.30 - der plejer jeg jo først at tage afsted ud at træne. :blink:(ren dovenskab, I know... :rolleyes: )

Kender alt for godt den der med ikke lige at få stillet isen tilbage i fryseren før det er for sent (læs: før man har spist det hele...  ) Lidt farligt nu hvor jeg er flyttet til et land hvor det er standard at købe 2 liter af gangen...

Hihi... Ja, jeg boede på et tidspunkt 5 mdr. i Schweiz på et lille familiehotel, hvor jeg arbejdede - der købte jeg 4 liters bøtter gennem kokken... ups... :4oops:(de blev dog ikke tømt på én gang)

Link to comment
Share on other sites

Styrketræning den 14-5-03: :4sport:

Opvarmning: 10 min let cykling

Styrketræning:

1. squat: 10@20kg + 10@30kg + 8@35kg + 5@40kg + 20@15kg (så var jeg også godt død i benene)

2. BP: 10@15kg + 10@20kg + 6@25kg

3. CG BP: 15/15@15kg (nu skal jeg nok lade være med at blive ved med at sige, at øvelsen skal flyttes længere ned i prg. - det er jeg nok for doven til... måske engang... :rolleyes: )

4. DL: 8/8/8@35kg (tung i dag - sikkert pga. squat)

5. Bent Åge: 10/10/10@25kg (kørte fint)

6. MP: 10/10@12kg (ikke noget kønt syn)

7. laterals: 6@3kg (det var alt for let, så jeg gad ikke fuldføre sættet) + 10@4kg (overhovedet heller ikke kønt... jeg er bare ikke gode venner med skulderøvelser.... <_< )

8. pull-ups 10/10/7@-20kg (greb: 2x underhånds- 1x overhånds-)

9. reverse bench crunch: 3x10 (med lidt hældning på bænken)

supersetted med:

10. hyperext.: 2x12

11. Swiss ball crunch: 3x15 :)

Cardio: 15 min cross trainer (lav intensitet - niveau 5)

Dagens træning får 3x :banana:

Link to comment
Share on other sites

Sejt du kom afsted!

Var Erling deroppe? (hehe, tænk hvis han læser MOL.....)

Angående datoen for mini-Mol-træf, så er d. 31 maj no-go for mig, men 7. juni lyder absolut som en mulighed. Hvad med jer andre??

Link to comment
Share on other sites

Svømning den 15-5-03: :o :swim: :4jumpy:

Ja, så kom jeg endelig i svømmehallen - har, bortset fra en enkelt gang i oktober, ikke svømmet fast siden i sommers... :rolleyes:

Det blev til:

- 200 m bryst, opvarmning

- 1000 m crawl (muligvis lidt mere, tæller vist dårligt... :blink: når jeg er i tvivl, tager jeg den korteste distance)

- 300 m bryst, nedkøling

Tid: 40 min (kunne have været bedre, men okay, taget i betragtning af, hvor længe det var siden sidst :) )

- træden vande, ca. 1 min

Selve træningen var vel egentlig kun til tre bananer, meeeen, jeg vil være flink at give mig selv en ekstra, fordi jeg, til min egen overraskelse, stadig er i stand til at svømme 1000 m crawl. :w00t: Så:

:banana: :banana: :banana: :banana:

Edited by Hoosier
Link to comment
Share on other sites

Tube>> Svømning er vist også den eneste sportsgren, hvor jeg nogensinde har været lidt mere end gennemsnitlig god. :) Jeg er til gengæld vildt imponeret over dine løbetider. :thumbwink:

Aftencardio den 15-5-03: :walking:

Gåtur (est. knap 3 km) med familien (far, stedmor og lillebror), som kom til Kbh i aftes - de bliver indtil søndag, hvor min far og stedmor skal løbe Copenhagen Marathon. (Godt det ikke er mig, der skal køre fra Kbh. til Sønderborg næsten lige efter at have løbet 42,195 km :dead:).

(Note: Udenfor MUBSVET-bedømmelse).

Edited by Hoosier
Link to comment
Share on other sites

MadsSVØM>> Jeg har aldrig svømmet konkurrencesvømning eller noget, men jeg blev da "kommune-mester" i 25 m brystsvømning, da jeg gik i 4. klasse. :lol: Har tidligere gået til svømning i mange år (hvor jeg har været blandt de bedste på de forskellige hold, deraf min udtalelse til Tube). Det længste, jeg nogensinde har svømmet i et stræk, er 4300 m (så kunne jeg ikke mere, da jeg sådan skulle tisse... :rolleyes: :bblush:).

