Baxters Log


Baxter
 Share

Recommended Posts

Hej Bax

Jeg har tænkt lidt over om du ikke burde stille op i noget BB eller Bodyfitness. Din form ser aldeles glimrende ud, og ud fra mit skøn vil jeg sige at det bare er lidt væske der skal drænes, så er du sceneklar. Jeg har hørt at BB'er fjerner alt hår på kroppen får konkurrence, og det bliver måske ikke helt nemt for dig. Jeg fandt tilfældigvis et billede fra sidste års Olympia, -5kg's klassen, hvor nr. 1 og 2 i konkurrencen sammenlignes i side-chest.

9.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu synes jeg snart at jeg må lave et lille indlæg på vejne af Trille...

En af mine gode veninder har den sødeste hunmis men hun har alt for længe været singel - har ikke rigtigt gide at indvolvere sig!! Men efter at have set dine delts er hun atter kommet i løbetid, så hvis du er interesseret i mere kat end de fleste ville kunne klare så er Trille din tøz :D

cat_real_fat.jpg

Link to comment
Share on other sites

Uha, jeg er en smule overrasket over den store interesse for min log og især fra alle de frække misser, som er derude og spændt følger min vej mod den ultimative perfekte fysiske fremtoning :pimp: Sandt at sige, så er det ikke altid jeg har mulighed for at bruge computeren, men det betyder ikke at jeg ikke følger med i hvad der sker....tværtimod :evillaughter:

Blackmoore>

Mmmmhhhhhh hende Inger er vist er værre frækkert :drooling: Jeg kan se at hun, som jeg selv, også har en interesse i fasaner :devil: Jeg har faktisk bestilt en øvelsesfasan via postordre, som jeg kan øve mine mangfoldige angrebsteknikker på, og jeg håber den snart dukker op ;)

Ak ja, hvis ikke det var fordi der er to meget gode manglende grunde, ville jeg være frisk på et lille rendezvous med den lille frækkert, men da jeg desværre mangler forudsætningerne for det, må jeg nøjes med at holde det på et venskabeligt plan :bawling: Hils hende fra Baxter :pimp:

Klaus Jensen>

For dit storartede og heltemodige arbejde på det eminente banner, er du hermed indstillet til den officielle Baxter award, der endnu ikke er uddelt. Det er en stor ære :4thumbup:

Cervantes>

Det er ikke let at motivere katte til at yde den ekstra indsats, som kan skubbe dem over kanten og virkelig gøre dem til heroiske Champions. Jeg er i øjeblikket, udover alle mine andre filantropiske projekter, ved at arbejde på en træningsvideo, som vil kunne få selv det mest dovne pelsdyr op på poterne ;) Den er ikke helt klar endnu, da der er meget arbejde med at få CG effekterne til at fungere ordentligt osv <_< Instruktøren er også en doven rad og jeg skal hele tiden bruge min gamle ven Totenschlageren til at minde ham om at arbejde osv :teachingfinger: Så er der alt balladen med fuglenes fagforening og alt det pjank med at ingen dyr må komme til skade osv osv...suk :(

Ps. Hils Karen og Oswald...men især Karen :santa2:

Kreasvin>

Der er ingen tvivl om at jeg ville kunne "tørre røv" med de fleste, hvis ikke alle, deltagere i Bodyfitness eller building og hvad det nu hedder alt sammen. Men jeg er ikke helt sikker på at det med at stå nøgen på en scene er noget for mig. Det virker lidt fimset, og jeg har ikke noget behov for at få bekræftet at jeg er vild og voldsom, for det ved jeg hver gang jeg kommer til at gå ind foran et spejl, når folk flytter sig på min vej og når fugle af alle slags flyver sydpå for at undgå at møde mig....og her snakker vi ikke kun om vinteren ;) :4flex:

Angel>

Som sagt til Blackmoore, så har menneskers tankeløshed og letsindighed forhindret mig i at give alverdens misser en oplevelse for livet :(

Arne>

Baxter - vi har ikke hørt fra dig i 5 dage! Jeg håber at det er fordi du hygger dig med en sød hunkat et sted....

Jaja, træd bare i det :bawling: Hvis bare jeg kunne :( Til gengæld kan jeg forsikre dig om at mine kløer er skarpe ;) Jeg har lige overstået en tophemmelig opgave, som jeg regner med at kunne poste et enkelt billede fra i løbet af kort tid :)

Peace out, Baxter :pimp:

Link to comment
Share on other sites

Klaus Jensen>

For dit storartede og heltemodige arbejde på det eminente banner, er du hermed indstillet til den officielle Baxter award, der endnu ikke er uddelt. Det er en stor ære :4thumbup:

:w00t: :o :beerchug: :4thumbup:

TOTALT IORDEN AT VINDE THE BAXTER AWARD!!!!

