Bramsen1990

Medlemmer
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Bramsen1990 reacted to Pigehest in Girl power!   
    Flot med dit 12tal! Og mht. dit knæ, så skal du fandme lytte til din krop og for intet i verden springe genoptræning over. Så skal alt nok gå!
  2. Like
    Bramsen1990 got a reaction from N Gadegaard in Girl power!   
    Først:
    JEG HAR LØBET!!!!!!!!!!!
    ..250 meter på løbebånd. Men hallo, mennesker, jeg KAN løbe igen!!! Jeg løb, vitterligt, med tårer i øjnene og kun med 8,5 km i timen, men hey, det var løb og jeg følte mig som et helt menneske igen.
    Jeg besluttede mig for at styrketræne lidt let i dag - altså med rigtige vægte. Og gå 3 runder af 30 sek på Easyline bagefter. Og fordi jeg følte mig så super inspireret, så skulle jeg jo lige et smut forbi løbebåndet. Åh, hvilken glæde, hvilken fryd! Jeg er SÅ ovenpå!
    Jeg lagde træningen ud med 30 min på spinningcyklen - med lidt mere belastning end normalt. Det føltes OK.
    Jeg har talt med en ortopædkirurger; "Du må ikke styretræne eller løbe. Hold dig til cykling" - jo jo, men så kunne min kollega (medicinstuderende og kommende ortopædkirurger) fortælle mig i går, at jeg højst sandsynlig ikke har revet noget som helst over. Jeg har bare verdens mest løse korsbånd. Meeeeen.. Der er selvfølgelig stadig en risiko. Men han bad mig slå koldt vand i blodet og følge ortopæd'erens råd.
    Men det gør jeg ikke. Jeg er rebel. :walking:
    Så. Opsamling: 30 min på cykel. Lækkert på den hårde måde. Det havde jeg godt af.
    DB squat:
    3 x 10 reps @ 2 x 6 kg
    Lunges:
    3 x 20 reps @ absolut ingen vægt - jeg har alligevel LIDT respekt!
    DB bænkpres:
    15 reps @ 8 kg
    15 reps @ 10 kg
    15 reps @ 12 kg
    Front squat (goblet, om man vil):
    3 x 10 reps @ 10 kg
    Crunches med vægt i strakt arm:
    15 reps @ 4 kg -->
    15 reps @ 8 kg
    15 reps @ 10 kg - jeg må hellere nappe en 12'er næste gang. Det blev sgu liiiiiige let nok..
    DB BOR:
    3 x 10 reps @ 2 x 10 kg
    ..herefter som sagt 3 runder af 30 sek på Easyline. Det tog vist 30-40 min. Jeg havde ikke lige tjek på det. Men en god allround-ting i dag - en del for maven, gå væk delle.
    Ellers har jeg bedt om at blive rykket over i en anden klasse. Jeg kan ikke holde dem ud. Citat min lærer; "Jeg hører, hvad du siger. Du er også kommet i en udfordrende klasse." Sejt. Hun kan sikkert heller ikke li' dem. Hun virker ikke sådan. Bye-bye dumme mennesker! Ses... aldrig! :moon:
    Nå, men jeg var ude at drikke i weekenden. Hvorfor det, Pernille? Joooh, fordi du ingen disciplin har. Tak, tak. Den er jeg med på.
    Jeg tror også, at jeg skal te mig mærkeligt til Kapsejlads torsdag. Og så er der bytur med mine dejlige piger fra kassen lørdag... Jeg når ALDRIG at tabe 6 kg - eller blive sommerklar. Sejt.
    Pga. min lidt travle hverdag udtalte min kæreste lørdag aften; "Pas nu på dig selv, skat. Du må ikke gå i stykker indeni." Okay, det var noget af sødeste, jeg længe har hørt. Det var så barnligt, umiddelbart og ægte. Søde kæreste. Han er nu dejlig. Lidt presset hverdag har vi jo alle på nogle tidspunkter.
    God træning!
    Ps. Jeg har været ude at LØBE!!
  3. Like
    Bramsen1990 reacted to Cat in Abs, body workout og kost.   
    Spørgsmål 1:
    Det er ikke kun mængden af fedt/maveskind som har betydning for om du har abs. Det er også mavemuskulaturens størrelse. Så træn endelig din mave. hvis du er forholdsvis utrænet / ny (som det lyder til) skal du gerne i gang med noget generelt styrketræning
    Spørgsmål 2:
    Hvis du ikke har trænet før vil jeg anbefale dig at lave et fullbody program (træner hele kroppen hver gang) frem for et split (som deler muskelgrupperne op på forskellige dage). Sørg for at få hjælp til at sammensætte et program så du får trænet store basisøvelser og at der er ca ligevægt mellem pres og trækøvelserne (forside og bagside).
