kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Everything posted by kahlua-kalv

 1. Spock 2018

  Det er en temmelig maskulin indretning af stuen... Jeg havde ikke fået lov, men verden er heldigvis mangfoldig :)
 2. Spock 2018

  Single? Selv B. I. må en tur i boksen... Men fedt setup!
 3. Langt pokker i MOL

  Godt du er begyndt at træde rundt igen!
 4. Hver dag er hver dag!

  En skamfyldt diskopumpers bekendelse ;-) Lyder som et bryst mange ville kigge misundeligt efter!
 5. Hver dag er hver dag!

  Jeg tænker du har fået kæreste og kontorkrop og med rette skammes over DIN deroute som fyrdenaf-stærkmandsflotfyr? Eller var der noget at logge
 6. Langt pokker i MOL

  Ses i morgen :-) Husk at oploade planen for oktober inden, så du kan får ris/ros i tråden ;)
 7. Langt pokker i MOL

  Du kunne også selv sætte dig nogle mål for antal gennemsnitlige pas, km og intensitet her i loggen. Så skal vi andre nok holde dig i ørerne vinteren over!
 8. Got legs?

  Godt du slap uden mén Altid spændende med nyt gear. Har desværre ikke nok indsigt til at anbefale noget godt alternativ.
 9. Motion i balance™

  Tak, jeg er stadig i tænkeboks. Jeg kørte 3backroads i weekenden på min Ridley Fenix Sl. Det var 75 km på grus, skovstier og lidt asfalt. Det klarede den rimelig godt med 30mm knopdæk, så den er egentlig ret alsidig med det rette fodtøj, men den skal selvfølgelig helst ikke ud når der er saltet. Du burde faktisk kører den type løb, eller bare møde op til fællestræninger i dyrehaven i weekenden og teste cyklen lidt mere grundigt :-) det sku meget sjovt og noget mere alsidigt end landevejstræning.
 10. Motion i balance™

  Nogle er nok reelt lettere afkølede ved målgang, men tror også løbsarrangørerne prøver at vise højt serviceniveau (på en lidt billig måde).
 11. Langt pokker i MOL

  Nå der var jeg lidt for hurtig. Der tikkede en mail ind i dag med tilbud om at købe ffwd f6t+disk brugt til en god pris. Det sagde jeg ja til. Håber det er ok m dig? Kan du ikke smide dem til salg i en FB gruppe?
 12. Langt pokker i MOL

  Jeg spørger omkring :-), men vil gerne købe dit 404. For mig er der noget lidt specielt over zipp. Så må jeg leve med farven... Det er jo også en måde at få testet lidt gear af :-) pris¿ evt. i PM. kommer du på onsdag? Eller tirsdag ¿ har planer om at rulle med de gamle i ny og næ, når arbejdet tillader det
 13. Langt pokker i MOL

  Tillykke med i morgen! Du skulle have givet dig selv den store værktøjskasse og en dag hjemme med kabelskift mm. Det er fedt når det er overstået og det hele spiller. Må dog tilstå at jeg også tyr til den lokale smed med mellemrum, men forsøger at lave det meste selv. Mangler et godt råd. Overvejer kraftigt at opgradere banehjul fra standard clinxher til awesome tubular, men er lidt i tvivl om hvad der er smartest at købe. Kan du give dit besyv med? Jeg kigger på Corima 47mm S evt. Med pladehjul bag. Pris ukendt. Men desværre nok på den forkerte side af 10klik Ffwd F6T (60MM) eller F9T (90). De koster Ca. 8000kr. Planet X 50mm, som er billige (399pund) Eller et brugt sæt zipp bane 404+pladehjul m ringe på til 6000kr. Nogle input?
 14. Motion i balance™

  Du må lige anmelde den når du har haft den ude og rulle. Overvejer selv en ny vinterged og her kunne en gravel være et godt alternativ til den gamle racer.
 15. Langt pokker i MOL

  Du har da fri hver dag
 16. Got legs?

  Det lyder sløjt, men håber du vender det til noget positivt! Worst case, så kommer du i god form til næste sæson...
 17. Langt pokker i MOL

  Det nu meget normalt med lidt godt vejr i september. Solen står stadig højt om dagen, men klart det går stærkt den anden vej de kommende uger.
 18. Langt pokker i MOL

  WTF - hvorfor er den aflyst? Arggh, så mange træninger er der heller ikke at komme til...
 19. Langt pokker i MOL

  Var du god? Jeg havde virkelig gode stænger i dag og så det sku sjovt at lege parløb!
 20. Got legs?

  Du skal da have en Ridley Noah https://webshop.velowear.dk/ridley/106-894-ridley-noah-sl-disc-ultegra-di2.html#/45-cykelstorrelser-xs/115-cykelfarver-midtnats_bla_sort_lime Inspirationslink... Du skal selvfølgelig opgradere til bedre gruppe.
 21. Enig Rolig progression Varier dine intervaller lidt. Der er ingen grund til at gå fra 4*LSD til 2*HIT+2*LSD Når du har vænnet dig til et interval pas, så kunne du overveje en dag med tempoløb.
 22. Langt pokker i MOL

  hov hov du glemmer banesæsonen begynder igen snart :-) Har du ikke en flyvende omgangstid du kan have som mål? Eller 1000m knæk og bræk? Apropos, vil du have dit bur tilbage? For ellers vil jeg skrive til kontoret og høre om en formel overtagelse, hvis det er ok med dig? Jeg har trådt firkantet i en periode, men har fået trænet noget i løbet af sommeren. Er lidt spændt på hvordan formen er til parløb onsdag Det skal nok blive godt at komme igang igen
 23. Langt pokker i MOL

  Fortsat stram kæde lækkert! Nyd dog dine ekstra måltider. De er jo nok nødvendige til at opretholde træningsmagasinet og form (*2). Jeg spiser som regel også aftensmad igen kl 23. Hvis ikke ville jeg vågne af sult kl 06.
 24. Langt pokker i MOL

  What, du har snakket med HAM Pæn NP Havde faktisk den samme på vej hjem idag på de bedste tyve minutter. Godt jeg ikke er så tyk som dig
 25. Hver dag er hver dag!

  Husk det nu! Hver dag er hver dag!