test1


Sølling
 Share

Recommended Posts

Jeg havde skrevet et indlæg, som ikke er blevet postet. I det korte og det lange: vend dig om, så du ikke får en dårlig vane med at glo i spejlet når du squatter. Det giver dig en bedre føling med løftet. Hvis du synes at du mangler lidt styring, så luk øjnene og squat, så mærker du alle de små ting. Ellers ser det jo ganske fint ud.

Link to comment
Share on other sites

Fed log, Sølling! Jeg vil også meget høre om K-Starr bogen. Mht. dit squat, synes jeg det ser fornuftigt ud, når du kommer helt i kælderen. Pas på du ikke føler vægten for meget ned. Du virker lidt usikker og mangler måske lidt "hårdhed". Præcis ligesom mig selv på de tungere vægte.

Link to comment
Share on other sites

Det er svært at sige. Personligt er det noget, jeg skal arbejde med i hovedet. Ved ikke med dig? Men jeg tror nu ikke diverse ass. øvelser er løsningen i første omgang. Jeg tror et EDT-program er rigtig godt til at fixe den slags. Du får mange gode kvalitets-reps på en fornuftig vægt, med korte pauser, hvilket tvinger dig til at have god teknik hele vejen. Hold fokus på at komme helt i bund, hold spændet, udnyt dit "pop" i bunden. Det kan virke grænseoverskridende og forkert i starten, men tror det vil virke - og få dig lettere forbi dit sticking-point. Når jeg tænker over det har jeg lavet nogle rigtige gode squat sessions under EDT. Jeg blev faktisk rigtig stærk! Kan klart anbefale det.

Link to comment
Share on other sites

Det var da en brændende argumentation for ikke at dødløfte :laugh:

Seriøst: Hvis du ikke gider, så lad være. Hvad skal du bruge det til? Dødløft er rævsygt. Lav nogle cleans i stedet.

Fedt at du kan mærke forskellen med ryggen til spejlet. Prøv evt. et par lettere pas med lukkede øjne, hvis du vil fine tune endnu mere. No shit.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share