    Når du er ny skal du fokusere på at få indlært den rette teknik i fx squat før du begynder at tænke så meget i vægtbelastning. Når teknikker er på plads kan du øge vægten. Som ny kan du med fordel tænke over at du, hvis du fx tager 10 gentagelser, skal kunne lave alle 10 - men at de sidste 2-3stykker gerne må være hårde/tunge for dig (teknikker skal dog stadig være ok).
    Spørgsmål 3:
    Kosten er vigtig, sørg for at få nok protein og at dine fedtkilder er sunde. Og spis godt med grønt til.
    Nogle foretrækker at tage kosttilskud - fx efter træning - med extra protein el. energi i (Pulver/shake). Andre tager det som mellemmåltider i løbet af dagen for at sikre at de får protein nok. Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt, slet ikke som begynder - såfremt du får en varieret proteinholdig kost. Men det er en nem måde at få extra protein på hvis det er svært.
    Sidenote: Enig med Retchen.
  4. Like
    Bramsen1990 reacted to Retchen in Abs, body workout og kost.   
    Du vil få rigtig meget ud af i første omgang at læse, læse, læse og læse noget mere om de her emner. Både her på forum, på sidens artikler og på lignende sider. Du spørger om rigtig mange grundlæggende ting, som du sagtens kan få en rigtig god forståelse af ved at læse noget mere. :)
  5. Like
    Bramsen1990 reacted to 321 in Girl power!   
    Lort.
  6. Like
    Bramsen1990 got a reaction from kiebe24 in Girl power!   
    Såå... Jeg er supergod til at opsætte regler for mig selv. Jeg er bare mindre god til at holde mig til dem.
    Jeg sagde 5 min på cyklen hver dag. Jeg bliver bare grebet af følelsen af ultimativ sejr, og så sker ting bare. Jeg tog 6 min i morges inden jeg gik 3 runder af 45 sek efterfulgt af en 30 sek runde i Easyline. Okay, Pernille. Jeg kunne ikke stoppe mig selv, og tog 6 min mere efter. Jeg havde jo lige 10 min inden timen startede... Men jeg har ikke ondt, og lorte-knæ har ikke konverteret til fodbold.
    Så... 2 x 6 min på cyklen hver dag. :4whistling:
    Det her projekt genoptræning kan virkelig gå begge veje! Haha. Jeg er ikke gammel nok til at træne selv...
    Nå, men ellers er jeg OK pænt sej til Easyline-konceptet. Jeg sender et billede til jer på torsdag. Så kan I rigtig se hvor fancy jeg er blevet! Jeg bliver ikke stærkmand af den her træning, men til gengæld kan jeg godt finde motivationen. Der tog jeg sgu godt nok mig selv med tightsene nede! Den der time går overraskende hurtigt, og jeg har luft nok til at synge med på Undressed og Rasmus Walters Endeløst. Hvilket egentlig er det eneste krav til min træning.
    Der er et løbebånd i lokalet. En pige løb, da jeg kom derind kl 7. Jeg tror ikke, at jeg afholder mig fra løb særlig længe. Helt ærligt, jeg tror sgu jeg forsøger mig 1. maj. Gave til selv.
    Jeg øvede mig også i at gå på trapper i dag. Dvs stepbænke stablet på hinanden. Jeg kunne klare det der svarer til et MEGET højt trin uden at vælte og uden støtte. :4flex:
    Min allergi har meldt sig igen. Øv. Mit ulækre sved gør det endnu værre. Gå væk, albuehule-kløe!!
    Ps. Jeg har næsten 50 timer i Eller'en plus skole. Træningen bliver presset!
    Pps. Jeg har besluttet mig med hensyn til Psy-sangen. Jeg er fan. K-pop mig langt ind i helved og riv mig rundt!
    Ppps. Jeg sidder og sveder og stinker i klasselokalet. Elsk mig!
  7. Like
    Bramsen1990 got a reaction from N Gadegaard in Girl power!   
    Jeg har ikke efterladt jer. Jeg har bare været for doven til at formulere noget. Men jeg har trænet. I tirsdags. I går gik jeg en tur med 2 x 4 kg håndvægte og 7 kg skoletaske på løbebåndet i skolen. Det gjorde jævnt ondt i knæet. Så det gør jeg ikke igen forløbig.
