Brunsvigeren Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Nu skal jeg til at stable en god morgenmad sammen.. Så jeg tænkte jo vi alle kunne komme med en masse gode ideer..Jeg vil starte ud, med det jeg selv sidder og spiser nu.. Selvom det nu ikke er morgen..En god gang A38 Natural + 1 scoop chokolade protein 30g + Kelloggs All Brand.. Nam nam.. - Det smager sgu som en drøm! :D - det skal dog nævnes det ikke ser så lækkert ud, men lad ikke øjet bedrage!Edit - efter 5 minutters spisen... Nu begynder jeg godt nok at få en kvalmende fornemmelse, så lækkert var det måske ikke helt alligevel.. Det er chokolade smagen i det protein pulver som ødelægger det hele.. det smager alt for syntetisk.. Edited August 15, 2007 by Brunsvigeren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuneN Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Ylette + AXA Fibersund = Winning combination.. godt med protein og fibre.Ellers er ganske alm. havregryn jo altid et hit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Min egen morgenmad består af 100 g havregryn, 500 ml økologisk skummetmælk, 10 g udos choice og et æble. Det virker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Min egen morgenmad består af 100 g havregryn, 500 ml økologisk skummetmælk, 10 g udos choice og et æble. Det virker.Müsli evt. finax natural med 20 % kostfibre og cheasey yougurt. evt. frisk frugt eller nødder ovenpå Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amdi Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Mellem 100-150 g. havregryn med tilhørende mini- eller skummetmælk, deri smider jeg et æble i tern i... Hvis det er før noget træning, ryger der nogle rosiner i også...Hvis det findes i køleskabet bruges der også youghurt istedet for mælk en gang i mellem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUNKER Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) God ide med morgenmad.Jeg fandt selv denne under opskrifter for noget tid siden.1 banan2 scoop proteinpulver (bruger selv kun en scoop wg.)ca. 100 gram havregrynca 4 dl vand. (jeg bruger ofte mælk)Det hele blendes om aftenen og skal så på køl natten over. Smager godt og går lige i armene.... :4mewantfood:Junker Edited August 15, 2007 by JUNKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjr Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Jeg plejer at spise den mængde havregryn jeg kan "klare" - vil tro det ligger mellem 75g og 200g - sammen med 1l skummet- eller minimælk og en mass' kaff'. Hvis jeg har frugt i huset napper jeg gerne et æble eller ligende. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Q-base Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Jeg laver hver morgen havregrød og er så begyndt at putte en god sjat kanel ud over havregrøden mens den bliver varmet op og rørt rundt. Det giver lige et ekstra pift til smagen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunsvigeren Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Jeg forstår ikke helt, hvordan i kan have så meget tid om morgenen.. Står i ekstra tidligt op for at lave et solidt måltid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Jeg forstår ikke helt, hvordan i kan have så meget tid om morgenen.. Står i ekstra tidligt op for at lave et solidt måltid. Nu tager det jo ikke ret lang tid at lave havregrød. For mig er det bare vigtigt at få noget ordentlig om morgenen. Hvad betyder 15 min om morgenen? Hvis jeg har travlt sidder jeg bare og læser imens. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linis Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 (edited) Jeg forstår ikke helt, hvordan i kan have så meget tid om morgenen.. Står i ekstra tidligt op for at lave et solidt måltid.Ja, men fremfor alt for at få kaffe Nej, der er er en grænse for, hvor tidligt jeg gider stå op for at lave morgenmad. Men kan ellers godt lide at bruge lidt tid til det om morgonen - så når man at vågne lidt også.Spiser næsten altid havregrød til morgenmad, mest fordi det er det nemmeste jeg kan lave som jeg holder mig mæt på. Men ellers er yndlingsmorgenmaden omelett med masser af tomat eller kogt æg på brød med mayonaise, agurk og tomat og så varm chokolade :4mewantfood: Edited August 16, 2007 by linis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisB Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Jeg forstår ikke helt, hvordan i kan have så meget tid om morgenen.. Står i ekstra tidligt op for at lave et solidt måltid.Ud af de svar der er kommet indtil videre er det så vidt jeg kan se kun 1 der rent faktisk "laver" morgenmad, og det er havregrød, hvilket ikke tager mange minutter :) Resten spiser faktisk noget der bare skal hældes op i en tallerken ;)Med hensyn til tiden, tjaaa det kommer jo an på hvordan man har det med at komme igang om morgenen. Jeg står op 30 minutter før jeg skal ud af døren. På den tid når jeg da både brusebad, morgenmad (havregryn), læse lidt tekst tv, komme i tøjet, og har stadig tid til overs. Og jeg synes på ingen måde jeg løber stærkt om morgenen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuneJ Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 150 g havregryn + ½ L skummetmælk. Det giver