Veteran gonnabe


heffehurtig
 Share

Recommended Posts

Mads, du kaster om dig med poetiske vendinger - var det ikke noget med en kommentatortjans? " den unge jyde vender vægten, som var det en frikadelle i margarine..." etc.. Jeg tror du kunne få dansk vl tilbage på tv-sendefladen i en fart.

Lamotta - du skal være velkommen. Så giver jeg et maksforsøg!

Jeg snakker voldsomt meget, så når Henrik Høst ikke gider mere, så fedter jeg mig ind hos Eurosport, og så skal i satme få anekdoter og dejlige kommentare ad libitum!

Link to comment
Share on other sites

Jeg snakker voldsomt meget, så når Henrik Høst ikke gider mere, så fedter jeg mig ind hos Eurosport, og så skal i satme få anekdoter og dejlige kommentare ad libitum!

Mon du virkelig kan konkurrere med Henrik Høst visdom, specielt da han bliver klogere med alderen, han vrøvlede i hvert fald mere end jeg har hørt før til KM.

Sdiste år var de ikke kvinderne men de næstbedste mænd, som løftede først, hvilket vores Per blev ret overrasket over, så med mindre de har ændret det til i år, så starter Jeff's grupper kl 12.

Edit: jeg har lige set på startlisten, at du er tilmeldt i 85kg, så du skal nok ikke spise for meget op til :blink::tongue:

Edited by Chris27
Link to comment
Share on other sites

Dagens stævnepreptræning. Superduperlet træning. Det var egentlig dejligt ikke at have andre mål end at have det godt :smile:

træk

50x3

50x3

50x3

60x2

60x2

70x1

70x1

70x1

70x1 let nok til at den trak mig op mod loftet...

stød

50x2

50x2

70x2

70x2

80x1

80x1

80x1 huuuurtige vendinger.

Udstrækning.

Vejede ind på 92.5 før træning. Udmærket.

Rotator cuff tre sæt udadrotation.

Lænd: Tjek :smile: Jeg må gøre et eller andet rigtigt og allerhøjst sandsynligt er det, at jeg for tiden ikke kan (og har lyst til) at arbejde som brolægger.... Fuck det arbejde, det er der andre, der er bedre til end mig. Lad dem om det.

Har en anelse knas med højre skulder, der lader til at forblive det samme uanset hvad jeg gør. Vil inkorporere en egentlig pre-hab session to gange ugentligt fremover indeholdende: Tre sæt udad- og tre sæt indadrotation 6-10 reps. Tre sæt facepulls 8-12 reps. Scapulae pushups to sæt 10-12 reps. Og så ellers se, hvad det bringer...

Føler mig klar til lørdag. En anelse nervøsitet, men ikke overdrevent. Må bare forsøge ikke at få øjenkontakt med midterste dommer. Det er totalt selvpsycheout.

Link to comment
Share on other sites

Held og lykke på lørdag, Jeff'ern! :superman:

Hvis du vinder pengene, insisterer jeg på at medbringe brunsviger, når vi ses til træning igen!!!... Og inden jeg skal til at være tynd

Ikke for at ødelægge din fest, personligt ELSKER jeg brunsviger med flødeskum! Men der er tilmeldt i hvert fald 5 løftere der laver ~350 og mere i sinclair :)

Mit bud på en top tre:

Maciej Makinia

Vladimir Tatarnikov

Ragnar Öhmann

UHYGGELIGT!

Link to comment
Share on other sites

Så kom og gik CWC i idrættens hus. Super stævne. Blev vundet af en tysker, Ronny Winther, i -77 med 301 i totalen :crazy: Superdygtig tekniker.

Der var godt med publikum på og Thorhjørnet sørgede for masser af råben og skrigen. Yeeeaaahhhh. Incognito, Tjr, SofieDamen, Squathaderen, Kokken, Forsvarsministeriet og De Go'e Ben. Krebsen guidede mig igennem opvarmningen og sørgede for, at jeg ikke tabte hovedet. Tjr kom med brunsviger.

Mads Klokov Thøgersø knipsede som en besat og fik sikkert en masse gode shots i kassen, som du skal tjekke ud på dkvl.dk.

Desuden var der rigtig mange, der trak 110+ ved mindre end 80 kilo....

Jeg selv ramte lidt under målet, selvom der ingen grund er til at klage med ca tre måneders træning. Mest af alt var det svært at finde og holde fokus på selve løftene, da der foregik så mange ting på tankeplanet. Desuden havde jeg en fornemmelse af at være inde i en klokke og meget ved siden af mig selv. Om det skal tilskrives nervøsitet, en eller anden virus eller et mix af omstændigheder ved jeg stadig ikke. Var dog mere træt end forholdene og forberedelser berettiger til, så tror selv, det var lykkes mig at trætte mig selv mentalt.

Vejede ind på 92,6 småbuttede kilo.

Træk. Løftede alene.

85 - blev kaldt op da jeg havde haft opvarmning på 75. Flemming sagde jeg godt kunne nå at få 80, men takkede nej og røg direkte på. Superlet løft.

90 - smed den bagover efter at have holdt på den et lille øjeblik. Slappede for meget af i bundstillingen og den var tre-fire cm fremme gennem andethivet = fail. Helt sikkert stærk nok. Manglede agrresion gennem hele løftet. Løftede højst i venstre side.

91 - ville have været pb men den sad lidt fremme og manglede desuden en cm i højden. For langsom. Løftede igen højst i venstre side.

Stød Løftede alene.

105 - let løft. Rejsningen foregik på forfoden :crazy:

110 - Ikke overdrevent tung. Føltes som 105 i træning forleden. Godt teknisk opadstød. Dagens bedste løft. Hoppede ikke bredt nok til rejsningen = hoften for langt tilbage.

113 - ville have været pb, men den var lige lidt for tung på dagen. Sad fremme så kom aldrig op at stå. Manglede fuld ekstension i hivet og gik ikke agressivt nok på den. Var træt :blush:

Konklusion: Bedre næste gang :smile:

Træningsfokus frem til marts: Ben, ben ben og mere ben. Og desuden; fart under stangen, fuld ekstension i hiv og mere fart på alle træningsløft inklusiv hjælpeøvelser. Mere follow through som i golf.

Og meget mere ben.

Og ben.

PS, der kommer nogle film på her i løbet af dagen, som min kæreste skød.

Edited by heffehurtig
Link to comment
Share on other sites

De fleste løfter ikke nok med musklerne. Kun med 30& af musklerne anyways. Havde jeg dog bare brugt musklerne :unhappy:

Dagens træning

let/mellem/tung uge

frivend

80x5

80x5

80x5

80x5 bang

vend

80x3

90x2

90x2

90x2

90x2

90x2 bum

vend fra højt hæng

80x3

80x3

80x3 bam

stødhiv

100x6

105x6

105x6

105x6 boom

rotator cuff intern/ekstern og scapula push-ups

ben bag

100x6

100x6

100x6

100x6

100x6

100x6 ahem

Facepulls 3-4 sæt. Den ramte lige hvor den skulle. Tror jeg har ramt jack-pot.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share