Link to comment
Share on other sites

Styrketræning den 16-3-03: :chicken:

Opvarmning: 10 min cross trainer

Styrketræning:

1. DL: 8/10/10@35kg (kørte nogenlunde)

2. BP: 10@15kg + 8@20kg + 5/5@25kg (kørte okay, til trods for, at jeg havde fået den dårlige bænk)

3. CG BP: 10/1015kg (kørte dårligt - gider ikke denne øvelse mere - må finde på noget andet for triceps)

4. Bent Åge: 10/10/10@25kg (igen rigtig god)

5. MP: 10/8@12kg (kun 8 i sidste set, da squatstativet endelig blev ledigt, så det gjaldt om at være hurtig :devil:)

6. squat: 10@20kg + 8@30kg + 5@35kg + 5@40kg (hårdt) + 20@15kg (squat var igen rigtig god)

7. laterals: 10@3kg (så gad jeg ikke mere... hader skulderøvelser <_< )

8. pull-ups: 10/10/8@-20kg (greb: 2x underhånds- + 1x overhånds-)

9. reverse bench crunch: 3x10

10. Swiss ball crunch: 3x15

11. lidt mavesjov på måtte - inspireret af Spock

12. hyperext.: 2x12

Fik desuden kørt en del kæbe med Spock, som jeg også kørte lidt squat og mave sammen med. Ganske hyggeligt. :) Derfor kan træningen lige snige sig op på 3x :banana:. Der var ikke meget power i armene i dag, og kroppen siger helt klart ja til en hviledag i morgen - måske søndag med - vi får at se.

Link to comment
Share on other sites

Det længste, jeg nogensinde har svømmet i et stræk, er 4300 m (så kunne jeg ikke mere, da jeg sådan skulle tisse... :rolleyes: :bblush:).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hooiser er du holdt helt op med at køre #body-raises#

Link to comment
Share on other sites

Hooiser er du holdt helt op med at køre #body-raises#

Canoing>> Forsøger stadig... kalder dem bare reverse bench crunches nu. ;)

Gammel svømmer? hosthost..undervandsrugby..host 

Der findes et kvindehold i København 

AF>> Det lyder spændende, men jeg tror desværre ikke, jeg har tid. :( Nogle gange, ville jeg næsten ønske, at man ikke behøvede at gå i skole, så man bare kunne bruge al sin tid på at dyrke alt mulig sport - kunne fx godt tænke mig at prøve kampsport, svømme noget mere, spinne, løbe oftere osv. osv.... men okay, det kan min krop selvfølgelig heller ikke holde til...

Men du må da gerne fortælle mig, hvor de træner henne. :)

Flot indsats du yder, men... Jeg synes du køre længe med de samme antal kg! Er det ikke snart på tide med noget progression? 

Arne>> Jeg føler mig lidt slidt for tiden (som om, jeg render fra den ene småskade til den anden :retard: ). Squat har jeg dog haft en rimelig progression i de sidste par gange, og jeg har også lige øget i bænkpres. Bent Åge regner jeg med at øge i næste gang. Dødløft rykker sig ikke lige for tiden, men jeg tror, det er fordi, min squat lige er begyndt at køre så godt, så jeg satser mest på den lige for øjeblikket.

I dag fik jeg igen gået nogle km med familien (mindst fem, vil jeg skyde på). Men jeg har også spist godt i dag - vi var ude at spise italiensk, da jeg har fødselsdag på søndag (men da skal de jo hjem :( ), så jeg fik både pizza (godt nok uden ost), og to gange af Da Claudio's fantastiske trøffelis :tongue: (retfærdigvis skal det lige siges, at store er de isdesserter heller ikke). Tidligere på dagen havde min stedmor og jeg været henne i den der isbar på Sct. Hans Torv (Arne ved, hvad jeg snakker om ;) ) - der fik jeg dog kun en enkelt kugle is (Ferrero Rocher - mums!!!). Men nu hvor jeg først er gået igang, sidder jeg og har helt vildt lyst til is, is, is og slik. :4oops:

Link to comment
Share on other sites

Vil lige blande mig...

Hoosier - PRØV UV-rugby! Det er klart DEN FEDESTE sport der findes.

Lad være med at sammenligne med fodbold som Bibi (Mr. Freeze) prøver. Fodbold er på skakniveau i forhold til UV-rugby. UV-rugby er FEDT :w00t::w00t::w00t:

PRØV DET (og lad være med at forvente at du helt fatter hvad der foregår første gang)

Hvis du forøvrigt fortsætter med at svømme, skal jeg gerne være behjælpelig med svømmeprogrammer der kan gøre det lidt sjovere og mere effektivt. :bigsmile:

Mads

P.S. PRØV UV-rugby!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share