Stenalt

Medlemmer
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Stenalt got a reaction from Retchen in Kost plan   
    I hvilket niveau ligger vederlaget for dette arbejde?
  2. Like
    Stenalt got a reaction from Heikichi in fedttab - tager hjernen skade?   
    Kroppen lagrer fedt da det indeholder meget energi. Ingen tvivl om at fedt er en vigtig del af en sund kost og jeg sigter selv efter at omkring 30 % af energien kommer fra fedt. Vi har naturligvis også brug for essentielle fedtsyrer. Ingen tvivl om dette.
    Jeg opponerer mod din udtalelse om at "hvis du ikke tilfører fedt til kroppen, så vil den heller ikke slippe det den allerede har lagret". Dette er noget vrøvl. Naturligvis kan kroppen forbrænde fedt selvom man ikke spiser så meget fedt. Alt andet giver jo heller ej mening qua funktionen med det oplagrede fedt.
    Jeg opp
  3. Like
    Stenalt got a reaction from cbbjerg in fedttab - tager hjernen skade?   
    Kermit: WTF?? Fedt er vigtigt at få, men at det skulle have den betydning, du påstår, er absolut nonsense!!
  4. Like
    Stenalt got a reaction from kiholm in Opbygge muskler samtidig med at holde en nogenlunde lav fedt%   
    Til gengæld er jeg uenig med dig Martinnr. Mener ikke der er nogen grund til at undgå fedt. Tværtom skal man sørge for at få dækket sit behov. Omkring 1 g/kg er meget godt at gå efter som minimum.
  5. Like
    Stenalt got a reaction from salt in Gammalabs protein pulver   
    Ganske enkelt tåbeligt at gå ud og købe proteinpulver, hvis du ikke har sat dig det fjerneste ind i hvorfor, du overhovedet har brug for det,
    Du ville have meget mere gavn af sætte dig ind i træning, få styr på kosten og træne hårdt.
  6. Like
    Stenalt got a reaction from soren312 in Maveøvelser   
    Ab wheel fra tæerne og dragon flags.
  7. Like
    Stenalt reacted to Schroinx in slanke muskler ?   
    Problemet i hans påstand er at musklerne "bliver" "slanke" af en årsag, nemlig at de ved lav vægt og mange gentagelser ikke bliver stimuleret i tilstrækkelig grad til at vokse/blive stærkere og dermed har det intet med styrketræning at gøre. Det er i stedet spild af tid. Styrketræning handler om styrke og musklerne skal trænes med en høj belastning og få gentagelser for at de bliver størr/stærkere.
    Mange gentagelser og lav belastning er ofte hvad der anbefales i centrene til kvinder, som er bange for at udvikle store muskler. Men siden at kvinder har et meget lavere niveau af testosteron end mænd, har kvinder ikke så nemt som mænd ved at udvikle store muskler - ja det er tæt på umuligt, og en kvinde kan derfor sagtens træne tung styrketræning uden at få overarme som en havnearbejder. Så det bygger på en fejlagtig antagelse. Men det er desværre en almindelig udbredt misforståelse i mange træningslokaler.
  8. Like
    Stenalt got a reaction from Gregers TF in slanke muskler ?   
    Der findes ikke slanke muskler. Der findes små muskler og store muskler og så et kontinuum herimellem. Man kan så have mere eller mindre fedt på kroppen, hvilket er med til at ændre det æstetiske indtryk.
  9. Like
    Stenalt got a reaction from Hardcasto in Beregning af protein, kulhydrater og fedt i kosten   
    Du ser på hvor meget der er af de forskellige makronutrienter i dine madevarer pr 100 gram og tager højde for hvor mange gram du indtager.
    Aner ikke hvad du mener med "blocks".
  10. Like
    Stenalt got a reaction from salt in slanke muskler ?   
    Der findes ikke slanke muskler. Der findes små muskler og store muskler og så et kontinuum herimellem. Man kan så have mere eller mindre fedt på kroppen, hvilket er med til at ændre det æstetiske indtryk.
  11. Like
    Stenalt got a reaction from makstrero in Hjælp! Min vægt....   
    Det gør du ikke, hvis du ikke tager på. End of story.