CandyGirls logse


Candygirl
 Share

Recommended Posts

Kørte Mikael med som træner på det hurtige hold?

Jep, det var ham der var træner.

Var der en gut med på en sort TT- cykel?

Pas

Hep, Stabilt kørt :4thumbup:

Kunne være man skulle prøve at køre med FDK en dag - det ser ikke helt tosset ud :smile:

Hehe, ja det er ganske godt og anbefalelsesværdigt. Man kan læse lidt mere om det på Facebookgruppen "Team fitnessdk - udendørs træning for fitness dk medlemmer". For øvrigt er det tilladt at tage gæster med :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Henning? Han var der ikke i går :smile:

Nu ikke Henning men Anders. De kører begge på samme cykel.

Og kære Marianne. Det må godt gøre ondt. Ingen undskyldning for ikke at tage det hurtige hold. Giver end del mere end at sidde med en smule overskud på det langsomme hold.

:nonono:

Link to comment
Share on other sites

Nu ikke Henning men Anders. De kører begge på samme cykel.

Og kære Marianne. Det må godt gøre ondt. Ingen undskyldning for ikke at tage det hurtige hold. Giver end del mere end at sidde med en smule overskud på det langsomme hold.

:nonono:

Okay - jeg har ikke set andre end Henning på sådan en cykel ved Fdk-kørslerne.

Og kære Anders - Sikken en latterlig kommentar når du ikke selv var der og åbenbart ikke har læst mit eget log-indlæg :wink:

Link to comment
Share on other sites

Okay - jeg har ikke set andre end Henning på sådan en cykel ved Fdk-kørslerne.

Og kære Anders - Sikken en latterlig kommentar når du ikke selv var der og åbenbart ikke har læst mit eget log-indlæg :wink:

Kære Marianne,

Har nu læst din log og er helt sikker på, at du absolut ingen problemer ville have ved at vælge det hurtige hold. Også selv om du var træt på hold 2.....

Det er da også sjovere at køre med Candy end alene. :)

Så var Anders der ikke. Kommer og går som vinden blæser.

Link to comment
Share on other sites

Rrrraaauw

Ingen træning i dag eller i går - og dog alligevel lidt at berette om.

I går kunne nok godt betegnes som træning; 2 timers vask og pudsning af meget tilgruset cykel - sikke noget en regnvejstur kan gøre ved ens kære :cry: Efterfølgende stod den så på rengøring af badeværelse..

Jeg havde i forvejen opdaget at kablet til forskifteren var blevet lidt flosset under/bag kranken. Men kunne i går se der var røget et par "snore" til. Da jeg så også opdagede at det hængsel, som bagskifter sidder på, også sad løs var der vist kun én vej - den hurtige til cykelkyndige hænder.

Der røg jeg så ned i dag. "Hængslet" kunne de (WeBike) fikse med det samme, men for at skifte kablet måtte jeg reservere en tid - og de har først tid d.11.juni :unhappy: Han ville dog (næsten) garanterer at det godt kunne holde indtil da... jeg krydser fingre c025.gif

Derudover fik jeg også købt lidt nyt cykel outfit: Overtræk til sko, regnjakke, gel - og Chamois Creme :wub:

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d.27

Tur med Marianne ad Hillerødmotorvejen over Værløse, Søsum, Veksø, Herringløse, Østrup, Ledøje og Ballerup Boulevard. Det blæste en halv pelikan og ruten var også ret kuperet - det var hååårdt :crazy:

Har også døjet lidt med ondt i knæene, mærkelig nok mest når jeg har siddet/stået stille. Har desuden også fået påpeget jeg siddet langt tilbage på sadlen + jeg burde ligge i bøjlerne oftere. Så indstillede sadlen og det har virket rigtig godt - vist mest på det sidste.

Distance: 75 km

Pulsgns: 73 %

Hastighed: Ca.29 km/t uden bykørsel

Lørdag d.30

Jeg havde lokket Jesper ud med FitnessDK - lidt en bedrift at få ham til at springe crossfit over :tongue:

Der var ikke helt så mange som de to sidste søndage, men dog en 15-17 stykker. Vi kørte samlet til Værløse, hvorefter der blev delt op, og Jesper og jeg kørte med de hurtige.

Der blev hurtigt sat gang i et rulleskift, startende nogle par km før Tyrens start til Bastrup. Phew det blev hårdt og egentlig forståeligt nok, målte det lige op til 10 km med et pulssnit på 84% og 35,6 km/t.