    Ellers er der ernæringsmodul på skolen, hvilket sjovt nok har resulteret i casearbejde. Det lader dog til, at absolut ingen i min gruppe har nogen føling med konceptet og jeg har egenhændigt lavet alt casearbejdet so far og forklaret og undervist. Vel at bemærke dem, som mødte op. Jeg er bare vild med gruppearbejde!
    Til gengæld frigiver lockouten en masse tid til selvstudie, hvilket er = egotrip på the og proteinbars hjemme i stuen. HELL YEAH!
    Træningen i tirsdags bød på skulder og ryg.
    Skulderpres, seated:
    3 x 8 reps @ 12 kg
    Lat raise:
    3 x 10 reps @ 6 kg
    Front raise:
    3 x 10 reps @ 6 kg
    BB upright row:
    8 reps @ 30 kg
    2 x 10 reps @ 25 kg
    Front raise, twist:
    3 x 10 reps @ 6 kg
    Lat pulldown, wide:
    3 x 10 reps @ 40 kg
    BOR:
    3 x 10 reps @ 45 kg --> jeg må snart kun klare 1 rep på 60 kg!
    Cable row, seated:
    3 x 8 reps @ 35 kg
    Ryg extension, maskine:
    3 x 12 reps @ 40 kg
    Jeg skal da også træne i dag, nu, hvor jeg dovnede den i går. Men først kl 21 efter arbejde. Mit energiniveau pt begrænser sig til sofaen og selvstudie i sygepleje. Og I spørger måske jer selv, hvordan jeg kan have opbygget energi til sygepleje? Jeg svarer jer, at alternativet er analysering af novelle skrevet af Naja Marie Aidt i dansk, hvilket - for jer der kender Naja-musen - ved, er helved på jorden. Ingen kan tolke hvad pigebarnet mener - med mindre man er sådan lidt en kunstnertype og har filosofiske tendenser. Jeg løfter vægte i min fritid. Jeg falder uden for kategori.
    Ergo: sygepleje. Respiration.
    ÅH NEJ!
    Så er der sosu-assistenter i Nyhederne, som brokker sig over forsinkede eksamener. Jeg blev lidt forvirret, da reporteren konstaterede "jamen så har I jo længere forberedelsestid?" Svar: "Ja, det kan man jo godt sige, men det er jo demotiverende og forberedelsen bliver meget overfladisk." Girl, really?
    Jeg forstår godt folks fordomme overfor min uddannelse. Point taken. Fremover vil jeg ikke engang prøve at modargumentere.
    Ligegyldig info... Når man skal lære HLR (hjerte-lunge-redning, hjertemassage, førstehjælp) så skal det jo foregå i en bestemt rytme. Sange der er har det rigtige beat:
    We Will Rock You, Staying Alive og - min personlige favorit og absolut mest upassende - Another One Bites The Dust.
    KÆMPE VINGER BAGUD - god torsdag, venner!
  8. Like
    Bramsen1990 reacted to 321 in Girl power!   
    Jeg bliver altid opturs-ramt af at læse din log!
    God bedring med knæet!
  9. Like
    Bramsen1990 got a reaction from JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Det ser fucking godt ud!! Den kjole klæder dig virkelig! Du kan være så stolt! Skide være med at du ikke nåede de sidste kg, du har tabt 20 kg på et år! Det er så sindssygt flot gået! Det vidner altså om disciplin. Respekt og held og lykke fremover.
  10. Like
    Bramsen1990 reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    10 min. opvarmning på løbebånd.
    DB benchpress
    5x12 a 13,7 kg
    Incline DB benchpress
    5x12 a 11,2 kg
    Fly
    5x10 a 6 kg
    Cable standing fly
    4x8 a 12,5 kg
    Løbebånd
    Tid: 15 min.
    Hastighed: 6 km/t
    Hældning: 5%
    Fornuftig træning, men havde noget bøvl med den ene fod, som gerne skulle gå væk til i morgen.
    Tusind tak! Har faktisk ikke lavet så meget idag, men har nydt dagen . Målene er egentlig det samme i et stykke tid endnu, da der jo stadig er en del kg at smide. Derudover vil jeg gerne kunne løbe 5 km og gerne på 30 min. Jeg har været igang med at tage nogle enkelt fag på HF, men det var mest af alt for at have noget at lave og har ikke fået noget ud af det. Har så haft for meget fravær, så nu har jeg intet at lave. Jeg har selvfølgelig stadig mit fritidsjob i Rema 1000, men der har jeg ikke mere end 15 timer om måneden. Vælger at se positivt på det og ser det som et spark i r*ven til at blive bedre til at søge elevplads.
