S.K 2014


S.K
 Share

Recommended Posts

ca. 6,2km løb med let rygsæk.

Herefter en gang crossfit: "Barbara" (Tireflips istedet for pullups)

5 rounds, 3min rest between

10 x Tireflip

30 x pushups

40 x Situps

50 x Airsquats

6,2km med let rygsæk tilbage, med et pitstop i havnens vand. Kort tid efter endnu en tur i vandet ved kridtgraven. Der er blevet svedt ekstremt meget idag!

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

Igår svømning, idag svømning og styrketræning. Svømning på godt 1300m bryst i kridtgraven og styrketræning lidt af det hele. Forrige dags WOD kan mærkes. Jeg tror ikke jeg får et nært så struktureret træningsprogram det næste halve år, som jeg havde sidste år. Men det er fint og det føles godt. Jeg er gået over i en "Organiseret Kaos" fase, og det gør hele tilgangen lettere.

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

Jeg takker og bukker:) Så deler vi fascination af hinanden. Jeg har ikke de store delmål. Jeg har et par relevante kurser jeg satser på. Jeg vil også godt runde de 3500-3600 på en coopers, og lidt andre løbetider, hvis det hele flasker sig. Derudover en del mere svømning på programmet. Jeg har i et par år også godt ville kaste mig ud i AR, men det er aldrig blevet, og resscourcerne er heller ikke til det endnu desværre.

Mht. løb og styrke, så er det udelukkende på dagsformen - endnu. Styrketræningen tager jeg på rutinen jvf de basale principper, og løbedelen er vel groft delt op i et intervalpas, en mellemdistance og noget o-løb. Jeg følger dog nogle faste tider på faste distancer når jeg løber intervaller jvf MFT hæftet ud fra mit coopers-resultat.

Dagens træning:

Svømning og løb. Svømningen blev som altid for tiden, i kridtgraven med crawl og bryst. Løb her til aften blev et længere opvarmningspas end planlagt, men tog en omvej, og derfor blev intervallerne ikke så mange.

opvarmning 4430m på 20:36 (4:39min\km)

2 x 800m på 02:55min. Pause 2min. (03:38min\km)

1 x 400m på 01:19min (03:17min\km)

1000m afløb

ialt 7430m

Forventligt svømning og styrketræning imorgen.

Link to comment
Share on other sites

I eftermiddags svømning. Udelukkende crawl med sprintsvømmefødder. Det går helt sikkert fremaf med teknikken her, og den fart som svømmefødderne giver, synes jeg gør det mere overskueligt at fokusere på de enkelte dele af crawlteknikken i overkroppen. Lidt senere blev det til coretræning hjemme. Ingen styrketræning, det var lysten ikke til.

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

I eftermiddags svømning og her til aften styrketræning.

Svømningen bestod igen af crawl + sprintsvømmefødder. Kridtgraven er ved at være grøn og på den ene bred, er der efterhånden en del alger\grøn plamager. Men vandet er dog stadigvæk +23.

Styrketræningen er stadigvæk utrolig løs og lystbetonet, uden egentligt at være særlig effektiv. Mon ikke jeg snart får taget mig sammen til at lave noget holdbart. Kropsvægten er reduceret en anelse, men morgenvægten er vidst stadigæk +90, men ingen hastværk.

En eller anden dag hiver jeg pløkkerne op og lever livet i omgivelser som i dette klip. DK er altså for kedelig:)

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

Uge 30

Mandag Løb + Crossfit

Tirsdag Svømning

Onsdag Svømning + Styrketræning

Torsdag Svømning + Løb

Fredag Svømning + Core

Lørdag Svømning + Styrketræning

Søndag Fri

Fin uge, perfekt vejr til både løb og svømning. Fik godt fat i svømningen, og det virker altid godt på mig at gøre en ting intensivt og ofte i en kort periode, for at komme ind i en god rytme og vane, mht. nye discipliner.

Link to comment
Share on other sites

Hvad ligger dine 1000 m bryst tider på, hvis du fyrer den helt af? Og hvad ligger de på hvis du skal disponerer lidt?

Tak for sidst iøvrigt - send en PM hvis du kan gætte hvem jeg er, foretrækker at være anonym herinde :)

Edited by Kid A
Link to comment
Share on other sites

Hehe Kid A, det kan godt være jeg bliver lidt presset nu, men det kan være der ryger en PM ind så, hvis jeg mener jeg kan huske det. Jeg har nok en idé. Det er noget tid siden jeg har testet, men omkring 23, så det er ikke prangende.

Dagens træning blev i formiddags til 59min løb i terræn. Løb på et MTB spor det meste af vejen i et langsomt tempo. Lidt kupperet, vekslende bevoksning, men kun ganske få stigninger. I eftermiddags styrketræning af overkroppen.

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

Jeg gruer heller ikke for svømning på nogen måde, men det kan altd blive bedre, og mht. svømning har jeg så meget mere at hente. Kender ikke tiden i uni, andet end 300m på omkring 8½-9.

Gårsdagens blev styrketræning. I formiddags blev det til 55min let løb på landevej. I eftermiddags coretræning.

Link to comment
Share on other sites

Igår blev det kun til en lettere gang coretræning, og ellers bare en fridag.