5 km rul efterfulgt at et interval på 6,3 km med et pulssnit på 87% og 37,0 km/t.

3 km rul efterfulgt at et interval på 2,5 km med et pulssnit på 89% og 32,4 km/t.

På det sidste interval var jeg rimelig wasted :cry: Syntes også intervallerne kom lige lovlig tæt - og det kan man da vist kun nikke til, når jeg ser det her på skrift.

Kort efter havde vi en pause - hvor de hurtige og langsomme mødtes, og jeg valgte at skifte hold. Jeg blev sat lidt for hurtigt, i de sidste par intervaller og kunne mærke at syregrænsen sat ind meget hurtigt.

Det langsommere hold, var ret uorganiseret i forhold til det hurtigere og med megen opsamling, så næsten lidt for kedeligt. Men ind ad Strandvejen (Fra Gyngehusvej) var vi dog tre der lavede et mini-futtog: 8 km med 36,4 km/t, puls 86 %.

Distance: 95 km

Pulsgns: 73 %

Hastighed: ca.30,0 km/t ex.bykørsel

Mandag d.1

Solo tur i selskab af :sun:

Var ret træt efter ca.40 km og prøvede egentlig at korte ruten af - det lykkedes så ikke :tongue: så det blev ved de planlagte 90 km. Selvom hastighed var god, så var det vist på bekostning af lidt høj puls.

Men jeg kunne motivere mig selv til det :4thumbup: og følte faktisk mere overskud som turen skred frem, og ikke ondt i lænd, knæ eller lign.

Distance: 92 km - 85 km ex.bykørsel

Pulsgns: 78 % ex.bykørsel

Hastighed: 30,0 km/t ex.bykørsel - men nok noget mere jævnt tempo en turen lørdag.

Link to comment
Share on other sites

Kort status på Tøserunden:

Marianne og jeg blev nr.12 og 13 - men kørte ellers sammen med de to andre "10xBjarne"-tøser, der blev nr.1. og 2, indtil 15 km før mål, hvor jeg punkterede. :dry:

Tiden for de 114 km (den officielle distance) blev 3:27:50, hvilket svarer til et snit på 32,9 km/t.

Min cykelcomputer, dvs. uden punktering viser 33,8 km/t. Det kan jeg vist kun være tilfreds med.

Edited by Candygirl
Link to comment
Share on other sites

Den lidt længere udgave:

Vi var jo en del tøser der havde tilmeldt os tøserunden sammen (10xBjarne) og har trænet sammen hver onsdag, nogle hver gang andre lidt færre.

Folks niveau har været lidt spredt, så inden havde vi lavet lidt forventningsafstemningen, så flest mulig kunne få en så god oplevelse. :bigsmile:

To meldte ud af de gerne ville kører omkring 3:15, og Marianne og jeg havde jo 3:30, som mål. Så vi besluttede at starte ud sammen med dem, og hvis vi så sænkede dem for meget, kunne de bare kører.

Derudover kørte vi også sammen med to andre, de var lidt i tvivl om de kunne følge med, men ville give det et forsøg.

Dagen startede meeeeget tidligt b010.gif eftersom vi skulle starte i Køge allerede kl.7:14. Men kom op i tilpas tid, til at få fyldt lidt mad og drikke :4mewantfood: indenbords inden turen gik mod Køge.

Vi ville være i Køge omkring 6.30 og tænkte at det da var gooood tid, men det blev nu alligevel lidt småstesset, da vi skulle stå i kø til udlevering af startnumre, så skulle der chip på cykel og man skulle lige have lidt tøj af/på og tisse osv.

Men vi stod klar ved startlinien 6 min før start.

Der var en, som nok meget fornuftigt, ikke mente vi skullle lægge alt for hårdt ud og ikke kører mere end lige over 30 i starten. Men det kriblede godt nok i benene, for at sætte noget mere speed på - og benene føltes også rigtig gode i dag. Holdt mig også i skindet i år, og har ikke kørt siden tirsdag. Sidste år kørte jeg en 69 km tur, dagen før :innocent:

Pulsuret fuckede ret meget op. Virkede de første par km, men lå så på ca.85% når jeg var i front+ lidt efter og så ellers på 75%(men stigende jo længere vi havde kørt) og det var super fedt at vi var seks til at fører på skift. Desværre havde de to sidste ikke overskud til at kører med og måtte slippe på et tidspunkt.