    Vil da meget gerne høre, hvad dit nye mål er? Kommer det i din egen log?
  11. Like
    Bramsen1990 reacted to Jaaanie in A pair of Levi's   
    Tillykke med året og de store forandringer, må det næste byde på endnu større!
    Jeg håber du fejret dagen godt og grundigt og kan vende et blankt blad, tage hul på et nyt år med nye mål, det inspirerer egentlig mig til at tænke lidt over hvad mine egne mål skal være når jeg kommer over afleveringen.
    Men faktisk så tænker jeg, at mit mål burde være lige nu... Argh men det er vist ikke ting til at spamme din log med.
    Man kan godt se forskel på før og efter billedet, men tag dog et efter billede i noget nyt tøj der passer. Det gamle store skjuler jo en del. Op med billedet i den nye kjole!
    Så hvad er dine nye mål, og hvad er det med din job situation, jeg kan godt huske du har nævnt det nogle gange men jeg troede at du studerede noget HF-agtigt noget?
  12. Like
    Bramsen1990 reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Vægt: 92,4 kg (+1,2/-18,6)
    Arm: samme/-2cm
    Bryst: samme/-15cm
    Mave: -1cm/-29,2cm
    Hofter: +1,5cm/-17cm
    Bagdel: samme/-14,7cm
    Lår: samme/-9cm
    Endnu en vægtstigning.. Er ret sikker på at det er pga. at jeg ikke har været nær så aktiv, som jeg plejer pga. sygdom, men jeg har spist som om jeg har været aktiv. Træner siger, at det godt kan være pga. det nye program. Det lyder jo meget bedre, så kan vi ikke bare lade som om, det er derfor?
    Der er nu gået 52 uger siden jeg komme igang med træningen, så det er vel på tide med en status over året der er gået. Havde satset på at have tabt 25 kg på nuværende tidspunkt, men det lykkedes så ikke. Jeg er dog stadig yderst tilfreds med vægttabet indtil videre. Jeg ved, at jeg kunne have gjort det bedre, især i de sidste par måneder, men jeg ser ingen grund til at slå mig selv oven i hovedet med det, når jeg jo alligevel ikke kan ændre på hvad jeg har eller ikke har gjort. Jeg vil meget heller bare sige "Nå, det var ikke det smarteste, så lad lige være med at gøre det igen".
    Havde lidt forventet at være helt oppe og køre i dag over "årsdagen", men det er lidt svært, når jeg mere eller mindre er samme sted som for et år siden mht. jobsituationen. Føler virkelig at jeg sidder fast samme sted, bare med en mindre masse. Men må huske mig selv på, at jeg virkelig har rykket mig meget. Snakkede med Træner om det for et halvt års tid siden (tror jeg det var), hvor han sagde at han var i granatchok over, hvor meget jeg havde forandret mig, siden jeg var begyndt at træne igen og han har alligevel kendt mig i 10+ år. Havde ikke selv lagt mærke til det den gang, men da han sagde det, så kunne jeg da godt se det. Kan huske at jeg i en periode tænkte, at det var sjovt at folk pludselig var blevet meget mere smilende og venlig overfor mig, indtil det gik op for mig at det ikke var folk, men min udstråling som havde ændret sig.
    Må indrømme at jeg ikke havde særlig meget lyst til, at skrive dette indlæg af frygt for at jeg endnu mere ville føle at jeg sidder fast, men det har faktisk bare mindet mig om at det eneste område, hvor jeg sidder fast på, er på jobområdet og det er jeg i fuld gang med at arbejde på.
    Nu til det der før og efter billede jeg tidligere har nævnt. Det er tage i det samme tøj og jeg synes, ikke rigtig man kan se en forskel, men det påstår Træner at man godt kan, så I får også lov til at se det. Har også taget et billede med den kjole jeg skal have på til bryllup, men tænker lige over, om jeg synes det skal offentliggøres til i aften, når jeg logger min træning.

