• Nyeste Emner

 • Nyeste indlæg

  • 90,4kg efter 2975kcal. Jeg er vågnet med rød hals der strammer til når jeg synker. Ikke helt usædvanligt, efter jeg har cyklet i kulde. Men med tanke på beskeden fra smittestop-appen, har jeg sygemeldt mig i dag også droppet tandlægetiden i morgen. Det sidste kunne jeg vente med til i morgen men de har nok lettere ved at få en anden patient ind, end hvis de får et afbud med kun 3-4 timers varsel. Jeg har energi som en olding men det kan sagtens være manglende nattesøvn pga de sene vagter og generelt småDOMS i meget af kroppen. Jeg har sat varmeblæseren op i soveværelset og har tændt varmeristen i stuen... endevæggen er en glasvæg ud til den lukkede altan og foran ligger en varmerist, jeg ellers er for nærig til at have tændt. Men hold da op, hvor det betyder meget, at den tager gulvkulden. Med tanke på at mit indestående i banken vokser, burde jeg næsten ofre at her ikke altid er så sk... koldt om vinteren. Omvendt er det vel bedst for miljøet, at blive ved at småfryse. Sidespor.... planen med varmen er, at hvis jeg er off pga cyklingen, så plejer jeg at kunne “varme det væk” og hvis det er sådan, så kan jeg raskmelde mig igen.
  •   Konventionel bænkpres med stop Runde 1 3x125 3x125 3x125 3x125 3x125 3x125 Runde 2 3x125 3x125 3x125 3x125
  • Uha, misundelig på både distancen og på løbeterrænet 
  • Paniiiiik med tiden. Et kvarter før jeg skal møde, får jeg en notifikation fra smittestop-appen om at have været tæt på en der er testet positiv. Falck har heldigvis lige åbnet for lyntest uden tidsbestilling på Hovedbanen, så ind og få vredet en stålbørste rundt i næsen.
   Ih, hvor jeg glæder mig til at få turen igen om 4-5 dage. Det er over et kvarter siden og mit øje løber stadig i vand
  • 90,3kg efter 2825kcal Total zombie-mode i dag, fordi jeg fik så sent fri i går. Det skal kraftigt overvejes at jeg går med til det igen for det tilter min søvn 112%
   Men dejligt vejr, trods kulden, så jeg besteg vintergeden for at køre lidt antrit. Der var ikke meget fart i tranportstykkerne og jeg blev forpustet meget hurtigere end normalt, så jeg kørte 3 blokke med 3 antrit. Så undgik jeg også at svede og derefter fryse. Selvom jeg altså føltes meget off, så røg vintergeden over 1600w for første gang. Der var egentlig også fint skub i mullerne, da jeg styrketrænede en fullbody bagefter, så lidt mystisk. Jeg skal snart på arbejde og nå at klaske en madpakke sammen samt vaske cykelklunset, så hopper af for nu. Har kun lige akkurat over 11 timers overgang til arbejde i morgen, så det bliver en nuldag. 
 • Recent Status Updates