en god start på dagen Jeg ville gerne spise 200 g, men det er jo ret kalorierigt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunsvigeren Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Spiser næsten altid havregrød til morgenmad, mest fordi det er det nemmeste jeg kan lave som jeg holder mig mæt på. Men ellers er yndlingsmorgenmaden omelett med masser af tomat eller kogt æg på brød med mayonaise, agurk og tomat og så varm chokolade :4mewantfood:Kan du prøve at komme med en opskrift på din omelet med masser af tomat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeCerveau Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Havregryn til hverdag. Men Spejlæg og en pakke bacon i weekenden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linis Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Kan du prøve at komme med en opskrift på din omelet med masser af tomat ?Har den i en bulk-, og en cutvariant BULK3 æg3 spsk mælk1 tomat i skiverReven ostsmør at stege i, ca 1 spskPisk æg og mælk halvt sammen (skal ikke være helt jævnt gult, men bare så gulene prikkes hul på) Kom salt i. Steg tomatskiverne i panden til de bliver bløde. Kom æggene over og rør lidt rundt. Når overfladen er halvt cremet, kom reven ost ovenpå og spis!CUT1 æg3 æggehvider1 tomat i skiverReven mager ost1 spsk smør at stege iTilberes som oven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunsvigeren Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 (edited) Jeg takker.. det må jeg prøve :)Kan man evt. bruge nogle flåede tomater? Edited August 16, 2007 by Brunsvigeren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fladberg Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 80g havregryn og 270g skummetmælk 2min. i mikrobølgeovnen og der er serveret havregrød. Så slipper man for at vente på komfuret bliver varmt samt svine en gryde til.Derudover supplerer jeg med en ½ scoop (40g) proteinpulver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linis Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Jeg takker.. det må jeg prøve :)Kan man evt. bruge nogle flåede tomater?Du tænker på dem på dåse? Kan man måske, de er bare meget "våde" i det - eller måske skulle man kalde det "saftige". Men prøv endelig og sig hvordan det gik Hvis man er lidt wild and crazy, smager det super med en smule pesto i omeletten. Men det kan man ikke så godt om morgonen, fordi så lugter man bare hvidløg resten af dagen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunsvigeren Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Ja du har noget ret i at, det virker ret "flydende" og når det bliver blandet med æg og mælk, så kan jeg kun tænke mig til, hvordan det kommer til at gå .. Friske tomater i skiver, er nok bedre.. Evt. tilføje nogle kyllingetern. Og ja pesto smager forrygende, men man kommer til at stinke hele dagen som du selv skriver.Men jeg vil da helt klart prøve at lave den omelet :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuneN Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Nu vi er ved bulk, så er der jo altid en god gang engelsk morgenmad:SpejlægBaconStegte tomatskiver og champignonBaked beansPølserToastbrød (toasted, naturligvis)Mmmmmmmm :4mewantfood: Det er godt nok et måltid næsten uden nogen former for næringsstoffer - men det smager fantastisk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mugge Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Nu vi er ved bulk, så er der jo altid en god gang engelsk morgenmad:SpejlægBaconStegte tomatskiver og champignonBaked beansPølserToastbrød (toasted, naturligvis)Mmmmmmmm :4mewantfood: Det er godt nok et måltid næsten uden nogen former for næringsstoffer - men det smager fantastisk!Da er da masser af næringsstoffer. Mængder af protein og masser af mættet fedt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achilles Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 2 hele æg og 6 æggehvider, enten hårdkogt eller stegt på pandenen kop havregryn med kanel.Eller en scoop p-pulver, en kop havdregryn og ca 18g peanut butter i blænderen.Lige i øjet :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyRunner Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 0,5% A38 med et skvæt solbærsaft (eller friske bær hvis de er lige ved hånden) og et læs Rugfras - det er bare kanon om sommeren. Hvordan kunne jeg *leve* før Rugfras blev opfundet... - ja, jeg bruger dem altså også på koldskål i stedet for klamme-junkere, men det har ikke noget med morgenmad at gøre .Om vinteren havregrød med frugt (æbler/pærer) - eller den fine variant for sønderjyder tæt på Tyskland: grød af Kölln's kernige Multikorn Flocken (en rigtig lækker økologisk 5-korns grynblanding som kan købes syd for grænsen - jeg har endnu ikke fundet noget tilsvarende i Danmark). Og et stort glas kærnemælk til. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oksen fra Århus N Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Jeg spiser Cheasy Yoghurt med nogle bananskiver i, og så MASSER af grovvalsede havregryn ovenpå. Bagefter en franskbrødsmad (med hvad jeg nu har lyst til), og kulsort stempelkaffe til. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.