  13. Like
    Bramsen1990 reacted to kiebe24 in Girl power!   
    skader sucks!!!!!
    Men godt at hører at du ikke har mistet det høje humør i din log.. Der er næsten garanti for et lille smil på læben, når man læser din log.
    Keep up!!! :-)
  14. Like
    Bramsen1990 got a reaction from Starkiller in Hjælp en kvinde! ;)   
    Altså MOL har jo nogle fine cirkelprogrammer liggende online. GIv den gas! ;)
    Ellers så skru op for løbeturene - hård interval, ikke alt det der hyggeløb. Det forbedrer dine tider samtidig med, at det skyder efterforbrændingen helt i top. Bakketræning, trappetræning, spurter (evt. "lygtepæls-leg )
    Læg på 1500 kcal på hviledage og ellers på ca. 17-1800 kcal på træningsdage. Evt 200 kcal højere, hvis du er fysisk aktiv i dit arbejde.
    Jeg ligger selv på 33 % fordeling af fedt, protein og kulhydrat - for så vidt muligt. Hehe..
    Find nogle challenges (fx løb 3 km på under 12 min alt efter form), og giv dig selv en hver uge. Det holder motivationen oppe. Det kunne også være flest mulige strækkere el. lign. på 1 min. Bare noget sjovt, og noget hvor du kan måle dine forbedringer.
    Ellers er det jo superlækkert vejr efterhånden, så smid styrkeøvelser ind på din løberute. Løb 1 km, lav en cirkel med 5-6 øvelser, løb 1 km osv.. Det giver dig mulighed for at sætte fart på løbet og påvirke efterforbrændingen positivt.
    Det manglende vægttab kan skyldes
    1. Du har spist for meget og ikke været i kcal-underskud.
    2. Du har opbygget muskelmasse og tabt fedtmasse.
    ..målebåndet er din bedste ven fra nu af!
    Og vær obs på dit væskeindtag! Skjulte kcal kan ofte findes her...
    Held og lykke!
  15. Like
    Bramsen1990 reacted to Retchen in HST - folks erfaringer?   
    Det jeg godt kan lide ved HST er som sagt den planlagte progression. Kan du anbefale en anden måde at træne fullbody på, hvor man har en nogenlunde planlagt progression? Jeg har forsøgt mig med progression på dagsform, og det resulterer bare i stilstand og at jeg presser mig selv for hårdt og kører til failure hver gang, hvilket jeg ikke har det godt med.
    Hvad med den del af HST der hedder at holde træningsfri i 9-12 dage efter 8 træningsuger? Hvad er din holdning til det?
    Sorry for hijack af tråd, men nu blev jeg nysgerrig. ;)
  16. Like
    Bramsen1990 got a reaction from Retchen in HST - folks erfaringer?   
    Så når der skal bulkes, hvad ville folk så anbefale?
    Pølleprogram. Et ord, som vi bruger alt for lidt!
    Ja, jeg har godt fulgt med, Retchen. Planen var også, at jeg ville lure lidt og holde øje med dine resultater, som den ulækre stalker jeg er...
  17. Like
    Bramsen1990 reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Løb
    Tid: 19:34
    Længde: 2,17 km
    Gns. pace: 8:59 min/km
    Hurtigste pace i hvert løbepas
    7:12 min/km
    6:14 min/km
    6:20 min/km
    Synes det var lidt hårdt i dag og der var lidt gele i benene, men det kan jo heller ikke være lige godt hver gang.
    Styrketræning
    Cable hammer curls
    5x12 a 25 kg
    Cable bicep curls (straight bar)
    5x12 a 25 kg
    DB bicep curls
    5x12 a 6 kg
    (skulle egentlig have været 7 kg, men de var ikke til at finde)
    Mavebøjninger på bold
    5x12
    Sluttede af med 15 min. på cykel
    Endnu en god træning! Dejligt at have noget mave noget med nu også. Træner var også lige så flink at minde mig om at nu kunne det jo godt være at maven vil vokse lidt her i starten, når jeg nu er begyndt at træne mave.
    Har haft en hyggedag med min mor, hvilket så også betyder at maden ikke har være optimal, men det er nu langt fra nogen katastrofe. Fik købt en ny sport-bh, som jeg skal bruge til løb og så havde de også lige udsalg, så købte også et par sort nike bukser. I en anden butik "kom jeg til" at prøve en kjole, for jeg skal til bryllup i april og har kigget på en del kjoler efterhånden, men kan ikke helt finde ud af størrelserne, så jeg prøvede den her kjole, for at få en idé om det. Prøvede den i str.44 og den var så fin! Og på tilbud.. men desværre var den sort, så det går jo ikke til brylluppet, men hvis jeg vidste at jeg ikke ville tabe mig mere, så havde jeg købt den. Men den sad faktisk også lidt løs og der er jo alligevel over en måned inden brylluppet, så nu har jeg bestilt en lignende kjole fra samme mærke i en str. 42. Nej, hvor jeg glæder mig til at få den! Er spændt på om jeg bare kan hoppe i den eller om der skal arbejdes lidt inden den kan lukkes helt. Hvis det kan lade sig gøre sig, så har jeg lidt en plan om at bruge den til et efter-billede, når jeg rammer "års-dagen" her lige om snart.
