Mange går rundt med ønsket om at forbedre sin livskvalitet, men er i tvivl om, hvordan dette kan gøres. Her er 3 råd, som kan hjælpe dig på vej.

Dyrk mere motion

 

Du har sikkert hørt den før, men det kan ikke belyses nok, hvor vigtigt det er at dyrke motion. Det er bevist, at motion har en positiv indvirkning på ens humør og overskud generelt og motion kan derved gå ind og påvirke, hvor god en livskvalitet du har. Du behøver ikke at dyrke motion alle ugens dage for, at dette vil kunne mærkes. En løbetur eller blot en gåtur et par gange om ugen er også nok. Selvom at det kan føles uoverskueligt at skulle sætte tid af i hverdagen til at motionere, så vil du opleve, at du rent faktisk får mere overskud i hverdagen.

Spis sundere

 

Mange mennesker er ikke klar over, hvor vigtigt det egentlig er at spise sundt. Med sundt menes det ikke, at du slet ikke må spise slik og fast-food, men det menes blot, at du skal tænke over at grøntsager, frugt og fuldkorn også skal være en del af dit daglige madindtag. Du kan fx erstatte hvedemelet med fuldkornshvedemel i din pizzadej eller boller. Hvis du føler dig lækkersulten kan du starte med at prøve med et stykke frugt. Der er nemlig også sukker i frugt, så din søde tand kan også blive tilfredsstillet med frugt og andre alternativer. For nogle kan det virke voldsomt at skulle spise 6 stykker frugt eller 600 gram grøntsager om dagen, men hvis du sørger for at tænke over dit madvalg, vil du opdage, at det ikke er så svært endda. Lav eventuelt en smoothie til morgenmad med nogle forskellige frugter og blend skyr i sammen med. Sørg derudover for at spise frugt, agurker, gulerødder, eller hvad end du foretrækker, til dine mellemmåltider. Inden længe vil du opdage, at du er kommet op på det anbefalede daglige frugt-indtag.

Formindsk stress

 

Stress er efterhånden blevet mere og mere udbredt i Danmark og resten af verden. Dette skyldes bl.a. at vi stiller større og større krav til os selv og føler, at vi har utroligt meget at leve op til. Dette ses ofte på arbejdet, men områder såsom boligindretning, tøjvalg og det, at sørge for, at man er med på moden, kan også stresse en utroligt meget. For at neddæmpe denne form for stress, optager mange personer lån. Dog er mange af disse lån optaget uden at undersøge mulighederne for, hvilke lån der er bedst. Herefter vil man opdage, at man blot bliver mere stresset, fordi man nu har dyre renter på et forbrugslån. Det er derfor altid en utroligt god ide at besøge en lånesammenligningsside såsom www.lån.dk for at sikre, at du ikke bliver stresset over dette aspekt sammen med alt andet i dagligdagen.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *