1,6 km gå test

Testen for de utrænede – kræver blot at man kan gå 1600 meter.

Denne test er specielt beregnet til folk i dårlig form, ældre eller overvægtige. Testen er ikke voldsomt anstrengende og baserer sig på noget de fleste kan klare, nemlig at gå 1,6 km. Testen er ikke velegnet til yngre veltrænede mennesker.

Testens gennemførelse:
1. Opmål en distance på 1,6 km.
2. Gå distancen så hurtigt du kan (dog uden at overanstrenge dig).
3. Notér tiden det tog at gå distancen, samt den puls du havde ved afslutningen af de 1,6 km.
4. Indtast værdierne i nedenstående skema og tryk på “Beregn” for kondital.

Testen kan enten udføres på et løbebånd eller en opmålt rute, evt. på en 400 meter bane.

Indtast tid og pulssamt personlige data.
Tiden for at gå 1,6 km :
minutter sek.
Pulsefter 1,6 km:
slag/min
Køn:
Alder:
år
Vægt
kg
Iltoptagelse
l/min
Kondital
ml/kg/min
Casper Christiansen

Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]

Kommentarer:

Bo: Det ser ikke ud til beregneren virker mere - kan det fikses? Hvor Bo