Idag blev der gået lidt mere til stålet, og løb coopers, testede corestyrken og sluttede af med en gang styrketræning til overkroppen.

Coopers resultatet endte med 3372m. En forbedring på godt 70m siden d. 14 juli. Jeg har dog også tabt mig, så planen går som den skal, men det er helt sikkert et tilfredsstillende resultat på den korte tid, samt den rigtige retning.

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

Ja, nu er der kun godt 100m til min pr. Løb den med 5 andre, men ham der løb længst af dem, endte på 3002m, så jeg havde desværre ikke det pres som gerne vil ha' hvis der virkelig skal rykkes. Men som altid, så har jeg skrevet mellemtiderne op på hånden for at sikre at jeg hverken løber for hurtigt eller for langsomt. Som oftest så ender det dog altid med at jeg er et par sek efter for hver 400m, fordi målet altid er lidt bedre end jeg kan præstere, så jeg har altid tiden som min skygge.

Løb den dog alene for 3 uger siden.

Her til aften, efter kl. 22, iøvrigt i en god temperatur, blev det til 30min let løb. Ville have været nede efter en ordenlig gang slik efter gårsdagens milde bytur, men ændrede mening i sidste sekund. Så resten af natten bliver med X-games på dr3 :) (Uden slik desværre)

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

Tak i to, men ro på, det skal nok blive bedre:)

Mandag og tirsdag stod den på styrketræning. Havde fri fra arbejde, men havde også brug for hvile efter en relativ heftig løbeuge ift hvad jeg normalt løber. Idag intervaller efterfulgt af coretræning.

1200m opvarmning

400m 1.16min (03.10min\km og 18.95km\t)

400m 1.13min (03.02min\km og 19.73km\t)

400m 1.13min (03.02min\km og 19.73km\t)

400m 1.14min (03.05min\km og 19.46km\t)

400m 1.15min (03.07min\km og 19.20km\t)

800m 2.46min (03.27min\km og 17.35km\t)

1200m afløb

ialt: 5200m

1½min pause mellem intervallerne

Noget hurtigere intervaller end først planlagt. Havde dog glemt løbetiderne herhjemme og kan nu se at jeg skulle ligge på 1.20-23min\omgang. Men var klar over at det gik for hurtigt og derfor tog jeg også 30sek mere pause end planen.

3runder core, uden hvil af:

1min Side Venstre

1min Vandret

1min Side Højre

(Er begyndt at køre denne med en kollega, gerne hver dag, men ellers så ofte som muligt. Den skal gerne ende oppe på omkring 20min)

Bagefter en blanding af pullups, chinups og rygbro V og H.

Resten af ugen satser jeg på løbefronten på en lang let løbetur fredag, og i weekenden test af 3km på maks 15min i uniform, støvler, MP og 10kg rygsæk. Svømning fredag morgen, og ellers det løse resten af ugen. Nu jeg allerede er igang med at skrive et alt for langt indlæg, så lufter jeg lige min kortsigtede træningsplan, for at gøre et forsøg på at lave lidt mere struktur i min styrketræning igen. Den er ikke målrettet på at blive ret meget stærkere, det er ikke et krav, men i det mindste vedligeholdelse.

2 faste styrkepas pr uge som gerne skal se ud og køre således

Basic øvelser

Uge 1 = 4x5

Uge 2 = 4x4

Uge 3 = 4x3

Uge 4 = 4x2

Support øvelser

Uge 1 = 3x8

Uge 2 = 3x7

Uge 3 = 3x6

Uge 4 = 3x5

Dag 1

Frontsquat

Militarypres

Pullups

Stivbenet dødløft

Dips

Lateral raises

Dag 2

Dødløft

Bænkpres

Chinups

1arm Db OH pres

Dips

Hyper extensions

Generelt lave set og reps, men jeg laver så meget andet i løbet af ugen med kropsvægt, hvor der indgår noget der minder om crossfit-helvedet med alt for mange gentagelser, så det er der rigeligt af.

Ugens musiknummer??

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

Stivbenet dødløft:

2x10 @ 50kg

1x5 @ 90kg

3x5 @ 110kg

Militarypres:

1x10 @ 20kg

1x10 @ 40kg

3x5 @ 50kg

Pullups(UH):

3x8 @ bw

Dips:

3x8 @ bw

Lateral raise:

1x8 @ 11kg

3x8 @ 12kg

3runder core

1min Side Venstre

1min Vandret

1min Side Højre

ialt 9min uden hvil.

Så begynder der at komme lidt detaljer på styrkedelen. Fik hevet et O-løbs kursus hjem i uge 36, med så hvidt jeg kan se 40-50km løb ialt. Fornuftigt og det skal nok blive spændende.

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

321: Ja, at gribe det an er måske endda så meget sagt. Der er ikke gjort de store overvejselser omkring, andet end at få noget struktur på det, og at jeg hellere vil træne få end mange reps.

Dagens blev svømning inden arbejde. En blanding af crawl og bryst. Har ikke styr på distancen, og eneste formål var også bare at være i vandet, så ikke meget i det:) Havde bestemt mig for en lang løbetur eftermiddag\aften, men det er lysten eller dagsformen ikke til idag. O-løb imorgen.

Edited by S.K
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share