kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,662
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by kahlua-kalv

 1. Langt pokker i MOL

  Er super glad for min garmin 520. Har du brug for visning på kort? Ellers er de 'store' Garmin vel relativt dyre løsninger.
 2. Langt pokker i MOL

  Spændende! Håber de ruller godt :-) Så skal du bare lære at svømme og løbe, så er du perfekt udstyret til en Ironman :-) Eller måske deltage i cronocup ;-)
 3. Langt pokker i MOL

  Hvad endte du med at bestille?
 4. Overtæner jeg??

  Under 4-5%, men afhænger også af målemetoden. Hvor tynd er du da? BMI?
 5. Got legs?

  Du må sætte et højt men realistisk mål. 700km i påsken?
 6. Langt pokker i MOL

  Zipp 808:http://fabinsport.dk/shop/808-tubular-firecrest-518p.html og kun 8999, men Tubular... Hvis du er træt af modstand i navet http://fabinsport.dk/shop/up-73mm-tubular-918p.html og ikke bryder dig om Zipp.
 7. Langt pokker i MOL

  Lidt lavere profil, men også et kendt brand. https://bcbikeshop.dk/bontrager-aura-5-tlr-hjulsaet/334 lir og wattmåling: https://www.dba.dk/hjul-easton-ec-90-aero-ca/id-1039001814/ Her skal der bare slås lidt af prisen, men med dine retoriske evner og lyst til at krejle, så er det hurtigt halv pris ;-) https://www.dba.dk/hjul-zipp-808-firecrest/id-1042473646/ Jeg ville skambyde 3000 og acceptere tubular: https://www.dba.dk/hjul-mavic-cosmic-crx60-m/id-1040187623/ Den alsidige variant, hvor det giver mening til alle dine udendørs cykler. https://www.cykelgear.dk/hjul/racer-hjul/ffwd-f6c-carbon-hjulsaet-dt240s-nav Du kunne jo også overveje at finde et monster baghjul til tri cyklen og et mere alsidigt forhjul. Det er jo noget nemmere at skifte mellem dem og tilpasse til vejret. Hvordan har du det med ebay? Denne forhandler har lidt lækkert med mellemrum (det er en butik der bruger ebay som outlet): https://www.ebay.co.uk/itm/corima-ups-72-rear-wheel-shimano-tub-or-campag/253275441464?hash=item3af8648938:g:fHEAAOSwSQFZ8HqF er lækkert.
 8. Langt pokker i MOL

  hvor rart med en undskyldning for at tjekke tilbud på hjul :-) https://www.cykelpartner.dk/hjulsaet-shimano-dura-ace-700c-wh9000-c75-tu_04WH9000C75FRUX.html Men har du overvejet at købe brugt? Et opslag på FB i gruppen køb/salg/bytte landevejscykling ville formentlig give nogle ret gode bud på lækre hjul. Der er alligvel en del tri-tosser der forkøber sig, ligesom nogle landevejsryttere kun kan køre på nyt grej. Med så høj en profil vil hjulene heller ikke være blevet brugt specielt meget ifht. lavprofil.
 9. Langt pokker i MOL

  Fyr den mht. budget :-) Kender du mærket? For mig ligner det 'bare' et selvimporteret kinahjul, ligesom beskrivelsen af nav mm ville gøre mig utryg. Derudover ville jeg overveje om den markante profil ikke ville begrænse min brug af hjul/cykel, men hvis du alligvel kun triller på trirammen når solen skinner og det er godt vejr, så er det sikkert fantastisk med så høje hjul. Det burde jo give noget mere topfart! Overvej tyskland... https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=200778;menu=1000,4,123,30;pgc[13516]=13520;page=4;orderby=2 eller hvis du kan udholde tubular https://www.bike24.de/1.php?content=8;product=20590;menu=1000,4,123,30;pgc[13516]=13520;page=4;orderby=2 med FF 240 nav Fra DK: https://www.mantel.com/dk/product-compare?product=19589,22508 hvor den homebrand er det billigere, men IMO minder om Vain 90.
 10. Er mavemuskler, rygmuskler?

  Mavemusklerne har jo flere funktioner. Hvis man 'bare' betragter dem som en del af den stabiliserende core styrke, så kan man vel godt lade som om de har den samme funktion som rygmuskulaturen, men grundlæggende er det jo noget sludder. Overvej mavemusklernes funktion ved vejrtrækning og mavebøjninger.
 11. Overtæner jeg??

  Det lyder ikke sådan. Går i Fitness... hvad dækker det over? Styrketræning der skal supplere din cykling eller har den et andet formål? Hvis din fedtprocent ikke er meget lav, du holder eller stiger i vægt og ingen symptomer har, så ville jeg sige fortsæt!
 12. Langt pokker i MOL

  Du glemte vist at møde op idag ;-) Falk havde overtaget tjansen og det gik faktist meget fint. Der blev kørt lidt teknik i par i felt på blå linje, derefter 4mandshold som skulle øve skifter. Bagefter var der scratch og udskilningsløb (Jeg vandt begge på hold 1 ) . Så fik jeg også lige rundet 400km denne uge...
 13. Langt pokker i MOL

  Der er tilbud på pedaler med Watt flere steder... Fx Mantel. Deter nærmest billigt, eller formentlig så du kan klare det uden overarbejde ;-)
 14. Langt pokker i MOL

  Jeg synes det er sjovt alle aftener og det koster vist 150kr i døren. Hvis du kun er interesseret i selve parløbet, så skal du vælge den aften hvor distancen er længst. Hvis du synes de andre discipliner er interessante, så få et udskilningsløb eller scratch med. Sprint på tid er lidt kedeligt i mine øjne, men omvendt meget fedt at se dem fyrer den maks af. Har de stadig jagtstart? Så er der flere af de mindre gode par som også presser på...
 15. At ændre livsstil - en projektleder approach