Mit pulsur drillede igen og viste 21% - 14 % og andet i den dur, og så meget overskud havde jeg trods alt ikke. Så måtte lytte en del efter til min krop, især da vi kom til modvindsstykket (fra 42-85 km). Det blev noget hårdere, for det er bare lidt sværere at acceptere at cruising hastigheden falder med 3-4 pinde. Men tror vi alle var rimelig opmærksomme på dette - og vores grænse lå vist også nogenlunde ens (+-).

Sidste år gik jeg jo også kold big time, det var efter 82 km. Så i år var jeg (måske lidt for) opmærksom på at huske at få nok vand og "mad" indenbords. Jeg havde valgt kun at tage gels med, syntes de er så dejligt nemme at indtage og det eneste der er overskueligt, hvis man er presset. Dem fik jeg "spist" efter 25, 50 og 80 km - og jeg gik ikke kold så det må havde virket. :tongue:

Det blev efterhånden sjældent at vi stødte på (overhalede) nogen andre. Men lidt før det sidste stykke med medvind (85 km), spottede vi en ret stor gruppe længere fremme. De to hurtigere fra vores gruppe satte turbo på for hurtigt at komme op til dem, og der kom Marianne og jeg lidt til kort. Da de var nåede op og lå bag dem, kom vi dog også hurtigt op. Vi havde håbet bare at kunne hægte os på - men hvis de skulle nå deres mål med 3:15 (et snit på 35 km/t) gik det ikke at ligge der, så vi kørte forbi og Marianne og jeg var med igen og tempoet var skruet lidt op. :bike:

Det passede mig sådan set fint, da jeg havde kørt med en del overskud indtil der, og med ca.30 km igen var det jo bare med at få brugt sin energi. Det bed dog også noget mere og kunne f.eks. godt mærke at min teknik i sving ikke er optimal, da jeg havde et lille hul efter hver sving, der liiige skulle lukkes.

Efter ca.95 km hvor jeg lige har ligget i front og lader falde mig ned, er der så en der kommenterer om ikke mit hjul er lidt fladt... vi kører over et lille bump - og ja, jeg er punkteret. Argggh :dry:

Nå, men vi må jo stoppe og ordne det, dvs. Marianne og jeg - vi havde på forhånd aftalt at vi var "makkere" og ens makker skulle så vente og hjælpe hvis man fik defekt. Tilsvarende havde alle andre en makker.

Kunne godt mærke rutinen fra sidste år ikke helt var der (både godt og skidt :wink: ) og punktering tog 9 min.

Og så var det ellers bare videre mod mål. Vi kom som sagt i mål i tiden 3:27:50 under vores målsætning på trods af punktering, så det er jo godkendt. Meeeen kan jo heller ikke lade være med at tænkte, at punktering jo trods alt kostede og de to andre kom i mål i 3:17 - det hurtigste tid af alle. Øv.

Og jaja, Jesper siger at det måske også siger lidt om hvem der stillede op - meeen som det lille konkurrence menneske der gemmer sig i mig siger, så ville et jo havde været lidt sjovere.

Forøvrigt blev vi kun overhalet én gang, af den store gruppe da vi var punkteret. :dry: Men fik et par opmuntrende skulderklap af dem efterfølgende.

Vejret var også godkendt, lidt sol, lidt skyet, lidt vind og en enkelt byge.

Edited by Candygirl
Link to comment
Share on other sites

Guest Femina

Tillykke med din superflotte tid til Tøserunden. :w00t:

Næste mål må være at lære Milton at cykle og iføre ham nogle cool solbriller!

post-2449-1244504618.jpg

Solbrillerne beskytter jo kattens øjne. Skidesmart! :cool:

post-2449-1244504817_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tak Femina - Er dog ikke helt sikker på at Milton vil være så samarbejdsvillig, til at lære sådanne stunt :tongue:

Mandag d.8

Fik eeendelig langt om længe taget mig sammen til en træning med Seje Sild - der er en underafdeling af cykelklubben ABC, og som navnet siger kun for k'er.

Bliver altid lidt nervøs når man skal ud og cykle med nogle nye, og især i dette tilfælde hvor jeg slet ikke kendte nogen.

Da jeg kom til opsamlingsstedet var der allerede en 10-stykker. Og de jeg stod ved siden af, var der hhv. for 1. og 2.gang. Fornemmede dog også, at mange dog var ret newbies.

Trods det lagde instruktøren hårdt ud med, at vi skulle starte med rulleskift ud af Hillerødmotorvejen - og øves øge vindskift, dvs. kæden skulle skifte retningen, så lå siden også skiftede. Jeg fik undgået de aller nyeste (det er mit temperament ikke til :blush: ) og selvom vi fik af vide vi skulle ligge omkring 26-27, røg vi hurtigt op på 30-31, som virkede noget mere naturligt.

Da vi kom ud forbi Farum skulle vi kører en jagtstart af Høveltevej; 2 km (2). Vi blev sendt afsted med 10-15 sek mellemrum og jeg fik hentet tre :superman:

Den restende del af turen kørte vi 4, tror jeg det var, rulleskift i grupper af 4 - desværre gik antallet ikke helt op og jeg endte i en gruppe med 3. Virkede ikke så super, når man ligger og skifter hele tiden. Niveauet passede nogenlunde, meeen kunne nu godt have tænkt mig lidt mere fut i pedalerne - og kan se jeg ikke har været over 80% på rulleskift intervallerne.

Det sidste interval, skulle egentlig også havde været en jagtstart, men fordi det var begyndt at regne, blev lavet om til rulleskift - var det dog tilladt at give los det sidste stykke. Og så kom pulsen også lidt højere op (6).

Jeg er lidt delt om, hvad jeg syntes om det - på den ene side lærte jeg noget nyt (rulleskift i sidevind) og øvet en masse rulleskift og der var en masse hyggelige tøser, nogle også ganske seriøse. På den anden side savnede jeg lidt mere fart og så var niveauspredningen nok lidt stor. Alt i alt, tror jeg stadig jeg hælder mere til FitnessDK's træning.

post-13362-1245008056_thumb.jpg

Onsdag d.10

Var dukkede op til træning med tøserunden-tøserne, men 6 minutter over var der ikke kommet andre - ret meget nedtur :unhappy:

Heldigvis havde jeg dog selv lagt en rute - 62 km fra Mosehuset til Roskildevej via Kollekollevej, Ganløse, Sørum, Herringløse, Sengeløse og Glostrup. Stort set identisk med Marianne og mins tur to uger tidligere. Og som der var der også meget vind fra samme retningen. Hvilket betød side/modvind på over 2/3 af turen.

Første halvdel gik godt, man "vender" ved Herringløse, men forbi ruten stadig gik sydpå var der stadig modving. Arrrgh, der var jeg lidt ved at miste modet fordi jeg gerne havde set snittet blive lidt højere (lå omkring 29,4)

Endeligt kom der dog medvind og fart i cyklen og snittet bevægede sig langsomt. Det var ganske motiverende og fik givet den jævnt meget gas til sidst - og ende på 30,1 :devil: Yæs!

Lørdag d.13

Regn, regn, regn og cykling er ikke et godt match - det er til gengæld regn, regn, regn og spinning! Og det er også laaang tid siden jeg sidst har været til spining, så lørdag morgen sad jeg klar, total topmotiveret og med veludhvilede ben og spinning instruktør der spillede total ynglingsmusik :wub:

I opvarmningen sneg pulsen sig langsomt op ad - men som sveden kom sammen med det tunge åndedræt, ville "mere have mere". Hovedserien var 5x5 min

1.runde (5)-(6)

2 min siddende mellemtakt

1 min siddende acc

1 min siddende mellemtakt

1 min siddende acc

2.runde (6)-(7) var 1-1-1-1-1, dvs. 3 gange siddende acc.

3.runde (7)-(8) var 5 minutter stående, troede egentlig bare det var enkelt takt. Men efter 1 minut blev det meldt ud, at hun ikke ville se nogen følge takten, vi skulle ligge over den og det her ville blive "4 minutter i helvede".

Oh yes, der skulle ikke meget til at motivere mig - og var næsten allerede på vej op ad Mont Ventoux. - Tror dog jeg skal lægge noget langsommere ud til den tid.

Feeeed time :wub: og var helt rød i bæret bagefter - og var det også stadigvæk da jeg kom hjem. Hvor Jesper så glad på mig - og sagde at jeg lignede en der var i en lykkerus. :bigsmile:

Så beskrev jeg ovennævnte og fik så af vide, at det ikke er normalt, at syntes det er fedt at svede og knokle så meget. Men hvem siger også man skal være det :tongue:

post-13362-1245009152_thumb.jpg

Edited by Candygirl
Link to comment
Share on other sites

T

Så beskrev jeg ovennævnte og fik så af vide, at det ikke er normalt, at syntes det er fedt at svede og knokle så meget. Men hvem siger også man skal være det :tongue:

NORMALT = KEDELIGT :bigsmile::devil: - og du er jo IKKE kedelig

Link to comment
Share on other sites

Mandag blev det til endnu en spinningtime - havde desværre glemt mit pulsur så ingen stats. Men lå nok næppe helt så højt som lørdag. Skulle jo også kunne køre nogenlunde til Dogme cykling.