Fede billeder, det er tydeligt du har nogle gustne lats osse, du må kunne lave de onde kradsetræ-chins i kløerne. :o

Nu er det vel ikke Bamzfars aspartam-guldvand du har plyndret for at score den kasse til "be the box"-træning?? Han bliver frygtligt uterlig hvis nogen piller ved hans kasser. Altså aspartamerne - nå ja - og de andre... :D

Link to comment
Share on other sites

Klaus Jensen> Baxter Awarden er under udformning, men den kommer så snart den er klar ;) Til den tid burde mine lats og have antaget så enorme proportioner at jeg burde kunne flyve mig en tur og nappe fuglene direkte ud af luften som det passer mig :evillaughter:

En kort update:

På grund af den frygtelige varme og deraffølgende dvaskhed og mangel på appetit, har jeg ikke fået trænet så meget på det sidste. Nuvel, jeg har stadigvæk taget en aftenrunde i ny og næ for at holde evnerne ved lige og for at tynde ud i bestanden af de elendige duer, der bliver ved med at vende tilbage til ejendommen <_< Disse flyvende rotter er ikke meget bevendt. De larmer, er lette at snige sig ind på og falder, som fluer, for fars hammer :kickass: Meen man skal jo holde sig aktiv, sååå....... Massemæssigt er det kun gået fremad, og min manglende appetit har strømlinet mit korpus endnu mere end i forvejen ;) Igår da jeg gik mig en tur kom der et par piger gående, og jeg kunne se hvordan deres kæber ramte jorden :pimp: Jeg hørte en af dem hviske "Damn, den kat var rippet" :dropjaw:

Men som det nok er blevet bemærket, så har jeg, på det sidste, haft vældig travlt med andre gøremål end træningen. Grunden kan jeg ikke røbe endnu, men jeg vil istedet lægge små spor, som den årvågne læser kan se og forsøge at stykke sammen så de giver mening. På et eller andet tidpunkt burde det være muligt at regne ud hvad min plan er, og den som først finder ud af det vil, udover æren, modtage et autograferet billede af undertegnede ;)

Det første spor er billedet af mig i ugleforklædning, og næste spor følger snarest :evillaughter:

Peace out, Baxter :pimp:

Edited by Baxter
Link to comment
Share on other sites

En kort update:

Suk og støn <_< I det sidste par dage har det været så ulidelig varmt, at jeg helt har mistet lysten til at bevæge mig, endsige træne og spise :bawling: Når man er så muskuløs som jeg er og samtidig udstyret med en stor og tyk....pels, bliver det ret hurtigt rimelig varmt :cry: Det eneste jeg har gjort i det sidste stykke tid er at sove og drikke vand <_< Jojo, jeg er da blevet endnu mere ond og markeret at se på, og jeg har ikke mistet noget masse endnu :devil:

Dog er mine evner udi at være nattens lydløse og livsfarlige hævner blevet en smule forringet :thumb_down: Ikke meget, men der skal ikke meget til, når man leger på det niveau som jeg gør :dropjaw: Kort sagt blev jeg taget med pelsen i postkassen :thumb_down: Jeg var ude at teste en af mine seneste opfindelser til mine sorte missioner (et fasankostume), da jeg blev pillet ud af luften af en stor hvid jæger :freaked: Han fik mig sq i et kort øjebliks uopmærksomhed og så blev alt sort :dead: Jeg vågnede først da et voldsomt lys skar mig i øjnene og jeg kunne mærke at han havde fast i min hals, mens en af hans kammerater tog et billede af os :angry: Det satte sq mit pis i kog. Ikke nok med at han havde skudt mig, så skulle han også forevige øjeblikket med et foto af mit skamfulde nederlag :teachingfinger:

Heldigvis kunne jeg lige akkurat nå min trofaste Totenschlager. Da den først kom på banen, fik jeg "forklaret" ham og hans ven godt og grundigt, hvorfor de ikke skal skyde på fugle ;) Sjældent har jeg delt så mange tæv ud, og Totenschlageren var da også godt bulet bagefter. Det var dog ikke værre end at den kunne rettes ud igen, hvad man ikke kan sige om de to halunke, som begge endte med et haglgevær bundet i en sløjfe om halsen ;)

En halvpinlig oplevelse, som alligevel blev en god workout og så var den weekend reddet.

Ps. her er billedet. Taget et brøkdel af et sekund før 6kgs indestængt vrede går ballistic på de to arme lykkeriddere :evillaughter:

Peace out; Baxter :pimp:

post-12-1092047603.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hrmm.. jeg syntes den jæger ligner en der vist skyder fasaner uden for jagttiden..hvis han skal have hamret 2 løb 5'er hagl efter Baxter på en sommerdag! Slemme fyr, kan du SÅ vente til efteråret

Jeg har hørt at den pågældende jæger hars fået tungere artilleri siden da :bigsmile::devil:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

The Tiger

TIGER, tiger, burning bright

In the forests of the night,

What immortal hand or eye

Could frame thy fearful symmetry?

In what distant deeps or skies

Burnt the fire of thine eyes?

On what wings dare he aspire?

What the hand dare seize the fire?