  Har du overvejet sandsække eller tilsvarende hjælpemidler til din core træning hjemme? Good Mornings Farmerwalk Osv kunne være et bud på noget der er bedre/sjovere end planke.
 16. Langt pokker i MOL

  Angående programlægning er den største udfordring vel i virkeligheden at få afstemt ambition og tidsforbrug. Hvad vil du træne efter? Har du klare delmål og slutmål? For ellers bliver programmet jo 'bare' noget generelt. Hvis det er på plads og du kan give et retvisende input til tidsforbrug, så kan du sikkert godt købe et godt program, som kan give en god formfremgang.
 17. Langt pokker i MOL

  Du kan da sagtens logge et købt program! Men tror du det hjælper på motivationen? Kan ikke forestille mig at du ikke har tilstrækkelig styr på det til at lave et ret solidt program. Så svært er det heller ikke.
 18. Langt pokker i MOL

  Fik lige slettet et indlæg af browseren... Prøver igen Utilgivelig stavefejl Ellers fint at få hilst på :-) Det må vi gentage og gerne med lidt kompetitivt islæt på banen. Tak for tilbud om bur!!! Gider du sende den nødvendig info til mig i en PM? Så tager jeg en lås med torsdag og lader lågen blive på Arenaen. Det ville gøre det noget nemmere for mig at få trænet derude noget oftere.
 19. Langt pokker i MOL

  Jeg ved ikke hvordan man træner nu, men er ret sikker på Lydiard er dømt ude, hvis man tager hele pakken. Jeg trænede selv efter principperne i sen 80 tidlig 90, og i hovedtræk er der meget godt, men der er stadig kommet resultater der peget på Hit over volumen. Tjek fx kapitlet af Henrik Larsen i Running&Sciences af Larsen og Bangsbo (ligger som PDF på KU hjemmeside). Det er svært at finde evidens for at høj volumen skulle kunne rykke atleter mere end intensitet. Anekdoter om enkelte løbere er meget sjove, men fortæller desværre ikke nok om hvad der virker eller ikke virker generelt. Skal vi tage en enkelt alligevel, så virke baneryttere til at være ret godt kørende udendørs. Fik en populærvidenskabelig bog i gave om aldring af en kendt US Coach. Der er nogle fine pointer (med referencer) og budskabet er det samme. Aldersbetinget tilbagegang er større med volumen end intensitet. Nu er cykling og løb jo markant anderledes pga intensitetsforskellen når man ligger på hjul eller er i front, det taktiske spil mm. Ligesom konkurrencetiden også tit er markant længere. Derfor spiller udholdehed, fedtforbrænding og restitution under selve konkurrencen en stor og anderledes rolle end i løb. Jeg tror primært effekten af den lange weekend tur er relateret til udholdenhed, hvor den underliggende faktor er forbrænding (men vi snakker jo stadig om en hæderlig puls. Den er jo ikke under 70%/i zone 5). Derfor giver det god mening med en lang tur, kombineret med intervaller på andre dage. Hvis jeg falder over noget konkret om kapillærer og træning skal jeg nok vende tilbage :-)
 20. Langt pokker i MOL

  Jeg pjækker iøvrigt fra banen i morgen. Har ømme knæ efter idag, er små syg, familiehejs... og skal rejse onsdag. Du må møde op og gøre Mol'boerne stolte ;-)
 21. Langt pokker i MOL

  Jeg tror det bliver svært at finde evidens for at det skulle være en særlig effektiv måde at gøre det på. Når man kigger på eliteløbere på marathon distancen, så er det stadig intensiteten som er mest betydningsfulde for udvikling af formen og som jeg har forstået det gør det samme sig gældende for elitecykling. Det ville også være mærkeligt at en lav intensitet ville 'tvinge' kroppen til at ændre sig på den måde. Det er nok nærmere fire timers ture med højintensitet som er vejen frem :-)
 22. Vejen mod elite cykling

  Godt at du ikke har glemt MOl. HIT er bare super vigtig! Så tror det er en god strategi i år :-) Hvad har du af målsætninger? Det virkede til at sidste sæsons var udformet på en måde som virkede demotiverende mod slutningen? Kan se i søger sponsorer. Prøv HTX og HHX skoler. De bruger relativt mange penge på markedsføring og HTX har 'fået' idræt b som studieretningsfag. Det kunne godt være de ville profilere sig i den sammenhæng.
 23. Langt pokker i MOL

  Jeg kom fem minutter før og spejdede forgæves. No harm, No foul! ;-) har jo fuldt din log et stykke tid og er klar over der kommer grus i maskineriet med mellemrum. Vi når det nok :) Kørte ca 25min opvarmning, 2*3/3min på blå og sort. Longest lab med afsluttende sprint omgang, udskilningsløb og scratch. OK smadret bagefter og ny maks puls på cykel. 181 er jo nogenlunde for en gammel mand :-). Prøver igen søndag!
 24. Langt pokker i MOL

  Cool, men det bliver nok bare ved et kram ;-) Han købte en ny i går. På sigt kunne jeg måske være interesseret i nogle stumper/hjul hvis du vil sælge seperat. Det er ikke noget der haster for mit vedkommende. Lir er godt, men skal lige lære at køre før jeg opgradere mere. Jeg kommer i et sort/orange sæt med roskilde festivallogo. Min bror kører muligvis i samme outfit. Han ser bare lidt tykkere ud ;-) Hedder Rasmus IRL. Ses :-)
 25. Langt pokker i MOL

  Lyder som en god træning :-) Hvaddækker italiensk over?