Men igen god time - og rart ikke at være hjemme klokken sent, som efter cykling.

I går tirsdag var der jo så Dogme cykling på programmet, det var ikke mange der havde valgt at møde op - 3 stk. Men hvilke tre :bigsmile:

Ruten var Blovstrød 12,1 km kørt 2 gange.

Start på Sandholmgårsvej i let modvind,

til højre ad Kongevejen 1,4 km med let stigning,

til højre ad Stumpedyssevej 5,4 km, lettere kuperet og i medvind :bike:

til højre ad Sjælsmarkvej/Sandholmgårsvej igen i modvind og med først et par mindre stigninger og tilsidst en længere. Virkeligt ondt stykke - specielt i modvind :crazy:

Jeg startede i midten, Maj først og Jesper efter mig.

På første tur kunne jeg stort set ikke se Maj, lidt ved det sidst sving ud til Sjælsmarkvej - men på dette stykke kunne jeg se, at jeg lidt langsomt fik spist lidt ind på hende. Da vi nåede Stumpedyssevej på anden runde, lå jeg en måske en 100 m efter - men det havde Maj også opdaget. Og så satte jagten ind. :superman:

Men det var ikke helt let, for når jeg hentede lidt ind kunne jeg ikke bare "fortsætte", så var jeg nødt til lige at bakke en af, og så kom der lidt mere luft igen. Lå lidt og overvejede, at jeg måske godt kunne køre op til hende, men forbi ville nok være lidt sværere... Prøvede dog når det gik opad, at holde bedre gang i cyklen og lige før svinget til Sjælsmarkvej fik jeg overhælet.

Det varede dog ikke lang tid før Maj overhalede igen. Og så overhalede jeg - og så overhalede Maj.

Tror vi fik overhalet hinanden 4-5 gange - tror at når man overhalede skulle man liiige bruge lidt ekstra, hvorimod at den der blev overhælet lige fik et pusterum. Det gjorde så, at den der lå bagest havde større overskud - og kunne overhæle igen. Phew det var hårdt - men sjovt det var det også.

Pulsbæltet drillede, men der hvor der var realistisk måling var mit pulssnit 86% og kørte med en gennemsnitshastighed på 33,6 km/t - 21:50 på første runde og 21:35 på anden runde. Og slog dermed også Jesper :devil:

Edited by Candygirl
Link to comment
Share on other sites

WROOOOOOOOOOOOOM :bike: Godt kørt :alright:

Men betyder det ikke, at du skal starte først næste gang, hvis du nakkede dem begge :unsure::4jumpy:

Taaaark.

Marianne det er vist ved at være for lang tid siden du har været ude at kører - det betyder at jeg burde være startet sidst. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Efter en doven uge, var det tid til træning med FitnessDK og den lige så gode halvdel var med :bigsmile:

Dagens rute gik nordpå over Jærgersborg, Søllerød inkl. slotsbakken, Gl.Holte og Høsterkøb.

Turen dertil foregik samlet og var præget af manglende tegngivning - blev sku lidt gal, det er ikke fedt at gøre over huller, grene eller sågar hestelort uden der bliver givet tegn. Fik også gjort opmærksom på det, men det satte et spor af nervøsitet fordi man jo ikke kunne stole på ikke at blive advaret i tide - ikke så fedt. :dry:

Ved Høsterkøb (Åsabakken?) delte vi op i det hurtige og langsomme hold. Vi var en del på det hurtige idag - 8 stk. Dog ikke nogle af de rigtig hurtige, der hiver tempoet en del op - og derved trækker en del kræfter ud :blush:

Vi startede med et stille rulleskift (hvorfor er der altid nogen, der aldrig har prøvet rulleskift før..? a015.gif På et tidspunkt må alle da kunne finde ud af det)

Derpå to intervaller. Det første ordinært rulleskift - med den lille krølle at vi overhalede en anden rytter. Da jeg så er på vej ned, kører ham to positioner efter mig ikke bare "med ned", men laver et stort hul. Der er lidt forvirring, men vi opdager så, at det ham den fremmede, der har kørt med op i rulleskiftet og brugt det som "afskydning". :crazy: Det kan man sku da ikke... slet ikke når man bliver indhentet ingen kort efter.

