kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,686
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by kahlua-kalv

 1. Langt pokker i MOL

  Fortsat stram kæde lækkert! Nyd dog dine ekstra måltider. De er jo nok nødvendige til at opretholde træningsmagasinet og form (*2). Jeg spiser som regel også aftensmad igen kl 23. Hvis ikke ville jeg vågne af sult kl 06.
 2. Langt pokker i MOL

  What, du har snakket med HAM Pæn NP Havde faktisk den samme på vej hjem idag på de bedste tyve minutter. Godt jeg ikke er så tyk som dig
 3. Hver dag er hver dag!

  Husk det nu! Hver dag er hver dag!
 4. Langt pokker i MOL

  Du får da kørt nogle kilometer :-)
 5. Langt pokker i MOL

  nej, så er det nok bedre at lægge en joint med inskriptionen "Ease up, dude" Hvis det ikke virker, noget meget stærkt heroin
 6. Langt pokker i MOL

  Har du prøvet at tale med ham? Han lyder jo pænt brændt, men selv for tosser kan en pæn henvendelse jo gøre underværker, til tider...
 7. Vejen mod elite cykling

  Point igen ! Det begynder at ligne noget :-) du får da også trillet nogle kilometer kan jeg se (stalker dig på strava). mon ikke det snart er podietid igen
 8. Langt pokker i MOL

  Og banecykling onsdag ;-) ellers er det to runder på diget som straf!!!
 9. Motion i balance™

  Kan ikke huske om du har skrevet det det, men hvad er din maks puls? Synes du ligger noget lavt på dine 1000m intervaller. Hvis du oplever problemer med at løbe dig i 'hegnet' så kunne det jo være relateret... Er spændt på hvad dit program ender ud i at give af resultater :-)
 10. Langt pokker i MOL

  Fri rul i fem minutter Opvarmningsinterval i grupper af fire. Min gruppe kørte jævnt til! 1 Omgang på tid - kørte en 2. Plads på 16.25. det var en enkelt under 16, ud af 13 fremmødte. 25 OMG linjeløb - blev sat pga punktering hos manden foran Pointløb med randomiserede spurter. Synes jeg vandt, men ingen talte point. Fang tre... Seks min on off sprint ved fløjt Og sluttede af med 500 på tid (3.plads med 35ish) Spas
 11. Langt pokker i MOL

  Du må lige tage dig sammen! Jeg kommer også til træning i dag ;-)
 12. Langt pokker i MOL

  Er super glad for min garmin 520. Har du brug for visning på kort? Ellers er de 'store' Garmin vel relativt dyre løsninger.
 13. Langt pokker i MOL

  Spændende! Håber de ruller godt :-) Så skal du bare lære at svømme og løbe, så er du perfekt udstyret til en Ironman :-) Eller måske deltage i cronocup ;-)
 14. Langt pokker i MOL

  Hvad endte du med at bestille?
 15. Overtæner jeg??

  Under 4-5%, men afhænger også af målemetoden. Hvor tynd er du da? BMI?
 16. Got legs?

  Du må sætte et højt men realistisk mål. 700km i påsken?
 17. Langt pokker i MOL

  Zipp 808:http://fabinsport.dk/shop/808-tubular-firecrest-518p.html og kun 8999, men Tubular... Hvis du er træt af modstand i navet http://fabinsport.dk/shop/up-73mm-tubular-918p.html og ikke bryder dig om Zipp.
 18. Langt pokker i MOL

