2 kg kettlebell guide

2 kg kettlebells er den mindste størrelse du kan købe på det danske marked. Det er en rigtig fin størrelse til ældre og folk med behov for let genoptræning. Det er de færreste mennesker under 60 år med et godt helbred, der vil få særligt meget ud af at træne med denne størrelse.

Du kan læse mere om alle de forskellige størrelser og få hjælp til at finde de rigtige øvelser i vores kettlebell guide.

 

2 kg kettebell typer

Som alle andre kettlebells kommer 2 kg kettlebell også i 3 forskellige typer. Vinyl, almindelige støbejern og professionelle konkurrence kettlebells. Du kan læse mere om de 3 forskellige typer her.

 • 2 kg Toorx Kettlebell
  2 kg Toorx Kettlebell
  Denne Kettlebell er fremstillet af PVC og indholder sand, der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Toorx Kettlebell er et ideel værktøj til at få en komplet body workout - Kettlebells er gode til både personlig og gruppe træning. Vægten er 2 kg, og dette står tydeligt på siden.
   Forhandler Pris Totalpris Læs mere
   119,00 119,00 Læs mere
  • ODIN Vinyl Kettlebell 2kg
   ODIN Vinyl Kettlebell 2kg
   Denne Vinyl Kettlebell fra ODIN er en kraftig og slidstærk kettlebell med en overflade af højkvalitets vinyl. Vinyl gør at den er skridsikker, og at man undgår høje lyde, hvis man rammer jorden eller andre ting. ODIN Kettlebell er ideel til fitnesscentre, men også til hjemmet, hvor der fokuseres på styrke, udholdenhed og balance.
    Forhandler Pris Totalpris Læs mere
    28,00 28,00 Læs mere

    

   Populære øvelser med 2 kg kettlebell

   De øvelser du skal lave med din kettlebell afhænger selvfølgelig af, hvilke muskler du forsøger at ramme. Vi har derfor lavet en oversigt over all de forskellige øvelser du kan lave med kettlebells her.

   De mest populære øvelser til 2 kg kettlebell er Halo, kettlebell swing med 2 hænder og kettlebell swing med en hånd.

   Læs mere om øvelserne i vores øvelses oversigt.

   Casper Christiansen

   Hej mit navn er Casper. Jeg hjælper dig med at finde de rigtige produkter. Jeg overtog motion-online.dk fra Morten Zacho tilbage i 2015. Har du spørgsmål til noget, så kan du sende mig en mail på [email protected]