    Alle timer er aflyst i morgen, så tidlig træning uden alt for meget ventetid
  18. Like
    Bramsen1990 reacted to Retchen in HST - folks erfaringer?   
    Jeg kører det nu - du kan se mit øvelsesvalg i min log :) Jeg er dog kun i uge 3, så jeg kan ikke sige noget om resultaterne endnu. Det er første gang jeg kører et program med planlagt progression, og det synes jeg bare er skønt, at der er. Men det havde jeg nok syntes, uanset hvilket program med planlagt progression, jeg havde valgt. :P
  19. Like
    Bramsen1990 got a reaction from 321 in Girl power!   
    Det der sker er............
    På skolen ser jeg igennem vinduet en tidligere klassekammerat. I ekstase over gensynet løber jeg ud af døren, lægger ikke mærke til den rutsjebane af mudder, som er på en mindre bakke ned til vejen og bum! Pernille glider, vrikker om og tadaaa! 1 stk forstuvet fod. IGEN!! Jow jow. Man skal gøre sig bemærket på første skoledag. Sko, trøje og bukser var smurt ind i mudder. Jeg var så pæn.
    Min eneste tanke var egentlig bare; "hold kæft, hvor er det godt, at jeg stod op kl 5, løb 3 km og fik tæsket bentøjet igennem i morges!" Haha.
    Nå, men ja, min højre fod er så forstuvet for 3. el. 4. gang siden oktober. Jeg kommer hele tiden galt afsted, så har lidt opgivet at føre regnskab efterhånden.. Det er lidt frustrerende, da vi starter mandag med idræt og jeg ville SÅ gerne være med - også fordi det er lidt noget ryste-sammen-sjov. FML. Og skulle arbejde i dag og i går - chefen lød ikke specielt glad. Hvem falder også ned af bakker?
    Men ben. Det fik jeg trænet kl 6 om morgenen, og hold nu op, hvor jeg egentlig har savnet mine morgenløbeture afsluttet med styrke fra kl. 6. Mm!
    Frontsquat:
    10 reps @ 20 kg
    8 reps @ 30 kg
    3 x 6 reps @ 40 kg
    Leg extensions:
    8 reps @ 20 kg
    8 reps @ 30 kg
    8 reps @ 40 kg
    6 reps @ 50 kg
    4 x 6 reps @ 55 kg
    Leg curls, siddende:
    10 reps @ 20 kg
    8 reps @ 30 kg
    8 reps @ 35 kg
    4 x 6 reps @ 40 kg
    One leg kickback, maskine:
    10 reps @ 20 kg
    4 x 6 reps @ 35 kg
    Seated calf:
    10 reps @ 55 kg
    4 x 15 reps @ 65 kg
    Hip thrust, barbell:
    5 x 10 reps @ 20 kg
    ..ny øvelse, så skulle lige se og mærke den an. Men den skal klart med på bendag fremover! Det brændte godt i balderne!
    Squat i smith, bred fodstilling med fødderne længere fremme end stang:
    10 reps @ stang
    4 x 6 reps @ 40 kg + stang
    Lår, abduc:
    5 x 6 reps @ 70 kg
    Lår, adduc:
    10 reps @ 40 kg
    8 reps @ 50 kg
    3 x 6 reps @ 60 kg --> hader den her øvelse som pesten, og føler, at mit underliv bliver revet fra hinanden! Ligegyldig info.
    så lavede jeg 3 øvelser for balde/lår ved ribben uden vægt og så i bad og i skole.
    I går tog jeg ab/adductor øvelserne med, fordi jeg havde tiden. Normalvis er jeg ikke fan af dem, og maxede dem begge, da jeg tidligere brugte dem regelmæssigt. Nu vil jeg egentlig bare gerne lige maxe dem igen, ikke fordi det har noget formål, men bare fordi. Vil prøve at se, hvor mange jeg kan maxe det næste år.
    Nå, men jeg er velsignet med DB's, måtte og bold herhjemme, så en defekt fod skal ikke forhindre mig i at træne skulder, biceps og triceps i dag. Game on, bitches!
  20. Like
    Bramsen1990 got a reaction from RunCF in Girl power!   
    Hvad der mere præcist er sket siden slut september til i dag.
    Jeg er okay tilfreds, og jeg er overbevist om, at jeg kan være fint tilfreds til sommer. Jeg bilder endda mig selv ind, at jeg kan ane en sixpack.
  21. Like
    Bramsen1990 got a reaction from Paideia in Girl power!   
    Hvad der mere præcist er sket siden slut september til i dag.
    Jeg er okay tilfreds, og jeg er overbevist om, at jeg kan være fint tilfreds til sommer. Jeg bilder endda mig selv ind, at jeg kan ane en sixpack.
  22. Like
    Bramsen1990 reacted to Cocofantasy in ╰ Cocofantasy - Vejen mod drømme kroppen ♥   
    Torsdag d. 21.02.13
    Ben, Ryg, Biceps.