And what shoulder and what art

Could twist the sinews of thy heart?

And when thy heart began to beat,

What dread hand and what dread feet?

What the hammer? what the chain?

In what furnace was thy brain?

What the anvil? What dread grasp

Dare its deadly terrors clasp?

When the stars threw down their spears,

And water'd heaven with their tears,

Did He smile His work to see?

Did He who made the lamb make thee?

Tiger, tiger, burning bright

In the forests of the night,

What immortal hand or eye

Dare frame thy fearful symmetry

Link to comment
Share on other sites

og et til...

The Tiger

I am behind you, I'll always find you, I am the tiger

People who fear me never go near me, I am the tiger

Yellow eyes are glowing like the neon lights

Yellow eyes, the spotlights of the city nights

I am behind you, I'll always find you, I am the tiger

People who fear me never go near me, I am the tiger

And if I meet you, what if I eat you, I am the tiger

I am behind you, I'll always find you, I am the tiger

Tiger, tiger, tiger!

B.Ulvaeus-B.Andersson

Link to comment
Share on other sites

Smukt!! Smukt!! Intet mindre :bigsmile:

Jeg synes dog du virker noget bekendt Blackmoore, men jeg kan ikke rigtig placere dig :unsure: Nåh men, jeg kommer nok på det, før eller siden :tongue:

Som man nok kan se, er det ved at være længe siden at jeg sidst har frekventeret MOL. Det er der flere grunde til, men det er ikke dem alle, som jeg er istand til at røbe :sshh: Jeg kan dog sige så meget som at jeg har siddet ved et tastatur med skrifttegn og så handler det om fugleinfluenza og en tur til kina. Mere kan jeg ikke sige om den del af mit fravær :o

På hjemmefronten har tingene udviklet sig stille og roligt. Grundet mit terroregime i nabolaget og alle de erkendtligheder jeg har modtaget, siden jeg etablerede mig selv som alfa-han i området, har det været svært at finde tilstrækkelig motivation til at vedligeholde mine mesterlige evner udi kværkning, ondulering og alskens former for terror og mishandling med poter og Totenschlager. Min fysik er, i al beskedenhed, mesterlig og forbilledlig for alle andre skabninger, som et udtryk for komplet og aldeles kropslig perfektion. Men hvordan kan man overgå perfektion? Se det er et problem :angry:

For at bryde monotonien en anelse, har jeg givet mig ikast med Zig-Zag diæten. Det er dog blevet til en hel del Zig og lidt for lidt Zag <_< Resultatet er, udover brutal muskelmasse, også en hel del uønskede kg :cussing: Jeg blev så forbandet over dette, at jeg straks opsøgte Ugh Toqoth og lod ham forstå, hvor utilfreds jeg var :cussing: Efter en 30 minutters tirade med min trofaste Totenschlager, fik jeg forklaret ham min ærlige mening om hans bulkningssytem ;) Efter at han havde tigget om nåde forlod jeg ham. Nu kan han så bulke hospitalsmad de næste 3 måneder gennem en plastiksonde :evillaughter:

Så på det sidste har jeg været ved at lægge en plan over at komme af med de uønskede kg, så jeg kan komme videre med min diabolske, men hidtil uafslørede, plan :devil: For at jeg kan udføre den, er det dog nødvendigt at jeg er i absolut topform, for intet mindre kan gøre det. Så snart jeg er kommet i bedre form og kommet videre med min plan, vil jeg offentliggøre det tredie spor i min lille "skattejagt" ;)

Peace out, Baxter :pimp:

Link to comment
Share on other sites

En hurtig update ;)

Efter at have tabt et par kg, er jeg ved at ligne mig selv lidt igen :) Da jeg har for vane at afpatruljere mit revir, bliver jeg nogle gange set af folk...vel at mærke hvis jeg lader dem se mig ;) Hvis ikke jeg vil ses, er der ingen der læger mærke til den grumme sort skygge før det er for sent og der er intet tilbage at gøre udover at skrige, håbe på det bedste og og ....... Ups aherm...Nåhmen, tilbage til sagen :bblush:

Sagen er at jeg blev spottet af nogle filmskabere, som tog kontakt til mig for at lave en film om/med mig :firebounce: Det eneste jeg foreløbigt ved, er at det bliver en aktionfilm med fuld fart over feltet, hvor jeg naturligvis skal spille hovedpersonen :evillaughter: De arbejder stadigvæk på manuskriptet, men jeg har ladet mig fortælle at optagelserne snart går igang B) Dette betyder at min "Hemmelige mission" kommer på vågeblus en periode, da jeg. af forsikringsårsager, bliver nødt til at træne kampsport, faldteknik osv, selvom jeg allerede mestrer alle disse aspekter :teachingfinger: :cussing:

Som detaljerne ingår til mig, vil jeg berette om dem her ;)

Peace out, Baxter :pimp:

Ps. Klaus Jensen> Din Baxter Award er klar, og jeg mangler kun din adresse for at kunne sende den til dig ;) :wave:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share