Det andet interval (4,5 km) skulle starte som rulleskift, men hvis man ville kunne man bare kører efter skiltet. Det ville Maxie så ret hurtigt. ..og ingen forvirring, kørte han? Ja, det gjorde han. Skal vi køre efter? Skal vi fortsætte rulleskift...? Jeg har jo slet ikke hurtighed nok til at kunne gøre mig glædende i sådan et interval, men tænker bare at køre og give det jeg nu har - og helst ikke blive sat eller blive sidst.

Det blev en lidt halvhjertet sætte efter, han blev hentet, så kørte vi lidt samlet og så opstod der igen et hul, med tre forrester og så maxie, en anden og jeg lidt efter. Og mente ikke at jeg gav mig helt ved bare at ligge der, så ville da se om jeg kunne hente lidt ind på dem - det kunne jeg sørme (og fik bagefter af vide, at det var Maxie ret glad for *wuhuu*). Men blev dog sat lidt til sidst igen - tror jeg blev nummer fem, og så var træneren endda punkteret undervejs. :tongue:

Derefter i march tempo mod Strandvejen. Ved Hørshom/Rungsted hvor der er vejarbejde lagde vi os en og en. Da jeg kommer i front, og skal til at køre uden om en civilist brager der en anden gruppe forbi. Lidt hektisk da de ikke rigtigt gav plads, men det gik. Fra Skodsborg blev der givet noget mere gas - jeg lå egentlig bageste, men kørte frem da der var rundt. Jeg kører jo noget langsommere op ad bakkerne end de øvrige og tænke det ville være rart at have lidt at give af.

De blev da også slået et lille hul, men ikke mere end det hurtigt kunne hentes igen. Ligeså på næste bakke.

Den anden gruppe på 10-12 stykker lå stadig foran os, og gjorde at der ikke blevet givet helt frit, lidt ærgerligt, da jeg stadig syntes jeg havde lidt mere at brænde af...

Ved bakken før Erimitageslottet hang jeg på ( :4thumbup: ) og syntes, at nu måtte de da gerne træde lidt mere på speederen.

Det var så stadig ikke sket ved Tårbæk, så jeg tænkte f*ck it, nu skal vi have lidt sjov og så lagde jeg mig ud i overhalingsbanen, en anden fra FitnessDK kørte med, ca 10 cm før mig :unhappy: - men vi kørt os op langs det forrest gruppe også. Det var spass, sku fedt at kunne følge med der. Hastighedskurven siger da også et jeg over et minut lå på 40+ og det var uden at have hjul. Total feeeedt!!! :superman:

Havde selvfølgelig startet for tidligt og blev overhalet af en del til sidst, men andet havde jeg heller ikke ventet.

Turen med FitnessDK var 69 km (Ruten)

Gns.hastighed: 31,3 km/t (på de 50 km vi kørte opdelt 32,5 km/t)

Gns.puls: 72%

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Bagud med logningen igen igen - det er efterhånden mere reglen end undtagelsen.

Den sidste uge er det blevet til:

Mandag: Beachvolley. 2 år siden jeg sidst har spillet :crazy: og det gik meget bedre end forventet :cool: (og jeg fik ros :bigsmile: )

Torsdag: Beachvolley

Fredag: Cykling 67,6km (51,1km eksl bykørsel), snit: 28,6km/t (31,1km/t eksl bykørsel :superman: )

Lørdag: Beach igen, dog meeeeget varmt og der var svært at bevarer koncentration og tempo.

Søndag:

Ville løbe 3 km, som i sidste uge. Kigger lidt på uret i starten og konstaterer at det egentlig går ganske hurtigt. Beslutter mig for at lave det til 3*1 km og se om jeg kan holde et tempo på 5 min/km.

Stats på de 3 km blev (Hastighed, gns.puls, maxpuls)

5:01 min/km, 79%, -

4:39 min/km, 85%, 90%

5:12 min/km, 84%, 91%

Hvilket giver en samlet gennemsnitshastighed på 4:57 :superman: (pulsen var dog også noooget høj :blush: )

Må vist hellere få cyklet/spinnet lidt mere de næste to uger, inden vi skal på ferie - men det var jo dejligt beachvolley vejr i sidste uge, så der blev trænet lystbetonet.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share