  Lidt lavere profil, men også et kendt brand. https://bcbikeshop.dk/bontrager-aura-5-tlr-hjulsaet/334 lir og wattmåling: https://www.dba.dk/hjul-easton-ec-90-aero-ca/id-1039001814/ Her skal der bare slås lidt af prisen, men med dine retoriske evner og lyst til at krejle, så er det hurtigt halv pris ;-) https://www.dba.dk/hjul-zipp-808-firecrest/id-1042473646/ Jeg ville skambyde 3000 og acceptere tubular: https://www.dba.dk/hjul-mavic-cosmic-crx60-m/id-1040187623/ Den alsidige variant, hvor det giver mening til alle dine udendørs cykler. https://www.cykelgear.dk/hjul/racer-hjul/ffwd-f6c-carbon-hjulsaet-dt240s-nav Du kunne jo også overveje at finde et monster baghjul til tri cyklen og et mere alsidigt forhjul. Det er jo noget nemmere at skifte mellem dem og tilpasse til vejret. Hvordan har du det med ebay? Denne forhandler har lidt lækkert med mellemrum (det er en butik der bruger ebay som outlet): https://www.ebay.co.uk/itm/corima-ups-72-rear-wheel-shimano-tub-or-campag/253275441464?hash=item3af8648938:g:fHEAAOSwSQFZ8HqF er lækkert.
 19. Langt pokker i MOL

  hvor rart med en undskyldning for at tjekke tilbud på hjul :-) https://www.cykelpartner.dk/hjulsaet-shimano-dura-ace-700c-wh9000-c75-tu_04WH9000C75FRUX.html Men har du overvejet at købe brugt? Et opslag på FB i gruppen køb/salg/bytte landevejscykling ville formentlig give nogle ret gode bud på lækre hjul. Der er alligvel en del tri-tosser der forkøber sig, ligesom nogle landevejsryttere kun kan køre på nyt grej. Med så høj en profil vil hjulene heller ikke være blevet brugt specielt meget ifht. lavprofil.
 20. Langt pokker i MOL

  Fyr den mht. budget :-) Kender du mærket? For mig ligner det 'bare' et selvimporteret kinahjul, ligesom beskrivelsen af nav mm ville gøre mig utryg. Derudover ville jeg overveje om den markante profil ikke ville begrænse min brug af hjul/cykel, men hvis du alligvel kun triller på trirammen når solen skinner og det er godt vejr, så er det sikkert fantastisk med så høje hjul. Det burde jo give noget mere topfart! Overvej tyskland... https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=200778;menu=1000,4,123,30;pgc[13516]=13520;page=4;orderby=2 eller hvis du kan udholde tubular https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=20590;menu=1000,4,123,30;pgc[13516]=13520;page=4;orderby=2 med FF 240 nav Fra DK: https://www.mantel.com/dk/product-compare?product=19589,22508 hvor den homebrand er det billigere, men IMO minder om Vain 90.
 21. Er mavemuskler, rygmuskler?

  Mavemusklerne har jo flere funktioner. Hvis man 'bare' betragter dem som en del af den stabiliserende core styrke, så kan man vel godt lade som om de har den samme funktion som rygmuskulaturen, men grundlæggende er det jo noget sludder. Overvej mavemusklernes funktion ved vejrtrækning og mavebøjninger.
 22. Overtæner jeg??

  Det lyder ikke sådan. Går i Fitness... hvad dækker det over? Styrketræning der skal supplere din cykling eller har den et andet formål? Hvis din fedtprocent ikke er meget lav, du holder eller stiger i vægt og ingen symptomer har, så ville jeg sige fortsæt!
 23. Langt pokker i MOL

  Du glemte vist at møde op idag ;-) Falk havde overtaget tjansen og det gik faktist meget fint. Der blev kørt lidt teknik i par i felt på blå linje, derefter 4mandshold som skulle øve skifter. Bagefter var der scratch og udskilningsløb (Jeg vandt begge på hold 1 ) . Så fik jeg også lige rundet 400km denne uge...
 24. Langt pokker i MOL

  Der er tilbud på pedaler med Watt flere steder... Fx Mantel. Deter nærmest billigt, eller formentlig så du kan klare det uden overarbejde ;-)
 25. Langt pokker i MOL

  Jeg synes det er sjovt alle aftener og det koster vist 150kr i døren. Hvis du kun er interesseret i selve parløbet, så skal du vælge den aften hvor distancen er længst. Hvis du synes de andre discipliner er interessante, så få et udskilningsløb eller scratch med. Sprint på tid er lidt kedeligt i mine øjne, men omvendt meget fedt at se dem fyrer den maks af. Har de stadig jagtstart? Så er der flere af de mindre gode par som også presser på...