kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Everything posted by kahlua-kalv

 1. Motion i balance™

  Søndagen skal jo gå med noget og det ville være god aflastning af bentøjet, samtidig med alle de positive effekter :-) Du har jo også en jernhest der fortjener at blive luftet :-)
 2. Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)

  men hvis man triller 4-5 timer om søndagen, med en dunk med vand, så er det ret sikkert at fedtforbrændingen hjælper med at skærer overflødige gram af kadavaret...
 3. Langt pokker i MOL

  Man kan også masse på hele året ;) Særligt når der alligevel ikke er nogle specifikke mål at arbejde hen imod, så det er ikke nødvendigt at arbejde med formtoppe og periodisering..
 4. Got legs?

  Godt at høre du stadig er aktiv :-) Hvad er målet i år? Kører du C med henblik på oprykning, eller har du andre mål med sæsonen?
 5. Nice and clean power building

  Nyd det og find et job med opstart 1. august, så du kan blive sund og stærk igen i den mellemliggende periode ;-)
 6. Langt pokker i MOL

  Swiften virker som et lækkert koncept og meget cool grafer :-) Keep it up :-)
 7. Langt pokker i MOL

  lyder sløjt! Hvis der er et stykke som flyder frit og generer, så skal det jo fjernes. Det burde en lille kikkertoperation kunne ordne og kan ikke forestille mig det skulle give gigt som komplikation. Tilsvarende sys der vist også menisk'er sammen med en hvis succes. Gigt/slitage er vel primært en udfordring når den fjernes helt, men spørgsmålet er om der ikke er en teknologisk løsning om hjørnet. Tror snart medicinindustrien kan gro gode implantatter af sådan en kropsdel og ellers er det jo kunstige på markedet (har intet kendskab til deres anvendelighed). Krydser fingre for snarlig bedring og indtil det sker, har du en god undskyldning for discotræning ;-)
 8. Motion i balance™

  Vippebræt? Det kunne hjælpe lidt, om ikke andet så præventivt mod nye og større forvridning. Stillingssans and all that, u know...
 9. Langt pokker i MOL

  tjo, men du kan jo kigge på resultatlisten og se om det var gået så slemt. Gætter på du kender en del af dem. Anyway, så er det da også bedre at få 100% styr på knæet :-)
 10. Langt pokker i MOL

  Jeg spejdede forgæves... Ellers meget sjovt program. Jeg var noget mere middelmådig i dag, men havde da enkelte gode momenter. 2. plads i første løb. Derefter varierede det med manglende ild i stikker, taktiske fuck-up mm. Ellers meget hyggelig eftermiddag.
 11. Langt pokker i MOL

  Kom nu :-)
 12. Langt pokker i MOL

  Dyrk dit flow! Og så det jo bare a skifte gear, stop piv og drop hastigjedsmåling! 3 Tror cycling er klart det nemmeste sport at holde niveau i...
 13. Langt pokker i MOL

  ja, det var pænt unødvendigt!
 14. Langt pokker i MOL

  Var du god i dag? Jeg ville have været forbi i den fri, men endte med at give vintergeden en større runde istedet. Det var nu også tiltrængt.
 15. Langt pokker i MOL

  Work Work work Du var ellers savnet på banen i dag. Der var kombi stævne i dag og det var sku et lidt sløjt fremmøde i masterklasserne. Tror der var 11-12stk i C, men vi var kun 7 i A/B+en ungdomsrytter som var alt for god. Jeg fik fire 2.pladser i fire starter. Det var meget spas, men synes selv det var en fin debut.
 16. Langt pokker i MOL

  Sprinterne skal jo også op over de 80km/t før det bliver sjovt. Der kan vi andre jo nøjes med at sigte efter 60. Hvilken gearing kører du med?
 17. Langt pokker i MOL

  Synes det er en flot omgangstid af en gammel træt mand :)
 18. Langt pokker i MOL

  Ffwd F6T forhjul og disc baghjul. Tubular ringe. Smiler stadig ved tanken om hvor fedt det var at køre første tur på dem :)
 19. Langt pokker i MOL

  Ja det er frustrerende, min Garmin vil stadig kun vise hastighed i miles indendørs. Det jo til at holde ud, men stadig en tåbelig fejl. Udendørs viser den km/t. Havde du ikke banetræning i dag? Jeg er rykket til hold 2. Ffs, de kører stærkt mange af dem. Det er ret god træning, men små taktisk fejl er dyre. Fik iøvrigt mit hjul sæt i går. Av det er hurtigt. Er overrasket over der er så stor forskel. Virker markant mere responsivt, stift og fedt at køre på. Melder du dig til kombi stævnerne? Overvejer om jeg skal prøve at stille op...
 20. Langt pokker i MOL

  Spændende med indbygget video og om det giver nogle fede optagelser på banen.
 21. Spock 2018

  Det er en temmelig maskulin indretning af stuen... Jeg havde ikke fået lov, men verden er heldigvis mangfoldig :)
 22. Spock 2018

  Single? Selv B. I. må en tur i boksen... Men fedt setup!
 23. Langt pokker i MOL

  Godt du er begyndt at træde rundt igen!
 24. Hver dag er hver dag!

  En skamfyldt diskopumpers bekendelse ;-) Lyder som et bryst mange ville kigge misundeligt efter!
 25. Hver dag er hver dag!

  Jeg tænker du har fået kæreste og kontorkrop og med rette skammes over DIN deroute som fyrdenaf-stærkmandsflotfyr? Eller var der noget at logge