    Opvarmning:
    10 på corsstrainer.

    Squat:
    10 x 18,5 kg.
    10 x 18,5 kg.
    10 x 18,5 kg.
    10 x 18,5 kg.

    Rumænsk DL:
    10 x 20 kg.
    10 x 20 kg.
    10 x 20 kg.
    10 x 20 kg.

    Bent over BB rows:
    10 x 16 kg.
    10 x 16 kg.
    10 x 16 kg.
    10 x 16 kg.

    Bicep curls:
    12 x 5 kg.
    12 x 5 kg.
    12 x 5 kg.
    10 x 5 kg.

    Walking lunges:
    10 x 5 kg.
    10 x 5 kg.
    10 x 5 kg.
    10 x 5 kg.

    Doms i trieceps kom alligevel snigende her til middag.
    Skønt endelig at være ude af sygdom!
  23. Like
    Bramsen1990 got a reaction from Heikichi in Girl power!   
    Thanks, Gregers. ;)
    Nu smugkiggede jeg Mambos, Heikichi. Ham owner jeg i løbet af et par ugers intensiv styrke... :P
  24. Like
    Bramsen1990 reacted to Cocofantasy in ╰ Cocofantasy - Vejen mod drømme kroppen ♥   
    Siden sidst - Fra start (1. December)
    Hofte: 79 cm. (-1 cm/-1 cm)
    Talje: 69 cm. (-1 cm/Samme)
    Lår: 54 cm. (Samme /+ 3 cm)
    Bryst: 77 cm. (- 1 cm/- 1 cm)
    Overarm: 27 cm. (+ 0,3/+1 cm)

    Vægten siger cirkus 1 kg. 60% fra trimlet - Så virker det rigtig med 500 kcal i underskud.
    Selvom jeg må indrømme jeg har været sulten!

    Maven er blevet fladere og jeg TROR ikke det varer så længe
    før der kommer lidt definition på den - Hvad siger i? :D




    Jeg synes jeg lige jeg ville lave et før-efter billede HELT fra start. Er selv fan af logs med billeder. :lol:
    Så det første billede var altså mit udgangspunkt.
    (Eller det vil sige 3 kg. tungere var mit udgangspunkt, men det har jeg ikke billede af)


  25. Like
    Bramsen1990 got a reaction from Cocofantasy in ╰ Cocofantasy - Vejen mod drømme kroppen ♥   
    Nice med flere piger! Keep it coming!