Mange familier godt kan lide at komme på sheltertur, da du er omgivet af naturen hele tiden. Der er ikke noget bedre end samvær med familien og flot udsigt omkring dig. Der findes mange flotte områder i Danmark, hvor du har mulighed for at sove under åben himmel. Friluftlivet er noget for de fleste mennesker, da du kan nyde en flot og stjerneklar himmel, inden det er tid til at sove. Bålet plejer at være samlingspunktet, hvor der kan laves mad og afholdes bålhygge. Få arrangeret din sheltertur i god tid, så du og familien kan glæde jer til hyggeligt samvær.

Det rette udstyr


Det er vigtigt at du har det rette udstyr når du skal på sheltertur. Du skal have sovepose og rigeligt med tøj med, så du ikke bliver kold og begynder at fryse. Det er altafgørende at kunne starte et bål, da det er herfra du får varme og kan lave lækker mad. Hvis det er første gang du skal på sheltertur, er det en god ide, at du laver en huskeliste. På denne måde er du sikker på at få alle de vigtige ting med dig. Der er altid nogle uundværlige ting som du er nødsaget til at skulle have med. Bålstativ og tændstål er gode ting at medbringe, da det sikrer, at du kan få ild, mad og varme.

Find en shelter og book den


I forbindelse med at planlægge den første sheltertur, er det nødvendigt, at du først finder din shelter og dermed får booket den. Du kan ikke bare dukke op og tro at den er ledig. Der er mange som elsker friluftlivet, så derfor skal du booke den en bestemt dag for at være sikker på, at den bliver din. Generelt set er det først til mølle-princippet, men flere steder er det blevet nødvendigt at booke. Dette er værd at undersøge inden du har pakket alle dine ting og er taget af sted.

Tag rigeligt med på turen


Et andet godt råd er at du tager rigeligt med ting og forsyninger med. Første gang du er på sheltertur er det svært at vide hvor meget man kommer til at bruge. Det betyder at det er bedre at medbringe et ekstra tæppe eller ekstra mad for at være sikker på, at der ikke kommer til at mangle noget. Du kan f.eks. ikke vide hvor koldt det er at sove under åben himmel eller om det er rart at have en ekstra drikkedunk med i forhold til at kunne få noget at drikke om natten.

Nyd hvert et øjeblik


Selvom det kan virke stressende med alle de ting og sager man skal huske, er det vigtigste, at du får nydt hvert et øjeblik når du er af sted. Det betyder, at du skal huske at leve i nuet og nyde hvert et øjeblik du er under åben himmel. Grin med familien, fortæl sjove historier og hyg med et lækkert måltid på bålet. Det gælder om at skabe rammerne for den bedste sheltertur således, at du får blod på tanden til at gøre det igen. Få arrangeret en god tur med familien, så I har noget at se frem til.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *